Sådan opbygger du en hjemmeside, der arbejder for dig døgnet rundt ←

Gratis hjemmeside, der arbejder for dig døgnet rundt

 

 

 

 

 

Torsdag den 4. juni afholdt jeg Live Webinaret: “Sådan opbygger du en hjemmeside, der arbejder for dig døgnet rundt – Knæk koden og lad din hjemmeside skaffe dig flere kunder, klienter, salg og en sjovere bundlinje”, hvor jeg underviste i, hvordan man opbygger en hjemmeside ved hjælp af relativt få timers arbejde om ugen, som igen og igen skaffer kunder, flere salg og en højere bundlinje.

De seneste år, har jeg igen og igen oplevet og været mentor for selvstændige, som kæmper for at få deres virksomhed til at blive en fuldtidsbeskæftigelse, der rent faktisk også viser sig på bundlinjen og ikke bare fuldtids arbejdsuge med deltidsindkomst.

Super Seje Selvstændige, der ER villige til at lægge en reel indsats, og som har gjort det længe, og som rigtig gerne vil give den en skalle, men som igen og igen oplever, at deres indsats ikke giver de resultater, de ønsker sig.

Maj Wismann - Sådan opbygger du en hjemmeside der arbejder for dig 24/7 gratisSelvstændige, der er desperate og frustrerede over, at de strategier de bruger, ikke virker efter hensigten.

De knokler.

På den ufede måde.

Og de store resultater udebliver.

I det her gratis online foredrag, også kaldet et webinar, vil jeg fortælle dig om de 6 grundlæggende principper og strategier, du skal have helt styr på, for at få en hjemmeside, der, ligesom min www.websexolog.dk, arbejder for dig døgnet rundt.

SemAwardbadge2014En hjemmeside, som igen og igen tiltrækker nye potentielle kunder, samarbejder med dig og arbejder for dig, og hvor den indsats, du lægger på hjemmesiden, er langsigtet og skalerbar, så du igen og igen oplever resultater og høster frugterne af de timer, du har arbejdet på den.

Også når du sover, er på ferie, på barsel eller holder spontane fridage i din virksomhed.

Du kommer til at lære dét, jeg lærer og ”indoktrinerer” alle mine kursister med på mit store 7 måneders ”Online Markedsførings Mentor Forløb”, nemlig et nyt mindset.

Dét, jeg kalder for et ”Online Markedsførings Mindset”.

Du får hele forståelsen af, hvordan internettet i virkeligheden fungerer (og jeg tror, du vil blive overrasket), og hvorfor din hjemmeside ER din allervigtigste platform UDEN diskussion!

Jeg vil også lære dig om de helt fatale og egentligt ekstremt grundlæggende fejl, de fleste laver, når de blogger, og hvorfor de i virkeligheden så ligeså godt, kunne lade være med at bruge tiden på det.

”Du skal bare blogge”, er der så mange, der siger, men det passer ikke.

Og har du prøvet at blogge og lave indhold til din hjemmeside uden, at det har givet dig synderlige resultater i din forretning eller nye kunder i butikken, så er du måske begyndt at tænke, at du spilder din tid.

Og helt ærligt?

Det gør du sikkert også.

Du skal nemlig blogge strategisk for at blogging overhovedet giver bonus og nye kunder, og det er dét, jeg vil lære dig om her på webinaret.

Få en hjemmeside, der arbejder for dig 24/7

Få en hjemmeside, der arbejder for dig gratis døgnet rundtDu får mine 6 absolut bedste grunde til, at din hjemmeside NETOP er det HELT perfekte sted at starte, hvis du skulle være i tvivl.

Og så får du 6 HELT konkrete actionsteps, du kan sætte dig ned og udføre, når vi er færdige med webinaret, og som vil påvirke din måde at arbejde på online resten af dit liv.

Og det er et løfte!

(Og ja, jeg har selvfølgelig lavet topfede worksheets til dig, du kan printe ud inden du lytter med)

Jeg lever i dag af min hjemmeside, ikke fordi jeg er ”mig”, men fordi, det jeg gør, det er det, der virker online.

Punktum.

Og jeg ser masser af mennesker rundt omkring mig i online branchen, der gør det samme, og hvor det også virker.

Og det er inden for alle mulige forskellige brancher, og altså ikke kun rådgiver eller terapeut branchen.

Det er alt fra biopejse, soltøj til børn, coaching, salg af tøj, mobilt bredbånd, kurser, forsikringer, cykler, bordbookinger, rejser, digitale produkter til håndværkere, apps og meget, meget mere.

Og det, der er så interessant er, at det kan måles og trackes. Du kan ikke vide, hvad din ROI (Return on investment) er, hvis ikke du kan måle det.

Og online?

Det kan måles 🙂

Det er reelle færdigheder, der skal mestres, og jeg vil bruge webinaret på at gennemgå hele mekanismen i at få kunder online + hvad du helt konkret skal gøre dig af overvejelse og reflektioner OG bliver super skarp på og super skarp til OG, hvad du for pokker ikke skal spilde et minut mere på overhovedet.

Derudover, får du et af mine bedste SEO Ninja-tricks.

Til sidst kan du lytte med til spørgerunden, hvor jeg giver konkrete svar på konkrete spørgsmål.

Det er fedt at gøre en forskel. Og jeg vil føre dig igennem  min viden og give dig ALT, hvad jeg overhovedet kan presse ud af mit hoved på de 90 minutter, så du kan komme videre i din forretning, både online og offline.

Få hjælp af Maj Wismann til at opbygge din hjemmesideJeg kunne aldrig drømme om at spilde din tid – så du har mit ord på, at du får konkret, brugbar og “nede på jorden” viden og redskaber – lige til at fise ud og implementere efterfølgende.

Ses vi online?

Rigtig god fornøjelse, og kan du så passe godt på dig og din onlinebiz, til vi ses igen 🙂

Maj ❤
Stifter af sitet Websexolog.dk + Majwismann.com

 

 

Lyt til “Sådan opbygger du en hjemmeside, der arbejder for dig døgnet rundt”

✔ Inden du lytter med, så gør dig selv den tjeneste at print arbejdsarkene ud først.

★ Her kan du downloade de 5 arbejdsark, som passer til online foredraget <——-

Efter selve webinaret kan du høre spørgerunden på ca. 30 minutter, hvor jeg besvarer spørgsmål om det at have en gratis hjemmeside, hvilke plugins man kan bruge, hvordan med nyhedsbreve, artikler, content marketing , SEO, digitale produkter mm.

✔ Bøgerne jeg nævner og mere info om SEO, kan du finde lige her:

– Mikkel DeMib´s SEO-Bog <——-
– Thomas Rosenstand´s SEO-Bog <——-
– SEO Mentorforløb af Lars Skjoldby

Her kan du læse mere om mit Online Markedsførings Mentor Forløb (Hvor du også lærer om SEO)

 

❤ Ja, du må RIGTIG gerne dele på Facebook, Twitter, G+  osv.  – Er du glad for det, du har hørt, vil jeg sætte STOR pris på, at du klikker “Like” eller “G+” eller smider et “Tweet” ❤

Gratis hjemmeside hjælp

→ Få hjælp til flere kunder. Nu! ←
Close

Få Gratis adgang til 3 online foredrag

  • Kickstart din klientforretning" + arbejdsark
  • Sådan opbygger du en hjemmeside, der arbejder for dig 24/7
  • Spark R** i din biz med webinars
  • Følg mit nyhedsbrev og få onlinebiz tips, der virker
.