Få succes online - Inspirerende interviews

Sådan startede jeg:

For et års da jeg skrev speciale og var ved at færdiggøre min uddannelse som cand.merc, begyndte jeg at gøre mig tanker om, hvad jeg skulle.

Jeg ville gerne ud at rejse og bo i udlandet, men havde svært ved at forene det med et almindeligt job. Samtidig havde jeg en lille drøm om at blive selvstændig.

Michelle er virtuel assistentSå skulle det være nu, tænkte jeg, og sprang i med begge ben på fuldtid efter endte studier i sommers, samtidig med, at jeg i første omgang flyttede nogle måneder til Barcelona med min kæreste, der også er selvstændig.

Jeg anede ikke, hvad jeg kunne tilbyde, men da jeg hørte begrebet “virtuel assistent”, vidste jeg, at det ville jeg være god til.

Her kunne jeg forene min ordenssans og problemknuser-tilgang med at arbejde med spændende mennesker og få indblik i forskellige verdener.

Efter nogle måneder begyndte mine ydelser dog også at involvere online markedsføring, som jeg hurtigt blev grebet af.

Det bedste jeg har gjort for min forretning

Hvor kliche det end må lyde, var det bedste jeg har gjort at indsnævre min målgruppe.I starten kunne jeg jo hjælpe alle, og mine kunder var i øst og vest.

Da først det blev klart for mig, hvem jeg egentlig helst ville arbejde med og bedst kunne hjælpe, gav det en enorm ro i maven, og det gjorde det meget lettere at kommunikere ud, hvad jeg kan tilbyde.

Derudover har det været ekstremt værdifuldt for mig at sparre med andre selvstændige.

Sådan tjener jeg mine penge

Som virtuel assistent, har jeg en håndfuld kunder – primært folk med et personlig brand – som jeg hjælper enten udelukkende med online markedsføring eller med både assistentopgaver og online markedsføring.

Sådan er en arbejdsdag for mig

Da jeg bor i udlandet og indtil videre har boet både i Spanien og Marokko (næste stop: Brasilien), plejer jeg at tilpasse mig det land, jeg er i.

Dvs. at dagene fx starter lidt senere i Spanien end i Danmark med en kaffe på mit lokale morgenmadssted. Udover de små kulturelle tilpasninger, er min dag nok meget normal.

Jeg sidder oftest på kontor/café/hjemme alle hverdage, hvor jeg kommunikerer med mine kunder via mail, Skype, Facetime, eller hvad de måtte foretrække.

Den dag, det gik op for mig, at jeg nok skulle klare det i min virksomhed

Som virtuel assistent, kan man arbejde alle steder i verden, blot man er onlineDa jeg begyndte at få henvendelser fra kunder via min hjemmeside, og folk begyndte at anbefale mig til andre, gik det for alvor op for mig, at det nok skulle gå, hvilket var en skøn følelse.

Jeg har dog aldrig været i tvivl om, hvorvidt det kunne lade sig gøre eller ej – så har det i højere grad været, hvordan mine ydelser skulle skrues sammen og kommunikeres ud.

Hvis blot jeg selv er proaktiv og knokler, er der ikke noget at frygte for, er jeg overbevist om.

Jeg havde fået succes hurtigere, hvis…

Hvis jeg havde været lidt mere obs på fx SEO.

Jeg er overbevist om, at jeg ville have fået flere henvendelser via hjemmesiden, hvis jeg lå nummer 1 eller 2 på virtuel assistent i Google.

Så det arbejdes der bl.a. på nu.

Jeg anbefaler, at du følger

Soulaima Gourani fordi hun får en til at drømme større – Følg Soulaima her <——-

Christina Klitsgaard fordi hun er mega sej til e-mailmarkedsføring, og hendes nyhedsbreve er utrolig underholdende – Følg Christina her <——-

Maj Wismann fordi hun er verdensmester i walk the talk og digitale produkter.  Og så er hun et skønt menneske – Følg Maj her <——-

Noah Kagan fordi han deler vanvittigt mange tips om, hvordan du kan booste din nyhedsbrevsliste – Følg Noah her <——-

Det bedste tip Maj har givet mig

Michelle og Nikolaj arbejder online fra hele verdenJeg har været på Workaway med Maj et par gange efterhånden, så jeg har været så heldig at tilbringe en del tid med hende.

Det der har smittet mest af på mig er hendes effektivitet og evne til bare at sætte sig ned og gøre, hvad der skal gøres. Hun er jo irriterende effektiv! 😉

Og selvfølgelig: få nu styr på det SEO.

 

Maj Wismann interviewer Michelle, der arbejder som virtuel assistentMichelle rejser altså rundt i hele verden, sammen med kæresten Nikolaj (grundlægger af workawaycamp.com) Hun arbejder fra computeren, og det eneste hun har brug for er en internet opkobling.

Når Michelle kan starte sin forretning op på så relativt kort tid, fordi hun har været målrettet og gjort dét, der skulle til, så er jeg også ret sikker på, at det vil lykkes for dig 😉

Kh,
Maj

 

Vil du vide mere?

★ Du kan læse meget mere om Michelle og hendes biz her: Michelle Rødgaard virtuel assistent <——-

★ Sofie Rose lever af at sælge EngleMagi online – Læs mere her <——-

→ Få hjælp til flere kunder. Nu! ←
Close

Få Gratis adgang til 3 online foredrag

  • Kickstart din klientforretning" + arbejdsark
  • Sådan opbygger du en hjemmeside, der arbejder for dig 24/7
  • Spark R** i din biz med webinars
  • Følg mit nyhedsbrev og få onlinebiz tips, der virker
.