Online Markedsføring Mentor Forløb

Den her online workshop er, som titlen siger, et forløb i online markedsføring, med en mentor på, som holder dig i hånden hele vejen, holder dig til ilden, besvarer alle dine spørgsmål undervejs også efter forløbet er slut.

Forløbet er til dig, der arbejder 1:1, 1:2 eller med grupper, og som arbejder med klienter, kunder, rådgivning og viden, du kan lære fra dig eller undervise andre i.

Dig, der blogger, eller dig, der måske er på vippen til at blive færdiguddannet og gerne vil starte op med at sælge din viden, ydelse og rådgivning og bruge din hjemmeside, som din hoved markedsføringskanal.

Det er til dig, der ønsker at bruge din hjemmeside til at skabe et godt, grundigt og stabilt fundament, og som er villig til at lægge en indsats for at få en hjemmeside, der arbejder for dig 24/7, og som får potentielle kunder til at få øje på dig.

Den er til dig, der drømmer om et online univers, hvor du kan dele din viden, tjene penge og servicere dine eksisterende kunder og potentielle kunder/klienter/købere og f.eks. sælge dine digitale kurser og online workshops. Dig, der ønsker, at flere potentielle kunder, skal få øje på netop dig og det helt unikke du kan.

Og det er til dig, der er træt af “nemme smutveje”, der alligevel ikke giver de resultater, du gerne vil have. For det her er IKKE raketvidenskab, men det gælder altså om at vide, hvad man skal gøre, og hvordan man skal gøre det.

Og så gøre det!

Det kræver en arbejdsindsats, det vil jeg ikke lægge skjul på, men jeg sælger hverken drømmeliv, “Snake-oil” eller lunkne løfter, der ikke holder i byretten. Jeg sælger online markedsførings redskaber, der virker.

Resultater kommer ikke af ingenting, og derfor skal du være villig til at lægge en arbejdsindsats. Men så lover jeg også at viser dig, hvor du skal starte, i hvilken rækkefølge du skal gøre tingene, hvordan du skal gøre, og hvorfor du skal gøre det. Og når du ved nøjagtig, hvad du skal gøre, hvorfor, hvordan og hvornår, bliver det sjovt at arbejde, sådan RIGTIG sjovt at arbejde.

Maj Wismann onlinebiz mentorDet tør jeg godt love dig.

For når man VED, at det arbejde man laver giver mening, både nu, men også resten af ens levetid, så bliver det pludselig en leg og motivationen ryger til top.

Og når man i takt med, at Online Markedsførings Mentor Forløbet skrider frem kan se, at man får flere og flere læsere på ens nyhedsbrev, får flere og flere besøgende på ens hjemmeside, får flere og flere henvendelser fra potentielle kunder, der har fundet én online, og når man oplever, at en ny kunde siger: “Og jeg fandt dig via Google”, får man for alvor blod på tanden og kan se det direkte output af den indsats man har lagt og lægger.

Jo mere du gør, af det jeg lærer dig – jo større og bedre resultat får du.

 

Sådan foregår forløbet:

Online Markedsførings Mentor Forløbet hold 12 åbner op med en Kickoff live workday onsdag den 10. juni fra 9.00 – 15.30  i Nyborg, og derefter modul 1 mandag den 15. juni kl. 8.00 og åbner så op med et nyt modul hver 14 dag som udgangspunkt. Der er taget højde for ferier mm – Se alle datoerne i oversigten længere nede på siden.

Mellem hvert modul er der et Q&A-Call, hvor du kan stille mig alle de spørgsmål, du har brug for og høre de andre 8 deltageres spørgsmål og mine svar, derudover har vi selvfølgelig en lukket Facebook-gruppe, hvor du kan sparre med de andre medlemmer imellem modulerne og Q&A-Calls, og jeg er aldrig længere end et svar væk, hvis der pludselig er noget, du er i tvivl om. 

Når forløbet er slut, har du selvfølgelig stadig adgang til modulerne, eventuelle updates og nyt materiale 🙂

*** Qua Corona-restriktioner er der kun 9 pladser på hold 12

 

Online Markedsførings Mentor Forløbet er delt op i 4 hovedområdet, fordelt på 10 online moduler:

1) Dit grundlæggende fundament i din forretning – som er de første 2 moduler

2) Indholdet på din hjemmeside – som består af 4 moduler

3) Dine produkter og ydelser – som består af 3 moduler

4) Strategisk planlægning fremover – det sidste modul

* I hovedområdet 3 ”Dine produkter og ydelser” er der afsat både ekstra tid af til at arbejde med dit online produkt, her ligger også en heldags workshop, og der er ekstra Q&A-calls – fordi jeg af erfaring VED, at det er lige netop her, at man har brug for allermest sparring, rådgivning og holden i hånden.

 

Det første modul handler om dig, dit fundament og dit mindset, og vi starter blidt ud med, at vi skal helt ind til kernen af, hvem du er, hvad du elsker allermest at lave i din forretning, og nej, det er IKKE ensbetydende med, at det rent faktisk er det du bruger mest tid på pt. Og så får du flere øvelser, der booster din professionelle selvtillid og så skal vi have helt styr på, hvad dine visioner og drømme er så vi får kickstarter din underbevidsthed + vi begynder allerede nu, at skabe rammerne for, at dine kollegaer udelukkende ser dine hæle fra nu af, fordi du bliver rustet til at suse forbi dem i en vis fart – både professionelt og rent fagligt. Vi skal også se en lille smule på maskulin og feminin energi – og bare rolig, vi er IKKE ude i, noget flagrende mellem himmel og jord, men nogle gode retningslinier, så du ikke brænder ud, på noget tidspunkt, som rigtig mange selvstændige faktisk oplever, fordi de arbejder og arbejder sig selv ihjel – og igen – det her forløb handler om, at du netop på sigt skal kunne arbejde endnu mindre, hvis det er det du gerne vil.

 

I det andet modul, der handler det om dine kunder – hvad er det EGENTLIGT de vil have fra dig, og hvem er de egentligt? Du får her redskaberne til at finde ud af PRÆCIST, hvad det er de vil have, og hvordan de vil have det, og hvad de er villige til at betale for det + vi får kigget på, hvordan din hjemmeside kan arbejde for dig, så du løbende og ganske automatiseret får feedback fra dine potentielle kunder, om hvad det er de gerne vil have din hjælp til, og hvad der foregår i hovedet på dem, hvilke tanker de gør sig og hvilke følelser og frustrationer de sidder med. Og vi begynder stille og roligt, at få deres problemer konkretiseret HELT ned i dybden, så du ender ud med at vide nøjagtig, og ikke bare måske, men NØJAGTIG, hvad det er de vil købe af dig uanset, i hvilket format det bliver præsenteret!

 

I det tredje modul bevæger vi os ind i hovedområde 2 – nemlig indholdet på din hjemmeside – som består af 4 moduler i alt og her på modul 3 og her begynder vi at skulle have styr på din online fundament, og her kan det være en god ide, at du får sat lidt ekstra tid af til at arbejde med din hjemmeside, eller hvis du har én ekstern hjemmeside dame eller mand på, lige får varslet vedkomne om, at her kommer der lige en lille liste fra dig over ting, der skal styr på. For det er DET det handler om, her på modul 3 – at få styr på fundamentet på hjemmesiden EN gang for alle! Vi går også i dybden med, hvad dit mål med hjemmesiden skal være – og hvad der EGENTLIGT er vigtig, du overhovedet har på din hjemmeside, og jeg tror du vil blive overrasket her! Og jeg underviser dig kort i de forskellige sociale medier og vi se på, hvordan du bruger dem bedst – og hvorfor du overhovedet skal bruge dem – og hvordan du gør det mega nemt for dig selv, så du ikke skal bruge TIMER på facebook – medmindre det selvfølgelig er det, du ønsker. Men vi får her på modulet, integreret alle de sociale medier på en måde, der er nem for dig – og ja, det her ER nemt, når først det er kørt i stilling – det vil jeg godt love dig.

*** Her på hold 12, har jeg valgt at lægge en ekstra arbejdsdag i Nyborg ind efter modul 3, så du er helt “up-to-date” med de første tre moduler (og godt i gang igen efter sommerferien), inden det går løs med modul 4. Datoen er fredag den 14. august fra 9.00-16.00

 

På modul 4 skal vi i gang med det, der hedder Content Marketing. Nu har vi fået helt styr på din hjemmeside, de sociale medier og det grundlæggende fundament er lagt, nu skal vi se på, hvordan du får fyldt noget rigtig godt indhold på og bevidst bruger din hjemmeside til at få potentielle kunder til at tænke ”Hey, det her er jo lige mig – her vil jeg gerne være og hende her eller ham her, vil jeg rigtig gerne købe noget af”. Vi skal arbejde med din freebie til dit nyhedsbrev – altså den gratis gave de får, måske en lille e-bog på 3 sider, når de tilmelder sig dit nyhedsbrev, og hvis du allerede har en freebie, så ser vi på, om du skal have en mere eller hvordan du kan forbedre den, du allerede har. Og vi får set på endnu et redskab til at få endnu flere af dem, der besøger din hjemmeside til at skrive sit op til dit nyhedsbrev – uden at du skal bruge andet end et par timer på, at køre det i stilling, så sker det helt af sig selv fremover. Og jeg underviser dig selvfølgelig også i hvilket udstyr du kan bruge og hvordan du gør det nemt for dig selv, hvis du gerne vil lave din freebie som lyd, video mm

 

På modul 5 går vi et spadestik dybere, og jeg hjælper dig med at få set på, hvilke artikler du kan skrive til din hjemmeside, som får læserne til at have lyst til, at det er netop DIG, der skal hjælpe dem, hvordan du kan gøre det, så de bliver skide gode, hvad de skal hedde, så de pirrer dine læseres nysgerrighed, og hvad de skal indeholde – du får simpelthen mine egne guidelines + hvordan du får din egen personlighed og dit personlige udtryk ind i dine artikler, og vi får kickstartet din brevkasse på hjemmesiden, og vi begynder stille og roligt at se på, hvordan du nemmest får kørt et nyhedsbrev i stilling, så du kan begynde at sende det ud til dine potentielle klienter og kunder.

 

På modul 6 – skal vi se på alt det, som de fleste ALDRIG lærer eller gider at bruge tid på at sætte sig ind i – og det kan jeg faktisk godt forstå, for her er virkelig et område, der i DEN grad kan gøres mere kompliceret, end det er i forvejen. Vi skal nemlig se på, hvordan du søgeoptimerer dine tekster til din hjemmeside – ordentligt. Hvorfor Google er din bedste ven, hvis du vil arbejde på at få en selvkørende hjemmeside – du får mine ninja-tricks til at undersøge, hvordan dine kunder finder dig på Google og andre søgemaskiner og du får det bedste trick til at rygere højere op på Google på sigt end dine kollegaer ved at se på, hvad dine kollegaer ikke har styr på, og hvad de gør ”forkert”, eller ikke har gidet at sætte sig ind i om man så må sige. Og jeg lover dig, jeg skal NOK forklare det på en måde, så du kan forstå det – det ER vitterligt ikke svært, når først man har forstået grundprincipperne i det, tro mig, jeg kan gøre det her i søvne efterhånden.

 

På modul 7 – går vi ind i det 3 hovedområde, nemlig dine produkter og dine ydelser. Her på modul 7 skal vi se på din produktportefølje. Vi skal se på de muligheder du har, og hvad du kan gøre, så du tilbyder forskellige ting, til forskellige priser og du lære om både front, middel og backend produkter – og jeg fortæller dig om, hvordan du ved at skabe et lille digitalt produkt, kan få andre til at hjælpe dig med at få kunder ind på din hjemmeside, uden at du skal lette måsen overhovedet, når først det er kørt i stilling. Vi skal også snakke affiliates, altså hvordan du kan få andre til at sælge dine digitale produkter – og ro på – ingen panik – du behøver slet slet ikke have så stort et udvalg som jeg har jeg er bare total nørd og besat af at producerer digitale kurser, men det behøver du altså ikke være, før at det her kan blive en stor hjælp for dig. Det er også her på modul 7, at du begynder at overveje, hvilket digitalt produkt, DU kunne tænke dig at arbejde med på modul 8. Og det kan både være et nyt eller et gammelt som du vil gøre bedre, det småt og det kan være stort – det bestemmer du helt selv.

*** Her på hold 12, har jeg valgt at lægge en ekstra arbejdsdag i Nyborg ind efter modul 7, så du er helt “up-to-date” med de tidligere moduler, inden det går løs med din online-produktion. Datoen er fredag den 9. oktober fra 9.00-16.00

 

På modul 8 går vi i dybden med online produkter – hvilke typer, hvilket format, hvordan du laver et godt produkt, som rent faktisk sælger, hvordan du sørge for, at kvaliteten er så høj, at dine kunder gerne vil købe mere efterfølgende, hvordan du bygger kurset op og meget, meget mere – jeg underviser dig også i det, der hedder almen didaktik, som jeg lærte på lærerseminariet – faktisk er det læren om at undervise, og det betyder for dig, at du får rigtig mange gode inputs til, hvordan dit produkt kan blive hamrende godt ved at bruge forskellige undervisningsteknikker og den her viden finder du altså ikke i andre produkter om digitale produkter, det kan jeg godt love dig for – Du får alt det, du skal vide for at lave succesfulde online kurser + jeg fortæller dig min fremgangsmåde– altså hvordan jeg gør HELT KONKRET trin for trin, som sikre mig, at der faktisk ER nogle, der vil købe og investere i det, når tilmeldingen åbner.

* Og her efter modul 8 har vi 3 uger, hvor der skal arbejde med produkter – der er 2 Q&A-calls + en live workshop på Fyn fredag den 6. november fra 9-16

 

På modul 9 underviser jeg dig i, hvordan du beskriver dine produkter og ydelser, så dine kunder rent faktisk forstår, hvad du sælger til dem. Du kan have de bedste ting til salg i din butik, men hvis ikke du kan lave en god beskrivelse, så sælger du INTET og tro mig, det HAR Jeg prøvet. Og så skal vi snakke splittesting, og hvordan du gør det på en nem og overskuelig måde, uden at du behøver at have dyre eksperter ind over, hvis du bare gerne vil kunne tjekke det selv og bruge et par timer på det hver måned, som i den grad kan optimerer dit salg. Og vi skal snakke salgspsykologi og psykologiske triggere og i den grad også salgsetik, moral og integritet, så du ikke ryger ind i boxen af ”Dem der sælger noget crap online, der på ingen måde lever op til det, der står i salgsteksten” – Jeg er interesseret i at lære dig, at lave noget, der er SÅ hamrende godt, og som er SÅ hamrende godt beskrevet, at dine kunder begynder at anbefale dig igen og igen, for SÅ bliver det sjovt. Igen, er der tale om et stykke grundlæggende arbejde, der skal læres og gøres, og når først det er lært, så er det altså NOGET nemmere, end hvis det ikke er lært.

 

I det sidste modul har vi fokus på din strategi fremover, og her skal vi snakke produktivitet – for jeg kan fortælle dig, at der er kæmpe forskel på at have meget at se til, og så at være produktiv – og vi skal have skruet op for din produktivitet og skruet ned for travlheden. Vi skal snakke uddelegering af opgaver og fordele og ulemper ved det, struktur og kryds i kalenderen og om at passe på DIG i alt det her fremover, og så laver vi en halvårs plan og jeg viser dig selvfølgelig, hvad jeg gør og hvorfor jeg gør som jeg gør, så du kan blive inspireret af min model, hvis du har lyst til det og vi kommer også ind på, hvordan du skal håndtere kritik og negativ feedback + uforskammede folk på internettet. Og når det sidste modul er slut er er selvfølgelig endnu et Q&A og en 1:1 samtale over telefonen, så du er HELT skarp på din handlingsplan fremover.

* 2 uger efter sidste modul er det endnu et Q&A-call, hvor vi følger op, så du bliver holdt i hånden til dørs + når forløbet er slut, bliver du og de andre på holdet lukket ind i den store OMMF-fælles gruppe på Facebook, hvor alle de tidligere kursister står klar til at hjælpe og sparre videre. (Og jeg kigger altså også derind engang imellem 😉 )

 

Så alt i alt:

* En Kickoff livedag på Fyn, hvor vi alle møder hinanden og I arbejder med målsætning, fokus og visioner for jeres forretninger.

10 online moduler, der lægges op på vores store fælles lukkede online forum mandage kl. 8.00, hvorefter du har adgang til at arbejde med modulet + de tidligere moduler.

* 12 Q&A calls

* En arbejdsdag på Fyn efter modul 3, så vi sikrer, at du er kommet godt fra start med de første tre moduler (og er kommet godt i gang igen efter sommerferien)

* En “opsamlings-arbejdsdag” på Fyn efter modul 7

* En arbejdsdag på Fyn efter modul 8 dedikeret til at arbejde med dit online produkt

* En afsluttende 1:1 session over telefonen, hvor vi lægger en 1/2 års plan til dig, så du ved NØJAGTIG, hvad du skal arbejde med, når forløbet slutter. (Sessionen ligger i umiddelbar forlængelse af modul 10 – og kan ikke “ombyttes” eller lægges på andre tidspunkter og skal være afholdt inden det sidste Q&A-call)

* Lukket facebook gruppe – hvor der udveksles erfaringer, og hvor jeg besvarer spørgsmål, så længe forløbet varer.

* Når forløbet er slut, sluses du og resten af hold 12 ind i den lukkede fælles gruppe på Facebook, hvor alle kursisterne fra de 11 tidligere hold også er, og hvor der dagligt sparres, netværkes, hjælpes, støttes og grines. Det er også her, du får nye opdateringer fra mig, løbende inspiration, casestories til inspiration og motivation. 🙂

 

Derudover, skal du møde Malene fra Netinspire.dk

Malene fra Netinspire.dkUd over at jeg selv er yderst aktiv i Facebook-gruppen og besvarer de spørgsmål, du får løbende imellem modulerne og vores Q&A-Calls, så har jeg ansat Malene fra Netinspire.dk til at give en hjælpende hånd med på forløbet. Malene og jeg har kendt hinanden og arbejdet sammen i årevis, og hun er her for at give en ekstra hånd med. Hun har nemlig arbejdet med content marketing og online marketing i lige så lang tid som mig, og faktisk lidt længere!

4 øjne ser bedre end to, og to hjerner vinkler tingene bedre end én, når du skal have sparring og kvalificeret rådgivning inden for online marketing. Derudover kan hun hjælpe med tekniske småting til hjemmesider i WordPress og f.eks. mailprogrammet ”Mailchimp”.

Hun gør ikke tingene for dig og lige fixer din hjemmeside på 2 minutter, men er der noget, der driller, ser hun gerne på det og giver et bud på, hvordan du kommer videre. Hun er også eminent til at give sparring på ideer til artikler, nyhedsbreve, indhold på hjemmesiden, titler til kurser og forløb og så er hun en teknisk haj ud over alle grænser, hvilket vi jo alle kan få brug for i ny og næ.

 

Hardcore fakta

9 kursister i alt på holdet (og nej, jeg lukker ikke flere ind end 9 qua Corona-restriktioner)

Maj Wismann - Online Markedsføring Mentor ForløbTilmeldingen til hold 12 er åben nu, og vi starter med KickOff livedag onsdag den 10. juni fra 9.00 – 15.00 i Nyborg

Early-Bird indtil fredag den 29. maj:
34.995,- + moms og kan betales i én rate, 6 rater af 5850,- eller 12 rater af 2950,-

Efter den 29. maj stiger prisen til 39.995,-, der også kan betales i 6 eller 12 rater.

(Første rate betales med det samme ved tilmelding, derefter betales rater automatisk hver 30 dag)

 

Udsolgt – Ja tak, Stik mig en plads på hold 12 – Udsolgt

Alle pladser er booket – der er desværre udsolgt.

 

 

Er du i tvivl om, om forløbet er noget for dig, så smid mig en sms på 22376293, så aftaler vi et tidspunkt, vi kan tage en snak på 🙂

De kærligste hilsner,
Maj Wismann

 

Datoer*:

Kickoff dag 9-15 onsdag den 10. juni i Nyborg

Modul 1 – Mandag den 15. juni kl. 8.00 / Q&A – Mandag den 22. juni kl. 9.00

Modul 2 – Mandag den 29. juni kl. 8.00 / Q&A – Mandag den 6. juli kl. 9.00

Sommerferie i ugerne 29, 30, 31 fra fredag den 10/7 – til og med søndag den 2/8

Modul 3 – Mandag den 3. august kl. 8.00 / Q&A – Mandag den 10. august kl. 9.00

*** Heldags arbejdsdag i Nyborg fredag den 14. august fra 9.00-16.00

Modul 4 – Mandag den 17. august kl. 8.00 / Q&A – Mandag den 24. august kl. 9.00

Modul 5 – Mandag den 31. august kl. 8.00 / Q&A – Mandag den 7. september kl. 9.00

Modul 6 – Mandag den 14. september kl. 8.00 / Q&A – Mandag den 21. september kl. 9.00

Modul 7 – Mandag den 28. september kl. 8.00 / Q&A – Mandag den 5. oktober kl. 9.00

*** Heldags arbejds-opsamlingsdag i Nyborg fredag den 9. oktober fra 9.00-16.00

Efterårsferie i uge 42 – fra fredag den 9/10, når arbejdsdagen slutter til og med søndag den 18/10

Modul 8 – Mandag den 19. oktober kl. 8.00 / Q&A – Mandag den 26. oktober kl. 9.00 / Q&A – Mandag den 2. november kl. 9.00 + Arbejdsdag fredag den 6. november fra 9.00 – 16.00 i Nyborg

Modul 9 – Mandag den 9. november kl. 9.00 / Q&A – Fredag den 13. november kl. 9.00

Modul 10 – Mandag den 23. november kl. 8.00 / Q&A – Mandag den 30. november kl. 9.00

Afsluttende samtaler af 30 minutter, hvor vi gennemgår 1/2-årsplanen, der udleveres på modul 10 – Mandag den 30. december og tirsdag den 1. december over telefon.

Sidste Q&A – Mandag den 7. december kl. 09.00

*Med forbehold for ændringer

 

Ja tak – stik mig en plads

 

* BONUS:
Som ekstra inspiration får du en række bonusinterviews med nogle af de “helt store” kanoner inden for Online Markedsføring, som hver og en har et speciale, jeg har fået lov at interviewe dem om.

Mennesker, som jeg kan stå 100% indefor, og som jeg selv har arbejdet sammen med eller haft inde over min egen forretning. Og har du ideer til bonusinterviews du kunne tænke dig på forummet, så siger du det bare højt, og jeg skal gøre mit ypperste til, at det går i opfyldelse – sammen kan vi gøre denne workshop helt unik.

 

Du møder bl.a.

* Morten Vadskær i bonusinterview om Email-markedsføring – Læs mere om Morten her

* Helene Rosendahl Hillersdal om “Få succes med din Facebook-side” – der på kort tid eksplosivt har vækstet sin egen Facebook-side og nu holder foredrag omkring det. – Læs mere om Helene her

* Jette Gad i bonusinterview omkring Kunde Adfærdspsykologi på nettet + “The Big Why” i din forretning.

* Anders Saugstrup, som vil fortælle dig om indhold, som vinder links og som skaber relationer – Læs mere om Anders her

* SEO for begyndere – Ekspertinterview med Lars Bachmann – Læs mere om Lars her

* Do It Yourself WordPress og lidt om iværksætteri med Lisbeth Scharling aka Webwoman – Læs mere om Lisbeth her

* De Sociale Medier & “Social Selling” for begyndere med Dorte Møller Madsen fra Stormvind.dk

* Google, Googles opdateringer og fremtidens Google  (Og nogle mega gode SEO guldkorn) med Thomas Rosenstand – Læs mere om Thomas her

* Salgstekster og splittesting med Michael Aagaard

* Online Markedsførings Mindset med Fabiola Christensen – Læs mere om Fabiola her

* Businessstrategier for introverte iværksættere med engelske Rebecca Merrifield

* Businessstrategier med Amerikanske Anna Long – Læs mere om Anna her

* “Pimp din YouTube kanal”. 70 minutters gennemgang af Maj´s egen YouTube kanal med Henrik Brændgaard fra Videofabrikken.dk 

* “De 15 mest essentielle linkbuilding råd” Ekspertinterview med Henrik Bondtofte SEO-Ekspert og forfatter til “Linkbuilding bogen”

* “10 online fejl du bør undgå”. 10 online fejl, som Martin Bengaard fra www.martinbengaard.dk ser igen og igen, når han er ude og rådgive virksomheder.

* “Internettets historie” – Ekspertinterview med Mikkel DeMib, en af Danmarks mest erfarne online marketing guttere, som var med HELT fra begyndelsen af det store World Wide Web. Læs mere om Mikkel her <——-

* Emailmarkedsføring med Søren Sieg Jensen & Dennis Drejer, der begge har voldsom stor erfaring i salg via mails.

* “Sådan får du succes med at komme i pressen”, interview med Stine Mynster fra MynsterPr.dk

* “Produktivitet og flow”, interview med Anders Thue Pedersen fra Timeblock.com

* “Sådan skriver du en Killer-Om-Side”, med Vibeke Storm-Frandsen fra Bureau by Storm

* Jeg laver løbende nye bonusinterviews, som bliver lagt op på vores lukkede forum.

 

Ekstra Bonus
★ Calvin Corelli stifter og ejer af sitet www.simplero.com har lavet en “Sådan kommer du i gang med Simplero”-video, der også ligger på forummet.

★ 1 Video eksklusivt produceret til Online markedsførings Mentor Forløbet af Seo-Ekspert Lars Skjoldby som viser dig trin for trin, hvordan du opretter en GoogleAnalytic og Google Searchconsole konto og kober det på din wordpress hjemmeside, samt en begynder-guide til de to programmer.

★ 35 minutters udførlig “Google Analytic for begyndere video”, hvor jeg viser dig, hvordan du bruger Google Analytic, så du kan følge med i, om din indsats online virker, hvor du får trafik til din hjemmeside fra, hvor meget trafik du får osv.

★ Tilbud på en professionel WordPress-hjemmeside til en rigtig god pris endda med mulighed for ratebetaling + tilbud på backup-service fra Magnus Högfeldt

★ Tilbud på backup og opdaterings-service af plugins mm fra Magnus Högfeldt

★ MailChimp begynder video-kursus med Lise Halskov fra Onlinehaj.dk

★ Facebook-kursus for begyndere af Anne Billing – fra Annebilling.dk

★ Få en særlig OMMF-Rabat på 10% på hastighedsoptimering af din WordPress-Hjemmeside hos firmaet Speedly.dk

 

Ja tak – Jeg vil gerne med på hold 12

 

Dét siger tidligere kursister om forløbet:

Lianne sofia fortæller: ”Jeg har aldrig deltaget i et forløb inden for dette område, som bliver kørt så samvittighedsfuldt, ærligt og med en interesse for kursisterne, som er så dybtgående. ”
Fokuseret, koncentreret, ambitiøs, dynamisk, kompetent, engageret, entusiastisk…. Ja- fortsæt selv derudad.
Det er for mig karakteristikken af både Maj – herself – og Online markedsføringsforløbet.
Da jeg tilmeldte mig vidste jeg, at dette var forløbet for mig og så vidt, som jeg kunne læse mig til før start, så var jeg også overbevist om, at forløbet ville holde, hvad det lovede.
Her ved afslutningen må jeg konstatere, at det ER også tilfældet.
Og mere til.
Jeg har aldrig deltaget i et forløb inden for dette område, som bliver kørt så samvittighedsfuldt, ærligt og men en interesse for kursisterne, som er så dybtgående.
Det kan mærkes, at emnet er et hjerteblods område for Maj, og at hun har en oprigtig målsætning om det at lære fra sig.
Det hun lærer fra sig er en hardcore skæren ind til benet i din forretning og så at arbejde sig ud derfra, skridt for skridt, under hendes kærlige og kyndige ledelse.
Følger du hendes anvisninger og gør arbejdet så bevæger du dig støt og roligt fremad hen imod at opbygge en onlineforretning som er super velovervejet, konkret og målrettet og du lærer, hvordan du får den til konstant at trække mulige kunder hen til dig på en solid og grundig måde.
Selve forløbet er både en personlig- og en forretningsudviklingsproces, hvor I to vokser sammen undervejs, og der kan ikke være et bedre grundlag at bygge sin forretning op på end dette.
For hvad er du uden din forretning, og hvad er din forretning uden dig.
Du bliver tvunget ud i nogle sunde valg, som er med til at skærpe og bevidstgøre, hvad du og din forretning er.
Her ved forløbets afslutning har jeg ikke implementeret det hele, men jeg ved, hvad jeg skal gøre, og jeg ved, hvordan jeg får mest ud af mit arbejde igen og igen.
Så hvis du vil skærpe din forretning og du vil findes af din kunder, så vil jeg varmt anbefale dette forløb.
Lianne SofiaLianne Sofia – Liannesofia.dk
Linda fortæller: ”Jeg er kommet meget længere, end jeg havde forventet.”
Wow, hvor har jeg lært meget.
Alt det jeg skulle, men også rigtig meget om det, jeg ikke anede at jeg også kunne lære.
Alle Majs Ninjatricks💃💪
Jeg er blevet udfordret, når jeg lavede overspringshandlinger, kærligt samlet op, når det var svært og uoverskueligt.
Men mest af alt er jeg blevet lyttet til, anerkendt og troet på.
Når jeg tvivlede på, at der var et marked for vejledning til forældre til narcissister, så var Maj der og skubbede mig videre 👍.
Jeg har lagt en del timer i arbejdet, fulgt modulerne, lyttet til lydfilerne og lavet de opgaver jeg kunne nå og som gav mening for mig.
Det har givet bonus.
Jeg er kommet meget længere end jeg havde forventet.
Og tænk engang, jeg er igang med gruppeforløb og individuelle samtaler til forældre, kun 6 måneder efter at jeg turde tænke tanken for første gang.
Der er allerede flere varer i min butik, end jeg havde troet muligt.
Og det er slet ikke slut endnu. Har mange flere ideer, som skal ud i livet, takket være Majs motto: røven i sædet og en ting ad gangen.
Det var aldrig sket uden Majs støtte, opbakning og Ninjatricks.
Jeg er så vild med Majs åbne og ligefremme nobullshit tilgang. Det har sparet mig for rigtig mange penge til smarte sælgere, for nu kan jeg nemlig selv💃💃.
Så jeg går ud i verden efter forløbet med tro på mig selv og på at jeg har det der skal til, for at bygge en stærk og fleksibel, sund forretning.
Tak for dig, Maj.
Linda Linda Gulløv – Afklaret.dk 
Stine fortæller: ”Mine forventninger var høje, da jeg købte ind på kurset - og de er til fulde blevet indfriet. Det er seriøst NO MORE BULLSHIT!”
Maj Wismann  – you’ve got mail: NO MORE BULLSHIT står der øverst på grafikken, når man er lukket ind i Maj Wismanns Online Business Mentor forløb. Og det er en konstant bekræftelse på hvad Maj står for.
Allerede da jeg talte med Maj om forløbet ville være noget for mig, kunne jeg mærke, at her er der ærlig og reel værdi for pengene. Jeg har købt (for) mange online produkter og kurser som har lovet guld og grønne skove, men som i sidste ende enten ikke er gennemført eller ikke har leveret det lovede “afkast”.
Mine forventninger var høje da jeg købte ind på kurset – og de er til fulde blevet indfriet. Det er seriøst NO MORE BULLSHIT – for:
Maj er ærlig
– om at det handler om selv at trække i arbejdstøjet og give den en seriøs skalle igennem forløbet.
Maj er også ærlig og generøs
– med sin viden om onlinemarkesføring, det tekniske, branchen og den sidste nye udvikling.
Bruger du tid på at arbejde med opgaverne, deltager i calls og på arbejdsdage, så får du med garanti et solidt fundament og et seriøst løft af din forretning.
Jeg har ikke fortrudt et sekund at jeg investerede i forløbet – og dermed mig selv og min forretning.
Her 1/2 år efter kursusstart er jeg kommet langt, og stadig langt fra færdig.
Men jeg står med et gå-på-mod, en ny forståelsesramme, en lyst til at tackle det svære og mod på give den gas med det udfordrende.
At moduler og bonus-indhold ligger tilgængeligt efter endt forløb animerer til at fortsætte processen med udviklingen … en udvikling som aldrig bliver færdig.
Stine AbellDer er altid endnu et skridt at gå, og med kompasset fra forløbet er det nemt at holde kursen og energien fremover.
Stine Abell – Ekspert i personligt lederskab. Reducer stress, opbyg robusthed og livsbalance. Abellcoaching.dk
Heidie Kosiara fortæller: ”Maj Wismann er den bedste underviser som jeg har mødt på mine mange uddannelser og kurser”
Maj Wismann er den bedste underviser som jeg har mødt på mine mange uddannelser og kurser – så kort kan det sige.
Som underviser er Maj indbegrebet af “Walk the talk”. Maj har selv gået hele vejen og med fødderne dybt placeret i den Fynske muld, guider hun sine kursister et skridt af gangen. Hendes mangeårig undervisningserfaring og hendes kærlighed til nørderi gør, at Maj altid har 100% styr på det som hun underviser i.
Maj taler fra hjertet til hjernen og italessætter det som rigtig mange mennesker har brug for at høre. Et skrid af gangen er det eneste du har brug for at have fokus på – lige meget hvad du dit mål er og hvad ønsker at skabe.
Maj er hjertevarm, åben og så går hun indtil til alting med en enorm nysgerrighed og rummelighed for hvor den enkelte person er i sit liv.
Med nysgerrighed så spørger hun ind til årsagen som ligger bag en handling eller manglende handling, så du med udgangspunkt i dig selv mærker hvad der er rigtigt for dig selv.
Maj har trigget mig, kærligt rusket mig i mine overbevisninger – både dem skulle forblive og dem som skulle finjusteres, så jeg kan træde ind i det nye, som jeg vælger at skabe i min forretning og mit liv.
Ønsker du at skabe et stærk grundfundament i dit liv, hvor du, som det hele menneske er i fokus, så giver jeg Maj mine største anbefalinger.”

Heidie Kosiara

https://www.heidiekosiara.dk/ 

 

Peter fortæller: ”Hun vil det bedste for mig anytime”

Maj har været der for mig, som kursist, når jeg rev mig i mit sparsomme hår eller var helt desperat. Hun har været støttende hele vejen igennem, med en enkelt undtagelse, hvor hende og jeg fik det på plads ret hurtigt.

Maj er bramfri og ærlig-og der er ikke noget pis med hende-og det vigtige for mig, hun vil det bedste for mig anytime.

Hun er large som person og giver sig 100 % og tænker ALTID på at give og i det lange beløber det sig også på bundlinjen.

Maj er business woman med et menneskeligt ansigt, selvom hun også er smart og hurtigt, det kan jeg jo godt lide. Forløbet har givet mig rigtig meget, jeg har dog savnet nogle mænd, hvor fanden er I henne drenge/mænd???

For mig har der været for meget online og jeg kunne ønske mig meget mere fysisk tilstedeværelse, jeg er bare nok gammeldags. Men det var jo et online forløb, det glemte jeg lige.

Jeg er ikke en ørn til online, men fik hovedprincipperne gentaget mange gange og havde en gruppe med Stine fra holdet nærmest hver 14 dag i hele forløbet og fortsætter med hende bagefter, det var en stor hjælp.

Jeg har arbejdet en del siden slutningen af oktober med andet end online forløbet, det har forstyrret mig en del, men fremover har jeg lavet en plan med Maj og tildels Malene.

Nogle gange kan det være svært at gennemskue, hvad der er godt og skidt på nettet og i ens butik.

Jeg bliver sikkert klogere efterhånden.

Vældig fint forløb og har tænkt mig at komme tilbage til Maj for flere gode råd.

Jeg skal nu skrive artikler og derigennem få klienter.

Tak for nu søde Maj og hav det godt, du har været ærlig og iorden, fortsæt med det.

PeterKh,
Peter Smidt – Psykoterapeut MPF, SE-practioner og supervisor og stress- og traumeekspert, både med det fysiske og det psykiske. Stressbehandling.nu

Marie-Claire fortæller: "Det er de bedste penge, jeg har givet ud nogen sinde!"
Jeg er dybt taknemmelig for den rejse, jeg har været på de sidste 6 måneder.
Det har været knaldhamrende hårdt. Jeg er blevet udfordret helt ned i sokkerne mange flere gange end de til sammen 6 år, jeg har været selvstændig. Men det er de bedste penge, jeg har givet ud nogen sinde!
Da jeg startede, var jeg i tvivl om retning, målgruppe, budskab… forsæt selv listen.
Jeg var egentlig ikke specielt glad for at gå på arbejde, for jeg kunne ikke se retningen, og jeg havde ofte lyst til at kaste håndklædet i ringen.
Igennem de 10 trinvise moduler har Maj skabt et forløb, der tager hånd om hele dig. Hun sørger for, at du bliver bygget op med mere selvtillid, motivation og kassevis af online marketing læring.
Nu står jeg her 6 måneder efter, vi startede og er udstyret med en halvårsplan og en konkret kvartalsplan (som jeg selv (stolt) har udtænkt).
Der er massive bidemærker i mit skrivebord, og jeg har pevet både til min mand og især i den fælles Facebook gruppe, men jeg har også delt sejrene og de succeser, som lige nu kommer susende.
Marie Claire
OMMF er ikke kun et online marketing mentoring forløb, det er lige så meget personlig udvikling, forretningsudvikling og sidst men ikke mindst er det adgang til et fabelagtigt netværk af dygtige mennesker i hele landet, som er til at stole på. Dét i sig selv, vil jeg sige, er lige så meget værd som forløbet i sig selv.
Marie-Claire Andsager – Coacher i personlig branding og kvinder med impostor syndrom.
Gert Rune fortæller: ”Der er INGEN tvivl om, at Majs forløb er det bedste frame-work, der findes på markedet.”

Det er første gang, jeg har oplevet en mentor, der har været der for mig og været oprigtigt interesseret i min forretning. Hun har været PÅ. Og det er mere, end man kan sige om meget af det, jeg tidligere har prøvet og i forhold til al den snik-snak og store armbevægelser, jeg har oplevet ved andre mentorer. Og jeg har haft MANGE mentorer. Både i Danmark og i udlandet.

Der er INGEN tvivl om, at Majs forløb er det bedste frame-work, der findes på markedet i forhold til at lære online marketing, lære at lave online produktioner og sælge kurser og ydelser.

På forløbet lærer du, hvordan starter du helt fra bunden, hvordan bygger du fundamentet, hvordan lægger du den første mursten, hvordan lægger du den næste mursten osv. Gør du som Maj siger, og er du villig til at lægge timerne, så skal successen nok komme. Ikke i morgen, men på den lange bane. Hun er rigtig godt til at holde folk i ørene, så de ikke falder sammen og i staver og går i stå på opgaverne eller begynder at lave alverdens overspringshandlinger.

På forløbet fandt jeg ud af, at mit fundament for hele min forretning var forkert. Det blev jeg meget ked af. Men det er rystende, at ingen tidligere mentorer har opdaget det. Måske fordi de i virkeligheden ikke har ”set” min forretning og mig… Alle vil have det jeg sælger, men ingen søger direkte på det. Så jeg måtte starte forfra og gen-tænke min forretning. Det, jeg tilbyder, er enormt godt, og de kunder jeg har er meget tilfredse. Så det er ikke mig eller mit produkt/ydelse, der har været forkert. 

Jeg kan varmt anbefale Majs forløb, men du skal være villig til at arbejde og lære nyt, lægger DU indsatsen og timerne, så får du det optimale ud af forløbet og Majs personlige sparring.

Gert Rune,
Motivator og foredragsholder

GertRune.dk

 

 

Jon Kjær Nielsen fortæller: ” Majs tilgang er den helt rigtige – hvis man vil have en bæredygtig forretning på den lange bane!”

 

”Jeg har ikke lavet alt, Maj har sagt jeg skulle, det vil jeg lige understrege. Og jeg har haft meget travlt under forløbet, så jeg har heller ikke været med på alle calls. Men det forhindrer mig ikke i at være fuldstændig klar i spyttet omkring, at det er et superfedt struktureret forløb! Majs tilgang er den helt rigtige – hvis man vil have en bæredygtig forretning på den lange bane!

Maj ”er” den, når man vil bygge en langsigtet og stabil forretning, ingen hurtige fix og lette løfter, men til gengæld solid viden, der, når det bliver arbejdet ind i min egen hverdag, giver noget rigtig godt!

F.eks. er mine trafik-tal til min hjemmeside blevet løftet 50% på det sidste år – det er jo fedt! Halvdelen af min trafik er organisk, og jeg bliver fundet af folk i Google, der ikke kender til mig i forvejen.

Langt det meste trafik kommer på artikler, jeg har skrevet til formålet – under Majs kyndige vejledning. F.eks. sagde Maj, at det nyhedsbrev, jeg laver hver mandag, skulle lægges op på hjemmesiden. Der er flere af de artikler, der allerede nu ligger i top10 på min hjemmeside og trækker nye potentielle kunder ind.

At få indblik i Majs mindset, måde at ”tænke forretning på” og indgang til at arbejde har været inspirerende.

For mig har jeg opdaget en styrke i at stå op om morgenen og angribe den vigtigste opgave som den første inden jeg bliver distraheret af omverdenens konstante krav til mig. Jeg har også lært, at tålmodighed er en dyd. – Der er ikke noget der hedder kortsigtede resultater. Til gengæld kan de langsigtede resultater bliver bedre end man troede.

Den største fordel er jo, at det her forløb handler om MIN forretning. Jeg har taget mange kurser og uddannelser – og de opgaver man løser er tænkte eksempler – her på Majs forløb er det jo min egen forretning og mit eget liv.  Et hands-on forløb er LANGT stærkere end tænkte eksempler. Det her har rykket mig meget mere, end at tilmelde mig et eller andet kursus eller uddannelse, hvor jeg skulle lære noget fagligt nyt.

Forløbet er stærkt sammenhængende trin for trin, altså hvert modul bygger oven på modulet før og på det du tidligere har lært. Der er en tydelig rød tråd igennem forløbet, hvor alt hænger eminent sammen. Det er netop godt, fordi så bliver det grundigere og mere solidt.

Samtidig er der også en konkurrence fordel i det!

For så snart ”noget” kræver en reel indsats og ”hårdt” arbejde, så giver konkurrenterne op – har man været igennem Majs forløb, så har man en meget stor fordel.

Jon Kjær Nielsen,
Foredragsholder, konsulent og forfatter

Jon.dk

Trine Birkelund Dupont fortæller: ” Jeg har fået skabt et solidt fundament, hvor jeg er knivskarp på mit budskab og min retning.”

For første gang i de snart 6 år jeg har været selvstændig karrierecoach og karriererådgiver har jeg en plan for min (online) forretning for det næste halve år, som jeg VED kommer til at virke.

Som coach har jeg fokus på det meningsfulde arbejdsliv – og Majs forløb har været med til at sikre at mit eget arbejdsliv, giver endnu større mening for mig med konkrete værktøjer og metoder til at arbejde fremad med. Mit arbejdsliv er simpelthen blevet bæredygtigt!

Jeg har fået skabt et solidt fundament, hvor jeg er knivskarp på mit budskab og min retning.

Maj har hele tiden i forløbet udfordret mig til at blive super specifik på både målgruppe, teori og praktik – ”Hvordan ved du det?” er hendes favorit spørgsmål at stille, som virkeligt udfordrer mig på at blive SUPER KONKRET.

Jeg har også fået meget mere viden om, hvad der giver mig stor energi at lave i min forretning, og hvad som jeg helt sikkert vil benytte ekstern hjælp til. Det er en stor lettelse mentalt, og jeg oplever at det gør mig meget mere effektivt og produktiv i mit arbejdsliv som selvstændig.

Jeg kan kun VARMT anbefale Majs onlinementorforløb til alle, der ønsker en grundig og gennemprøvet metode til at få skabt en bæredygtig forretning både offline og online!

Trine Birkelund Dupont

Karrierecoach & foredragsholder

1:1 coaching- & mentorforløb, foredrag, workshops og Enneagrammet til dig, der ønsker et meningsfuldt arbejdsliv.

www.trinebirkelunddupont.com

Charlotte Heje Haase fortæller: ”Maj er et dejligt menneske, enormt dygtig og har høj integritet.”

Jeg tog Maj Wismanns forløb, fordi jeg har fulgt hende gennem årene og set, hvordan hendes online forretning har taget fart. Faktisk er hun en af grundene til, at jeg har valgt at blive selvstændig.

Hun er et dejligt menneske, enormt dygtig og har høj integritet. Jeg kan godt lide hendes ærlige, ambitiøse og arbejdsomme tilgang.

Hvis man bare er ihærdig nok og har noget på hjerte, så skal det nok lykkes, tænkte jeg, da jeg i sin tid tog springet. Lidt naivt – og jeg gjorde alt og intet på en gang. Det har været langt hårdere, end jeg har kunnet forestille mig at være selvstændig. Jeg har aldrig arbejdet så meget. Det kender Maj og taler ind i, og det er en befrielse. Plus hun har knækket koden til en bedre balance. Med forløbet er jeg blevet bekræftet i, at jeg er på rette vej, men skal prioritere min egen forretning og vurdere vigtigheden af mine indsatser hver eneste dag.

Jeg bruger allerede content marketing, seo osv, og da jeg fandt ud af, at jeg faktisk havde grundstenene i orden, var det en vild erkendelse. Jeg tror altid, at jeg liiiiige skal vide lidt mere. Jeg hjælper virksomheder og selvstændige til branding en bæredygtig forretning gennem podcasting, nyhedsbreve, blogs, SoMe og strategisk storytelling, men har forsømt min egen forretning. Den har måske fået 10 procent af min tid. Max. Nu blev det klart, at handling er nødvendig. Selv i det små. Banalt ikke? Men også helt altafgørende.

Jeg har i mit første år som fuldtids selvstændig fokuseret på at få faste kunder, så jeg har en grundindtægt hver måned, og det har været nødvendigt for at kunne betale mine regninger. Men jeg investerede i forløbet for at blive holdt til ilden og få mit eget til vokse. Og det er lykkes. Det var rart med en struktur og retning i forhold til, hvad man skal rykke på. Fordi der jo altid er mange ting, man kan tage sig til. Men her er tænkt over tingene.

At blive mindet om at fokusere på min hjemmeside, som jeg bare lod stå som et visitkort, har gjort, at jeg nu ligger nummer 2 i organiske søgninger på podcast kursus. Derudover har jeg justeret mine priser. Forløbet hjalp mig også til at få input fra mine kursister med, hvad de tænker mine kvaliteter er, og hvad de vil have mere af. Det er guld værd, og det farver min tone i blogindlæg, valg af online produkter osv.

På forløbet skubbede Maj mig kærligt men bestemt til at hele tiden arbejde med langsigtede løsninger og at ikke bare følge enhver idé men at gøre det skalerbart. Jeg ærgrer mig helt vildt over, at jeg havde så lidt tid til at deltage i arbejdsdagene og calls. Men jeg glæder mig til at bruge den store OMMF gruppe og Majs store viden. Jeg var klar over, at det var en presset tid for mig ved tilmeldingen, men turde ikke vente længere (har overvejet forløbet siden første hold, og hvem ved hvor længe Maj fortsætter det).

Det gode er, at jeg altid kan gå tilbage og implementere det, jeg mangler. Jeg er langt fra i mål, men jeg har en realistisk plan for, hvordan jeg komme videre i den rigtige retning.
Jeg ønsker at hjælpe folk med at dele deres stemme med verden. Både mundtligt og skriftligt. OMMF hjælper mig til at holde fast i sunde arbejdsvaner og til at slå røven i sædet.

Jeg kan anbefale forløbet til alle, der vil være selvstændige eller vil rykke deres virksomhed online. Det er ikke en genvej til succes på 3 dage, men du bliver ført ad en velbetrådt sti med en engageret og seriøs guide, som hjælper dig videre.

Charlotte Heje Haase,

podcaster og forfatter 

www.dinpodcast.dk 

www.bareskriv.dk

Erik Aalund fortæller: ”Maj er uden sammelingning den bedste Mentor (og indpisker) jeg har samarbejdet med”.

Jeg har længe haft kik på Maj Wismanns Online Markedsføring Mentor forløb, men har også været meget i tvivl om en sådan investering ville kunne betale sig til en webshops som min.

Efter en snak med Maj, besluttede jeg mig for at melde mig til Online Markedsføring Mentor forløb hold 11.

Jeg kan så bekræfte at den investering har været alle pengene værd, og mere til.
Både for min forretning, men bestemt også på det personlige plan. Maj er uden sammelingning den bedste Mentor (og indpisker) jeg har samarbejdet med.

Det har været et yderst godt planlagt forløb over 6 måneder, hvor jeg personligt har flyttet mig meget rent arbejdsmæssigt, mens jeg ligeledes har udviklet ramme for og indhold til et online univers med Blog, Brevkasse og en e-bog til nye hundeejere.

Dette online univers har længe været et ønske, som jeg gerne vil kunne tilbyde mine kunder i min virksomhed Gilpa, som forhandler hundefoder og kattemad via webshop på gilpa.dk. 
Med Majs Online Markedsførings Mentor forløb er dette nu en realitet på dinhundehvalp.dk.

Det har været 6 måneder med viden og udvikling af ALT hvad der er vigtigt, hvis man vil have succes online, og det hele nænsomt vejledt af Maj, som var med os hele vejen 24/7.

Efter forløbet har jeg nu en viden, som favner bredt og som fremover vil betyde store ændringer i hele min online synlighed og brand.

Forløbet er ikke pakket ind i floskler og fine ord.
Maj giver sin ærlige og “helt nede på jorden” mening, og lægger ikke skjul på at der skal arbejdes hvis man ønsker succes online.

Til gengæld er Maj hele vejen, ligesom hun også sørger for teknisk assistance og hjælp, til forløbets fysiske arbejdsdage.

Maj har en stor viden omkring online forløb, SEO og salg, og ikke mindst hvordan man arbejder og strukturer sin arbejdsdag, hvis tingene skal lykkes.

Kombinationen af fysiske arbejdsdage, en meget aktiv Facebook gruppe og løbende online Q&A, har betydet at der altid var kompetent sparring fra Maj og andre på samme mentorforløb.

Hvis man selv er indstillet på at gøre en indsats, kan man nå langt med Majs Online Markedsføring Mentor forløb. Selv efter forløbet på et 1/2 år, er de online ressourcer Maj har stillet til rådighed, stadig tilgængelig online.

Efter 1/2 års mentorforløb sidder jeg tilbage med en halvårsplan for hvordan jeg kommer videre, foruden en stor inspiration til et videre arbejde med min online synlighed, artikler, SEO og nyhedsbreve.

De bedste hilser
Erik Aalund

www.gilpa.dk

www.dinhundehvalp.dk

Gitte Daasbjerg fortæller: ”OMMF er ikke kun et online markedsføringsforløb. Du kommer også til at arbejde med din faglighed og hele din virksomhed.”

Jeg tilmeldte mig OMMF kort tid efter, jeg havde taget en beslutning om, at en mangeårig idé, skulle føres ud i virkeligheden.

Fra at stå med et koncept på idéplan, mange idéer og bolde i luften, og et virvar af opgave, der lå foran mig som helt nystartet selvstændig, fik Maj allerede inden kursets start, hjulpet mig med at få overblik og komme i gang med opgaver, der rent faktisk gav mening for min virksomhed.

Undervejs i OMMF har Maj i den grad hjulpet mig, så jeg kunne få sat tingene i den rigtige rækkefølge, til at tage en ting ad gangen, og til stille og roligt at opbygge både mine hjemmesider og min virksomhed.

På under et år er jeg gået fra en idé til et færdigstøbt koncept, der er helt klar til at komme ud i verden, et online kursus, der er klar til at blive produceret, en færdig e-bog, artikler på min hjemmeside, der bliver læst, delt og trækker trafik til siden og min placering i google bevæger sig stille og roligt længere op.

Det var aldrig på nogen måde sket uden Majs hjælp og hendes gennemarbejdede kursus, hvor der i øvrigt også er masser af spændende og relevant ekstramateriale indenfor markedsføring.

I de 3 første moduler af OMMF, arbejdede jeg på begge dele af min virksomhed, og den anden del er nu klar til at gennemgå samme opbygning som den del af min virksomhed, jeg har arbejdet med under OMMF. Det er også en af fordelene ved OMMF, du kan bruge det igen og igen, også til at rykke din virksomhed yderligere på et senere tidspunkt.

OMMF er i den grad også et kursus for dig, der er nystartet. Kurset hjælper dig med at dykke direkte ned i det arbejde, der er nødvendigt og giver mening for din virksomhed. Med OMMF slipper du derfor for en masse unødigt og irrelevant arbejde, som man som nystartet ofte kan sidde fast i.

OMMF er ikke et kursus, der får dig højt flyvende med din virksomhed fra dag 1, det kræver tid og en stor arbejdsindsats, til gengæld kan du se frem til at have helt ro i maven og fuldstændig styr på fundamentet i din virksomhed, din faglighed og på din hjemmeside, når forløbet er afsluttet. Så du til hver en tid ved, hvad dit næste skridt er, hvilken vej du skal gå, og du er sikker på at det arbejde, du laver, giver mening for din virksomhed.

Maj er en kæmpe ressource og støtte i den proces, og er altid klar til at guide dig ind på sporet igen, med en lille påmindelse eller en motiverende snak.

Maj er et af de mest effektive, målrettede og strukturerede mennesker, jeg har mødt. Det bærer hendes undervisning og vejledning også præg af. Under hele forløbet får du tilsat noget af Majs mindset, så du selv bliver sporret ind på en arbejdsgang, der får dig til at producere og prioritere.

Når forløbet er slut, er du godt rustet til at fortsætte på egne ben, for du ved præcis, hvad Maj vil sige til dig, hvis du skal være mere effektiv, målrettet eller struktureret i dit arbejde og med din virksomhed.

For mig har det været en stor fordel, at kurset foregår online, da det betyder, at jeg har kunnet arbejde med det, når det passede mig, i mit eget tempo, og fordi materialet fortsat er tilgængeligt, når jeg vil få brug for det igen.

Facebookgruppen har været min virksomheds livline i de 6 måneder jeg har været på OMMF. Maj eller en af de andre kursister har altid været klar med et svar eller feedback, det er en kæmpe fordel løbende at kunne modtage sparring.

OMMF er ikke kun et online markedsføringsforløb. Du kommer også til at arbejde med din faglighed og hele din virksomhed, dets fundament, dit faglige fundament, dit koncept og din formidling, så du kommer til at stå langt stærkere hele vejen rundt om din virksomhed og dine produkter.

Jeg kan på det varmeste anbefale dig at tilmelde dig Majs forløb, hvis du er klar til at gøre en aktiv indsats for at sætte skub i din virksomhed. Du vil på ingen måde fortryde det!

Gitte Daasbjerg
Psykoterapeut, MPF
Cand.mag. i musikterapi

https://moderskabet.dk
https://gittedaasbjerg.dk

Susanne Thunøe fortæller: "Maj kan sit shit! Herudover er hun en kæmpe inspirationskilde og motivator."

Jeg har specialiseret mig i at arbejde med sårbare unge som coach og underviser. I 2014 tog jeg springet, sagde mit gode job op og startede min egen forretning. Det er et job jeg stortrives i. Men jeg har i de seneste år tænkt, at der måtte være en måde, hvorpå jeg kunne skabe værdi for endnu flere unge, der trænger til en hjælpende hånd. Det er så her min veninde kommer ind i billedet. Hun anbefaler mig at starte på mentorforløbet hos Maj – da hun selv har taget forløbet og har været mere end lykkelig for sin investering og høster nu frugterne af sin flid og arbejdsindsats.

Det skal lige siges, at alt hvad der har med online-markedsføring, SEO-tekster etc. at gøre er en by i Rusland for mig, så jeg ringede derfor til Maj for at høre lidt nærmere om OMMF. Kunne en novice som jeg, der INGEN know-how har inden for området hoppe med på forløbet?

Det var en super god samtale jeg havde med Maj, som gjorde, at jeg tilmeldte mig forløbet med det samme. Jeg blev mødt med en så stor varme, humor og anerkendelse, som jeg sjældent har oplevet før. Maj har en særlig evne til at få dig til at tro på dine evner, dit forretningskoncept og vigtigst af alt: Hun møder dig lige præcis der, hvor du er i udviklingen af din forretning. Hun formår at favne bredt og med sin helt fantastiske faglige viden (og den er altså i særklasse!), får hun deltagernes viden og særlige kompetencer sat i spil, så hver og én af os på holdet har taget et kvantespring inden for hvert vores forretningsområde.

Jeg har fået en hel rygsæk med mig af brugbare værktøjer. Hvis jeg skal nævne et par stykker, vil jeg fremhæve STRUKTUR og VEDHOLDENHED. Hvis der er noget Maj er, så er det struktureret og vedholdende i sit arbejde – hvilket er to nøgleord, jeg er blevet mindet om under hele forløbet af Maj. Din online-biz laver ikke sig selv natten over – men hvis du lægger en plan, følger den, arbejder målrettet, vedholdende og struktureret – så lykkes du med din forretning. Og det må siges at holde stik – tak for det Maj! Jeg har fået brudt nogle gamle uhensigtsmæssige arbejdsvaner, som spændte ben for min produktivitet.

På Majs forløb har jeg lært at arbejde struktureret, og at R.I.S kan betale sig (et Maj udtryk 😊 – RØVEN I SÆDET). Jeg tager et virkelig fantastisk og enkelt råd med mig, som jeg kan overføre på mange andre områder i mit liv: Start hver dag med at arbejde bare 30 minutter i din forretning – før du får set dig om, har du fået produceret en masse brugbart materiale.

Da jeg tilmeldte mig OMMF var mit mål ikke at blive en teknisk haj, men derimod at få skabt et unikt online-forløb for sårbare unge, der har svært ved at gennemføre en uddannelse eller få fodfæste på arbejdsmarkedet. Det er lykkedes! Her seks måneder efter er jeg i gang med at søsætte min Rolls Royce udgave af et online-forløb, og jeg har endnu et online-forløb i støbeskeen.

Udover den kæmpe faglige viden og erfaring Maj ligger inde med, har hun et stort netværk af knalddygtige fagfolk, som hun henviser til, hvis du har brug for hjælp. Caring is sharing – Maj deler gavmildt ud af alle mulige brugbare tips og tricks.

Maj kan sit shit! Herudover er hun en kæmpe inspirationskilde og motivator. Hun udviser stor respekt for dit forretningskoncept og kender den hårfine grænse imellem at ”vugge og skubbe” dig, når du er kørt fast i en arbejdsopgave.

Arbejdsdagene sammen med de andre deltagere på forløbet er guld værd. Det er SÅ inspirerende at sidde sammen med andre ildsjæle, der brænder for deres forretningskoncept og se deres forretning spire og gro. Hele lokalet emmer af produktivitet, kreativitet, arbejdsiver og gode grin. I love it!

Tak Maj 😊

Susanne Thunøe
www.thunoeogco.dk

Bettina Vestergaard fortæller: ”Siden min nye hjemmeside gik i luften for 6 uger siden, har jeg ligget vandret pga. henvendelser fra nye kunder”.

Tak for et rigtig godt og gennemarbejdet mentorforløb. Jeg har været rigtig glad for, at være en del af denne gruppe, også selv om jeg måske ikke har været så flittig her på kanalen.

Siden min nye hjemmeside gik i luften for 6 uger siden, har jeg ligget vandret pga. henvendelser fra nye kunder.

9 ud af 10 henvendelser bliver nu betalende kunder. Jeg har solgt samtaler og samværsaftaleforløb for mere end 100.000 kr. siden starten af november. Min kalender er booket 1½ uge frem.

Det er så vildt det der sker, at jeg må knibe mig selv i armen for at vide at det er sandt. Men jeg er så glad og mega stolt over denne forandring og jeg synes også at jeg har fortjent det.

Så tak for dig kære Maj. Tak for den forandring du har været med til at skabe i min virksomhed og i mig. Tak til alle jer medkursister, som jeg ikke fik sagt ordentlig farvel til på det sidste call. Jeg var simpelthen booket op med samtaler. 

Bettina Vestergaard

Anne Billing fortæller: "Jeg giver OMMF og Maj Wismann 5 stjerner med pil op"

“Jeg har været selvstændig konsulent siden efteråret 2015, og har egentlig fra starten haft godt gang i forretningen uden at skulle ud og jagte kunder.
Men det er svært at bygge en forretning på konsulenttimer, når man kun har 24 timer i døgnet, og jeg kunne se at jeg skulle arbejde mere målrettet på min onlinestrategi, hvis jeg skulle vækste min forretning med mere skalerbare produkter.

Jeg valgte OMMF, fordi jeg har samarbejdet med Maj ad flere omgange og ved, at hun ikke sælger enhjørningetårer på flaske: Hun arbejder med langsigtede strategier og fokus på at bygge en stabil og sund forretning, frem for hurtige løsninger.

På OMMF fik jeg hurtigt styr på mit businessfundament og fandt ind til kernen i min forretning. Det at have en indpisker og projektleder i form af Maj samt fællesskabet med resten af holdet gjorde det faglige niveau tårnhøjt, og for mig har det været ekstremt værdifuldt at blive holdt op på mine idéer, så de rent faktisk blev realiseret i stedet for bare at ende på en post-it i bunden af min taske.

Inden vi startede, kom 90% af min omsætning fra konsulentarbejde og 10% fra undervisning og onlineprodukter. De sidste 3 måneder har fordelingen nærmere 70/30, og målet er 50/50 indenfor det næste år, hvilket absolut er realistisk, når jeg fortsætter med de strategier, jeg har fået lagt på OMMF.
Jeg har fået ryddet op, min produktportefølge er skarpere, og det samme er min kommunikation. Hvor det at skrive nyhedsbreve før føltes som et nødvendigt onde, er det nu noget jeg gør i min “fritid”, fordi det er blevet sjovt og hyggeligt at tale med min målgruppe.

Maj er nærværende under hele forløbet, og hun forstår at skrue et forløb sammen, så man virkelig kan mærke at man rykker sig hver gang, man løser opgaverne til et af modulerne. Derudover er de fælles arbejdsdage et kæmpe plus, fordi der virkelig er tid til at slå rumpetten i sædet og få arbejdet.

Fra jeg trykkede “Tilmeld” og til det sidste modul har jeg følt mig i kyndige, kompetente hænder. Nu sidder jeg med en færdig plan for, hvad jeg skal bruge de næste 6 måneder i min business på, og jeg ved allerede, at jeg kommer til at bruge materialerne igen og igen til at finde min kerne og rette til med tiden.

Jeg giver OMMF og Maj Wismann 5 stjerner med pil op og vil anbefale enhver, som ønsker at opbygge en sund forretning at gennemgå forløbet. Og nej, det kommer ikke af sig selv – der skal knokles undervejs (også ind i mellem med de ting, som ikke er yndlingsopgaver), men det er det hele værd, når resultaterne begynder at vise sig.”

Anne Billing,
specialist i markedsføring på sociale medier
https://annebilling.dk/

Tine Tangdal fortæller: "Maj gav mig limen, der binder det hele sammen."

Jeg har været selvstændig inden for stress og personlig effektivitet siden 2009. Jeg har primært tilbud t 1:1 forløb, foredrag og kurser, men for at få forretning nok, har jeg konstant skullet kæmpe med salg og markedsføring, som bestemt ikke er mine spidskompetencer. Selv om jeg har taget en hel stribe kurser, læst bøger mv. har det været svært at få skabt en rød tråd i min indsats og få mine indsatser til at underbygge hinanden.

Men det kan Maj.

Det var ikke en tilfældighed, at jeg tilmeldte mig Majs OMMF kursus – og jeg er bestemt ikke blevet skuffet.

Faktisk mødte jeg Maj første gang, før hun for alvor kom i gang med hendes egen onlineforretning.
Fra sidelinjen så jeg, hvordan hun fik opbygget en stor og solid forretning. Samtidig med at hun bevarede jordforbindelsen og ikke lagde skjul på, at det har krævet og fortsat kræver en vedholdende, målrettet indsats med fra- og tilvalg, så den kom til at passe til hendes ønsker og hendes liv.

Det ville jeg også gerne have.

Ikke nødvendigvis i samme målestok. Eller på samme måde. Men på MIN måde.

Og det er én af de ting som Majs kursus kan – at JEG kan opbygge min forretning af de elementer, som jeg gerne vil have, på en måde så de arbejder sammen og understøtter hinanden. Hvor Maj har givet mig limen, der kan binde det hele samme til den røde tråd, der er og skal være i min virksomhed.

På en måde så min arbejdsindsats giver så stort et udbytte som muligt. For det kræver en arbejdsindsats, løbende. Men hvor jeg ikke spilder mine kræfter på en hel masse smart-i-en fart-ting, som jeg synes mange af de andre kurser, jeg har været på, har foreslået.

Det har været udfordrende at komme igennem OMMF. For der er mange temaer, man skal igennem. Men Maj har hele vejen været med på sidelinjen og har heppet, støttet og givet spark i rumpetten, så man er blevet holdt til ilden. Ligesom arbejdsdagene, hvor vi mødtes offline, var gode for arbejdsmoralen og sammenholdet i gruppen.

Noget af det allervigtigste er nok, at jeg nu har den løbende inspiration og gnist, der skal til for at kunne arbejde vedholdende med min salgs- og markedsføringsindsats. For jeg har hele tiden en plan med punkter, jeg skal tage fat på som det næste, så jeg kommer et skridt videre. For det er handling, der skaber resultaterne. Det kan jeg jo se 😊

Tine Tangdal
Balancepartner.dk

 

Anja Thrysøe Emborg fortæller: "Alle pengene værd - på SÅ mange niveauer!"

Lad mig sige det som det er…

Jeg har fulgt Maj i mange år, og jeg har haft overvejet forløbet MEGET længe (over 4 år), da jeg syntes det var en meget stor investering…. Jeg tog så gruelig fejl…. Den investering, jeg har lavet er så lille sammenlignet med det udbytte jeg har fået af forløbet.

Jeg er SÅ GLAD for at jeg ENDELIG tog springet, for det er virkelig det bedste jeg har gjort for min forretning. Den eneste fortrydelse skulle være, at jeg ikke gjorde det langt tidligere, for tænk sig, hvor jeg ville have været i min forretning i dag, hvis jeg blot havde sprunget på, da jeg overvejede det første gang…

Jeg har på forløbet fået et helt andet syn på mig selv og mine evner. Maj har hjulpet mig til at få en større selvindsigt, at stole mere på mig selv, at få et langt bedre professionelt selvværd – Jeg ved nu, at jeg har en masse at byde min målgruppe og jeg ved jeg kan hjælpe dem godt. Det alene ville være hele forløbet værd…

Jeg er blevet langt mere produktiv pga. Majs store fokus på netop prioritering og tilgangen til opgaver. Det har gjort at jeg helt konkret har løst mange flere udviklingsopgaver på det halve år, jeg har været på forløbet end jeg tidligere har nået på meget længere tid. Jeg rykker vildt meget lige nu, og det stopper ikke når forløbet stopper, for jeg ved præcis hvad mit næste step er – og jeg skal videre…

Og så er jeg blevet helt skarp på hvilke opgaver, jeg skal løse for at løfte min forretning i den retning jeg ønsker, og skabe det arbejdsliv, jeg gerne vil. Jeg har været selvstændig siden 2011 og har altid haft så enormt travlt uden at føle, jeg kom nogen vegne – nu kan jeg se, hvor jeg er på vej hen, jeg kan se målene og jeg oplever at jeg løbende kommer i mål på mine mål og del-mål og jeg kan se hvordan jeg step-by-step kommer tættere på det jeg gerne vil.

Og for resten angående investeringen – inden forløbet startede havde jeg ingen onlinekurser – her lige inden forløbet sluttede har jeg 3 online kurser på hylden og jeg har tjent min investering i kurset hjem igen. Det havde jeg på ingen måde forventet.

Men tingene er ikke kommet af sig selv – det kræver arbejde og indsats – viden gør det ikke alene – der skal action og handling bag og her støtter Maj med gode råd og spark i røven, så man kommer i gang. Når Maj skriver at hun er der i gruppen, og sørger for at man får noget udrettet, så mener hun det. Det er virkelig guld værd. Og den sparring og støtte man får både fra Maj og de andre deltagere er uden tvivl en kæmpe hjælp. Det gælder både i Facebookgruppen samt på de arbejdsdage, hvor vi har kunnet arbejde koncentreret og sparre med hinanden.

Som nævnt kommer resultaterne ikke af sig, der skal en dedikeret indsats til, men forløbet giver en kæmpe ballast til at vide, hvad der skal sættes ind på, at finde din egen vej i det, at tro på sig selv og rykke sig et skridt af gangen, for det er handlingen skridt for skridt og opgave for opgave, der giver resultatet på lang sigt.

Anja Thrysøe Emborg
www.picturingtheworld.dk

Anette Lei fortæller: "Jeg er så taknemmelig for at have deltaget på Majs forløb"

Jeg stod et sted i livet, hvor jeg måtte lære at online-markedsføre mine coaching og terapi-ydelser, da jeg tilmeldte mig Majs forløb. 

Og det lykkedes. 

Ikke ved at investeringen er tjent hjem på ½ år, men det bliver den. 
Jeg har det fundament jeg forventede–og jeg har lært at bygge det større. 
I skrivende stund mangler jeg at lave mit store online-kursus, men jeg ved, hvordan jeg skal opbygge og markedsføre det. 

Og jeg glæder mig, for jeg har ca. 20 års viden, erfaring og kompetencer der venter på at blive skrevet ned i klummer og blogindlæg, nyhedsbreve og freebies – alt sammen til gavn for de mennesker, som jeg ønsker at påvirke til et sjovere og bedre udnyttet liv. 

Jeg havde i flere år fulgt lidt med indenfor content marketing og andre udbydere af onlinekurser og markedsføring på internettet. Og jeg var vant til at have hjemmeside og være webmaster som hidtil havde fungeret for en OK –hjemmeside. Så jeg kom ikke uden forkundskaber.

Nu var tiden kommet til at jeg ville skabe en terapi-hjemmeside, som skulle have det langtsigtede formål at levere onlineydelser uafhængigt af hvor kunden boede og til priser hvor de fleste kan være med, så alle, der ønsker det, kan få min hjælp uden nødvendigvis at besøge mig hvor jeg har klinik. 

Mit mål var derfor at få en hjemmeside med et begyndende online-terapi-univers med mig selv som den største drivkraft de næste årtier. 

Efter at have talt med Maj tilmeldte jeg mig forløbet, da jeg følte mig overbevist om, at her var der livliner nok for det næste halve år til, at jeg nok skulle klare opgaverne og det hårde job med at bygge en hjemmeside op fra start, og med tekster med højt indhold og alt det tekniske, der også skulle klares undervejs. 

Jeg blev ikke skuffet mht at få en online-platform, -jeg kom i mål på forløbet – selv om jeg lagde flot ud med at min sædvanlige hjemmeside blev hacket, og jeg kom bagud på holdet. Det blev løst –om end lidt sent – da Maj havde stillet en tekniker til rådighed for os. Men det blev løst. 

Her 6 måneder efter har jeg skabt: 
• En terapihjemmeside med online-booking
• Artikler med højt indhold både i brevkassen og i blogindlæg
• Lækker freebie ved nyhedstilmelding
• Et skønt netværk af meget dygtige og ihærdige kvinder, der drømmer om succes på den lange bane, og ved at knokle i jævnt tempo. 

Mit mål blev at starte med at opbygge en hjemmeside for min terapi-del under Majs forløb. Og senere bygge min coaching-hjemmeside op efter Majs sikre metoder. Men én ting ad gangen. 

Dette gjorde at jeg vidste, hvad jeg skulle arbejde med og hvor jeg skulle ende i mit online-univers de næste 6 måneder. 

Jeg blev også del af en mindre ”Jyde-gruppe”, som gav mig et mere fortroligt netværk, flere skrive-dage og vigtig sparring fremover. Den er jeg SÅ lykkelig for, da jeg har brug for en gruppe, for at ”blive holdt til ilden”. 

Nu – ½ år efter opstart – er jeg stadig kun i startfasen, da ting tager tid, men jeg er på vej. 

For jeg har en hjemmeside, som jeg ved, hvordan jeg holder liv i, så den kan blive min vigtigste platform de næste årtier med mine kommende online-ydelser. 

Det vigtigste for mig har været støtten, den store viden om online-markedsføring og teknikker, der er langtidsholdbare, så jeg ikke går tom for arbejdsopgaver. Og dèr føler jeg mig 100 % sikker på hvad jeg skal. 

Jeg er så taknemmelig for at have deltaget på Majs forløb, for det betød at jeg rykkede i mit liv, og lærte mange dygtige kvinder at kende som gør, at jeg altid føler, at jeg kan kontakte en, der ved noget om de mange udfordringer, der er ved online-markedsføring med indhold, der rykker. 

For ikke at nævne dig Maj, der leverede den støtte, som du lovede under vores første telefonsamtale: ”jamen du har jo mig, Anette, jeg holder dig til, når du selv svigter” – og det gjorde du kærligt og med glimt i øjet. Tak for dit store aldrig svigtende nærvær, din utrættelige motivation, dine kærlige spark og gentagelser af vane-sætninger, en kolossalt tilstedeværelse og opbakning, som var det dobbelte af hvad jeg havde forventet. 

Tusind tak til mine medkursister, som støttede og heppede og delte når jeg have bruge for det. 

Tusind tak til dig Maj – du trak mig op af hullet, som du sagde, du ville. Og du lærte mig at kun ved en hård vedvarende indsats får jeg de resultater, som vil glæde mig resten af livetJ

Anette Lei
https://bach-kurser.dk/

 

Ann-Christina Lykke fortæller: "Maj er indbegrebet af grundighed!"

“Maj er indbegrebet af grundighed!

Jeg har tidligere købt et online kursus, som jeg desværre ikke syntes var pengene værd. Jeg blev forblændet af slagsteksten som nærmest lovede at jeg efter 6 uger kunne tjene kassen i mit firma. Jeg blev skuffet over kvaliteten af indholdet og det gav mig slet ikke det jeg forventet. Derefter har jeg været ret skeptisk med den type salgstekster der lover quickfixes i ens forretning. Majs forløb var heldigvis det stik modsatte.

Jeg har fulgt Maj i mange år, fordi jeg synes hun skriver de mest fantastiske nyhedsbreve hvori hun giver så meget viden væk, at man ikke kan undgå at mærke hendes høje ekspertise og oprigtige ønske om at hjælpe folk. Hun har en grundighed som imponerer mig gang på gang. Hun uddyber og skriver lange svar der virkelig hjælper folk. Hun lover netop IKKE at man kan lave en succes forretning “over night”, hun holder tværtimod på, at det kræver et langt sejt træk af grundighed og en god portion vedholdenhed at skabe en forretning der arbejder for én 24/7. Dette er for mig langt mere troværdigt. Denne grundighed og høje faglighed gjorde at jeg alligevel turde at købe et onlinekursus mere. Det har jeg været SÅ glad for, at jeg ville gøre det igen. Det var den helt rigtige beslutning. 

Noget der har betydet rigtig meget er, at selvom hun kalder det et online kursus så er der lagt flere hele arbejdsdage ind. Disse fysiske møder var guld værd, og især den første dag hvor man hilste på de andre på holdet var super vigtig. Det har nemlig været en kæmpe fordel at kende hinanden ifht at sparre efterfølgende i den lille lukkede facebookgruppe. Der er så meget hjælp derinde, både kursisterne i imellem og fra Maj, som er en lynhurtig ninja til at svare på alt, på de fleste tidspunkter af døgnet. Maj er en super dygtig mentor, og til de mere tekniske udfordringer i WordPress var det utrolig dejligt, at hun havde Malene med på alle arbejdsdagene. Et af de vigtigste parametre hvorfor jeg valgte dette forløb var, at jeg ville lære at lave SEO, og det må jeg sige jeg har lært en hel masse om (og meget meget mere end jeg kunne drømme om). Til SEO, der er Maj altså noget af en haj! 

Jeg er fuld af respekt for Maj og den måde hun har bygget sine forretninger op, og jeg er hende evig taknemmelig for at hun har lavet dette forløb og dermed har lært det videre til mig. For ingen tvivl om, at jeg har fået bygget min forretning op langt hurtigere med hendes mentoring og arbejdsplan, hvor jeg har lært alle hendes genveje og præcis hvad der virker. Og så er jeg bare sindsygt imponeret over alt det materiale der ligger tilgængeligt i online kurset, på et fagligt højt niveau. Som du nok kan høre, er jeg så tilfreds en kunde, at dette forløb får mine absolut varmeste anbefalinger.”

Ann-Christina Lykke
Co-founder af investeringsnetværket
Moneypenny and More

https://moneypennyandmore.dk

Karina S. Baagø fortæller: "Maj ved alt om, hvad det kræver at opbygge en god og stabil online forretning!"

Maj ved alt om, hvad det kræver at opbygge en god og stabil online forretning!

Mangler du én til at tage dig i hånden og give dig de rigtige opgaver i den rigtige rækkefølge, så du får bygget et solidt fundament i din forretning, er Majs forløb rigtig godt. 

Derudover får du en gruppe af ligesindede at følges med og en mentor, der altid står klar til at svare på dine spørgsmål. Maj er lynhurtig (som i få minutter!) til at svare på spørgsmål i facebookgruppen, og jeg har været rigtig glad for, at ingen spørgsmål er for dumme!

Jeg kan godt lide Maj for at være ordentlig og for hendes syn på, at man skal give sine kunder det bedste. Forløbet handler ikke kun om, hvordan vi kan tjene mange penge, men lige så meget om, hvordan vi bygger en god, solid forretning, der er langtidsholdbar.

Jeg har fået en kæmpe viden om SEO og redskaber til at føre det ud i livet. Jeg har fået en forståelse for, hvor vigtigt SEO er, når man bygger en forretning, og at investeringen kommer til at tjene sig hjem, hvis jeg bliver ved med at gøre mit arbejde grundigt.

Hvis du ikke er bange for at arbejde med langsigtede mål og at lægge et stort arbejde i, at din forretning bliver langtidsholdbar, er forløbet noget for dig. Igennem Majs opgaver får du mulighed for helt fra bunden at bygge din online forretning op, at blive skarp på at formulere hvad du er ekspert i og at blive (mere) synlig online – og dermed få (flere af) de rigtige kunder ind i din forretning.

Karina S. Baagø
www.karinabaagoe.dk

Jette Martine Beck fortæller: "Nu får jeg tilmeldinger til min mailingliste direkte fra min hjemmeside"

“Det har været udfordrende at være på Majs online- kursus, men kors hvor har det rykket. Maj deler virkelig mange nyttige tip og tricks. Der er mange konkrete opgaver, de tager tid – men det har rykket min business. 

Jeg laver kurser i privatøkonomi og regnskab og det er absolut ikke det mest sexede og ikke det første folk tænker på at købe når de slår øjnene op om morgenen.

Ikke desto mindre får jeg nu tilmeldinger til min mailingliste direkte fra min hjemmeside. Mit første regnskabskursus solgte pladser, og jeg nåede ikke engang at få lavet al den omtale og reklame jeg havde tænkt mig.

Hvis du virkelig vil i gang med at lave online-produkter og sælge 24/7 fra din hjemmeside, vil jeg klart anbefale dig at hoppe med på Majs kursus.

Kærligst Jette Martine Beck
Feminin Økonomi
JetteMartineBeck.dk

 

Siff Storm fortæller: "Du vil ikke fortryde det!"

“Hvis du mangler redskaberne, modet, sparringen – og måske sparket – til at bringe din virksomhed til det næste niveau, så har jeg kun én ting at sige: Maj! Snup den skrappe og skarpe skolelærerinde fra Fyn – du vil ikke fortryde det ❤️

Maj har virkelig styr på sit sh*t og det materiale der ligger (og som du i øvrigt har livslang adgang til) er top tunet og gennemført. Jeg er personligt meget stor fan af, hvor konkret og ligetil det er. Modulerne er håndgribelige og fyldt med opgaver (eller lektier, som vi kalder det) der trin for trin hjælper din forretning fremad. Det er SÅ fedt! 

Men hvad der for mig har været det aller fedeste er Majs direkte sparring og feedback på mit arbejde, og det at der altid har været hurtige og konkrete svar og hjælp at hente i vores online forum, når jeg har siddet med spørgsmål og opgaver, jeg ikke vidste, hvordan jeg skulle komme videre med. Det er det, der har gjort, at jeg sp hurtigt er kommet videre med min forretning. 

Mange online markedsførings kurser virker så fluffy og overfladiske, og jeg har desværre også spildt mine penge tidligere, men på OMMF er der virkelig værdi for pengene, og jeg har ikke et øjeblik fortrudt. 

Hvis jeg endelig skulle fortryde noget, så er det, at jeg fødte et barn halvvejs i forløbet og derfor ikke har kunnet få alle Majs guldkorn med og har måtte misse et par arbejdsdage. Men der har Maj istedet tilbudt personlig sparring og 1:1 for at hjælpe mig, hvilket har været så fantastisk. 

Udover selve kurset, så giver onlineforummet adgang til er slaraffenland af ekstramateriale, som jeg kun har nået en brøkdel af indtil videre – men som jeg glæder mig til at bruge og lære af i de kommende måneder og år. 

Jeg vil til hver en tid anbefale Maj til enhver, der tager sig selv og sin forretning seriøst og som har brug for et kærligt puf for at komme videre ❤️”

Siff Storm
Kropsterapeut, Coach og Sexolog
www.siffstorm.com

Louise Cecilia Larsen fortæller: "Maj er så gennemført dygtig og professionel!"

“Maj er så gennemført dygtig og professionel 

Jeg har fulgt Maj gennem mange år og har altid anset hende for at være meget grundig og seriøs. Og da jeg talte med hende i telefon, inden jeg besluttede mig for at deltage på OMMF, kunne jeg mærke hvor enormt entusiastisk og en ildsjæl hun også er. 

Og den entusiasme har holdt ved gennem hele forløbet. Maj vil bare have at vi lykkes og hun står til rådighed med hjælp og vejledning hele vejen i gennem.

Og forløbet er genialt sat op. Jeg er kommet igennem alt helt fra scratch (også de ting, jeg ellers er hoppet let og elegant hen over før, men som er super vigtige for at opbygge et godt fundament i sin forretning).

En af Majs kæpheste er SEO – og oh my, hvor er hun DYGTIG. Jeg har simpelthen lært så meget om SEO – bare den lærdom er jeg sikker på bliver alle pengene værd.

Jeg giver Maj mine allervarmeste anbefalinger.”

Kh Louise Cecillia Larsen
Tarotspecialist 
Lcl-tarot.dk

Keven Søgård Bruun fortæller: "Jeg har kun givet én anbefaling af en mentor i mine to år med opbygning af min online biz, og den får du her."

“I 2016 tog jeg en beslutning om at jeg ville gå online med min body-sds behandlervirksomhed body-fyn.dk

Det så jo fantastisk let ud og der var eksperter derude, der kunne hjælpe mig.

Jeg indså ret hurtigt, at det krævede mere end som så at udvikle en forretning online, men det skræmte mig egentlig ikke.

Jeg er indbygget sådan, at skal man have succes skal man opsøge de personer, der har den optimale ekspertviden for at få de guldkorn der ligger og forkorte vejen gennem deres erfaring. Men jeg blev hurtigt klogere. Erfaringen alene var ikke nok.

Det handler også om formidling, at kunne lære fra sig, at være tilstede for sine kursister, at man som mentor kan skabe et godt fundament for mig med min forretning på online marked.

Vi skriver nu 2018 og ja jeg er kommet nogle skridt af vejen med en ret stor økonomisk omkostning. 

MEN…..

Jeg har endnu ikke fået det grundlæggende fundament, der vil give mig et live med online kurser og et færdigt look, med alt hvad der dertil hører, for at en online markedsføring køre på skinner.

Når den ene ekspert har taget over fra den anden har budskabet været “ja det der er lavet her er heller ikke særlig godt” det er bla det der teknisk der er lavet undervejs, samtidig med for dårlig ekspertviden hvor man bla ikke er afslutter ordenligt i deres forløb. 

Jeg husker tydeligt en ekspert bruge 2 timer over Skype på noget opsætning sammen med mig, som personen ikke kunne finde ud af, og som jeg så ikke kom i mål med. Hvor den næste (som var ekspert på noget andet) kunne løse det på 30 min. men ikke kunne hjælpe mig vider.

Jeg har ikke oplevet et gennemført forløb i de to år jeg har søgt online eksperter, men mere nogle forløb der gerne ville have mine penge. Hvor jeg var overladt mest til mig selv.

Det jeg her vil fortælle er at de dygtige eksperter hænger ikke på træerne. Mange taber flere på gulvet end de hjælper.

Sidder du også med den følelse så har jeg nu løsningen til dig.

Jeg har kun givet en anbefaling af en mentor i mine to år med opbygning at online biz, den får du her.

Da jeg så Maj Wismann med et online mentor forløb var min første tanke, “endnu en der vil have mine penge uden at hjælpe mig i mål”. 

Jeg ringede til Maj med paraderne oppe. 

Hun overbeviste mig om at hun selv kendte til min følelse og derfor var hendes kursus bygget op så jeg kunne får grundlagt fundamentet for min forretning online..

Jeg følte mig overbevist..

Jeg købte forløbet og som sagt er det den eneste af alle dem jeg har mødt af mentorer på min vej som jeg vil anbefale dig.

Maj har et onlineforløb der bygger dit fundament til din online forretning.

Maj er en skøn tosse med en fantastisk livsglad energi.
som har en ekspert viden gennem mange forhindringer med uduelige mentorer der efterlod hende, 

og som står med et gennemarbejdet mentorer forløb udarbejdet via hendes arbejde for selv at shine på online marked.

Hun har opbygget et helt fantastisk online forløb, hvor Maj er tilstede for at hjælpe, der er arbejdsdage lagt ind hvor gruppen mødes, der er tænkt på hele dit online udsende, og hvor der er ekspertviden med i bonusmateriale også, som jeg har haft stor glæde af.

Her vil din investering i at opnå noget med dit online virke være en seriøs mulighed, som jeg varmt vil anbefale dig.

Jeg skulle her lige til at skrive 

Book online her

Det kan jeg jo ikke..

Men jeg kan fortælle dig at det kun vil være en succes for dig at booke dig på maj’ mentor forløb..

Eller på en venteliste hos Maj…

Ikke mig men Maj..😀”

Mange varme online hilsner
Keven Søgård Bruun
body-fyn.dk

Mette Wienberg fortæller: "Der er så meget varm luft i online marketing, med lovning om hurtig vækst med minimal indsats. Der er ikke noget quick-fikseri over det her forløb, eller letkøbte udmeldinger om det. Tværtimod lærer Maj dig - ét modigt, vedholdende skridt ad gangen - at bygge din forretning op af kloge, velplacerede mursten. "

“Så sidder jeg her på onlineforløbets sidste dag og puster ud. For man skal sku stå tidligt op, for at følge med på Majs forløb som er alt andet end et la-la hygge kursus! Og det er godt ment, på alle måder. Du får virkelig valuta for pengene her, hvis du sætter tiden af til at gi den en skalle. Og gør du det, vil du nå virkelig langt, og opbygge en stor viden som gør dig KLAR til at komme ud over rampen med din forretning.

Der er så meget varm luft i online marketing, med lovning om hurtig vækst med minimal indsats.
Der er ikke noget quick-fikseri over det her forløb, eller letkøbte udmeldinger om det. Tvært i mod lærer Maj dig – ét modigt, vedholdende skridt ad gangen – at bygge din forretning op af kloge, velplacerede mursten. Af solidt funderet evidensbaseret viden der virker, når du kombinerer det med en målrettet indsats – viden, planlægning, fokus og røven i sædet!

Ud over at være en hardcore forretningskvinde med et tempo, så man skulle tro, at hun havde en hemmelig, enægget tvilling på sidelinjen… Oplevede jeg en varm, kærlig og oprigtigt velmenende støtte og opbakning undervejs i forløbet, når jeg eller andre var ved at kaste håndklædet i ringen.

 

Helt faktuelt er forløbet godt og logisk opbygget med høj, professionel faglighed hele vejen igennem. Det fungerede god for mig, at materialet blev frigivet ca. hver anden uge til fri afbenyttelse i eget tempo, parallelt med de løbende online-calls og holdets egen Facebook gruppe med løbende sparring og kontakt med Maj og de andre kursister.

De varmeste anbefalinger herfra til dig der er indstillet på at gøre en indsats for at rykke din forretning!”

 

Kærlige hilsner,
Mette Wienberg

www.mettewienberg.dk

Smilla Lynggaard fortæller: "Jeg har været på så mange forløb, men Majs forløb overgår dem alle. Der er simpelhen ikke en finger at sætte på det forløb."

“Jeg har været på så mange forløb, men Majs forløb overgår dem alle. Der er simpelhen ikke en finger at sætte på det forløb.

Jeg har fået så meget for pengene, og ligesom jeg har tænkt at hold nu op al det materiale der er, så smider Maj lige lidt ekstra oveni.

Forløbet kan på det varmeste anbefales. Igennem alle månederne har jeg følt mig tryg. Tryg i gruppen og tryg hos Maj, og det gør bare at de lidt nye udfordrende skridt der skal tages ikke føles så svære. 

Jeg har endelig fået samlet hele min business, både sådan teknisk, men også personligt..

Og det fede er at jeg kan blive ved med at udvikle mig, for Majs materiale åbner sig op og bliver dybere og dybere jo mere jeg gør.. Ja, jeg kunne blive ved. Hvis jeg skal sige en ting opsummeret, så er det:

Du vil ALDRIG fortryde at du tager Maj Wismanns forløb. BUM.”

Smilla Lynggaard
www.smillalynggaard.dk

Sofiia Bjerre fortæller: "Maj viser vejen og hjælper med at bygge et solidt fundament som din online biz kan stå på. Og hun hjælper med at stille skarpt der, hvor du selv er uklar."

“Der er seriøst meget forskel på at drive en fysisk forretning med service, og så en (ordentlig) online forretning med det samme. Men Maj viser vejen og hjælper med at bygge et solidt fundament som din online biz kan stå på. Og hun hjælper med at stille skarpt der, hvor du selv er uklar.

Online er i selv ret flygtigt, så det kræver meget mere end blot en fin forside og en masse buzzwords at cementere dig som ekspert. 

Jeg har været i en ret stejl læringskurve under hele forløbet, og der er stadig SÅ mange ressourcer, og SÅ meget viden at hente i materialet, at jeg kommer til at vende tilbage mange gange endnu. 

Under hele kurset har der været svar og hjælp at hente nærmest instant, og frustrationer og forhindringer er blevet manet i jorden med et kærligt spark i r****! 

Tusind tak Maj, for seriøst materiale og for al den energi du ligger i at vi skal lykkes.”

Sofiia Bjerre
www.sofiiabjerre.dk

Onlinebiz der holder!

“Onlinebiz der holder!

Kender du frustrationen og forvirringen over, hvor du skal vende dig hen for at få din virksomhed og din hjemmeside ud over stepperne og ind i onlineverdenen? 

Har du brændt fingrene på “tomme eksperter” og knoklet dig halvt ihjel for at gøre det selv pga. dit lille budget?

Jeg har været der, og kan kun sige en ting:
Du kan trygt tilmelde dig Onlinebizforløb ved Maj Wismann <3

På 6 måneder er min hjemmeside blevet løftet, kog ind til essencen og har mange flere besøgende, og kunder, og jeg er ikke engang helt i mål med den.

På 6 måneder har jeg gennem Majs øvelser, støtte og diciplin fundet flagskibet for hele mit virke, og er i skrivende stund igang med at lave et stort onlineforløb og flere små, med ventende kunder på sidelinien.

På 6 måneder jeg har lært, at teknikken bag min hjemmeside og hele onlinedelen, slet ikke er så uoverskuelig og farlig, som jeg troede. Nu synes jeg det er sjovt, og er ret stolt over at kunne mere af det selv.

Gennem hele forløbet, har Maj og supportteam fulgt os alle tæt og har tålmodigt besvaret alle spørgsmål, uanset om de var tekniske eller personlige. Maj har hjulpet os gennem frustrationer og løftet os, når troen og modet indimellem har svigtet. 

I OMMFgruppen har stemningen været positiv og støttenede. Bare det at vide, at vi har siddet en flok selvstændige spredt over hele landet og arbejde udfra vores egen virksomhed, men med fælles mål, har givet energi og gode tanker ved hvert nyt modul.

Jeg har på alle måder følt mig i professionelle hænder og kan nu gå roligt og trygt videre med den plan der er lagt for min virksomhed, veldvidende at jeg, skridt for skridt, går i den rigtige retning.

Fra hjertet TAK <3
Merete”

Merete Bundgaard
www.meretebundgaard.dk

Camilla Frydenlund fortæller: "Jeg har tidligere fulgt indtil flere online markedsføringsforløb, men jeg har aldrig før deltaget i et forløb, der er så top professionelt og lækkert gennemført som OMMF, både hvad angår indhold og metode. Maj har virkelig ramt plet her. "

“Jeg har tidligere fulgt indtil flere online markedsføringsforløb, men jeg har aldrig før deltaget i et forløb, der er så top professionelt og lækkert gennemført som OMMF, både hvad angår indhold og metode. 
Maj har virkelig ramt plet her. 

Modulerne og materialet følger en mærkbar og relevant rød tråd, der giver mere og mere mening, jo længere man arbejder sig ind i det, og bakkes op af Maj’s meget nærværende tilstedeværelse i Facebook gruppen. Her har intet spørgsmål været for stort eller småt, og der er blevet svaret og nørdet igennem på alle tangenter. 

Maj har en unik evne til at spotte og svare på lige præcis det, du har brug for, for at komme videre med din problemstilling, ofte med en helt ny vinkel på det, og hun bliver ved, indtil du er på rette spor. 

Jeg kan på det varmeste anbefale OMMF til alle, der ønsker en solid, konkret og brugbar online markedsføringsviden, der er direkte implementerbar i egen virksomhed.” 

Camilla Frydenlund
www.camillafrydenlund.dk

Lea Nor fortæller: "Maj er en enestående underviser, der oprigtigt tænker på sine kursister og går op i, hvordan det går. Det betyder SÅ meget, når man famler i blinde og har brug for hjælp. Tak for dig Maj og tak for OMMF."

“Jeg vidste, jeg kunne hjælpe mange flere af mine kursister og deres hunde ved hjælp af onlinekurser. Jeg havde startet en lille onlinemedlemsklub, men følte alligevel jeg sad fast. Jeg var forvirret over formatet, og hvordan jeg kunne få budskabet endnu mere ud.

I dag er jeg så stolt og glad over det, jeg har skabt med Maj på OMMF forløbet. Det var, som om at det hele blev simplificeret på OMMF, og jeg fik overblikket igen. Jeg har ændret formatet på min onlineklub ”BOBLEN” og fået over 100 nye glade medlemmer, som sparker r*v i træningen med deres hunde. Jeg elsker det og er kun lige begyndt på min onlinerejse. Det er så STORT det her!

Maj har givet mig seriøs blod på tanden, jeg er vild med kombinationen af online og live på OMMF. Det gør at jeg kunne fordybe mig i materialet derhjemme, og så kunne vi mødes og arbejde videre sammen. Det giver noget helt unikt. Faktisk er jeg så vild med det, at mit næste produkt også er en kombination af live og online.

Maj er en enestående underviser, der oprigtigt tænker på sine kursister og går op i, hvordan det går. Det betyder SÅ meget, når man famler i blinde og har brug for hjælp. Tak for dig Maj og tak for OMMF.”

Lea Nor
https://www.playtopeak.com/

Suzanne Jensen fortæller: "For mig har forløbet ikke kun været en informationskilde; det har også været et støttende rum. Jeg har ikke udelukkende fået at vide, hvad jeg skulle gøre for at figurere i Google. Jeg har også fået forståelsen af, hvorfor jeg skulle gøre tingene."

“Tak for et fantastisk forløb. Jeg har lært så meget! 

Jeg havde virkelig brug for en, der kunne holde mig i hånden hele vejen igennem og det fik jeg aka navnet ”mentor forløb”.

For mig har forløbet ikke kun været en informationskilde, det har også været en støttende rum. Jeg har ikke udelukkende fået at vide, hvad jeg skulle gøre for at figurere i google. Jeg har også fået forståelsen bag hvorfor jeg skulle gøre tingene.

Alle modulerne var delt op i overskuelige spiselige opgaver. Og jeg har fået feedback på alle de spørgsmål jeg har stillet i gruppen. Hvis der var nogle tekniske problematikker som Maj ikke kunne løse, har der været Malene fra Netinspire, som kunne det.

Maj har også sørget for at der er en lang række eksperter man kan bruge. Så det er ikke nødvendigt at gå ud at lede alle steder efter hjælp til en fotograf, hjælp til hjemmesiden, hjælp til tekster mm. Det har i hver faldt givet mig ro, så jeg kunne koncentrere mig om de ting som jeg brænder for i mit firma. 

Jeg er meget imponeret over at Maj holder os opdateret så, selv om kursus nu er slut får vi stadigvæk evt. opdateringer fra google’s side.

Maj har også været god til at pege os i den rigtige retning, hvis vi har haft nogle særlige ønsker ud over forløbet for eksempel at ville holde on-line webinarer.

Jeg har været på korte forløb før med fokus på SEO-optimering mm. Maj’s mentor forløb har været anderledes, fordi jeg kunne mærke hende som person bag forløbet og hendes tilstedeværelse.

Jeg har også været glad for mine medkursister. Vi har været gode til at støtte hinanden. Det trygge rum har Maj sørget for gennem vores møder hos hende, på vores fælles online Q & A calls og inde i vores Facebook gruppe.”

Suzanne Jensen
www.suzanne-jensen.dk

Anke Plato fortæller: "Uden OMMF og Majs kyndige, grundige og ordentlige undervisning, var jeg ikke her. OMMF- forløbet er simpelthen så godt skruet sammen – sikke en progression."

“At jeg sidder her i dag med en hjemmeside, som jeg selv er herre over – en hjemmeside som indeholder både en blog og en brevkasse, og som har trafik. Ja, det havde jeg slet ikke drømt om for et halvt år siden, da jeg tilmeldte mig Maj Wismans OMMF-forløb.

At jeg så oveni har afholdt mit første fysiske single workshopforløb – et workshopforløb som jeg nu også tilbyder som et online forløb, er simpelthen forrygende.

Uden OMMF og Majs kyndige, grundige og ordentlige undervisning, var jeg ikke her. OMMF- forløbet er simpelthen så godt skruet sammen – sikke en progression.

Stor tak til dig Maj!

Anke Plato
https://ankeplato.dk/

Christina Bertelsen fortæller: "Det overblik, jeg har fået i forløbet, har betydet at jeg kan arbejde med opgaver, der gør jeg kommer tættere på mine mål. Jeg skyder ikke bare i blinde."

“Tusind tak et forrygende forløb, nu har jeg fået et mere forkromet overblik over det, jeg helt konkret skal gøre for at få succes i min online biz.

En af de vigtigste ting, jeg har lært, er at sætte mig ned og være produktiv. Det overblik, jeg har fået i forløbet, har betydet at jeg kan arbejde med opgaver, der gør jeg kommer tættere på mine mål. Jeg skyder ikke bare i blinde, jeg har lært mere om hvad der helt konkret skal gøres for at få succes på den lange bane.

I starten var jeg stresset over alt det der skulle gøres, det har betydet rigtigt meget, at Maj har været der som en støtte og et kærligt spark til at kommer videre. Der ikke tvivl om at det har været det helt rigtige forløb og jeg kan varm anbefale forløbet til andre som ønsker at få mere succes med online biz.

Tusind tak, Maj”

Christina Bertelsen
ChristinaBertelsen.dk

Bettina Kirkebjerg fortæller: ENDELIG fik jeg det forkromede overblik. Tak Maj for at vise mig hvad der virker og hvad der ikke virker og ikke mindst: Hvad skal jeg bruge min tid på og hvordan jeg finder ud af det.

“ENDELIG fik jeg det forkromede overblik. Tak Maj for at vise mig hvad der virker og hvad der ikke virker og ikke mindst: Hvad skal jeg bruge min tid på og hvordan jeg finder ud af det.

Jeg har prøvet og deltaget i en del kurset om online markedsføring efterhånden uden egentligt at nå i mål. Jeg har fulgt Maj i flere år og i år tog jeg endeligt beslutningen om, at jeg ikke havde råd til at lade være… og det var en virkelig god beslutning. For med OMMF kom den røde tråd. 

Her er det hele skåret ud i overkommelige bider, der kan kombineres med en travl hverdag. Samtidigt er Maj der til hele tiden til enten at motivere eller give et spark, alt efter hvad der er brug for. At forløbet er en kombination af online og fysisk kursus er meget givende og det samme er det at være en del af et hold, hvor alle er på samme rejse og hvor vi hjælper og motiverer hinanden.

Det her forløb er perfekt til dig der vil arbejde med dig selv og din forretning og en gang for alle få og bruge opskriften på at lave et solidt fundament i din forretning. 

Tak.”

Bettina Kirkebjerg
Allure Beauty Group
www.allurebeautygroup.dk
www.clinic-allure.dk

Nanna Leschly fortæller: "Jeg har fået langt mere med mig, end jeg havde forventet. Maj har givet mig en forståelse for, hvad der skal til for at bygge et solidt, ordentligt fundament for min forretning. Hun er en inspirerende underviser – og så har det været sjovt."
”Jeg har deltaget på Maj’s Online Markedsførings Mentor Forløb og lad mig først og fremmest sige, at jeg varmt kan anbefale det til alle, som har ambitioner om at have mere end en ”visitkort” hjemmeside.

Jeg har fået langt mere med mig, end jeg havde forventet. Maj har givet mig en forståelse for, hvad der skal til for at bygge et solidt, ordentligt fundament for min forretning. Hun er en inspirerende underviser – og så har det været sjovt.

Det, som jeg har været allermest glad for ved forløbet, er at opleve et menneske med så høj grad af etik og moral, som Maj har. Vi skal gøre vores arbejde ærligt og ordentligt. Det gør ikke noget, at det tager tid at bygge en forretning. Hvis grundfundamentet er i orden, står vi så meget stærkere i en online verden, der måske nogle gange er præget af at spotte, hvor gærdet er lavest.

Jeg elsker at møde mennesker, hvor der er overensstemmelse mellem ord og handling. Min søn fik på et tidspunkt følgende ord med på vejen fra en lærer: ”You can talk the talk now you need to walk the walk”. Maj talks the talk AND walks the walk.

Jeg kan ikke anbefale hendes forløb nok.”

Nanna Leschly – Psykoterapeut MPF – NannaLeschly.dk

Sophie Ildsvad fortæller: "Maj er knaldhamrende dygtig til det hun gør - også har hun sit hjerte med i det hele. Hun har levet fuldt ud op til mine forventninger og mere til med OMMF."
”Jeg blev draget af Majs personlighed. Hendes humor og ligefremme facon har jeg kunnet lide fra første gang jeg stødte på hende.

Intuitivt vidste jeg bare at hun kunne gøre den rette forskel for mig og min virksomhed. Hvis du har det på samme måde – følg dit hjerte.

Maj er knaldhamrende dygtig til det hun gør – også har hun sit hjerte med i det hele. Hun har levet fuldt ud op til mine forventninger og mere til med OMMF.

Af hjertet TAK Maj. Du gør en forskel for mange.”

Sophie Ildsvad

 

Sanne Kathrine Kellberg fortæller: "Uanset om du arbejder indenfor et velkendt emne eller har din helt egen vinkel på verden, så er Maj klar med relevant hjælp."
”Vil du i gang med din egen virksomhed? Eller styrke det du allerede har gang i?

Så er Majs online kursus et ret godt sted at starte.

Du får sparring af en jordnær kvinde, der har gået vejen selv. Og hun deler i den grad ud af sine erfaringer med rund hånd. Har du brug for at blive hjulpet står Maj straks klar – nærmest dag og nat.

Hvis du søger et bedre overblik over, hvilke skridt du skal tage for at udvikle din forretning, så start her. Du bliver fulgt hele vejen gennem 6 måneder. Du får opgaver, der støtter din udvikling, og hjælper dig med at blive mere klar på din forretning, målgruppe og hvordan søren du får fat i kunderne.

Uanset om du arbejder indenfor et velkendt emne eller har din helt egen vinkel på verden, så er Maj klar med relevant hjælp, så du bliver synlig. Så er du til hands-on i modsætning til liret salgsgejl, så er det det, du får hos Maj.”

Sanne Kathrine Kellberg – Psykolog – Hjertekamre.dk

Anja Linn Hansen fortæller: "Forløbet har været en fantastisk og transformerende rejse. Professionelt og personligt. Undervisningen, materialet, facebookgruppen, den personlige rådgivning mm. er indbegrebet af seriøsitet, målrettethed samt høj og gennemarbejdet kvalitet.
”Maj er fantastisk. Hun er professionel, innovativ og ligefrem. Det samme kendetegner OMMF. Forløbet har været en fantastisk og transformerende rejse. Professionelt og personligt.
Undervisningen, materialet, facebookgruppen, den personlige rådgivning mm. er indbegrebet af seriøsitet, målrettethed samt høj og gennemarbejdet kvalitet.

Maj er en fabelagtig formidler både in persona og online. Hun er inspirerende, motiverende og et ambitiøst forbillede. Men Maj er ikke kun ambitiøs på egne vegne. Hun er det også på sine kursisters vegne. Og det mærkes.

Jeg har fulgt kurset med henblik på at starte virksomhed inden for overskuelig tidshorisont. Jeg har ikke haft mulighed for at følge kurset slavisk tidsmæssigt og har af flere omgange været bagud. Her har Majs online kursus vist sin store værdi og sande styrke. Du kan til hver en tid gå tilbage i lektionerne, som altid er online og tilgængelige ligesom Maj følger op og griber dig, hvis du føler dig “off track”.

Jeg kan varmt anbefale Majs kursus. Jeg føler mig rustet og klar i forhold til alle de facetter, der hører under online markedsføring og jeg glæder mig til at følge Majs råd og anvisninger. ”

Anja Linn Hansen

Kenneth Thulesen fortæller: "FUCK det har været godt! Jeg har kun én ting, jeg ville have gjort anderledes, og det er, at jeg skulle have kastet mig ud i det for LANG tid siden."
“Hvis du tror på, at lykkepiller virker… Så skal du IKKE tage det her kursus.
For her kommer din succes ikke vadende ind af døren og tager dig med på dit livs rejse, uden at du selv gør noget.

Sådan er det generelt ikke i livets facetter og det gælder så sandelig også her.

Til gengæld vil jeg love dig at…
>>> Hvis du vil have ny viden om alt fra, hvordan DU skal tænke og føle til hvordan en SEO tekst gøres knivskarp, så er det her, det sker.
>>> Hvis du vil have værktøjerne til at bakke din viden op med, så du rent faktisk FÅR resultater, så er det her, det sker.
>>> Hvis du er klar… altså 100 procent klar til at comitte dig til hele processen… så er det her, det sker.
>>> Hvis du kan tåle sandheden, håndtere ærligheden og er villig til at give lidt af dig selv, så er det her, du får fede resultater.

Maj har noget af have det i… og du får virkelig valuta for dine penge. Det tør jeg godt skrive under på, og jeg ved, at du vil gøre det samme, når du har været igennem den her process.

Majs tilgang til livet, hendes personlige kampe for at nå den kæmpe succes, som hendes egen forretning er blevet, og ikke mindst den store portion af (k)ærlig tilgang til at ville DIG det bedste er nok det, der gør, at DU får succes med forløbet … Kan du krydre det med action, så kommer du ud af det her forløb med fantastiske resultater.

Jeg havde været i gang i små to år, hvor jeg selv havde famlet mig rundt og prøvet med div online undervisning og generel udvikling af min forretning. Jeg lurede på Majs kursus, men beløbet for det var MANGE penge for mig. Min forretning var endnu ikke i stand til at kunne honorere en løn til mig, så at skulle hive den slags kapital ud til sådan et kursus var hårdt.

Derfor gik jeg også rundt om den varme grød i lang tid og snusede (desværre) til andre ”mentorer”, der mente, at succes nok skulle komme, hvis ”bare lige”… Men det virkede ikke.

Så efter et godt familieråd, lidt mere snak og et familieråd mere så lykkedes det at få skabt de økonomiske rammer… og FUCK det er godt! Jeg har kun én ting, jeg ville have gjort anderledes, og det er, at jeg skulle have kastet mig ud i det for LANG tid siden.

Jeg har personligt rykket mig, for det er det, Maj OGSÅ kan. En god del af OMMF handler nemlig om dig og det, du skal bruge af personlige redskaber, for at stå groundet igennem processen.

Jeg har rykket min biks, og allerede nu er det ved at konvertere sig til reel indtægt; ene og alene på baggrund af mit arbejde her på OMMF.

Til dig, der ikke kender mig endnu, så bare rolig. Det kommer du til.”

Kenneth Thulesen – Stresscoach – KennethThuelsen.dk

Søren Lohmann fortæller: "Maj er på alle måder en fremragende rollemodel for alle, der ønsker at arbejde seriøst med at bygge en forretning op på den lange bane."
“Det har været en kæmpe fornøjelse at deltage på Maj’s forløb.

For det første har Maj noget at have det hele i.

Hun er på alle måder en fremragende rollemodel for alle, der ønsker at arbejde seriøst med at bygge en forretning op på den lange bane … og jeg er vild med hendes smittende drive, insisterende energi, hjertelige hjælpsomhed og 100% nærvær.

Jeg har bare lært SÅ mange forskellige ting, som jeg tidligere ikke havde den fjerneste forståelse for vigtigheden af … i forhold til at bygge en solid online platform.

Her kommer der bare ét enkelt eksempel ud af mange.

Inden jeg startede på forløbet, syntes jeg f.eks. faktisk, at jeg allerede havde fået lavet mig en superfed hjemmeside i et lækkert WordPress tema.

Så dén hjemmeside havde jeg det megagodt med, og havde klappet mig selv på skulderen en million gange over, at nu kunne jeg også selv lave fede hjemmesider.

Jeg vidste bare ikke, at den overhovedet ikke virkede.

Som i overhovedet ikke :-).

Der var slet ikke de ‘rigtige’ ingredienser på den … der stod godt nok en masse velskrevne ting, men de handlede bare om alt muligt andet end det, der var vigtigt for kunderne.

Og så var en hel masse andre sådan mere ‘tekniske’ ting, jeg ikke rigtig forstod … inde bagved.

Hvis jeg f.eks. havde lagt et foto ind på hjemmesiden, så kunne jeg jo godt se, at der inde i kontrolpanelet var et felt, hvor man kunne skrive noget i.

Om foto’et.

Men “come on” tænkte jeg, Der er jo ingen, der kan se, hvad jeg har skrevet dér alligevel, så “why worry”.

Og hvem gider LÆSE noget om et foto? Folk vil jo bare gerne SE det.

Sådan tænker jeg ikke længere … for nu har jeg lært af Maj, at ‘Mr. SEO’ ser alt.

Og det har uden tvivl været den største øjenåbner for mig, at jeg har lært, at jeg kan SEO-optimere (søgemaskine-optimere) alt på min hjemmeside … helt ned i de mest nørdede detaljer, som f.eks. hvor mange ‘H2-overskrifter’ i en tekst på en side, der med fordel bør indeholde mit ‘søgeord’.

Det er sgu det rene alkymi.

Bortset fra at her er der ikke noget mystisk magi på spil; det ER ægte guld, der kommer ud af det på den lange bane.

Og for en gammel tekstforfatter som mig, så er det vildt sjovt at have lært at bygge en tekst op ‘baglæns’.

Altså forstået på den måde, at jeg ved at lave en grundig, gennemarbejdet og målrettet research på Google kan finde de emner, som folk gerne vil læse noget om inden for det område, jeg laver business omkring.

… og så skrive om dét i stedet for nærmest at skrive i blinde, som jeg altid har gjort, om noget, jeg bare selv er optaget af.

Og dét virker.

Jeg er blevet langt mere synlig i terrænet … og det betyder helt konkret, at jeg har landet nogle virkelig gode opgaver, som jeg ellers aldrig ville være kommet i nærheden af.

Det dér med grundigheden er et nøgleord i hele det her forløb.

Resultaterne kommer kun, hvis du selv gør en aktiv indsats.

Hele forløbet er vidunderligt fri for alle de her letkøbte løsninger, som alligevel ikke holder en meter.

Opbygningen af forløbet er top-professionelt skruet sammen … og alle modulerne og de generøse mængder af bonus-interviews, tips & tricks, links og idéer ligger der, så de kan genbesøges den ene gang efter den anden.

Det er det fede ved den slags online-kurser.

Der er stadig et par detaljer, jeg skal have arbejdet helt på plads, inden mit første online-kursus kommer til salg.

Men nu har jeg en plan … og jeg ved præcist, HVAD jeg skal, HVORNÅR jeg skal det, HVORDAN jeg skal det og ikke mindst HVORFOR jeg skal det.

At have haft Maj som mentor undervejs i det her halve år har været helt fantastisk … magen til dygtig online-business kapacitet skal man lede længe efter.

Og så er Maj samtidig et ualmindeligt skønt og givende menneske, som er vidunderlig at være i selskab med; både offline og online.”

Søren Lohmann – hjælper ledere, medarbejdere og teams med at nå mål, de VIRKELIG ønsker sig. – SorenLohmann.dk

Malene Fich Weischer fortæller: " Jeg tog med på OMMF, fordi jeg havde brug for fremmede øjne til at se på min online forretning og skærpe den dér, hvor der var behov. Dét fik jeg i dén grad med OMMF. Allerede inden forløbet var færdigt, havde min ekstra online-indtjening oversteget udgiften til kurset."
”Jeg kan i den grad anbefale Maj og OMMF til alle, der ønsker at skabe en onlineforretning, der ikke bare kommer rigtigt fra start, men som også kommer i mål.

Du får ikke bare masser af viden om, hvordan du brager igennem på onlinefronten, du får også uvurderlig hjælp og personlig sparring hele vejen igennem.

At Maj er en kvinde, der selv har formået at skabe en succes med sin online business giver forløbet en ekstra dimension: Maj har selv stået dér, hvor vi deltagere nu gør, og hun har selv prøvet og fejlet … og prøvet igen. Det fortæller hun åbent om, så vi kan lære af både de fejl og succeser, hun selv har haft undervejs.

Maj er desuden med fra start til slut i forløbet. Hun er altid parat med konkret hjælp, råd, erfaringer, ekspertbistand og alt, hvad hjertet (og din forretning) kan begære.

Men hun kræver også noget af dig. Hun lægger vejen ud og hjælper med viden og erfaringer, men det er dig selv, der skal gå skridtene. Det synes jeg har været fedt, og jeg mener virkelig, at dette er det bedste forløb, man kan hoppe ombord på, hvis man er klar til at smøge ærmerne op og skabe en online forretning på et solidt, ærligt og ordentligt grundlag.

Jeg tog med på OMMF, fordi jeg havde brug for fremmede øjne til at se på min online forretning og skærpe den dér, hvor der var behov. Dét fik jeg i dén grad med OMMF. Allerede inden forløbet var færdigt, havde min ekstra online-indtjening oversteget udgiften til kurset.

Maj har med andre ord mine varmeste anbefalinger.”

Malene Fich Weischer – Online tekster og hjemmesider – Netinspire.dk

Anne Marie Valentin fortæller: "Jeg har været på “1000” “upgrade-din-business”forløb og fået millioner af gode abstrakte råd. På forløbet med Maj, har jeg helt konkret fået at vide HVAD jeg skulle gøre og i hvilken rækkefølge; og det har gjort en kæmpe forskel i min forretning."
“Holy Moses – det her OMMF forløb med Maj Wismann har rykket HELE forståelsen af min forretning – og jeg har endda haft business i mere end 6 år.

Når man skal løfte sin forretning HELT KONKRET og vil have verdens mest ANVENDELIGE råd OG have adgang til fru Wismann herself, så er det det her OMMF forløb der rammer bedst.

Jeg har været på “1000” “upgrade-din-business”forløb og fået millioner af gode abstrakte råd. På OMMF forløbet med Maj, har jeg helt konkret fået at vide HVAD jeg skulle gøre og i hvilken rækkefølge; og det har gjort en kæmpe forskel i min forretning.

Det der særligt gjorde indtryk var starten af forløbet, hvor jeg skulle sætte mig i min kernekundens sted og forestille mig hvad hun tænker og føler ved de udfordringer hun har. Det gjorde en verden til forskel og nu ved jeg hvem jeg taler til når jeg henvender mig til min kunde.

Det største udbytte af forløbet er selvfølgelig, at jeg har forstået at “begå mig online”; det betyder, at jeg nu ved hvad der virker for at blive valgt at potentielle kunder der møder mig på nettet.

Helt konkret har jeg fåret opgraderet min hjemmeside med nyt billede, en pop-op og søgeoptimerede tekster og fået bevidsthed på hvad jeg skal arbejde videre med. Jeg har tidlgere udliciteret meget i min business og købt mig til hjælp, men nu forstår jeg hvad der virker og kan vælge selv at gøre det.

Fordi jeg kan!

Jeg har været totalt ude af komfortzonen; altså i læringszonen og har derigennem lært “ting” jeg aldrig troede jeg kunne lære. Det er sket fordi jeg har været en del af et forum hvor Maj stort set hele tiden har været lige “ved siden af” og fordi jeg har været en del af en online-community som jeg aldrig i min vildeste fantasi havde troet kunne bidrage så meget.
Selvom vi på OMMF forløbet kun har været sammen i få dage har Maj fået rystet os sammen og sat rammerne for hvad der skal til så dette kunne lykkes. Tak for det.

Q & A calls mellem modulerne har været det, der gjorde at jeg kom videre med arbejdet. Nogle gange virker nye ting uoverskuelige, og da jeg ikke var en online”nørd” er det fedt at blive holdt i hånden. Maj er sød at dele hendes netværk med os deltagere, og særligt det betyder, at jeg på et broget marked har fået adgang til de bedste professionelle hjælpere.

Udover at have lært en masse fagligt om online marketing har jeg fået indsigt i Maj´s strategier og set hvordan hun laver onlinemarketing. Det betyder at jeg kan “kopiere” hendes måde at køre forløb på, hvis det passer til min forretning. Der har altså været en meta-læring i forløbet som jeg ikke havde forventet.

anne-marie-valentinFru Wismann er en dame der siger tingene som de er – ligeud og uden omsvøb, og det betyder, at man aldrig er i tvivl om, hvad man skal gøre eller hvor jeg kan finde hjælp.

Jeg har fået såååå meget gennem dette sidste halve år og fået materiale at arbejde videre med og en hel masse ekstra bonus-materiale.”

Anne Marie Valentin – karriererådgiver – Intojob.dk
Tlf – 30646013

Helle fortæller: "Hvis jeg ikke havde deltaget, så var jeg ALDRIG kommet videre med min online forretning"
“Jeg læste en klumme af Maj, omkring det at vækste sin forretning, der fuldstændig slog hovedet på sømmet. Der er SÅ mange, der skriver om og underviser i, at det er ”nemt” at tjene penge, men Maj skrev meget om, hvordan man skulle dygtiggøre sig selv og fortalte om at have et grundlæggende fundament i sin forretning, og så vidste jeg bare, at det var Maj, jeg skulle have hjælp af. Jeg var slet ikke i tvivl.

Det vigtigste for mig er, at jeg nu har en tro på, at jeg også er ”sådan en”, der kan komme til at tjene penge på mine online produkter – hvis jeg bliver ved med det her arbejde, som Maj har lært mig, så kan jeg selvfølgelig også det. Det ikke bare tror jeg, jeg ved det. Jeg kan se det helt lavpraktisk på mine to hjemmesider.

Den ene har jeg arbejdet med på Majs forløb – den anden har jeg slet ikke gjort noget ved (endnu ). Den jeg ikke har arbejdet med har nul trafik, som i NUL trafik. Den jeg har arbejdet med har på en dårlig dag imellem 50-100 besøgende og på en god 400.

Det er dejligt med håndfaste beviser på, at det Maj har lært mig, og det jeg gør, boonger ud med det samme. Og den stigende trafik til min hjemmeside er jo et godt, ret håndfast og hurtigt bevis på, at der sker noget i min forretning.

Jeg kan også se, at min nyhedsbrevsliste og Facebook side vokser stødt, og jeg kan se, at hver gang, jeg gør nogle af de ting, Maj har lært mig, så kommer der et boost begge steder. Det er jo ikke fordi, det vælter ind med 1000 nye tilmeldinger, men det er fint nok. Maj har givet mig roen omkring, at det er lige som det skal være. Det handler om det lange træk med langsigtede og holdbare strategier.

Selve materialet er meget let og overskueligt og instruktionsvideoer med helt konkrete tiltag er enormt nemme og enkle at gå til. Det er jo bare at gøre, som der står og bliver vist, så virker skidtet. Maj formår at gøre det meget svære ret enkelt og ”trin for trin”-agtigt.

Selv SEO, som andre siger, man på ingen måde selv kan/skal orde med, har Maj formået at skære ind til kernen, og underviser i det på en måde, så jeg forstår det helt til bunds og virkelig kan gøre det selv, så det virker. Endda simpelt.

Jeg kan næsten ikke beskrive med ord, hvad jeg har fået ud af at tage workshoppen! Jeg tror, at hvis jeg ikke havde deltaget, så var jeg ALDRIG kommet videre med min online forretning, så havde jeg lukket den ned. Jeg føler VIRKELIG, jeg har lært hele grundlaget for at skabe en online forretning, og jeg VED nu, at når jeg er færdig med at producerer mit store online produkt, så kommer det til at fungere. Nu er det bare at arbejde derudad og forsætte. Jeg føler, at jeg har fået SÅ meget for pengene og MERE til. Maj har overleveret på den bedste måde; Maj giver os ALT.

Nogle gange, når jeg har været på kursus, har jeg oplevet at gå derfra med følelse af ikke at have fået det, jeg havde betalt for. det har jeg absolut ikke oplevet ved Maj – tværtimod! Jeg har fået SÅ meget for mine penge, Maj har været der hele tiden og deler ud af sin viden igen og igen. Derudover skriver og underviser Maj ikke bare i, hvad vi andre skal gøre. Nej, hun gør det også selv i sin egen kerne forretning på www.websexolog.dk – Når Maj f.eks. siger, at vi skal samle testimonials ind og gøre os umage og lave hele det grundlæggende fundament, så gør hun det også selv. Og så kommer tilliden og troværdigheden til hende og hendes kompetencer.

Derudover kan jeg enormt godt lide Majs måde at svinge pisken over os kursister på, på den kærlige måde. Man får det lille kærlige spark, der gør, at man lige kommer det skridt videre. Og jeg har helt klart en følelse af, at Maj vil os alle det bedste, men samtidig med bliver det ikke kun ”føle føle” for Maj puffer til os på den helt konkrete måde, der gør, at jeg flytter mig. Jeg får udvikling ud af det – både mentalt og forretningsmæssigt og også på den produktive side i forhold til min hjemmeside. Vi får GJORT det. Og det virker.

Helle BentzenHelt ærligt, så anbefaler jeg Majs forløb til alle, der gider høre på det. Jeg ELSKER hvert eneste minut af hele forløbet og workshoppen. Hvis du sidder og er i tvivl, om du skal tilmelde dig, så snak med en af os, der har taget forløbet eller ring til Maj og få en snak. Og så skal du altså ikke tænke for længe, du skal bare se at få meldt dig til!

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål om min oplevelse om forløbet.”

Helle Bentzenwww.hellebentzen.dk

Helene fortæller: "Det har været de bedste penge jeg nogensinde har givet ud på noget, der skulle hjælpe mig videre med min virksomhed, og min drøm om at få succes"
“Selvom det er et online forløb, havde jeg absolut ingen betænkninger ved at tilmelde mig. Forløbet er så velbeskrevet, så det er helt tydeligt, hvad jeg kan forvente. Prisen er også rigtig god i forhold til, hvad jeg har fået ud af det. Jeg bliver ikke lovet noget quikfix, det er jeg rigtig glad for. Igennem Online Markedsførings Mentor Forløbet, har jeg fået SÅ meget viden, på SÅ mange områder som er super vigtige for onlinemarkedsføring. Mere energi og lyst til at knokle for det, fordi jeg ved, at jeg nu sætter ind de helt rigtige steder. Kendskab til “de rigtige” gutter og gutinder, som jeg kan kontakte, og lade mig inspirere af, i forhold til eks. søgeordsanalyser, SEO, Website mm. Jeg ved nu, hvor det er vigtigt at sætte ind, for at markedsføre mig selv online og på den måde få flere kunder.

Jeg er igennem forløbet blevet meget mere bevidst om, hvem min kernekunde er, og hvad hun har brug for – fra mig. Jeg kender nu også fælderne, for hvor det kan gå galt, så jeg ved nøjagtig, hvad jeg skal bruge min tid på i min forretning, og hvad jeg ikke skal bruge min tid på. Det er blevet meget sjovere at skrive både artikler og salgstekster, fordi jeg har lært, hvad der virker – og det virker. Jeg har f.eks. fået flere følgere på Facebook, mange flere løbende tilmeldinger til mit nyhedsbrev, der nu kommer helt af sit selv. Jeg oplevet flere der læser mine artikler og overordnet set flere kunder i “butikken”.

Derudover har onlineforummet på Facebook været HELT FANTASTISK – alle har bare støttet, heppet, trøstet og fejret. Vi har hjulpet hinanden på alle måder, vi har kunnet, både teknisk og mentalt. Det er godt, at Maj vælger at lave ”små hold,” og at vi ikke er flere, fordi jeg har lært alle at kende rigtig godt, og har skabt et uvurderligt netværk. Selve modulerne på forløbet er fede, de er systematiske og struktureret bygget op og fyldt med super konkrete øvelser.

Modulerne og øvelserne er hands-on og ikke bare nogle teorier, som man ikke ved, hvordan man skal bruge konkret. Og så er det bare perfekt at ekstramaterialet og Majs ressourceliste til os kursister vokser efterhånden og løbende. Det har været et fantastisk ekstra skub at mødes live også og skønt at hilse på de andre på forløbet. Q&A-Calls har været en RIGTIG GOD opfølgning på de enkelte moduler, fordi der netop der var mulighed for uddybning og konkrete spørgsmål. Og så den afsluttende samtale til allersidst, som runder det hele af, og hvor jeg fik den personlige sparring, og blev mødt lige på mit behov, så jeg var helt skarp på, hvad jeg skulle arbejde med det næste ½ år.

Igennem Online Markedsførings Mentor Forløbet har jeg fået mere tro, og selvsikkerhed, fordi jeg nu ved, at jeg gør det rigtige, og handler på de områder, der virker, for at få min Bizz til at vokse + et skønt netværk. Og jeg har fået masser af den bedste og nyeste viden, der findes på de forskellige områder inden for onlinemarkedsføring, som har givet mig masser af ideer til min fremtidige markedsføring. Jeg oplever også, at jeg hviler meget mere i mig selv i min forretning nu, og ikke skal prøve at være ligesom nogen andre, men skal fokusere på det, der gør MIG unik.

Jeg har også fået lysten til at skrive, bl.a. fordi jeg nu ved, hvad jeg skal skrive artikler om, og hvordan jeg får dem synlige på Google og de andre søgemaskiner, så de bliver set, og hvilken betydning de har for min forretning – når de også ligger på nettet, og arbejder for mig. Jeg har fået bekræftet at der ikke findes små hurtige løsninger, men at det handler om grundighed, og vedholdenhed og langsigtede strategier, der på sigt gør min forretning mere og mere succesfuld, og at jeg har lært SEO, Analytics, søgeord, og søgeordsværktøjer hjælper mig på den vej. Og så har jeg selvfølgelig fået rigtig meget ud af hele modulet omkring, hvordan man laver gode online produkter af super høj kvalitet.

Om jeg vil anbefale det til andre? Helt sikkert Maj giver så meget mere igennem forløbet, end jeg kan læse i beskrivelsen af indholdet. Der er virkelig ikke noget bullshit her. Maj skubber, sparker (på den kærlige måde), anerkender og drager omsorg for den enkelte, på en helt fantastisk måde. Hun er SÅ autentisk, og giver så meget – både af sig selv og hendes vej til der, hvor hun selv er nu, med hendes egen kerneforretning Websexolog.dk. Maj lover ikke noget hun ikke holder – tværtimod. Hun fornemmer lige præcis, hvad den enkelte kursist har brug for undervejs – selvom vi er på så forskellige stadier med vores bizz´er, og det er fantastisk. Og dette kursus adskiller sig fra andre kurser ved, at det går HELT, HELT ned i dybden, af det, der skal til for at få succes.

Helene Hillersdal RosendahlTusind tak, for et vildt godt og givende forløb. Jeg er VILDT begejstret. Det er ALLE PENGENE VÆRD, og jeg kan af hele mit hjerte anbefale dette forløb til dig, der virkelig vil rykke med din forretning. Det har været de bedste penge jeg nogensinde har givet ud på noget, der skulle hjælpe mig videre med min virksomhed, og min drøm om at få succes. Jeg har fået SÅ VILDT MEGET UD AF DET, faktisk mere end jeg kan sætte konkrete ord på, for det er også en indvendig følelse.

Er du på nogen måde bare lidt i tvivl om, om forløbet er noget for dig, så kontakt mig og hør endnu mere om, hvorfor jeg er SÅ begejstret.”

Helene Rosendahl Hillersdal – Rosendahl Coaching
– Slip hensynsbetændelsen og sig til og fra – på den gode måde.
Mail: helenehillersdal@gmail.com
www.rosendahlcoaching.dk

Sofie Rose fortæller: "Jeg har taget mange forskellige forløb, hvor det her klart er det mest konkrete og brugbare"
“Hvis du er klar på et forløb, som er støvsuget for tomme teorier, men derimod fyldt med brugbare, grundigt bearbejdede metoder, så er “Online Markedsførings Mentor Forløb” intet mindre end genialt. Det er fantastisk at deltage i et forløb, hvor underviseren selv har gået vejen og meget rundhåndet og ærligt deler ud af sine erfaringer og metoder. Maj har virkelig sat sig ind i stoffet og kombineret med hendes egne erfaringer, giver det noget helt særligt. Allerede i løbet af de første moduler har jeg lært nogle metoder, som vil gøre mine fremtidige onlineprodukter endnu mere fantastiske.

Jeg har igennem forløbet fået struktur, overskuelighed + en masse fed og brugbar viden om online universet, og jeg knækket koden til SEO. Derudover er min nyhedsbrevsliste vokset, jeg sælger flere af mine produkter og så har jeg fået en langsigtet plan med det, som jeg laver – hvilket betyder mindre arbejde med større effekt.

Jeg synes hele forløbet har været en super god kombinationen af de velstrukturerede online moduler, Q&A Calls og den daglige kontakt i Facebook gruppen har været rigtig god. Og livedagen gav mig virkelig et boost, så jeg kom over min SEO forskrækkelse.

Sofie Rose Englemagi og healing onlineOm jeg vil anbefale det til andre? Ja bestemt …. Og har allerede gjort det flere gange. Jeg har taget mange forskellige forløb, hvor det her klart er det mest konkrette og brugbare.

Ikke en masse flyvende snak, men konkret brugbare trin for trin guides. Og så er jeg vild med Majs ærlige, kærlige og direkte facon, hvor det er okay at spørge om alt.”

 

Sofie Rose
www.englemagi.dk
www.sensitivefordele.dk

Marieke fortæller: "Det betyder, at jeg i dag står med en hjemmeside, der genererer mere trafik og flere kunder til både mit nyhedsbrev og konkrete salg"
“Jeg valgte at investere i Maj’s online markedsføring Mentor Forløb på anbefaling fra én i mit netværk – og det har på alle måder levet op til mine forventinger.

Jeg har fået masser af viden og inspiration serveret i passende bidder, så jeg har kunne følge forløbet samtidig med mit arbejde.

Jeg er typen som lærer bedst i praksis og derfor er det fantastisk at forløbet er veltilrettelagt i forhold til samtidig at få arbejdet helt konkret og lavpraktisk med online markedsføring. Det betyder at jeg i dag står med en hjemmeside der genererer mere trafik og flere kunder til både mit nyhedsbrev og konkrete salg.

Marieke fra tegnditbudskab.dkDet er også tydeligt at Maj har en solid erfaring som underviser, for materialet er tilrettelagt så man hele tiden føler man udvikler sig, uden at man bliver overloaded med viden. Og hun holdt mig løbende på sporet og er altid klar med et svar når man sidder i en knibe. Så man bliver både virkelig udfordret og samtidig holdt kærligt i hånden.

Udover det har forløbet givet mig et uvurderligt netværk af fantastiske, kærlige, ambitiøse kvindelige forretningsfolk som jeg for altid vil kunne sparre med og det er jeg meget taknemmelig for.

Så jeg kan på det varmeste anbefale at du investere i din virksomhed gennem dette forløb.” 

Marieke Philipa Amalieh Bülow – Tegnditbudskab.dk

Mail: Marieke@hjertemod.nu

Gitte fortæller: "Det er et knaldgodt materiale, intet opleves overfladisk, og jeg føler virkelig, at alt bliver fulgt til dørs"
“Da jeg gik og overvejede om jeg skulle deltage på Maj´s OMMF (Online Markedsførings Mentor Forløbet), så var der to kæmpe forbehold fra min side: At det ikke blev specifikt nok, at det ikke kunne målrettes DIREKTE til mig og min virksomhed. Og at det blev for upersonligt. Inden vi startede, havde jeg jo dårligt overblikket over, hvad jeg havde brug for at lære, så det var svært at vurdere, om det var den rette hjælp. MEN jeg er helt utroligt begejstret.

Maj er grundig, detaljespecifik, meget nærværende og tilstede. Det er et knaldgodt materiale, intet opleves overfladisk, og jeg føler virkelig, at alt bliver fulgt til dørs. Det er en kæmpe støtte og skide inspirerende. Der er så meget ekstra bonusmateriale, der dukker op undervejs, også ud fra os kursisters forespørgsler, at den lille gnier, der også var på spil i mig inden jeg købte forløbet, fordi det kostede en slags penge, er blevet helt tavs!!! Og jeg har flere gange tænke: ”Hold nu kæft, det er godt nok ikke en fedterøv, jeg er i nærheden af her.” Maj har en ekstrem gavmildhed, og er heller ikke en af de online personer, der gemmer sig bag online-heden.

Man har kontakt med Maj igennem hele forløbet, det giver mig den oplevelse og følelse af, at der bliver rykket på MIN problematik, jeg får sparring til MIG, lige der hvor jeg er nu, når jeg har rakt ud efter hjælp. Det jeg særligt blev imponeret over, var den villighed til at lytte til vores behov, og så lige wupti lave et bonusinterview med en eller anden, så vi fik den inspiration med alle mand!! Meget cool og generøst. En meget vigtig detalje i at føle, at det er en aktiv og støttende mentor – der GIVER noget til processen og ikke bare har lavet noget – for så at score kassen, uden at kursisterne egentlig er interessante!! Nej, Maj er med hele vejen. Og det var fedt med livedage – med fokus på at få arbejdet, og på vores specifikke “problem”.

Igennem forløbet er jeg blevet meget skarp til at arbejde med f.eks. min Facebook-Gruppe og min Facebook-side. Jeg har fået over 1500 likes på kun 4 mdr, ved at bruge de strategier, jeg har lært på forløbet, og jeg har lært at turde at skrive noget og kommunikerer med mine følgere på Facebook. Derudover tør jeg nu også bruge mig selv som person og skriver ikke længere kun om fakta, og det har allerede givet mig et par klienter på den konto, og jeg har fået et foredrag i hus også.

Jeg er også blevet rigtig god til at skrive artikler til min hjemmeside, der er relevante for min målgruppe, og få linket mine artikler sammen, så jeg hjælper folk ”videre” inde på min hjemmeside, når de første er havnet det. Jeg har også lært at lave nogle rigtig gode guides og ”tests” til min hjemmeside, og er blevet meget inspireret af de andres ideer i den lukkede Facebook-gruppe. Sparringen i gruppen er helt fantastisk, og jeg har oplevet at få de kollegaer, jeg savnede + jeg får svar på mine spørgsmål med det samme, samt støtte, råd, ideer og vi deler glæder og sorger fra onlinelivet. Udover selve forløbet, har jeg også i gruppen på Facebook har jeg fået viden, som er kommet helt gratis flyvende ind fra højre, så meget, så jeg slet ikke havde forestillet mig det. Jeg har fået lavet rigtig meget indhold til min hjemmeside udelukkende fordi jeg har været igennem forløbet.

Der er så meget at fortælle, at jeg slet ikke får det hele med!

Jeg er også blevet meget bedre til at genbruge min viden, og jeg har fået koblet alle de sociale medier sammen i en nem og overskuelig cocktail. Det startede som en uoverskuelighed, men trin for trin har jeg fået styr på mine sociale medier, og da jeg lærte, hvor nemt det er at genbruge mit materiale, SÅ blev det pludselig nemt. Derudover har jeg lært at opererer sammen med Google, så det jeg laver ikke forsvinder ud i den blå luft, når det er lagt på min hjemmeside, men ligger og hiver nye potentielle kunder ind på min hjemmeside igen og igen – resten af mit liv!

På det følelsesmæssige plan, er det blevet meget, MEGET nemmere nu i men forretning, og der er slet ikke så meget forvirring. Jeg ved nøjagtig, hvad jeg skal gøre, og jeg følger den strategi, jeg har lagt med Maj, som jeg ved virker. Og løbende kommer der mere og mere på, inspireret fra de andre på holdet, så jeg ved, hvad jeg skal. Meget kort kan det siges sådan: Jeg har fået værktøjerne til at drive en virksomhed online og få kunder og klienter den vej. Derudover oplever jeg aldrig mere panik og rådvildhed, men gejst, gå på mod og ro. Og kommer der lidt uro, så er det ind på Facebook-gruppen.

Jeg vil klart anbefale forløbet til andre, fordi det sparker røv og Maj, er en mentor, der er tilstede og som følger med i alles proces, og som rusker i os, når der ikke sker noget, med respekt for vores forskellige tempi. Og jeg vil anbefale det til andre, fordi det gør det ”at drive en forretning” SÅ fucking meget nemmere. Medmindre man er utrolig dygtig til at drive sin virksomhed selv, så er det her forløb virkelig en håndsrækning, man giver sig selv. Ja, man kan simpelthen spare sig selv for alle mulige unødige omveje. 

Gitte GadeDu bliver ikke snydt her!

Du får i hoved og røv, og den eneste årsag til, at du ikke skulle få noget ud af forløbet er, hvis du ikke gennemgår det, laver opgaverne og rækker ud efter hjælp, når du har brug for det.”

Du er hjertens velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle få lyst til det.

Mange hilsner Gitte Gade www.slanknu.biz

Susan fortæller: "Kurset er alle pengene værd. Jeg har fået max. hjælp, og Maj har holdt mig i hånden, når der var brug for det. Tusind tak kære Maj.”
“Hvis du vil lære noget om online markedsføring og skabe overblik over, hvem du er, hvem din kunde er og hvad din hjemmeside skal indeholde, samt bygge et fundament op, der skal arbejde for dig i fremtiden, så er det et MUST at deltage i Majs Online Markedsførings Mentor Forløb. Jeg meldte mig til Majs kursus, fordi jeg var frustreret og havde en følelse af, at jeg havde mistet overblikket, over alt det jeg gerne ville have integreret på min hjemmeside. Jeg havde også et ønske om at blive mere synlig via de forskellige sociale medier. Derudover havde jeg længe drømt om at lave onlineprodukter. Jeg vidste, at jeg havde brug for en, der kunne guide mig, skabe overblik og tage mig i hånden hele vejen. En der havde styr på det hele. Og vupti dukkede Maj op! Og jeg kan kun sige, at hun har indfriet alle mine forventninger og ønsker.

Jeg har fået meget mere ro på. Jeg har fået mere overblik. Jeg har fået masser af input til min hjemmeside. Jeg kan SELV lægge ting på hjemmesiden og er blevet en “teknik nørd”. Jeg har fået overblik over, hvem mine kunder er, og hvad de ønsker af mig. Og som det vigtigste af alt, er jeg på vej til at få skab et langsigtet fundament til min kommende online business. Det er først nu – med hjælp fra Maj – at jeg kan se sammenhængen og kan overskue at integrere det i min forretning. STEP BY STEP. Det er en rejse, der allerede nu har flyttet mit mindset rigtig meget.

Inden jeg tilmeldte mig forløbet overvejede jeg helt klart prisen. Det er en høj pris, når man ikke helt ved hvad man får, men nu hvor jeg har været forløbet igennem kan jeg kun sige, at det har været alle pengene værd Jeg har lært SÅ meget! Jeg er bl.a. blevet så meget mere opmærksom på, hvad det betyder at have en levende hjemmeside, vide hvilken kunde jeg skriver til, bruge min blog på den rigtige måde, benytte SEO og de helt rigtige søgeord til artikler osv, så jeg kan blive fundet af mine potentielle kunder på nettet. Det gør, at jeg har fået mere tid og ro på til at gøre mit arbejde ordentligt, da jeg jo ved at det giver max pote at skrive til den rigtige kunde med det rigtige søgeord for at komme op i søgeresultatet! Og her efter forløbet er slut, tør jeg nu at gøre tingene selv på min hjemmeside, og jeg er blevet min egen “SEO ekspert” og det virker!

Jeg har fået mere styr på og overblik over, hvad der skal laves, og hvad der har første prioritet i min forretning. Det giver pludselig mening at gøre tingene på den rigtige måde for at komme videre og skabe den business, jeg gerne vil have. Og Facebookgruppen, den har bare været MEGA god. Maj har været hurtig til at svare på spørgsmål, og de andre har og er stadig en kæmpe hjælp, når man er gået i stå med et eller andet

Derudover har modulerne været super gode, lette at gå til og lette at forstå, og har der været den mindste tvivl, har man jo ellers let kunne spørge Maj i Facebookgruppe. Og i alle Bonus-interviewsne, har det været FEDT at høre, hvad andre eksperter har af fede guldkorn.

Jeg vil helt klart anbefale Online Markedsførings Mentor Forløbet til andre, der gerne vil i gang med at bruge online markedsføring til at få flere kunder og klienter og til at bygge en online forretning op grundigt fra bunden af. Maj er så sej, og hun har samlet alt det, der skal til i én pakke for at komme godt i gang online. Hun har skabt overblik ved at lavet trin for trin guides, der er lige til at gå til, og hun underviser og kobler tingene på en let og forståelig måde og hendes online moduler har et højt fagligt niveau og er meget lette at arbejde med. Man guides simpelthen igennem forløbet i bedste MAJ stil – med højt humør og super energi. Maj yder max hjælp og er altid inden for rækkevidde hurtigt med et Facebook svar.

Jeg er bare blevet så klog på de 6 måneder og så har jeg også fundet ud af, at jeg ikke lader hvem som helst hjælpe mig med hjemmeside mm. fremover.Jeg er bare SÅ glad for, at jeg tog springet og tilmeldte mig Majs forløb og fik al den viden og alle de indsigter, så hvis du er klar til at lære en masse nyt, og hvis du vil skabe et godt online fundament, du kan bruge i mange år frem, så er Maj og det her forløb altså det helt rigtige.

Susan Lindhøj – www.babyicentrum.dkKurset er alle pengene værd. Jeg har fået max. hjælp, og Maj har hold mig i hånden, når der var brug for det. Tusind tak kære Maj.”

Susan Lindhøj – www.babyicentrum.dk

– Er du stadig usikker på, om du skal med på Online Markedsførings Mentor Forløbet, må du meget gerne kontakte mig og høre om min oplevelse med Maj og forløbet.

Mail: ullerupzoneterapi@live.dk

Signe fortæller: "Jeg har fået alt det, jeg ikke har fået alle de andre steder, hvor jeg var blevet lovet det – Forløbet var lige, hvad jeg havde drømt om.”
“Inden jeg meldte mig til kurset, tænkte jeg over nogle forskellige ting bl.a. prisen. Jeg har tidligere ikke tilmeldt mig andre kurser, fordi jeg ikke har troet på, at jeg ville kunne lære det, der blev lovet, og som jeg skulle lære. Så det var vigtigt for mig, at min mavefornemmelse var rigtig, inden jeg tilmeldte mig. Jeg skulle være sikker på, at jeg fik det, jeg blev lovet. Men jeg var slet ikke i tvivl. Maj kan sit kram.

Og nu her efter forløbet er slut?

Det er SÅ fedt, hold kæft hvor det rykker! Både løbende på mine nyhedsbrevs tilmeldinger, jeg har oplevet at sælge 47 online kurser på min fødselsdag på 24 timer og flere salg generelt og Facebook tilmeldinger. Det virker bare, og det er SÅ dejligt, og super fedt nu også at prøve det hele forfra nu på en hel ny side, jeg er ved at bygge op med en veninde. Jeg VED jo, nu fra starten af, hvad der virkelig virker. Og Content Marketing, som vi lærer på forløbet virker. Og på grund af alt det her indhold og Content Marketing og det SEO jeg har lært, så finder de mig nu endnu bedre på Google.

Helt konkret, har jeg fået flere potentielle kunder og også flere betalende kunder generelt. Det er igennem forløbet begyndt at blive ”Word of Mouth” med indholdet på min hjemmeside, og folk linker til mig og min side og skrive om mig. Før oplevede jeg det kun med kursister jeg havde undervist fysisk på workshops, nu er det mennesker jeg aldrig har mødt og kender. Simpelthen dem, der finder mig online via Google og på Facebook. Det er helt vildt!

Udover flere generelle salg, har jeg også fået heftigt mange flere på mit nyhedsbrev, og jeg oplever hurtigere salg nu. F.eks. når jeg nu skriver nyhedsbreve, så går det betydeligt hurtigere med at sælge mine kurser, end før jeg tog Online Markedsførings Mentor Forløbet hos Maj. Det er også blevet helt vildt meget nemmere og hurtigere at skrive blogindlæg og lave godt indhold til mine nyhedsbreve. Mailen, der solgte 47 online kurser på 24 timer skrev jeg f.eks. på 1 ½ time.

Jeg har fået struktur og overblik over, hvad jeg skal med min forretning, og jeg arbejder meget mere strategisk nu og ved nøjagtig, hvad jeg skal med det. Det har givet mig sikkerhed i det hele, og jeg ved hvad jeg skal tage mig af, og hvad jeg skal være lidt ligeglad med, som igen hjælper mig til at vide, om jeg skal tage opgaver ind eller sige nej.

Derudover, har jeg også inden for de sidste par uger fået en hel anden struktur på min produktportefølje, og rent produktmæssigt har jeg fundet ud af, hvad jeg skal lave som små e-bøger og som store online workshops, som folk spørger og søger efter. Man kan sige, at jeg har fået en helt klar fornemmelse af min produkt portefølje, ud fra hvad folk vil have.

Jeg har mere en fordoblet mit nyhedsbrev ved at bruge de strategier, jeg har lært på forløbet, og jeg nærmer mig snart de 1000 læsere på mit nyhedsbrev, og hvordan ser det så ud om et år?

Det eneste, jeg har gjort er at følge forløbet og gøre, hvad Maj har sagt jeg skulle gøre, og det har givet mig resultater og også en helt anden grounding i mit firma, og jeg oplever at jeg stort set kun tiltrækker mine specifikke målgrupper nu.

Jeg er helt vild med den ”Workbook”, jeg har fået ud af at samle alle mine worksheets fra de 10 moduler i en samlet mappe, og jeg bruger tjeklisterne ofte, og det er rigtig godt at støtte sig til også efter forløbet er slut. Det er jo fandeme et kæmpe forløb, og jeg har været helt vildt meget i dybden med min forretning igennem de 7 måneder.

Forløbet har givet mig det solide fundament, som jeg egentligt gerne ville have haft fra starten af. Nu har jeg reelt et grundlæggende fundament i min forretning. Jeg skal ikke teste længere. Jeg skal beslutte mig for, hvad jeg vil og så bare gøre det. Det er slut med alle de der ting, hvor man føler sig overvældet, nej, der er en liste nu og så skal de bare implementeres og følges og så er det det, og så kommer resultaterne af sig selv løbende. Det har været super fedt at mærke, at jeg ikke længere bliver overvældet omkring alt det fundamentale forretnings halløj, som jeg tidligere oplevede. DET har været super fedt at mærke!

Kort og godt, er det hele bare blevet så meget nemmere nu, og der er ikke så meget tvivl længere. Der er ro og bare sådan en helt klar handlings plan for, hvad der skal gøres, og det betyder, at jeg er meget mere effektiv og produktiv nu. Jeg VED nu, at jeg ikke gør noget forkert. Jeg har en konkret plan. Jeg er meget mere strategisk og smart med min forretning online nu.

Jeg vil rigtig gerne anbefale kurset til andre, og har også allerede gjort det! Jeg vil anbefale det til folk, der har noget at sælge online, og som selv vil lave det og gøre det, der skal til for at sælge mere online. Uanset om det er rådgivning eller fysiske produkter! For det her er faktisk et grundkursus i, hvordan man sælger sine ting online – Hvis jeg solgte cykler ville jeg også kunne bruge den her online workshop til det. Det er genialt, hvis man bare har noget at sælge, vil jeg mene. Og forløbet er helt genialt, fordi man netop får mulighed for at komme nemt om tingene ift. at betale andre en masse for at gøre det hele halvt så godt.

Maj har virkelig gjort det simpelt og forklarer tingene så nemt på workshoppen, og det er en helt vildt behagelig måde at lære noget, som tit bliver præsenteret, som helt vildt kompliceret, men det er det bare ikke, når man kommer igennem online workshoppen her. Så jeg kan nu bruge det hele strategisk på min egen hjemmeside og på den nye, vi er ved at lave. Maj forklarer tingene vildt godt, og man får det bare ind under huden. Forståelsen er sat HELT fast – og Maj har virkelig formået at gøre noget, der var meget kompliceret til noget ukompliceret.

Og så er Maj bare helt fantastisk. Det har været ALT, hvad jeg havde håbet på og drømt om, at være igennem forløbet. Maj er ikke bange for at sige tingene, som de er. Hun er ærlig og fortæller om den virkelighed, som det er for alle, der arbejder online, det er så dejligt realistisk og nemt at forholde sig til. Og så er hun helt vildt god til at undervise. Meget nede på jorden stil. Man bliver ikke gjort forkert, man er ligeværdig med hende, og så er det bare SÅ meget nemmere at tage imod og lære.

Signe EriksenOg at Workshoppen bliver hele tiden bedre og bedre er SÅ fedt, også selv efter forløbet er slut! Når man spørger, laver Maj en ny video, et nyt interview mm. Så selvom workshoppen er slut nu, så bliver den stadig bedre og bedre og man er stadig med, for man har jo købt den! Man bliver ved med at kunne bruge og bygge på, og alt det Maj deler på G+ og Onlinebiz-Facebooksiden og på den lukkede Facebook-gruppe, gør jo, at man bliver ved med at udvikle sig bagefter også, det er dynamisk og SÅ fedt.

Man føler ikke at forløbet er slut. Og det er fedt at mærke, at Maj er inden for rækkevidde selvom workshoppen er slut.

Jeg har fået alt det, jeg ikke har fået alle de andre steder, hvor jeg var blevet lovet det – Forløbet var lige hvad jeg havde drømt om.”

Signe Eriksen – Ejer af sitet www.skaberlyst.dk

Nicole fortæller: "Følg Majs råd og du vil tjene pengene ind igen x 1000.”
“Jeg følte mig helt alene i min egen verden. Jeg var ny som selvstændig og anede ikke noget om online markedsføring. Jeg er slet ikke teknisk og vidste slet ikke, hvor jeg skulle henvende mig. Jeg følte mig Palle alene i verden med mine tanker, ønsker, mål og frustrationer.

Men så dukkede Majs forløb op ud af det blå på min Facebook væg. Jeg følte det som et kald, og jeg kontaktede Maj om, hvad det præcis var, dette forløb handlede om. Hun var der straks med et ærligt og imødekommende svar uden at prøve at sælge mig noget. Jeg sprang til, og jeg kan kun sige, at jeg elsker mig selv for at få hjælp. Uden den hjælp ville jeg være Palle alene i verden, og nu er jeg ikke alene mere. Jeg fik en mentor, som sparker røv og en masse super engagerede medkursister, der hele tiden støtter og bakker hinanden op.

Der er varme, humør, seriøsitet, professionalisme og trin for trin materiale at gå til – selv for sådan en som mig, der ikke dur til teknik, men pludselig har mulighed for at lære det og Maj holder en i hånden og giver så meget af sig selv undervejs. Det er hammer godt materiale + alt det gode bonusmateriale. Lige til at gå til! Det er slet ikke svært, for Maj gør sit job hammer godt, og jeg ved slet, slet ikke, hvad jeg skulle gøre uden.

Om det er pengene værd? Det er alle pengene værd. Jeg har de sidste måneder fået flere klienter, end jeg nogensinde har haft, og jeg ved nøjagtig, hvad jeg skal arbejde på og med fremover. Så helt konkret, er jeg allerede begyndt at tjene flere penge nu end før forløbet, så noget har hjulpet, og det er noget, jeg altid kan vende tilbage til og lære mere af. Og jeg har fået alle redskaberne til at blive ”fundet” online, og er kommet helt i dybden med min målgruppe, arbejde med min blog, lave SEO på mine artikler og meget mere.

Majs forløb var det helt rigtige uden jeg vidste, hvad det var jeg selv ville og havde behov for. Jeg har set og selv været på andre online forløb, men Majs Online Markedsførings Mentor Forløb var det helt rigtige for mig, så jeg fik 20 gange meget mere ud af dette forløb i forhold til andre forløb, fordi jeg er typen der skal mødes på mit niveau og sparkes bagi. Og der stod Maj og forstod mine behov og god til at skubbe til min stædighed. Det med 1:1 kommunikation, når man er ved at lære nyt er altafgørende for mig. Maj er online konstant til at løfte og heppe!

Hvis jeg ikke havde Maj, så ville jeg slet ikke kunne være selvstændig med min passion.

Nicole PunziSå det er en investering for livet og for min videre udvikling. Følg Majs råd og du vil tjene pengene ind igen x 1000.”

Nicole Punzi

Du er velkommen til at skrive eller ringe til mig, hvis du har flere spørgsmål til om forløbet er det rigtige for dig www.nicolepunzi.dk

Telefon: 6127 1893

Karin Schultz fortæller: "Jeg fortæller allerede vidt og bredt om, hvor meget man får ud af det"

“Da jeg havde læst kursusbeskrivelsen var jeg helt sikker på og kunne tydeligt mærke, at det bare var dét forløb, jeg skulle på og på lige det rette tidspunkt, hvor jeg skulle i gang med at bygge noget op. Ja, ikke ti vilde heste kunne holde mig fra at tilmelde mig. Jeg kan se, at jeg får meget mere trafik til min hjemmeside, end jeg før har fået og det til trods for, at jeg har startet op med en hel ny hjemmeside under Majs forløb. Jeg har jo ikke skrevet nyhedsbreve før, men jeg synes, det går nemmere og nemmere og den nye Popup som Maj har anbefalet er utrolig god og gør, at jeg får flere og flere på mit nyhedsbrev. Det bliver også nemmere og nemmere for mig at skrive nyhedsbreve, og jeg har fået en god strategi for, hvordan jeg løbende kan vækste mit nyhedsbrev og antallet af læsere.

Igennem forløbet har jeg fået alt det grundlæggende på plads i forhold til opbygning af hjemmeside med Freebie, tilmelding til nyhedsbrev, brevkasse og meget mere. Jeg har fået en god forståelse for søgeordsoptimering, skrivning af artikler og salgstekster, samt i det hele taget hele mindsettet omkring dét, at have en online biz. Dvs. alle strategierne og redskaberne. Jamen, jeg har jo i det hele taget lært noget om online markedsføring, jeg vidste intet i forvejen. Jeg har fået det helt ind under huden, og en masse redskaber, jeg har taget i brug og kan bruge fremadrettet.

Det har været en super god kombination at lytte og lave opgaver fra modul til modul. Og det var været skide godt og alle de gode bonusinterviews oveni. Det er virkelig så nuanceret, og det er jo bare guf

Jeg brænder virkelig for at gøre dét her, og det er lige mig at arbejde på den måde, så forløbet har også bekræftet mig i, at det er det helt rigtige for mig at arbejde med.
Som mentor er Maj er simpelthen så tjekket og knivskarp og helt nede på jorden, og hun får tingene til at virke ukompliceret. Selv ting man ellers tænker er virkelig svært. Og så kan man virkelig mærke, at Maj har været igennem en masse processer selv, og at hun har et helt oprigtigt ønske om at videreformidle det hele til os kursister, så vi får størst mulig succes.

Det er SÅ tydeligt at mærke, at det er helt inde fra hjertet og det skinner SÅ meget igennem, og det betyder rigtig meget. Det får også mig til at brænde mere for det og jeg har lyst til at videregive og inspirere andre endnu mere. Hun har et dybt og ægte engagement i at vi som kursister skal have adgang til det bedste og største kilde af viden og knowhow, og hun har gjort en masse for at skabe gode kontakter og også tilbud og rabatter til os

Karin SchultzJeg vil rigtig gerne anbefale det til andre, selvom jeg ikke har lyst til at anbefale det til mine konkurrenter, haha. Jeg fortæller allerede vidt og bredt om, hvor meget man får ud af det, på en super fed måde fra Maj af.”

Er du på nogen måde i tvivl om, om forløbet er noget for dig, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Karin Schultz
Tlf: 61794077 – Karin@livibalance.dk
www.livibalance.dk

Elsebeth Fogh fortæller: "Min hjemmeside var død før Maj´s forløb!"
“Jeg er dybt taknemmelig for at være med på Majs Online Markedsførings Mentor Forløb, da jeg har lært, at det ikke behøver være så kompliceret. Før virkede det totalt uoverskueligt.

Jeg havde tidligere mødt Maj og vidste, hvad hun stod for. Hun er meget troværdig, professionel og har noget at have det i, har gået vejen selv og har sin egen onlinesucces med www.websexolog.dk. Hun har lært af faldgruberne og alle fejlene. Jeg deltog først i hendes gratis webinar ”Kickstart din klientforretning”, som jeg var meget begejstret for, og gik straks derefter i gang med hendes konkrete råd til at få flere klienter.

Allerede dér fik jeg energi, motivation og helt konkrete actionstep, som jeg handlede på, og som med det samme gav respons. På Online Markedsførings Mentor Forløbet har jeg fået en grundlæggende forståelse for Content Marketing og hele Online Markedsførings Mindsettet, og det har været en kæmpe aha oplevelse. At forløbet er SÅ konkret, så jeg hele tiden har kunne sætte handlinger på gjorde, at alt det, jeg tidligere synes havde været totalt uoverskueligt, nu pludselig blev en leg og noget, jeg blev bidt af. 

Mange andre kurser om at vækste min forretning, har efterladt mig med forvirring, lav energi og følelsen af uoverskuelighed, stress og ”Hvor skal jeg gå i gang”-tanker, men hos Maj kom jeg i gang med det samme. Det største for mig har været at give slip på mine frustrationer over ikke at vide, hvor jeg skulle starte og slutte og DEN energiudladning har givet mig meget mere drive. Jeg er bl.a. kommet i gang med blogging og har fået alt det med sociale medier kørt i stilling på en rigtig god måde, og har lært at gøre min forretning skalerbar og har ikke den forvirring omkring min forretning længere, som jeg havde haft i mange år.

I min forretning virker det, at jeg er blevet mere synlig online. Jeg har bl.a. fået 1200 følgere på 6 måneder på min nye Facebook side, og f.eks. har jeg oplevet at få 220 likes på et enkelt blogindlæg, blot ved at gøre de ting Maj lærer os nemlig konkrete strategierne bl.a. med optimering og genbrug af materialer og gamle blogindlæg.

Den øgede omtale og synlighed online har gjort, at jeg har fået flere opgaver i min virksomhed, fordi mine kunder pludselig har kunne finde mig og min hjemmeside online bl.a. pga. det SEO jeg har lært i forløbet. Lige nu skal jeg interviewes til HK-Post-bladet, som er en opgave, der er kommet direkte fra mit nyhedsbrev.

Derudover har jeg også fået en stor international kunde omkring stresshåndtering og er blevet tilbudt at være mindfullness-instruktør 4 uger på Kreta til sommer, udelukkende fordi mine følgere pludselig har fået noget at følge, og fordi jeg er blevet så aktiv på nettet. Hvis ikke Maj havde lært mig, at jeg skal give min viden fra mig, og hvordan jeg gør det bedst muligt, havde jeg slet ikke fået alle de kunder, jeg har i dag incl. alle de kunder og opgaver jeg faktisk også siger nej til! Jeg oplever virkelig, at det rykker helt vildt.

Det er jo helt vildt at opleve, at jeg får henvendelser pga. de konkrete indlæg og artikler jeg har skrevet og lagt op på min hjemmeside. Jeg vidste godt, at Online Markedsføring og Content Marketing kunne være en vigtig del af min forretning, men det var først på Majs forløb, jeg virkelig forstod dybden og betydningen af det, og det rykker bare helt vildt. Det er også blevet nemt for mig at skrive nyhedsbreve, man får så meget energi på forløbet, motivation og lyst til det, så man slet ikke kan lade være.

Alle jeg møder på min vej og kommer i nærheden af, som gider at lægge øre til, fortæller jeg om forløbet her. Jeg anbefaler det til alle. Det er simpelthen top professionelt! Som coach holder jeg også meget af de redskaber, Maj også underviser i, der tager fat i de psykologiske processer f.eks. at få et succesmindset, psykologien bag at drive en succesfuld forretning, og hvordan man motiverer sig selv og ikke mindst holder en høj og effektiv produktivitet. 

Jeg var faktisk lidt nervøs for, om jeg kunne følge med rent teknisk, men jeg har slet ikke haft svært ved det. For det første fordi Maj viser det hele trin for trin, for det andet fordi, der er instruktionsvideoer og for det tredje fordi der er Q&A-Call imellem modulerne, hvor man kan stille spørgsmål og få svar. Jeg havde slet ikke forventet, at jeg ville få så meget ud af de Calls.

Jeg oplevede også at få afklaring undervejs omkring, hvilken retning, min forretning skulle have online, og fik en plan for min langsigtede strategi, altså, hvad skal jeg have fokus på nu, og hvad skal jeg have fokus på fremover. Jeg har en plan og en liste over, hvad jeg skal gøre, og jeg tager det efterhånden. Det har alt i alt givet mig en stor personlig afklaring, overblik og klarhed.

Maj er en ”No BullShit”-pige. Og hun lover ikke en hel masse, hun ikke kan stå inde for, som der er mange andre der gør i den her forretningsudviklingsverden. Det er også tydeligt, at Maj har den pædagogiske formidlingsevne i form af, at hun i forvejen er læreruddannet. Hun er meget velformuleret, konkret og hun svarer altid på en måde, så jeg kan forstå det, uanset, hvor svært og teknisk stoffet ellers er, så jeg har aldrig følt mig hægtet af. Der bliver forklaret, fulgt op og holdt i hånden.

Maj fortæller os: ”Hvis du gør sådan og sådan, så virker det”, og de 14 dages intervaller imellem modulerne med lektier og opgaver til hvert modul, har været helt perfekt + at man kan være med på alle niveauer, uanset, hvor du er henne i din forretning.

Hvis jeg skal give dig et råd, så er det: ”Kast dig ud i det, heller i dag end i morgen – Du skal med på vognen nu, inden toget er kørt, og du kan stadig nå at være frontrunner og firstmover inden for din niche online – og det vil give dig et kæmpe forspring”

Og at følge Maj, én, der har gået vejen selv, og som stadig gør det, er enormt inspirerende, og det betyder også, at hun igen og igen kan komme med et utal af rigtige eksempler og cases fra hendes egen forretning, der gør det meget nemmere at forstå, integrere og bruge i ens egen forretning.

Elsebeth FoghJeg er bare så begejstret, og det er helt vildt, så meget det rykker.

Er du i tvivl om, om forløbet er noget for dig er du mere end velkommen til at ringe til mig og høre om min oplevelse med at gennemgå forløbet.

Det er den bedste investering, jeg har givet nogensinde i relation til det forretningsmæssige i mit liv.”

Elsebeth Fogh – Hvis du har spørgsmål eller ønsker en uddybning, er du velkommen til at kontakte mig www.elsebethfogh.dk

Lisbeth Lysdal fortæller: "Jeg er begyndt at få klienter, der har fundet mig via Google"
“Efter at have været igennem Maj´s forløb får jeg mere trafik til min hjemmeside, og jeg er begyndt at få klienter, der kontakter mig, fordi de har fundet mig via Google og Facebook – det er jo en væsentlig ting, må man sige, hvis man har en forretning.

Jeg får tingene gjort nu, og mit fokus og min opmærksomhede er skiftet, så jeg er mere effektiv i min online markedsføring. Derudover er jeg blevet mere modig og træder ud i ting, jeg ikke gjorde før,i forhold til at skabe kontakt og være synlig bl.a. fordi, jeg nu har fået et super godt online netværk.

Modulerne er dejlig konkrete med tjeklister, så man kan følge op på, hvad man mangler at lave inden næste modul, der, fordi de er online, er meget flexible i forhold til, hvornår jeg arbejder. Jeg kan selv vælge, hvornår jeg vil lave modulerne, om det skal være morgen, aften eller om eftermiddagen.

At det er så konkret har betydet, at jeg har fået løst helt konkrete og relevante opgaver i forhold til min online markedsføring. Og så har alle bonusinterviewsne givet mig ekstra informationer og nye ideer til, hvad der også kan arbejdes med. Livedagene og Facebook-gruppen har givet fantastisk sparring og et netværk til at vende de emner, der er relaterede til online markedsføring.

Jeg er igennem forløbet også blevet meget skarp på, hvad jeg gør, og hvad jeg kan bidrage med. Jeg har fundet meget mere ind til, hvad jeg skal, og hvor jeg giver mening for folk. Jeg har også fået evnen til at formulere det jeg laver anderledes. Jeg kan bedre forklare folk, hvad det egentligt er jeg laver, og jeg er blevet bedre i stand til at sætte bedre ord på, hvad jeg helt konkret kan hjælpe folk med. Hvis du har det her problem, så kan du bruge den her løsning. 

Det er blevet en forretning nu ift. et hobbyprojekt, hvor jeg før tænkte: ”Det kunne være fedt, at det blev til noget” tænker jeg nu: ”Det bliver til noget”.

Maj er som underviser meget konkret. Der er ikke så meget af de der fluffy gummi ord, og så er det meget ”Se så at få det gjort”, på sådan en sød og sjov og humoristisk måde. Maj har så mange gode konkrete eksempler også fra hendes egen forretning, der gør, at det bliver konkret, nede på jorden og nemt at forholde sig til. Det er ikke bare skabeloner og flyvske rammer og så tænker man ”nå jo, men hvordan”. Her er der konkrete eksempler på, hvordan man gør det.

Jeg har også opdaget,at jeg rent faktisk godt kan skrive tekster, som bliver læst og som nogen rent faktisk får glæde af at læse. Og at det ER muligt, at jeg fiser til tops på Google også for mig, det giver mig ”jeg kan godt”-boost og mod på at lave mere indhold til min hjemmeside, fordi jeg jo ser effekten af at det rent faktisk virker, hvilket gør det nemmere at tage de næste skridt selv.

Lisbeth Lysdal HypnoseJeg vil rigtig gerne anbefale forløbet til andre, hihi, fordi nu er jeg jo foran. Selvom andre tager det her forløb, er der jo ikke nogle, der er ligesom mig, fordi Maj netop anbefaler os og lærer os at være os selv i vores forretning.

Så ja, hvis man gerne vil i gang med online markedsføring og ud i den virtuelle verden og være synlig, så er det her en god måde at gøre det på.”

Lisbeth Lysdal
www.lisbethlysdal.dk

Michelle Corydon fortæller: "Jeg er gået fra en omsætning på 20.000 til 60.000"
“Jeg har igennem de 6 måneder Majs Online Markedsførings Mentor Forløb varede, og med de strategier og redskaber hun underviser i, gået fra en omsætning på 20.000 til 60.000 i mit firma hver måned stadigt stigende. Jeg har fået en klar strategi, som jeg følger hver uge og ved nu, hvilke opgaver jeg selv skal tage mig af, og hvad jeg kan/skal uddelegere, hvilket har givet mig mere energi, langt flere ”handlinger” og en betydeligt øget omsætning.

Jeg VED nu, at jeg kan leve af min forretning, for det kan jeg jo se på bundlinjen hver måned, og jeg føler, at Maj har hjulpet mig til at udleve mit potentiale i min forretning. Desuden har jeg via Maj fået nogle rigtig gode omtaler i pressen, der er med til at løfte min forretning til nye højder. Jeg elsker Majs undervisning og den ”støtte” hun giver sine kursister undervejs, det betyder rigtig meget for mig.

Michelle Corydon sælger BDSM Online kurser og sexlegetøjNår hun underviser, om det er på modulerne eller på vores Q&A-Calls eller til livedagen er hun nærværende, kærlig, støttende, ærlig og har en høj grad af integritet.”

Jeg vil virkelig gerne anbefale forløbet til andre.

Og er du på nogen måde i tvivl om, om det er noget for dig, så er du mere end velkommen til at skrive en mail til mig eller ringe for at høre om min oplevelse med Maj og forløbet, der måske kan hjælpe dig med afklaring.

Michelle Corydon
Tlf: 77 34 33 27 – Mail: Support @ Uniquelady.dk
Www.uniquelady.dk

Lene fortæller: "Jeg føler mig lidt som en it nørd"
“Jeg har kunne mærke at min egen bevidsthed har ændret sig igennem Majs forløb f.eks. at tænke SEO ind og selve opbygningen af hjemmesiden, så det er kørt i stilling til, at det kan virke optimalt med online marketing, så selvom jeg ikke har gjort det hele endnu, så har jeg fået viden om det, og bare at komme ind i hele det her online univers er ret godt at stille sit fokus ind på.

Facebookgruppen fungerer også rigtig godt, og Maj er aktiv og lægger ting op til inspiration og besvarer spørgsmål, det er rigtig godt og hjælpsomt. Det er så fedt at følge med i gruppen og se, at det går så godt for de andre, og at de kan det – og at det kan lade sig gøre at bygge sin online forretning. Hele den her viden om hvad der er vigtigt, når man laver en online business og at have det her forum med sparring, også efter forløbet er slut, hvor vi kan sparre vores viden om online marketing.

Jeg har f.eks. oplevet at sidde til en familiefest og kunne snakke med, da en fortalte om at have var ved at starte en webshop, så jeg føler mig lidt som en it nørd 😉 Der er også kommet et stort fællesskab omkring dem, der har taget forløbet på de andre hold, og det er så fedt at de forskellige hold ”sluses” ind på et fælles forum.

Maj er meget nede på jorden, når hun formidler, det bliver på ingen måde fluffy, og jeg har hørt MANGE spændende webinars og kurser, hvor det har været spændende at høre, og hvor andre har fortalt om deres succes, men hvor det har været meget lidt konkret, det de har undervist i og fortalt om.

De kommer aldrig ned og bliver praktiske og trin for trin, så gør du det og det og det – helt lavpraktisk, og det har jeg tit savnet. Men det får man ved Maj. Hele tiden. Konkret viden, redskaber og værktøjer.

Lene Mondrup - Online Markedsføring Mentor ForløbJeg vil så gerne anbefale forløbet til andre. Det er meget step for step. Og det er en god kombi af modulerne man kan tage selv og så det fælles forum og Majs måde at håndtere det på med undervisning, sparring, svare hurtigt online og holder en i hånden hen af vejen”

Lene Mondrup

www.Lenemondrup.dk

Katrine Juul Schiøtz fortæller: "Min forretning er gået fra at være en drøm til at være en virkelighed"
“Maj har virkelig været en uvurderlig støtte i den her opstart. Jeg havde en lille uprofessionel hjemmeside, der var mindre end et lille visitkort. Nu har jeg en flot hjemmeside, jeg er stolt af, og mit første online kursus er online. Jeg er blevet god til at lave SEO og bliver kontaktet af kunder, der har fundet mig online.

Jeg havde aldrig troet, at jeg ville nå så langt på blot 6 måneder. Jeg er VIRKELIG glad for det, og det føles bare så rigtigt, og det er en god retning for mig. Og jeg elsker det her med at skrive, og det her jo virkelig fået sin berettigelse her online. Min forretning er gået fra at være en drøm til at være en virkelighed. Og tænk at man kan gå på Facebook i sin arbejdstid, som en forretningsstrategi 😉

Jeg har været ret vild med Majs forløb. Modulerne er meget grundige og gennemførte. Der er stor tyngde og fylde til at kunne arbejde sig i dybden. En god blanding af viden, inspiration og praksis med egne opgaver. God fremdrift og sammenhæng i forløbet. Man vokser. Jeg har ofte fornemmelsen af at få mere end lovet, og det er godt. Maj har hele tiden en tanke på, hvad der kunne gavne sine kursister, uanset, hvor end hun er henne i verden, og fremtryller bonusinterviews og gode rabatter. Der har været en ret god progression i forløbet fra start til slut. Fra at starte med små skitser af tegninger om, hvad man vil med sin forretning og så til efter 6 mdr. at sidde med en business, der er i luften, det er vildt!

Igennem forløbet, har jeg bl.a. fået den grundlæggende viden om, hvordan man laver et hamrende fedt kursus, med alle elementerne af det, OG hvordan man markedsfører det helt konkret online.

Jeg har også fået en tro på, at jeg kan det her. Jeg har fået opbygget en selvtillid i at kunne begå mig online, og det har også givet mig et skub i forhold til at turde at være synlig.

Jeg kan godt lide Majs energi og drive, og så kan jeg godt lide, at hun har en seriøsitet og en ægthed. Maj vil os virkelig gerne, og at det går os godt. Hun har en dejlig menneskelighed, der kommer ud i den her business.

Maj er menneskelig, og hun bander og er nærværende og holder, hvad hun lover, det kan jeg godt lide. Man kan tydeligt mærke, at hun selv synes, at det er sjovt, og at hun er seriøst, og hun forventer, at vi kursister gør noget ved det, hvis vi vil rykke os. Jeg har stor tillid til Majs viden og føler mig anerkendt og ført videre uden at få frataget ansvaret selv. Jeg kan rigtig godt lide, at Maj tør vise, hvem hun er – så tør jeg også….

Katrine JuulJeg vil rigtig gerne anbefale forløbet til andre, fordi det kan være en stor hjælp til folk, der står på springet til at lave sig en onlineforretning, og det vil være en god støtte til at få iscenesat det brand, man nu vil have.”

Er du i tvivl om Majs mentor forløb kunne være noget for dig, er du hjertens velkommen til at ringe eller skrive til mig og høre om min oplevelse.

www.katrinejuul.dk
Mail: kontakt@katrinejuul.dk
Mobil: 61 607 608

Josephine fortæller: "Tak Maj"
“Maj er no bullshit – direkte og helt ind til benet. Rå med sødme, fri af at det kommer let, hvis bare du gør sådan her …….. næ nej, det kommer når du bliver ved, og ved, og ved med at arbejde for at komme i mål. Sådan er det!

Josephine Larsen Naturlig FertilitetMaj møder dig, hvor du er i dit online univers, motivere og giver dig værdifulde input til, hvordan du hele tiden kan kan komme videre, og forstå hvordan det der internet fungerer. Hun giver dig et kærligt spark af simplicity, når du går i stå, og er endt i et blindgyde med dit projekt. Altså sådan for real!

Maj er et utrolig gavmildt menneske, og hun bliver ved, og ved, og ved med at fylde på med tips og tricks (også efter kurset er slut) inde i det online kursusforum, som du har ubegrænset adgang til. FOREVER! Tak Maj 

Josephine – Naturlig Fertilitet 

Claudia fortæller: "Jeg tjener flere penge på min blog nu"
“Der er så mange forløb på markedet som lover guld og grønne skove, men som ikke leverer varen, og derfor kunne jeg være nervøs for, om jeg fik det, jeg blev lovet på forløbet. Men det var jeg slet ikke i tvivl om her, da jeg læste kursusbeskrivelsen. Maj har rigtig meget styr på det, og har selv gået vejen. Maj sidder ikke bare og siger at hun kan et eller andet og så viser det sig, at det er fis i en hornlygte. Nej, hun ved hvad hun laver og underviser i.

Når man har fulgt hende i lang tid kan man tydeligt se, hvad hun kan og hvor langt hun er nået, det er en kæmpe inspiration og også der, hvor hendes troværdighed i høj grad skinner igennem, så jeg havde INGEN overhovedet betænkeligheder ved at tilmelde mig Majs forløb.

Igennem forløbet, har jeg fået kendskab til en masse begreber og værktøjer inden for online marketing og lært vigtigheden af at have en helt konkret online strategi. Jeg har fået flere læsere og følgere, og det er blevet nemmere for mig at skrive et rigtig godt indlæg, også affiliate-indlæg, og det betyder for mig, at jeg tjener flere penge på min blog nu. Og så synes jeg faktisk også, at det er federe at blogge nu pga. det jeg har lært igennem forløbet. Jeg er begyndt at se tingene fra andre vinkler forretningsmæssige, som giver mig en højere bundlinje, og ikke mindst de forretninger, som jeg skriver indlæg for. Det giver jo også bonus til dem.

Den flexibilitet der ligger i, at jeg har kunne sidde med modulerne selv, og jeg kan igen og igen gå tilbage og lytte og arbejde, det er så fedt og givtigt på den lange bane.

Jeg har helt konkret fået styr på, hvordan jeg får lavet SEO, så jeg får flere læsere. Der er simpelthen flere besøgende fra Google og de andre søgemaskiner, og jeg har lært at undersøge, hvad folk egentligt søger på. Det er meget mere strategisk nu, også inden jeg overhovedet begynder at skrive et blogindlæg. De indlæg jeg bruger lang tid på, som jeg har været strategiske omkring med de redskaber og værktøjer jeg har lært, er helt klart også dem, jeg tjener flest penge på. Det er der slet ingen tvivl om.

Derudover så kan jeg faktisk rigtig godt lide, at Maj går fuldstændig til biddet med det samme. Nej, der er ikke noget sniksnak her, vi skal lære og i gang, det er det vi har betalt for, ikke noget fluffy og tom snak her.

Maj brænder sindssygt meget igennem så snart hun ”går på”, og det er fantastisk at opleve. Der er No Bullshit, man får tingene som de er. Maj fortæller det hun ved, og giver det hun har og det er fedt, fordi hun ”gemmer” ikke noget. Og så er hun ikke bange for at fortælle om det, der ikke er lykkedes. Og i hendes feedback er hun ærlig, og det er jo netop det, man kan bruge til noget.

Jeg har opdaget, at jeg godt kan sætte mig ind i online markedsføring, og at det egentligt ikke er så svært, når man får det forklaret på en god måde. Maj underviser i det på en tilgængelig og omsættelig måde, viden man helt konkret kan bruge på ens hjemmeside. Jeg har ikke oplevet tanker som ”Det magter jeg ikke at sætte mig ind i”, nej det hele er serveret trin for trin, uddybet og forklaret og så er der konkrete handlinger til også, så man lynhurtigt kommer i gang.

Jeg vil HELT klart anbefale det til andre, og jeg vil anbefale det fordi man får rigtig gode redskaber og får hjælp til at få dem implementeret. Det er et vigtigt kursus, uanset om man har en fysisk produkt, om man sælger ydelser, har online produkter eller har en blog.

Til sidst vil jeg gerne tilføje, at jeg har taget flere kurser omkring virksomhedsopbygning, som alle har været meget overfladiske, og Majs forløb adskiller sig, fordi det er super konkret. Enhver idiot ved jo, at ja gu skal man have en hjemmeside, hvis man har en forretning, men på forløbet her, får man mere konkret viden om, hvorfor du skal have det, og du lære at få en hjemmeside, der virker, hvad du skal skrive om så læserne bliver der, hvordan du får læsere til, hvordan du konverterer dem til kunder osv. osv. osv

Der bliver ikke lovet guld og grønne skove her, eller at du får et ”Happy Happy” life eller at du ikke skal knokle for at få en forretning op og kan tænke dig til tingene, nej her er der rene ord for pengene og Maj fortæller ærligt, at hun ikke er kommet sovende til sin egen succes, og at her er tale om langsigtede og holdbare strategier. Og hun ved, hvad der virker, og hvis du vil lære det, så skal du tage hendes forløb, det vil du ikke fortryde”

Claudia Weber

www.frauweber.dk

Bente fortæller: "Jeg er gået den lige vej og har sparet mange skridt undervejs"
“Majs forløb er også til dig, der ikke har planer om at lave online produkter.

Da jeg købte Majs forløb var det med henblik på at lave et online produkt. Dertil er jeg endnu ikke nået – og lige nu, så er jeg heller ikke sikker på, at det er det, jeg skal. Men det er også ligegyldigt, for jeg har fået så meget mere med i Majs forløb – så jeg kan varmt anbefale det – også selvom du ikke vil sælge produkter online.

Imens vi kontinuerligt har gennemgået modulerne, så har jeg fået gennemarbejdet min virksomhedsprofil, og sideløbende er min identitet som selvstændig blevet stedfæstet. Jeg er ikke længere i tvivl om hvorvidt jeg skal – eller ikke skal være selvstændig. I dag er jeg det, og det er min identitet. Jeg er undervejs i forløbet gået fra at have en såkaldt visitkorthjemmeside til nu at have en organisk hjemmeside, hvor jeg er bevidst om, hvordan jeg via hjemmesiden og de sociale medier kan understøtter mit salg.

Maj er ærlig og autentisk, og hun deler gavmildt den visdom og de erfaringer hun har opnået igennem hendes egen onlinebiz med os. Vi får hele sandheden – såvel de gode, som de dårlige erfaringer – og det er tydeligt, at Maj vil os det bedste.

Mit hjemmeside skift undervejs har bevirket, at jeg til tider har været bagud, ligesom jeg nu, langtfra er færdig med udviklingen af min side. Men der er forståelse for, at vi er på forskellige stadier, og Maj er god til at se processen og opmuntre os hver især lige netop der, hvor vi er nået til. Og samtidig har Maj lært mig, at min side aldrig bliver færdig – den skal udbygges og vedligeholdes – og derfor er det bare med at komme i gang. Og der er ingen tvivl om, at jeg har nået langt mere, end hvad jeg ellers ville have nået. Tænk engang på 6 mdr. har jeg fået en ny hjemmeside – jeg skriver blogindlæg – som jeg selv kan lave SEO på, jeg er begyndt at udsende nyhedsbreve og jeg har fået opbygget min facebook side Pigepotentiale. Det havde jeg ikke klaret uden Maj. Så tusind mange tak.

Jeg er gået den lige vej og har sparet mange skridt undervejs. Med Majs hjælp har jeg boostet min forretning for vildt, og jeg har opnået resultater, som jeg ellers ville have været flere år om at nå. Jeg har stadig meget at lære, og jeg har derfor valgt fortsat at være tilknyttet Maj – nu som en del af hendes MasterMind gruppe.

Bente Brandstrup - Online MarkedsføringDet betyder, at jeg fortsat får plejet min onlinestrategi og med al den viden Maj indeholder, så vil der gå flere år, inden jeg får det hele implementeret i min business. Men det er også ok, for jeg ved, at så længe jeg følges med Maj, så går jeg den lige vej.

Er du i tvivl om hvorvidt Majs mentorforløb er noget for dig, så er du velkommen til at kontakte mig. Jeg vil gerne fortælle mere om, hvad jeg har fået ud af mentorforløbet”

Bente Brandstrup – Pigepotentiale.dk
TLF: 22 91 96 97

 

Malene fortæller: "I dag sender jeg nyhedsbreve til flere hundrede tilmeldte"
“Jeg valgte at deltage i Maj Wismanns online-kursusforløb ‘Online Markedsførings Mentor Forløb’ af den årsag, at jeg både vidste og følte, at jeg ikke var synlig, hverken med min hjemmeside eller mig selv på Google, fb, eller i andre medier. Jeg trængte i den grad til at blive sparket i gang med (for mig :-)) nytænkning, at komme ud af min komfortzone og at få min hjemmeside til at være omdrejningspunktet for min synlighed.

Det formål er til fulde blevet opnået ved at deltage i kurset, idet jeg er blevet meget mere synlig, det er blevet sjovere at arbejde, og jeg har fået mange flere kunder, der finder mig ”af sig selv”. I dag udsender jeg nyhedsbreve til flere hundrede nyhedsbrevtilmeldte, skriver blog-artikler til min hjemmeside, har oprettet en fb-gruppe, er aktiv på flere andre sociale medier, og så kan jeg søgemaskineoptimere mine tekster til hjemmesiden, så det batter

Udover synligheden for både mig selv og min hjemmeside, har jeg lært utroligt meget inden for mange vigtige online-aspekter.

Malene Ratajczak - Online MarkedsføringDet er sket via en aktiv deltagelse i løsning af kursets meget forskelligartede og udfordrende opgaver, men herudover også ved at bruge det store bonus-materiale, der følger med kurset samt det personlige netværk, der er dannet med de andre deltagere.

Det er guld værd alt sammen og kan varmt anbefales.”

Malene Ratajczak

Malenes hjemmeside om clairvoyance og healing <——-

 

Lotte Petersen fortæller: ”Jeg en meget større ro med, hvor jeg er i min biz nu"
“Den virker! Min hjemmeside virker nu. Den fungerer jo i og med, at jeg nu ved hvilke redskaber, jeg kan bruge og hvilke knapper jeg kan trykke på, så jeg kan få det budskab ud, til de mennesker jeg vil.

Jeg har mærket en meget øget synlighed og opmærksomhed. Øget tilgang af kunder, der finder mig online. Altså det her med, at jeg begynder at få mails, hvor der stod ”jeg fandt dig i en Google søgning” ”Jeg var på nettet og stødte ind i dig” – Det er jo en stor forandring. Jeg har et ret stort antal af nye besøgende på min hjemmeside også.

Det er rigtig vigtigt at man vælger en underviser, man har tillid til og som man tror på kan sit kram. Forløbet har båret præg af en stor grundighed og professionalisme, som jeg sætter stor pris på. Det er meget tydeligt emne opdelt, det er til at holde styr på og det er overskueligt, og er var rart, da jeg er sådan én der godt kan blive let forvirret.

Jeg mærker også tydeligt en forskel i min måde at være i min virksomhed på. For det første render jeg jo ikke længere rundt som en idiot og smider penge omkring mig. Jeg har fundet ud af, hvad der er vigtigt, hvornår og hvem man skal have til at lave det. Mine prioriteringer ser helt anderledes ud nu end før Majs forløb. Både økonomisk, men også tidsmæssigt.

Derudover har jeg en meget større ro med, hvor jeg er i min biz nu, OG med at være dér, hvor jeg er i min forretning nu, jeg ved hvad jeg skal, og jeg ved, at jeg gør det rigtige nu, og jeg ved også, at det er ok, at jeg gør det på MIN måde. Det er rigtig rart at have den der ro med, at man gør tingene på sin egen måde, og at det også er rigtigt. Jeg har bare brugt SÅ mange penge på konsulenter før, og nu ved jeg nøjagtig, hvad jeg skal og det betyder rigtig, rigtig meget.

Maj er meget ærlig og meget professionel, og så har hun gået vejen selv og ved, hvad hun taler om. Hun er ikke gået i stå i sin egen forretning, bare fordi hun underviser os tværtimod! Hun er på vej ind på det amerikanske marked og det er SÅ sejt! Hvis jeg vil rykke i min biz, så vil jeg også have de dygtigste til at rådgive mig, og det er Maj. Hun har en god blanding af, at hun kan være den skrappe skolelærer og samtidig være favnende. Der er en alsidighed og det er jeg vild med. Hun holder os og mig til ilden.

Igennem forløbet har jeg opdaget, at jeg jo kan, og at jeg jo kan RIGTIG godt. Jeg startede på Majs forløb på et tidspunkt, hvor min forretning var meget ny og det har helt klart været en fordel for mig, fordi jeg ikke skulle gøre en masse ting om. Og så har jeg faktisk også opdaget, at jeg jo er LAVET til formålet ”at have en onlinebiz”. Det er jo perfekt. Jeg ELSKER at skrive, elsker at researche, og det er jeg blevet rigtig positivt overrasket af – så i dag består mit arbejde hovedsageligt af at lave ting jeg holder super meget af, og jeg vidste ikke, at det ”arbejde” fandtes, men det gør det, det er jo det Maj har lært mig, og det er superfint.

Lotte Petersen - Sensitiv-familie.dkJeg vil rigtig gerne anbefale forløbet til andre, så absolut.  Men man skal virkelig gøre sig det klart, om det er fordi, det er den måde, man vil drive virksomhed på, som på en eller anden måde bliver en livsstil.

Det er ikke et quickfix og det siger Maj også mange gange.

Det er langsigtede strategier, og der skal investeres i det, men når man er villig til at gøre det, så bliver det også godt. Rigtig godt”

Lotte Petersen – Sensitiv-familie.dk

Jette Gad fortæller: "Det her forløb, har faktisk givet mig modet til at springe ud som selvstændig"
“Der er masser, der er gode til at skrive fantastiske og fængende tekster, men hvis jeg ikke kan se, hvad jeg helt konkret får ud af det, så køber jeg ikke. Jeg oplevede, at Majs kursusbeskrivelse var meget konkret omkring, hvilke redskaber man lærte og hvilket udbytte man fik, så jeg var slet ikke i tvivl om, hvorvidt jeg skulle med eller ej.

Det her forløb, har faktisk givet mig modet til at springe ud som selvstændig. Det er DET kursus, der i sidste ende har gjort, at jeg har modet. Og for mig handler det rigtig meget om, at jeg kan måle og veje min indsats, og det er egentligt en sjov ”bivirkning” ved det her online arbejde. Det gør det meget trygt for mig. Det er også vigtigt for mig, at Maj selv gør det, hun siger.

Hun bruger de redskaber hun viser os i sin kerneforretning www.websexolog.dk og vi kan se, at det virker. De er gennemtestede. Maj har sorteret for os. Det gør en ret stor del for os. Maj bliver ved med at bruge de redskaber hun lærer os og hun bliver ved med at vise os de resultater hun selv får i sin kerneforretning www.websexolog.dk og det er både inspirerende og motiverende og så er det jo dokumentation på, at det virker.

Jeg har fornyligt været på en stor online marketing konference, hvor jeg oplevede mange inspirerende indlæg, og forskellen på alle de spændende oplæg og Majs forløb er, at man hele tiden har en værktøjskasse fyldt med konkrete redskaber man får, og at man step by step bliver ført igennem det. I virkeligheden er det ”Plug and Play”, bare gør det, der står og tag næste skridt, så virker det.

Modulerne og strukturen på forløbet er virkelig godt!

Alt har været tilrettelagt sådan, at der var en logisk rækkefølge i det, vi skal gøre. Jeg elsker strukturen i forløbet, og at man arbejder sig langsomt fremad, der er en helt klar struktur og en rød tråd igennem alle modulerne, og det passer mig fremragende, at jeg har kunne sidde herhjemme og gøre det på tidspunkter, der lige nøjagtig passer mig.

Jeg har helt klart fået det ud af forløbet, at jeg har fået øjnene op for at strategien med 90% røv og 10% hjerne virker. Hvis man er villig til at gøre det.

Majs forløb er ikke et quickfix, som hun også understreger. Det er langsigtede, afprøvede og testede strategier, der virker, hvis man bruger dem og gør det hun underviser os i. Og så handler det også om, at vi skal ikke stikke blålys i øjnene på hinanden og bilde os selv ind, at hvis vi bare lige gør et eller andet vupti vupti, så får man succes, men at det handler om de rigtige værktøjer og de langsigtede strategier, og dem giver Maj. Og det virker.

Det er HER Maj´s forløb VIRKELIG adskiller sig fra andre.

Ved at hun italesætter, at det er et arbejde, og at når man gør det, så virker det. Morgendagens succes kommer ikke af det, der skete i forgårs, men det er det lange seje træk med de rigtige redskaber og værktøjer, der giver successen ikke at sætte sig ned og tænke i energier og tiltrække noget som helst.

Jeg har personligt fået en større tro på, at der er plads til min business, og at hvis jeg gør det jeg er blevet undervist i så kommer resultaterne. Om Maj som underviser vil jeg som det første sige, at Maj brænder max igennem, man er IKKE i tvivl om, at hun virkelig tror på det, hun selv leverer, at hun er vild med det, vild med at formidle det og vanvittig kompetent, OG at hun selv har gået vejen.

Og så er hun altid mere givende, end det man forventer, og det hun lover. Det behøver man jo ikke og det er sjældent man oplever at ”få” så meget ekstra. Men det kommer hun ”til” helt automatisk, for hun gør det, fordi hun ikke kan lade være.

Jeg har opdaget igennem forløbet, at jeg skal turde noget mere. Og at mit produkt er ”godt nok”. Hvis der er et behøv på markedet, så er det et spørgsmål om at blive ved og blive ved og blive ved med de rigtige strategier, så skal det nok bliver godt.

Jette GadOg JA. Jeg vil SÅ gerne anbefale det. Fordi det er konkrete redskaber, inspirerende undervisning, godt netværk, god backup, hjælp lige ved hånden.”

Jette Gad – Hvis du på nogen måde er i tvivl om, om forløbet er noget for dig, så er du mere end velkommen til at kontakte mig på mail: Js@code5.dk eller telefon 31422930

Lars Skjoldby fortæller:"Online Marketing Mentor Forløbet er en af de bedste investeringer jeg har lavet i min forretning."
Jeg tilmeldte mig Maj Wismanns Online Marketing Mentor forløb, fordi jeg længe har gået med et ønske om at udvikle digitale produkter.

Jeg har taget andre kurser og læst bøger om at udvikle digitale produkter, men de har været alt for overfladiske.

Majs forløb er stik modsat. Det er gennemført og grundigt. Man kommer hele vejen rundt i sin forretning. Og når man bevæger sig på grænsen af sin komfortzone (det kommer man nogle gange til på forløbet), så er Maj der til at give et lille velment skub.

Maj er en vild dygtigt formidler og modulernes indhold og værdi er af sindssygt høj standard.

En af de vigtigste ting jeg har lært på forløbet er, hvordan jeg skal spørge min målgruppe, for nøjagtigt at finde ud af, hvad de vil købe af mig.

Jeg har været selvstændig i 15 år, så jeg har prøvet at udvikle produkter på baggrund af interviews og spørgeskemaer. Men mine spørgsmål har ikke været afdækkende nok og det har resulteret i store tab, fordi få endte med at købe.

Lars SkjoldbyDen spørgemodel Maj har givet mig på forløbet, er guld værd. Den fortæller mig præcist hvordan mit produkt skal se ud, hvad det skal indeholde og hvordan det skal prissættes.

Online Marketing Mentor Forløbet er en af de bedste investeringer jeg har lavet i min forretning.

Jeg under forløbet til en hver online iværksætter … lige bort set fra mine konkurrenter.”

Lars Skjoldby – www.seomentor.dk

Heidi Agerkvist fortæller:"Hvad jeg har fået med fra Majs Mentorforløb? Hvor lang tid har du?"
“Hvad jeg har fået med fra Majs Mentorforløb? Hvor lang tid har du? Jeg skal prøve at gøre det kort.

Det allervigtigste jeg har fået med er:

Et nyt mindset: Jeg har fået en helt ny forståelse for, hvad det vil sige at drive en virksomhed, som også er her, er bæredygtig og er sjov at arbejde i om 2, 5, 10 og 30 år.

Maj lægger ikke skjul på at det kræver en indsats at bære sin virksomhed frem, holde den ved lige, udvikle og optimere den. Og jeg skal da også lige love for, at jeg har arbejdet det sidste halve år. Mange timer. Og nu ser jeg frugten af det. Min virksomhed bliver lige så stille (nogen gange med hurtige ryk) mere og mere synlig, jeg får flere henvendelser og der viser sig nye muligheder.

Der er rigtig meget ”sådan tjener du en masse penge i en fart”- businesscoaching på markedet, som lover en hel masse resultater på kort tid.

Og ja, jeg har været der.

Det virkede ikke.

Det er blevet helt tydeligt for mig, hvordan det at bygge en forretning handler om de langsigtede strategier, også selvom de ikke nødvendigvis giver penge lige nu. Det gælder om at bygge et fundament, som du kan bygge videre og videre på – og det har jeg fået både forståelse for – sådan helt ind under huden – og ikke mindst redskaberne til at bygge.

Produktivitet: En af Majs pointer er, at der er stor forskel på at have travlt og så at være produktiv.

Et er at høre det, noget helt andet er at praktisere det. Når man er soloselvstændig er der nok at gøre, og tid er penge. Helt bogstaveligt. Jeg har gennem forløbet arbejdet med forskellige strategier til at øge min produktivitet, forbedre min tidsstyring og hele tiden have snuden i sporet og ikke stikke af på sideveje, der gør at tiden smuldrer og overblikket ryger.

Det har taget noget tid at få de nye gode vaner på plads, men det er en god investering. Mine arbejdsdage er blevet meget mere produktive og derfor også meget rarere og motiverende. Det er skønt at have sluppet følelsen af hele tiden at være bagud og ikke kunne nå det jeg gerne ville, selvom jeg knoklede.

Helt konkrete redskaber, vejledninger og sparring: Maj er et generøst menneske. Man kan sige meget om Maj (blandt andet at hun er sjov, kvik, skarp osv), men nærig, det er hun ikke.

Hun deler rundhåndet ud af alt hvad hun ved – og det er ikke så lidt – og der er altid svar på spørgsmål eller sparring på overvejelser og tvivl inden for meget kort tid. Maj deler hudløst ærligt hvordan hun selv har gjort, hvad der har virket, hvad der ikke har, og hvordan hun er kommet dertil med sin forretning, hvor hun står nu.

Altid nede på jorden, aldrig dømmende, og altid med en skulder og et kærligt spark, når der er brug for det. Der er ikke så meget p.. med Maj, og det kan jeg rigtig godt lide.

Netværk: Netværket med de andre kursister er uvurderligt. Livet som soloselvstændig kan godt være lidt ensomt ind imellem. Jeg betragter de andre kursister, som mine nærmeste kolleger ud i online markedsføring, og jeg kan ikke gøre det tydeligt nok, hvor stor en betydning det har for mig at være del af sådan et netværk. Der er altid nogen til at heppe, til at svare på et kringlet spørgsmål, til at inspirere og til at dele gode ideer og til at tage et par koncentrerede arbejdsdage sammen med. Det er stort!

Heidi AgerkvistOg ja, så har jeg selvfølgelig øget volumen på mit nyhedsbrev betragteligt, fået flere følgere på min facebookside, været i en hel del medier og alt det der. Det vil jeg gerne uddybe hvis du er mere nysgerrig. Ring til mig, hvis du vil høre mere.

Majs forløb er min bedste business investering til dato – og jeg skal helt sikkert fortsætte i hendes mastermindgruppe!”

Bedste hilsner Heidi Agerkvist Psykolog med speciale i børnefamiliehverdagen, forældreskabet og parforholdet. Www.HeidiAgerkvist.dk

Berith Siegumfeldt fortæller:"Jeg fik produceret, markedsført og skudt mit første 100% online forløb op og fik 19 tilmeldinger på mit første hold."
“Jeg tilmeldte mig Majs Online Markedsførings Mentor Forløb, da jeg havde brug for mere konkrete værktøjer og redskaber til HVORDAN jeg kunne komme længere ud i verden med mine budskaber og min forretning, hvor jeg arbejder med særligt sensitive mennesker.

Og jeg har bestemt fået alt det jeg blev lovet på forløbet her.

Rent personligt kan jeg mærke at jeg er blevet mere “tykhudet” under forløbet her. Jeg lader mig ikke længere slå ud af de små bump, der helt naturligt kommer, når man sætter sig selv ud i offentligheden og bliver meget mere synlig som selvstændig.

Jeg kan mærke at jeg er blevet meget mere comitted, mere selvstændig og mere målrettet mod, hvad det er jeg gerne vil.

Og jeg kan mærke at det her bare er begyndelsen…der venter så meget mere derude.

Hver morgen står jeg op og har næsten ikke tid til at spise morgenmad, fordi jeg bare glæder mig SÅ meget til at gå igang med dagens arbejde i min business.

Af mere målbare resultater kan jeg kort ridse op, hvilken udvikling, der er sket med min business på de 6 måneder det har varet:

– jeg er gået fra 350 nyhedsbrevsmodtagere til knap 1.200 på 6 måneder

– min fanside på Facebook vokser også støt og godt…fra 600 fans for 6 måneder siden til knap 1.300 fans i dag.

– jeg fik produceret, markedsført og skudt mit første 100% online forløb op og fik 19 tilmeldinger på mit første hold.

– jeg har tilsammen haft flere 1-til-1 sessioner i det halve år, der er gået end jeg har havde det første år i min business.

Jeg vil ikke lyve for dig, der sidder derude og sige, at det hele er kommet dumpende ned fra himlen…det her kræver vedholdenhed, tro, en effektiv arbejdsindsats og en vilje.

Berith SigumfeldtMen laver du er ihærdig arbejdsindsats og opbygger du en vilje og en tro på dig selv og det du tilbyder, så kommer resultaterne også.

Og med det følger en følelse af frihed på mange plan.

Investeringen i forløbet her har været det hele værd, så jeg kan kun give det min allerbedste anbefaling”

Berith Siegumfeldt – www.berithsiegumfeldt.dk

 

Louise Bang fortæller:"Som nystartet er det guld værd ikke at skulle opfinde den dybe tallerken og begå alle fejlene."
“Jeg var ny i online verdenen, da jeg startede på OMMF. Jeg var så forvirret over, hvordan jeg skulle starte og hvordan jeg kunne gøre det rigtigt fra starten af. Og tju hej en flyvende start jeg har fået.

Nu ved jeg:

 • hvad der virker
 • hvad jeg skal
 • hvad jeg kan
 • hvor mine styrker er
 • hvad jeg synes er sjovt
 • hvem min målgruppe er
 • hvilke redskaber i fht SEO, der virkelig virker
 • at det er små skridt hele tiden, der gør den store forskel
 • at det er ok at synes det er svært
 • at der er andre hardcore forretningsfolk, der også tvivler på sig selv, selvom de har succes
 • at det ikke er raketvidenskab
 • at vedholdenhed og øvelse gør hele forskellen

Men jeg synes ikke du skal tilmelde dig forløbet. Jeg behøver ikke flere konkurrenter.  Eij seriøst.

Louise BangSom nystartet er det guld værd ikke at skulle opfinde den dybe tallerken og begå alle fejlene.

Der er nok steder, man kan snuble i forvejen. Tilmeld dig.

Du vil aldrig fortryde det!”

Louise Bangwww.Louisebang.dk

Lone Elisabeth Hjortshøj fortæller:"TAK til Maj og mine skønne medkursister."
“Jeg meldte mig til Majs forløb, da jeg havde et ønske om at lære, hvordan jeg gør min hjemmeside mere aktiv og brugbar. Jeg skal lige sige, at jeg har været selvstændig i mere end 10 år, men har aldrig prioriteret denne del, jeg har heller ikke et nyhedsbrev, shame on me… 🙂

Majs forløb er rigtig godt skruet sammen og der er masser af hjælp at hente fra både Maj og de andre skønne kursister jeg kom på hold med og jeg kan se, at mange af mine holdkammerater er kommet rigtig langt.

For mig har det været en helt anden proces der gik i gang, og den er jeg meget taknemmelig for.

Jeg er blevet klar over, at mit arbejdsliv ikke er skruet tilfredsstillende sammen for mig og at jeg skal ændre på nogle grundlæggende ting der, inden jeg er helt klar til at gå igennem forløbet. Heldigvis har jeg stadig forløbet i Simplero og gruppen på Facebook til at støtte mig i processen.

Maj har været fantastisk til at hjælpe og støtte, og har været super god til at holde mig fast i at holde fokus på det der har været vigtigt for mig.

Lone Elisabeth HjortshøjSelv om mit forløb har været anderledes end planlagt, da jeg gik ind i det, kan jeg ikke anbefale det nok, da jeg i fremtiden for stor glæde af den indsigt jeg her har fået med mig.

TAK til Maj og mine skønne medkursister”

Lone Elisabeth Hjortshøj – www.elisabethhuset.dk

Lise Jensen fortæller:"Jeg er bestemt ikke blevet skuffet"
“Da jeg endelig fandt frem til Maj Wismann’s Online Markedsførings Mentor forløb, var jeg ikke et øjeblik i tvivl om, at det var det, jeg skulle vælge.

Jeg havde igennem længere tid været på udkig efter et forløb, som kunne hjælpe mig videre i udviklingen og markedsføringen af min psykoterapeut-virksomhed. Jeg havde talt med flere forskellige kursusudbydere, uden at det gav mig den der YES-følelse, der skal til, for at jeg ved, jeg er på rette spor.

Jeg kunne se, at Majs forløb var utroligt grundigt gennemarbejdet, jeg havde fulgt flere af hendes tidligere kursister på Facebook og Google+ og set, hvor meget de udviklede sig. Og jeg kunne se på Maj’s egne sider, at hun i den grad vidste, hvad hun snakkede om og ikke bare solgte “varm luft”, så jeg skyndte mig at tilmelde mig.

Og jeg er bestemt ikke blevet skuffet. Maj deler utroligt gavmildt ud af sin kæmpestore viden og alle sine erfaringer. Hun har et fantastisk overblik og en solid praktisk sans for at lære fra sig, så det bliver let at bruge al den viden, hun så gavmildt deler ud af i hvert eneste modul.

Maj er altid parat med et klart svar på de spørgsmål vi kommer med, hun giver en masse positiv sparring og også engang imellem et kærligt spark til at komme videre.

Det har været rigtig godt at være sammen med med-kursisterne på live-dagene og i vores lukkede Facebook-gruppe. Vi har både kunnet støtte og opmuntre hinanden, og lære meget ved at følge hinandens udvikling.

Lise JensenOg sidst – men ikke mindst – er det jo fantastisk for os travle mennesker, som ikke altid når at få lavet alt det, vi gerne vil, at vi nu – og til evig tid – har adgang til alt materialet og alle de bonusinterviews og andre tilbud, vi har fået og får fremover.

Plus at vi bliver indlemmet i den store lukkede Facebook-gruppe med alle de tidligere kursister.

Så nu har vi et rigtig solidt grundlag at arbejde videre fra, TAK Maj”

Lise Jensen – www.liviudvikling.dk

Britt Løvstad fortæller:"Det er de bedste penge, jeg har brugt i min forretning i de fire år, jeg har været selvstændig"
”No more bullshit – ærlig og reel viden” er Majs tagline – og det holder hele vejen.

Jeg havde fulgt Maj i nogle år, da jeg valgte at købe en plads på hendes Online Marketing Mentor Forløb, så jeg var godt klar over, at Maj i den grad havde gået vejen selv, og vidste hvad hun talte om.

Alligevel var jeg i tvivl, om jeg havde mistet min forstand, da trykkede på købsknappen – for det var jo mange penge, syntes jeg. Men jeg kan kun sige, at det er de bedste penge, jeg har brugt i min forretning i de fire år, jeg har været selvstændig. 

Som mentor er Maj helt vildt inspirerende. Hun er myreflittig, energisk og knivskarp. Hver gang hun giver sparring, har hun nogle rigtig gode ideer til, hvad man også kan gøre for at få mere synlighed og flere kunder.

Maj lægger ikke skjul på, at vil man have succes med online markedsføring, så skal man lægge et stykke arbejde i det. Til gengæld fortæller hun trin for trin alt, hvad man skal gøre, hvilke systemer man kan bruge og hvilke eksperter, man kan tage fat i, hvis man får brug for hjælp til et eller andet specifikt problem.

Da jeg meldte mig til forløbet, følte jeg, at jeg sad fast, og vidste faktisk ikke rigtig, hvor jeg skulle ende, og hvor jeg skulle begynde, hvis jeg ville udvikle min forretning. Nu her et halvt år efter sidder jeg med en følelse af, at jeg ved præcis, hvad jeg skal gøre – det er ”bare” op til mig, at gøre det.

En anden helt fantastisk og meget betydningsfuld del af forløbet er det netværk, man får med de andre deltagere. Det er SÅ rart at kunne dele glæder, succeser og ikke mindst de frustrationer, der opstår, når man igen og igen kommer ud af komfortzonen. Vi kommer helt klart til at bruge hinanden fremover også.

I løbet af det sidste halve år har jeg skiftet navn og udseende på min hjemmeside. Jeg har skrevet min freebee, som stødt og roligt får min nyhedsbrevsliste til at vokse.

Britt LøvstadJeg kan se, at flere finder mig via Google, og jeg har flere 1:1-samtaler. Og så er jeg i fuld gang med at udvikle min første online workshop.

Jeg vil klart anbefale Majs Online Marketing Mentor Forløb til andre iværksættere, der synes, at det der online markedsføring er lidt af en jungle at finde rundt i.”

Britt Løvstadwww.brittlovstad.dk

Anne Goncalves fortæller:"Maj´s forløb må absolut være et af de mest udførlige businessforløb der findes på markedet!"
“Maj Wismanns Online Markedsførings Mentor forløb må absolut være et af de mest udførlige business forløb der findes på markedet!

Jeg er virkelig kommet i dybden med min biz ift. at blive klog på hvem mine kunder er, hvordan jeg finder ud af at hjælpe dem bedste muligt, og ikke mindst hvordan jeg bliver synlig på ‘Mr Google’, så folk kan finde mig.

Udover det fantastiske netværk med de andre på holdet og Maj som går i spidsen og inspirerer, så er det bedste jeg har fået ud af kurset helt konkret viden om hvordan jeg bruger SEO.

Jeg bliver aldrig nogen SEO nørd, ville egentlig bare lære lidt basis viden jeg kunne bruge, når jeg skriver blog indlæg til min hjemmeside. Men jeg må da indrømme, at det alligevel har fanget mig, især fordi jeg kan se at mine søgeoptimerede artikler stille og roligt rykker op i placeringerne på google.

Og jo mere synlig jeg bliver, jo større chance er der for at kunderne kan finde mig.

Se SÅ er det sjovt!

I løbet af forløbet har jeg fået implementeret mange af de ting Maj anbefaler og underviser os i, med det resultat at min nyhedsbrevsliste er vokset, jeg får hver dag flere besøgende på min hjemmeside, og flere tilmeldinger til mine workshops.

Jeg er også ved at udvikle min første online workshop, som før var en drøm, som jeg ikke vidste helt hvordan jeg skulle få taget hul på, men som jeg nu har en klar plan for.

Jeg blev først og fremmest tiltrukket til Majs forløb, fordi jeg havde indtryk af at Maj arbejder i dybden og hun lover ikke nogen ‘quick-fixes’. Der er rigtig mange på markedet der lover guld og grønne skove, og så kan det være lidt frustrende hvis man ikke selv rykker fremad med lynets hast.Det tager tid at bygge en succesfuld forretning op.

Anne GoncalvesMed Majs forløb er jeg blevet bekræftet i, at det er sund fornuft at satse på langsigtede strategier og bygge et godt forhold op til mine kunder – det holder i længden, og min biz skulle gerne bestå om 5-10-20 år også, ikke kun nu og her.

Det tager tid at bygge en succesfuld forretning op. Med Majs forløb er jeg blevet bekræftet i, at det er sund fornuft at satse på langsigtede strategier og bygge et godt forhold op til mine kunder – det holder i længden, og min biz skulle gerne bestå om 5-10-20 år også, ikke kun nu og her.”

Anne Goncalves, Stresscoach og yogalærer – www.amame.dk

Jette Uhre fortæller:"Siden forløbet startede, er trafikken på min hjemmeside gået fra 500 til over 4000 besøgende om måneden, og besøgstallene bliver ved med at stige drastisk."
“For mig kan det ikke siges mere konkret: Jeg ville aldrig have været der, hvor jeg er i dag, hvis det ikke havde været for Majs mentorforløb!

Inden jeg startede på forløbet, var jeg utrolig stresset og forvirret, og jeg følte mig konstant usikker på, hvad jeg egentlig havde gang i med mit firma.

Hver dag vågnede jeg op med så meget forvirring omkring, hvad der var vigtigst at fokusere på, at jeg ofte endte med slet ikke at få gjort noget som helst. Jeg havde totalt urealistiske forventninger til mig selv og mit firma, og jeg dunkede hele tiden mig selv i hovedet for, at jeg ikke var kommet længere.

Majs mentorforløb har givet mig meget mere klarhed og struktur i min forretning, end jeg nogensinde havde håbet på, at jeg ville få. Jeg ved hver dag, hvad der skal prioriteres højst, og jeg har et meget skarpt billede af, hvilke skridt jeg skal tage, for at komme derhen, hvor jeg gerne vil.

Det er så ENORMT befriende og motiverende!

Siden forløbet startede for bare 6 måneder siden, er trafikken på min hjemmeside gået fra 500 til over 4000 besøgende om måneden, og besøgstallene bliver ved med at stige drastisk.

Jeg har mere end fordoblet min indkomst, og jeg har en motivation og et produktivitetsniveau, som jeg faktisk aldrig troede, ville være muligt for mig.

Jette UhreJeg kan ærligt sige, at forløbet har været ALLE pengene værd, og jeg kan i den grad anbefale det til alle, som er klar til at skabe STORE og holdbare fremskridt med deres online forretning.

Tusind tusind tak skønne Maj – jeg er dig evigt taknemmelig!”

Jette Uhre – Viser dig vejen til mere glæde og mindre overspisning! www.jetteuhre.dk

Anette Schack fortæller:"Jeg har redskaberne nu og jeg ved hvor jeg skal starte og slutte, både når jeg laver onlinekurser, blogindlæg og artikler. Og jeg er kommet rigtigt godt i gang og det er dejligt."
“Jeg tilmeldte mig Majs Online Markedsførings Mentor Forløb, fordi jeg som nystartet gerne ville gøre alt det rigtige fra starten og komme godt i gang med markedsføring og onlineprodukter. Jeg har redskaberne nu og jeg ved hvor jeg skal starte og slutte, både når jeg laver onlinekurser, blogindlæg og artikler. Og jeg er kommet rigtigt godt i gang og det er dejligt.

Der er god sparring og støtte at hente i Facebook-gruppen, der er tilknyttet forløbet, både fra Maj og de øvrige kursister – det netværk er guld værd og det har været lærerigt at følge de andres udvikling også.

Og jeg er glad for at hun har samlet alle, der har taget hendes forløb i en stor Facebookgruppe, så vidensdelingen og sparringen fortsætter efter det endte forløb.

Jeg kan godt lide, at jeg altid kan gå tilbage i de vidensfyldte moduler og få genopfrisket min viden, hvor der både er lydfiler, videoer og arbejdsark. Der er rigtigt meget viden samlet et sted fra mange forskellige eksperter, inkl. Maj selv selvfølgelig. Maj har været vidt omkring for at hente viden til os, også under forløbet. Der er desuden mange gode rabatter at hente også.

Maj skubber kærligt til os undervejs og kommer med udfordringer til os, men hun er heller ikke bleg for at dele, hvor hun selv har brug for hjælp henne (og hvad hun så gør) og hvornår hun synes tingene er svære.

Anette SchackDet er rart at vide som ny i onlineverdenen, at også garvede folk som Maj har sommerfugle i maven og er nervøs før en lancering.

Mine varmeste anbefalinger til Maj og OMMF”

Anette Schack – www.anetteschack.dk

Maria fortæller:"Jeg har fået styr på hvad jeg egentlig vil med mine forretninger fremadrettet og har fået redskaberne til at komme derhen."
“Jeg tilmeldte mig til Online Markedsføring MentorForløbet fordi jeg gerne ville vide mere om SEO optimering og produktivitet ift. min online forretning som faktisk har en del år på bagen (jeg startede min første webshop i 2005)

Men jeg har fået så utroligt meget mere end det!

Jeg har fået styr på hvad jeg egentlig vil med mine forretninger fremadrettet og har fået redskaberne til at komme derhen.

Hvoraf et af de vigtigste redskaber – og det kan du da godt få helt gratis – er: Slå røven i sædet og kom i gang!

Det er nemlig et kursus fyldt med praktiske anvisninger på – ikke alene hvad og hvorfor du skal gøre noget – med HVORDAN!

Og det handler ikke om flyvske ”føl efter hvordan du har det-metoder”, men om helt konkrete og realistiske skridt-for-skridt vejledninger, som er lige til at følge.

Hvis man altså rent faktisk placerer sin lille popo foran computeren og arbejder!

Majs materiale er gennemarbejdet og brugbart også lang tid efter forløbet er afsluttet. Og der er så meget materiale at du kan blive ved med at lære nyt længe efter…

Maria fra www.mariadenmark.dkJeg anbefaler Majs forløb til alle der gerne vil udvide deres fysiske biz med en online del – og såmænd også til alle dem der kun vil arbejde online (det vil jeg f.eks….).

Men tag det kun, hvis du vil udvikle din forretning, blive gladere i dit arbejdsliv og tjene flere penge.

Fremadrettet!”

Mange hilsner,
Mariawww.MariaDenmark.dk + www.mariadenmark.com + www.sysiden.dk

Christina Bendix fortæller:"Helt konkret er mit nyhedsbrev vokset markant, jeg ranker højere på google, min Facebook side vokser stødt – og jeg har flere og flere besøgende på min hjemmeside dagligt. Det er da en fest."
“Da jeg tilmeldte mig Majs mentorforløb sagde jeg” ÆGTE JA” til mig selv som selvstændig.

Det har faktisk taget mig nogle år at komme dertil. Har været selvstændig i nu 8 år – og har flakket lidt i det jeg har gjort, ikke helt følt, at jeg tog min ”buziness-habit” på. I perioder har jeg været stresset og udbrændt, for min forretning har været bygget op omkring individuelle samtaler og gruppeforløb.

Forløbet med Maj har givet mig netop det fundament jeg har søgt efter – og et mindset omkring,at drive min forretning – også online. Jeg nu tænker mere ud af boksen – og ser større potentiale i min virksomhed.

Jeg har (endelig) FATTET, at det faktisk er langsigtet strategier der former min vej og mit liv som selvstændig. Og at jeg på den vej fastholder en god rytme og momentum i et mit arbejdsflow.

Maj har lært mig helt konkrete strategier og handlingsorienteret løsninger – det er hvad jeg absolut mest har fået med mig fra Maj. Hun deler rundhåndet ud, og jeg har følt mig støttet under hele forløbet. Maj er virkelig gavmild med hendes viden – og elsker hendes helt konkrete og skarpe feedback. Også er hun bare en dejlig varm og kærlig person samtidig. En dejlig mentor.

Det har også været SUPER, at blive en del af et fantastisk netværk – og jeg ved jeg kommer til at sparre med en del af de andre fremover. Det i sig selv er en gave, for hold hvor kan livet som soloselvstændig være ensomt og ensidigt. Samtidig føles det enormt trygt at vide, at vi fortsætter i et fælles forum – og jeg glæder mig også til et fortsætter forløb, hvor jeg kan få skovlen endnu mere under mit ”seo-mindset”.

Helt konkret er mit nyhedsbrev vokset markant, jeg ranker højere på google, min Facebook side vokser stødt – og jeg har flere og flere besøgende på min hjemmeside dagligt. Det er da en fest.

Christina BendixJeg vil anbefale dette til alle som har brug for at sparke R*V i deres buizz. Jeg føler jeg endelig har taget styringen i min forretning, og dette business forløb har været det bedste jeg har taget til dato.

Har den bedste følelse, så TAK skønne Maj.
Jeg føler mig i den grad på RETTE VEJ.
TAK MAJ.

Bedste hilsner fra
Christina Bendix, diætist og mentor for mennesker, der ønsker at slutte fred mad
www.lyngbykostklinik.dk

Vibeke Fraling fortæller:"Det allervigtigste jeg har fået med på OMMF er et skift i mit mindset – jeg er ikke længere en undskyldning for mig selv. Jeg er en professionel forretningskvinde og jeg har en seriøs forretning baseret på min passion. Jeg tør nu stå inde for min faglighed og er ikke bange for at sige, at jeg er virkeligt dygtig."
“Det allervigtigste jeg har fået med på OMMF er et skift i mit mindset – jeg er ikke længere en undskyldning for mig selv.

Jeg er en professionel forretningskvinde og jeg har en seriøs forretning baseret på min passion. Jeg tør nu stå inde for min faglighed og er ikke bange for at sige, at jeg er virkeligt dygtig.

Den tro er baseret på seriøst arbejde, jeg har udført i forbindelse med modulerne. I løbet af forløbet har jeg fået en meget mere direkte og ærlig kontakt med mit kundegrundlag, jeg har taget stilling til, hvad jeg vil og ikke vil, hvad jeg kan og har brug for at lære.

Og vigtigst af alt – jeg har gjort det! I stedet for at gemme mig og ikke turde, så har jeg gang på gang gjort det der skulle til og hver gang rykket mig mentalt og ikke mindst i forhold til min forretning.

Således er de synlige resultater af forløbet en fordobling af tilmeldte på mit nyhedsbrev, øget salg og det endda efter en 100% prisstigning på mit dyreste forløb. Jeg har lært tekniske ting fx SEO, som jeg aldrig troede, jeg ville forstå, men som hver dag bringer nye ind på min hjemmeside, fordi den arbejder for mig.

Vibeke FralingJeg har lært at bygge min side hensigtsmæssigt op, skrive nyhedsbreve, artikler og indlæg til min side. Jeg har lært alt det, som praktisk giver mig mulighed for at etablere mig som et væsentligt navn i min niche.

OMMF har bragt min faglighed frem og fået den og mig ud i verden. Redskaberne her er for livet – de vil aldrig blive umoderne, men altid være vedkommende og virksomme.

Tak Maj 🙂 

Vibeke Fraling – Vibekefraling.dk

Jette Toft Lassen fortæller:"Jeg er blevet en bedre og mere glad forretningskvinde."
“Jeg tilmeldte mig Majs forløb, da jeg i den grad trængte til et kærligt spark bag i. Jeg har været selvstændig i over 10 år, og egentligt aldrig sat mig ind i at markedsføre mig online,
og efter som, jeg har flyttet min forretning fra Grindsted til Munkebo er det faktisk det samme som at starte forfra.

Da der ligger flere klinikker i mit ”nye” område, blev jeg nød til at tænke ud af boksen. Jeg kan rigtigt mange ting, er meget resultat orienteret, i mine skønhedsbehandlinger, samtid med at det er vigtigt at få det indre med. Men hvordan HULEN skulle jeg komme ud med mit budskab?

Det har jeg lært step by step hos Maj, og det har været meget, meget lærerigt, jeg føler mig meget mere klædt på til at møde den online verden nu. Samtid skal det siges, at jeg er slet ikke færdig endnu, for det har været vigtigt for mig at tage det i mit tempo, og da jeg ikke er nogen computer dulle, tager det tid . Men Rom blev jo heller ikke bygget på en dag eller 6 mdr.

Derfor har det været vigtigt at ikke stresse afsted, jeg ved, at vi bliver lukket ind i en lukket gruppe, så jeg er ikke på Herrens mark, når det slutter og kommer til de opgaver, som jeg ikke har nået endnu.

Jeg føler, jeg er blevet meget klogere og meget mere interesseret i, hvad jeg kan gøre for at mine klienter/kunder finder mig, fremfor at tænke som før: “De finder mig nok”

Jette Toft LassenJeg syntes selv, jeg er blevet en bedre og mere glad forretningskvinde. Også at være mere direkte og gå efter målet. Fået min forretning delt op i 2, så der ikke længer er forvirring, om det er det ydre eller indre jeg arbejder med, jeg er lige professionel på begge fronter, men så skønt at kunne arbejde med begge dele uden at tænke over, hvordan den anden del af min forretning reagerer, fordi jeg netop nu har fået to hjemmesider.

Jeg kan klart anbefale forløbet med Maj

Jette Toft Lassen – Klinik-unik.dk

Mie Fabricius fortæller:"At deltage på Majs online markedsførings mentor forløb er det bedste, jeg hidtil har gjort for min forretning."
“At deltage på Majs online markedsførings mentor forløb er det bedste, jeg hidtil har gjort for min forretning. Jeg er blevet ført gennem den online verden, kender mine kunder, ved hvad vej jeg skal gå, har fået tunet min hjemmeside, mit nyhedsbrev, tilegnet mig en masse ny spændende viden og er nu klar til, at sælge online produkter. Det er fedt.

Det har været hårdt arbejde, til tider meget hårdt og jeg føler bestemt ikke, at jeg er kommet sovende til noget som helst.

Jeg har nydt, at have Maj som mentor, fordi det er så tydeligt, at hun vil mig og mine medkursister det allerbedste, at hun vil, at vores forretninger skal blive optimalt velfungerende. Og så er det fedt, at Maj så gavmildt giver af egen viden og erfaringer.

Der har været masser af tanker undervejs, op og ned ture, ting jeg adskillige gange har skulle genoverveje og lave om og der har været tidspunkter, hvor jeg i den grad har haft lyst til, at smide håndklædet i ringen.

http://miefabricius.dk/Heldigvis har jeg i de situationer haft både Maj og resten af mit hold i ryggen og er derved kommet rigtig godt videre med min forretning.

De sidste mange måneder har været en skøn og meget udviklende rejse, som jeg altid vil være taknemmelig for, at have deltaget på. ”

Mie – Miefabricius.dk

Louise Stokholm fortæller:"Jeg har genfundet glæden ved mit arbejde og mit overskud. Det er FEDT."
“At tilmelde mig OMMF hos Maj er den bedste beslutning, jeg længe har truffet. Inden jeg tilmeldte mig, spekulerede jeg ellers på, om det var det rette tidspunkt for mig at skulle arbejde med en hel masse udvikling og markedsføring af min virksomhed, da jeg i forvejen var fyldt op af arbejde og seriøst træt.

OMMF indebærer da også en hel del arbejde, men noget vigtigt jeg har lært om mig selv i dette forløb, det er, at det ikke gør noget, at jeg lægger meget arbejde i min virksomhed, så længe det giver mening.

Når jeg ved, at jeg investerer min tid og ressourcer rigtigt og ser, at min virksomhed rykker sig i den retning, jeg ønsker mig. Det er en helt igennem fed og sjov proces.

Louise StokholmJeg har genfundet glæden ved mit arbejde og mit overskud. Det er FEDT. Maj er ordentlig, professionel og inspirerer til, at jeg får taget de skridt, der skal til. Jeg har på kort tid lært rigtig meget om markedsføring og oplever de positive tilbagemeldinger og henvendelser, det giver i min forretning.

Jeg GLÆDER mig til at tage de næste skridt.

Tak for det, Maj.”

Louise Stokholm – Klinikforspiseforstyrrelser.dk

Stine Lundgaard fortæller:"Jeg er gået fra at jeg på en ”heldig” måned fik 1 tilmelding på mit nyhedsbrev, til dagligt at få tilmeldinger, hvilket har gjort at min nyhedsbrevsliste samlet set er gået fra 200 til knap 700 tilmeldte på lidt over 5 måneder. Set i bakspejlet er forløbet den hidtil bedste investering både tidsmæssigt og økonomisk jeg pt. har gjort i min forretning."
“Jeg havde været selvstændig i lidt over 7 år da jeg tilmeldte mig Majs forløb. Jeg var et sted i min forretning hvor jeg mest lavede ”drift og vedligehold” på eksisterende kunder, og i den grad var gået metaltræt hvad angik markedsføring og udvikling af min forretning.

Jeg savnede inspiration, viden og metoder til, hvordan jeg kunne udvikle og markedsføre en online forretning. Og så savnede jeg at sparre med flere ligesindede, der ligesom mig, er solo-selvstændig.

En af de vigtigste erkendelser jeg har fået undervejs i forløbet er betydning af at tænke MEGET mere langsigtet i min forretning.

Det giver mig en stor glæde og tryghed at vide, at alt hvad jeg nu har produceret og fremadrettet producerer af artikler og online produkter vil blive ved med at genere trafik til min hjemmeside og værdi til min forretning.

Helt konkret har jeg lært, hvordan jeg skaber en levende hjemmeside, og hvad det vil sige at lave et grundigt og langtidsholdbart online fundament.

Jeg er undervejs blevet meget mere målrettet i hvem mine kunder er, og hvordan jeg bedst kommunikerer med/til dem. Og da jeg samtidig har lært at søgemaskineoptimere mine artikler, gør det samlet set, at jeg hele tiden trækker ny trafik ind på min hjemmeside.

Jeg er gået fra at jeg på en ”heldig” måned fik 1 tilmelding på mit nyhedsbrev, til dagligt at få tilmeldinger, hvilket har gjort at min nyhedsbrevsliste samlet set er gået fra 200 til knap 700 tilmeldte på lidt over 5 måneder.

Ud over det er jeg blevet en del af et kompetent, ambitiøst og inspirerende netværk af andre selvstændige. Det er fantastisk, at vi fortsat bliver en del af en FB-gruppe efter at forløbet hos Maj slutter, for det er virkelig guld værd at kunne sparre og hjælpe hinanden.

Alt i alt oplever jeg, at jeg har fået utrolig stor værdi for det, jeg har investeret i forløbet, og det er set i bakspejlet den hidtil bedste investering både tidsmæssigt og økonomisk jeg pt. har gjort i min forretning.

Stine LundgaardAt hjertet TAK Maj for at være en inspirerende rollemodel for stor faglig grundighed i din egen onlineforretning, for at ”walke the talk”, for gode grin og for at have stået til rådighed i stor stil for mine mange spørgsmål om online markedsføring.

Kommende potentielle kursister er velkomne til at kontakte mig, hvis de ønsker at høre mere om forløbet fra en tidligere deltager.”

Kh,
Stine – Stinelundgaard.com

Pernille fortæller:"I løbet af de første to måneder af Majs forløb havde jeg fået oprettet min Simplero shop, efter fire måneder fik jeg mit første online kursus sat live OG solgt!. Og et halvt år inde i forløbet rundede min omsætning i min webshop de første 100.000 kr."
“Da jeg tilmeldte mig Majs forløb havde jeg været selvstændig i knap 3 år. Jeg havde hele tiden haft ambitionen om at få bygget en forretning op, hvor jeg kunne arbejde fra mit kontor i stedet for at køre landet tyndt for at undervise kursister.

Det sled simpelthen for hårdt på mig.

Trods forskellige tiltag – blandt andet at hyre medarbejdere ind til at varetage undervisningsopgaverne var det ikke lykkedes mig at få skabt en forretning, der ikke krævede min fysiske tilstedeværelse.

Samtidig betød forskellige fejldispositioner, at jeg kom igennem en større økonomisk rutsjetur, der betød opsigelse af medarbejderene. Jeg stod derfor til at lave en total genfødsel og revurdering af min virksomhed.

Jeg havde igennem noget tid fulgt Majs arbejde online – og vidste at jeg skulle gå samme vej, hvis jeg skulle lykkes med min drøm om at blive uafhængig af geografi i mit arbejde.

Jeg havde indtil da udliciteret rigtig mange ting omkring min hjemmeside og markedsføring og trængte til at få fingrene i skidtet, som Maj siger.

Samtidig havde jeg en række overbevisninger – f.eks. at man ikke kan få virksomheder til at betale med betalingskort direkte på nettet i stedet for per faktura, som jeg i den grad trængte til at blive udfordret på.

I løbet af de første to måneder af Majs forløb havde jeg fået oprettet min Simplero shop, efter fire måneder fik jeg mit første online kursus sat live OG solgt!. Og et halvt år inde i forløbet, rundede min omsætning i min webshop de første 100.000 kr.

Majs forløb er uden tvivl det mest omfattende, jeg hidtil har prøvet – og det virkede for mig fordi det både udfordrede mit mindset OG gav mig konkrete værktøjer til at håndtere alt det tekniske.

I dag føler jeg i den grad, at jeg ved hvad jeg skal gøre, og hvordan jeg skal gøre det for at få succes med min online forretning.

Faktisk så meget, at jeg føler, jeg til enhver tid ville kunne starte en online forretning op indenfor et hvilket som helst fagområde. Jeg føler faktisk, jeg har fået nøglen til at kunne skabe den “passive indkomst”, som så mange selvstændige drømmer om – dog med den store forskel, at jeg har lært at ingen indkomst er passiv!

Det kræver benhårdt arbejde og en langsigtet strategi, men når først artiklerne er producerede og optimerede til Google, når kurserne er producerede og lagt til salg, og når automatiseret email-markedsføring er sat op, ja så kan der for altid løbende komme indkomst derfra.

Pernille HjortkjærUdover Majs viden og ubarmhjertige spark bagi er det uvurderligt at have fået et netværk af ligesindede selvstændige kvinder, der vil lykkes med at skabe en online biz.

Tak for dig, Maj og det univers du skaber

Pernille – Pernillehjortkjaer.dk

Birgitte Feldborg fortæller:"Kurset har helt klart været pengene værd, og vil du tage din onlinebiz seriøs, kan jeg på det varmeste anbefale, at du melder dig til Majs forløb."
“Majs onlinebiz forløb var lige netop det, der skulle til, for at jeg kom ordentlig i gang med min nye del af min virksomhed.

Igennem kurset er jeg blevet helt skarp på min målgruppe og på, hvilke produkter, jeg egentlig vil tilbyde.

Det bedste ved forløbet har været Majs engagement og vilje til hurtigt at tilbyde sin hjælp, når jeg havde brug for det. Samtidig er hun en glimrende formidler, hvilket har medført, at jeg – endda med glæde – har kastet mig ud i både at blogge og at arbejde seriøst med SEO.

Forløbet har været bygget op, sådan at jeg kan tage et skridt ad gangen, og udelukkende fokusere på et område af min virksomhed. Det har været en god måde at arbejde på for mig, især fordi jeg samtidig har skullet tage mig af den anden del af min virksomhed.

Birgitte FeldborgJeg er ikke i mål endnu med min onlineforretning, og jeg ved, at det er en langsigtet strategi, jeg har lagt, men takket være Maj og onlinemarkedsføringsforløbet har jeg en helt klar plan for, hvad det næste skridt er.

Kurset har helt klart været pengene værd, og vil du tage din onlinebiz seriøs, kan jeg på det varmeste anbefale, at du melder dig til Majs forløb”

Birgittebirgittefeldborg.dk

Maria Gammelgaard Christensen fortæller:"Forløbet er super grundigt, og er der noget man bliver i tvivl om eller usikker på, spørger man bare, og så er Maj lynhurtig til at svare, og det er guld værd"'

“Mit mantra for 2015 er ”jeg investerer i mig”. Derfor tilmeldte jeg mig d. 2. januar 2015 til Maj’s online markedsførings mentor forløb som en investering i mig og min biz.

Det har været en god investering og en spændende rejse gennem online universet. Maj ved hvad hun taler om, og det er betryggende at vide, at hun kender til de op- og nedture, man oplever som selvstændig.

Forløbet er bygget op, så man tager et skridt ad gangen i retning af at blive en rigtig online marketeer. Forløbet er super grundigt, og er der noget man bliver i tvivl om eller usikker på, spørger man bare, og så er Maj lynhurtig til at svare, og det er guld værd.

Maj har valgt det bedste og vigtigste ud til os på forløbet. Intet vi kommer igennem er unødvendigt eller overflødigt, og til gengæld er der heller ikke noget der mangler, så vi kan få bygget det online mindset op vi har brug for, for at skabe en online biz.

Maria Gammelgaard ChristensenJeg har det sidste halve år haft Maj og 12 andre skønne kvinder ved min side online, og det har været fantastisk, og det bedste er, at de bliver ved med at være der.

Men nu hvor forløbet er slut, får jeg en masse nye online ”legekammerater”, nemlig alle dem der tidligere har været på et online markedsførings mentor forløb ved Maj, så rejsen ud i online universet er ikke slut her, den er først lige begyndt. 😉 “

Maria – Kabalen.net

Marie Ørum fortæller:"Det bedste jeg har fået ud af OMMF er, at det er blevet langt mere konkret for mig, hvad jeg skal gøre. Det giver energi!"

“Jeg besluttede mig for at starte på OMMF selvom jeg egentlig var godt på vej med min hjemmeside, nyhedsbreve, artikler osv. Men jeg følte mig samtidig konstant bagud i forhold til alt det, jeg troede, jeg skulle gøre. Det gjorde, at jeg havde svært ved at prioritere og nogle gange blev handlingslammet. Samtidig havde jeg en følelse af at gætte mig lidt for meget frem – f.eks. var jeg slet ikke skarp nok til søgemaskineoptimering af de artikler, jeg skrev.

Maj har en MEGET dynamisk energi. Faktisk var dette med til at jeg lige skulle overveje en ekstra gang, om jeg skulle med på kurset! Jeg tror, jeg var bange for at at blive blæst helt bagover – for Majs energi er enorm, og ligeså hendes taletempo:-)

Det viste sig dog at være en rigtig god beslutning – både fordi jeg simpelthen har lært så meget, fordi det er inspirerende at arbejde med et menneske, der er så effektiv, målrettet og erfaren inden for sit felt og fordi kursets online form har passet mig rigtigt godt.

Jeg var desuden tiltrukket af, at OMMF er så håndfast – det er nogle helt bestemte teknikker og strategier, der skal arbejdes hårdt med for at komme i mål. Det har jeg gjort, og det har både været sjovt og til tider rigtigt svært. Heldigvis er det enormt rart at have en kompetent mentor som Maj ved sin side, når man bakser med en eller anden feature på hjemmesiden, der driller. Eller at man synes, at nu er man altså gået helt i stå med den der tekst, der bare ikke vil lade sig skrive. Du ved – alle de der gange, hvor man er lige ved at give op, og nok ellers bare ville have sprunget det over?

En af de ting, jeg virkelig er blevet vild med – og som giver godt afløb for min indre nørd – er at gå i dybden med (on page) søgemaskineoptimering. Det har givet pote – nu har jeg flere højt placerede artikler liggende i google, og ved hvordan jeg får endnu flere derop.

Kurset har været meget velstruktureret, og Maj er virkelig god til at tale i øjenhøjde, og komme med lavpraktiske tips undervejs. Og så er hun bare rigtigt god til at skabe en god holdånd. Indstillingen om at hjælpe hinanden, synes jeg har været rigtigt støttende gennem den facebookgruppe, vi har haft under forløbet.

Marie Ørum - Sensitivtarbejde.dkDet bedste jeg har fået ud af OMMF er, at det er blevet langt mere konkret for mig, hvad jeg skal gøre. Det giver energi!

Da jeg venter en lille pige lige her ved kursets afslutning, må jeg sætte mine aktiviteter i bero for en stund. Jeg glæder mig allerede til at vende tilbage fra barsel og give den en skalle.

Tak for hjælpen, Maj!”

Marie Ørum – Sensitivtarbejde.dk

Lise Lotte fortæller:"Det har været fuldstændigt uundværligt for mig at være med på Majs forløb
“Det har været fuldstændigt uundværligt for mig at være med på Majs forløb.

Udover at jeg har fået helt konkrete værktøjer, masser af viden og forståelse for hvordan online markedsføring virker, så er jeg ganske imponeret over, at Maj er på 24-7 for at hjælpe os alle. Sparring i gruppen har været en vigtig del af forløbet – så tak til alle mine medkursister. 

Lise Lotte TrujilloJeg vil derudover også gerne fremhæve at Maj har en høj moral og ikke underviser i smarte trick og fede fiduser, men derimod at skabe god kvalitet

– som jeg selv kan stå inde for.”

Kærligst Lise Lotte – Liselottetrujillo.dk

Jonna fortæller:"Maj brænder for det, hun laver. Hun har en smittende energi og en stor viden, som hun er super god til at videreformidle."
“Gennem 10 online moduler har Maj ført og guidet, hjulpet og puffet, udfordret og presset os – ud af vores komfortzone – fra “Jeg kan ikke” eller “Jeg tør ikke” til “Jeg gør det alligevel”.

Det har været en spændende rejse – ikke bare gennem online markedsføringens urskov, men til tider også over selvudviklingens sletter.

Jonna Hermansen - Jonnahermansen.dkMaj brænder for det, hun laver. Hun har en smittende energi og en stor viden, som hun er super god til at videreformidle.

Jeg kan varmt anbefale Majs Online Markedsføring Mentor Forløb.”

Jonna Hermansen – Jonnahermansen.dk

Christina fortæller:"Undervejs i kurset har min tiltro til min egen onlinefaglighed fået et ordentligt boost og jeg kan mærke, at jeg har fået en supergod kontakt til mine efterhånden mange nyhedsbrevslæsere."
“Majs onlinemarkedsføringskursus er fyldt med god og solid viden – og det er kun en lille del af det fede ved det 🙂

Jeg har tidligere fulgt et amerikansk kursus og kendte derfor mange af onlineredskaberne. Jeg har gang i en del tiltag allerede – men det har været supergodt at blive vejledt af en med erfaring på det danske marked og den noget anderledes tidshorisont. Det er bare ikke det samme som USA.

Majs ærlighed er skøn. Det tager tid at bygge en bæredygtig forretning og Maj er god til lige at få lavet det der reality-tjek, så man (jeg) kommer på rette spor og ikke fortvivler. Snuden i sporet og videre!

Jeg er indtil videre ret alene på mit felt i onlineverdenen og derfor har det været uvurderligt at se, hvordan andre med en anden faglighed arbejder online.

Undervejs i kurset har min tiltro til min egen onlinefaglighed fået et ordentligt boost og jeg kan mærke, at jeg har fået en supergod kontakt til mine efterhånden mange nyhedsbrevslæsere.

Det er lykkedes at få min personlighed til at skinne igennem online og det er den vildeste sejr. Og ja, selvfølgelig kan jeg også mærke det på antallet af kunder og ikke mindst på matchet.

Christina Dahl fra Syngbedre.dkDet er simpelthen nogle skønne mennesker jeg får ind i butikken nu 🙂

Er du på nogen måde i tvivl om, hvordan du får netop din faglighed og personlighed til at skinne igennem online – så tag Majs kursus.”

Christina Dahl – www.syngbedre.dk

Heidi fortæller:"Det har været en meget spændende rejse gennem stort set alt, hvad jeg kunne ønske mig at vide om online marketing, plus en hel del, som jeg ikke viste, at jeg havde brug for … men det har jeg."
“For 6 måneder og 10 moduler siden, kendte jeg intet eller meget lidt til alle de emner, begreber, tips & tricks som Maj Wismann har fyldt mit hoved med.

Det har været en meget spændende rejse gennem stort set alt, hvad jeg kunne ønske mig at vide om online marketing, plus en hel del, som jeg ikke viste, at jeg havde brug for … men det har jeg.

Maj er et overflødighedshorn af informationer – aldrig højtflyvende – altid helt nede på dét praktiske niveau, hvor jeg rent faktisk kan se og forstå, hvad jeg skal bruge begreberne til. Det er Hands On … hele vejen.

Jeg tror aldrig, at jeg har fået SÅ mange ideer, mens jeg har hørt en anden person tale … Maj taler … meget … og det er guldkorn hele vejen 🙂

Jeg er IT konsulent og havde lige i starten lidt svært ved at omsætte Majs ”bløde” eksempler, til noget, der passede ind i min verden. Men det fik jeg hurtigt styr på – jeg har vendt og drejet Majs ord, hver gang jeg har siddet med en ny modul-lydfil og jeg har fået fantastisk meget ud af det.

Vi har haft en lukke Facebook gruppe med alle deltagerne på kurset og vi har brugt hinanden til alt fra opmuntring, gode råd og sparring og Maj har været dér i gruppen – stort set 24/7 – så jeg har aldrig følt, at jeg stod alene med noget … tvært imod 🙂

Ideerne har stået i kø, samtidig med at jeg har fået hovedet fyldt med fuldstændig lavpraktiske vejledninger og råd, der langsomt er ved at tage form i mit firma.

Ganske kort inde i OMMF forløbet, gik det op for mig, at selv efter 23 år som selvstændig – så tænkte jeg stadig som en ansat … Jeg sad og ventede på at der var nogen, der ringede og sagde, at de havde brug for mig.

Heidi Bille - Dolphin Consult og WebstudyDét gør jeg ikke mere – det Mindset har Maj fået erstattet ganske effektivt, OG jeg har fået værktøjerne til at omsætte mine ideer og visioner til virkelighed.

Jeg kan absolut anbefale Majs Online Markedsførings Mentor Forløb – der er ikke et roligt øjeblik, der er fuld fart på og det rykker …”

Heidi Bille – Dolphin Consult og Webstudy

Vibeke fortæller:"Maj er hamrende dygtig og er ikke bange for at videregive det absolut bedste af alt det, hun selv har lært gennem tiden. Med sin ærlighed, integritet og høje moral, er hun dedikeret i sit oprigtige ønske om at hjælpe, og hun lader ingen i stikken. "

“Da jeg – efter længere tids søgen – fandt frem til Maj Wismanns Business Mentor Forløb, var jeg ikke i tvivl om, at jeg omsider var stødt på den rette mentor for mig.

Maj er hamrende dygtig og er ikke bange for at videregive det absolut bedste af alt det, hun selv har lært gennem tiden. Med sin ærlighed, integritet og høje moral, er hun dedikeret i sit oprigtige ønske om at hjælpe, og hun lader ingen i stikken.

En af de mange grunde til, at jeg netop valgte Maj, var hendes professionalitet og ”gennemsigtighed”.

Jeg kunne se lige præcis, hvad jeg ville få for mine penge, og hvad jeg ville lære, og hun har levet mere end hundrede procent op til det, som hun fra starten lovede. Min eneste usikkerhed inden tilmelding gik på, om der ville være nok personlig sparring på et onlineforløb, men jeg må sige, at denne usikkerhed hurtigt blev manet til jorden.

Maj har gennem hele forløbet været tilgængelig og ”på” uanset, hvornår jeg havde brug for hjælp og svar på mine mange spørgsmål, og desuden har der været en fantastisk god sparring og støtte at hente blandt deltagerne i den tilhørende facebook-gruppe.

De ti moduler, som forløbet indeholder, er sammensatte på en top-professionel og yderst struktureret måde. Al materiale, som Maj har præsenteret mig for, har været grundigt gennemarbejdet, og der har aldrig været nogen ”slinger i valsen”.

Jeg har altid vidst, hvad mit næste skridt skulle være, og det har alt sammen givet utrolig god mening. Grundighed er et af de mange ord, som kendetegner Maj, og det skinner igennem i alt, hvad hun gør og lærer fra sig.

Jeg har nydt at have en mentor, som smitter af med sin enthusiasme og passion og som udsender opløftende energi og godt humør i alle retninger. Med sin jordnære og ”ligefremme” facon er Maj både pålidelig, sjov og ”skrap” på den gode måde. Hun er en fantastisk rollemodel, som giver én lysten til både at ”gøre sit hjemmearbejde ordentligt” og til at komme ud af sin ”komfort zone”.

Det har været en sand fornøjelse at være med på Majs Business Mentor Forløb, og selvom jeg i skrivende stund (af personlige årsager) endnu ikke er nået gennem alle modulerne, ved jeg, at jeg nok skal nå det, og at jeg også vil være i stand til det, selvom forløbet slutter om få dage.

Al materiale bliver liggende tilgængeligt online, og desuden sluses alle holdets deltagere over i en ny lukket facebook-gruppe, hvor der fortsat kan sparres og udveksles erfaringer og viden sammen med de tidligere kursister.

Vibeke Amdisen - Jordenskvinder.dkDet er et privilegie at nyde godt af Majs viden og mange uundværlige redskaber, og har du lyst til at skabe en hjemmeside, der virkelig arbejder for dig, samt en forretning, som du på sigt vil kunne leve af, så kan jeg varmt anbefale, at du ”lader Maj slå kløerne i dig”. Du vil ikke fortryde et sekund!

Masser af TAK, Maj. For din dygtighed, for din omsorg og for de mange gode skub. At deltage på dit forløb er som at have medvind i ryggen i 6 måneder!”

Vibeke Amdisen – www.jordenskvinder.dk

Julie fortæller:"Da jeg tilmeldte mig kurset, sagde Maj: ”Hvis du gør som jeg lærer dig, så er du garanteret succes”, jeg troede hun tog munden lidt for fuld, men nej, jeg har mærket det på min egen forretning og mit eget mindset - jeg har fået alle nødvendige redskaber for at skabe mig en succesfuld forretning. "
“Jeg er dybt taknemlig for, at jeg fik mulighed for og valgte at tilmelde mig Majs Online markedsførings mentor forløb. Jeg er ikke i tvivl om, at det har været investeringen værd, jeg har fået SÅ meget for pengene, både på alle moduler, bonus interviews og den generelle kontakt og fysiske møder med Maj.

Når Maj siger hun holder dig i hånden hele vejen, SÅ er det det hun gør – hele vejen i forløbet 24/7.

Maj har givet mig troen, motivationen og viden til, at jeg kan rykke min forretning ud af starthullet og til endnu mere end jeg havde turde håbe på. Maj er lige til og meget direkte, og netop det fungerer fantastisk på sådan et forløb.

Da jeg tilmeldte mig kurset, sagde Maj: ”Hvis du gør som jeg lærer dig, så er du garanteret succes”, jeg troede hun tog munden lidt for fuld, men nej. 

Julie Retbøll Eriksson - Gladlivsstil.dkJeg har mærket det på min egen forretning og mit eget mindset – jeg har fået alle nødvendige redskaber for at skabe mig en succesfuld forretning.

Maj har givet mig og min forretning dét jeg manglede, for at jeg kan leve af det jeg brænder for.

Hvis du virkelig ønsker at rykke din forretning, så skal du tage Majs’ kursus, det vil uden tvivl hjælpe dig og din forretning.”

Julie Retbøll Eriksson – Gladlivsstil.dk

Anne fortæller:"Modulerne er fantastisk godt tilrettelagt – af en virkeligt dygtig underviser. Maj er utroligt inspirerende, skøn, ærlig, ligefrem, humoristisk og nærværende. Ikke ét modul har været kedeligt ! "
“Kan OMMF virkelig være SÅ mange penge værd ?

Er Maj reelt så nærværende i gruppen, som hun får det til at lyde til?

Og er hun overhovedet SÅ god til at lære fra sig…?

ER der mon rigtig god hjælp og sparring at hente blandt de øvrige deltagere ? Eller har alle travlt med egne projekter ?

Spørgsmålene stod i kø, inden jeg besluttede mig.. Og det skal de vel også, når vi på denne måde investerer mere end peanuts – i os selv og vores drøm… Jeg talte med Maj, og jeg talte med 2-3 tidligere deltagere, for at høre dem om deres oplevelse af både Maj og OMMF.

Jeg besluttede mig for det – heldigvis !

Og dét siger jeg, af oprigtigt hjerte, selvom jeg absolut IKKE har nået dét, jeg drømte om, dét jeg gerne vil. Det er MIN skyld – og bestemt ikke Majs..

Jeg véd i dag, at jeg BYGGER en forretning.

Dét har jeg været i gang med i flere år – ved siden af mit “rugbrødsarbejde” og mine ekstra vagter, der skal betale for min store drøm. Men den helt store forskel er nu, at jeg véd, hvordan jeg skal bygge..

Og gang på gang er jeg blevet mindet om, at heller hverken Rom eller Majs firma blev bygget på én dag. Dét her, OMMF, er IKKE et quick-fix !

Men – jeg behøver ikke længere fare hid og did, og prøve alt muligt, der måske gir lidt, eller måske mere sandsynlig intet gir..  Jeg har hele mit blueprint – trin for trin.. Dét skal jeg følge, og så bare bygge – i MIT tempo..

Modulerne er fantastisk godt tilrettelagt – af en virkeligt dygtig underviser. Maj er utroligt inspirerende, skøn, ærlig, ligefrem, humoristisk og nærværende. Ikke ét modul har været kedeligt !

Maj puffer, skubber og holder i hånd, når det er dét, vi har brug for. Talrige (og lærerige) er de eksempler, Maj giver fra sin egen virksomhed. Og hun kan det virkelig, dét der : to walk the talk !

Gruppen har bestemt også været skøn. ”Der ER så meget godt at hente, bare i gruppen, at dét i sig selv er det hele værd”.. Sådan sagde to af de tidligere kursister, jeg talte med – og jeg gir dem fuldstændig ret. TAK til jer dejlige mennesker

Anne Grønholt - www.annegronholt.dkAnne Grønholt - www.annegronholt.dkNu bliver vi så lukket ind i den store OMMF-gruppe – med de 4 tidligere holds kursister. Og mon ikke også dér er masser af sparring og guldkorn at hente !? For life… Dét er jeg sikker på.

Har DU brug for en snak, med én der er bange for at få OMMF-abstinenser liiige om lidt – så tag endelig kontakt til mig. 🙂

AfTAK til dig, Maj”

Anne Grønholt – Annegronholt.dk

Kirsten fortæller:"Som 58 årig med nystartet virksomhed havde jeg ikke tid til dårlige beslutninger i en branche med kæmpe konkurrence fra rigtig mange stresscoaches."
“Første gang jeg mødte Maj Wismann var til et foredrag i Risskov, hvor Maj fortalte sin egen iværksætter historie, og om de omveje hun havde taget på grund af for dårlig vejledning. Jeg blev her overbevist om, at det var Maj, der skulle hjælpe mig med at ligge nr. 1 på Google, så kunderne kan finde mig, og jeg kan give mine kollegaer baghjul.

Som 58 årig med nystartet virksomhed havde jeg ikke tid til dårlige beslutninger i en branche med kæmpe konkurrence fra rigtig mange stresscoaches. Maj’s energi og omsorgsfuldhed nærmest lyser ud af hende, og hendes målrettethed er helt fantastisk.

Maj lover ikke mere end, hun kan holde, hun er ambitiøs på sine kursisters vegne og er altid klar til at hjælpe, når vi sidder og sveder over opgaverne.

Forløbet er gennemarbejdet ned til mindste detalje og ”den røde tråd” binder de enkelte moduler fantastisk sammen.

Hvad har Online Markedsførings Mentor Forløbet givet mig:

 • Et stabilt fundament at bygge min forretning videre på
 • Jeg er blevet eet med min virksomhed, jeg ved, hvad jeg vil, og hvad jeg IKKE vil
 • Kundekendskab helt ned i detaljen, og skabeloner til at skrive sælgende, personligt og direkte til mine kunder
 • Indhold på min hjemmeside, så den er blevet levende og med den viden, som min målgruppe har brug for
 • Et enkelt søgeord som ligger nr. 1 og flere søgeord, der allerede ligger på side 2 på Google
 • En plan som jeg ved virker, og som vil hjælpe mig med at nå mine mål
 • Det allerførste salg af mit Online Kursus blev solgt til en lærer på Færøerne
 • Glæde, engagement og lyst til at investere den tid der skal til for at nå mine mål
 • Et netværk af skønne medkursister

Kirsten Kristensen - Kirsten-K.dkJeg kan på det varmeste anbefale Online Markedsførings Mentor Forløb

– DET HAR GIVET MIG MEGET MERE END MAJ LOVEDE MIG.”

Kirsten Kristensen – www.Kirsten-K.dk

Anne fortæller:"Det mest imponerede er den service, der er 24 timer i døgnet i gruppen på FB. Maj lever til fulde op til det, når hun siger, man kan få hjælp straks."
“Som fuldstændig nybegynder både i forhold til at arbejde med hjemmeside og med at starte en forretning synes jeg lige så godt jeg kunne udfordre mig selv og melde mig til et forløb hos Maj.

Jeg kunne læse mig til at her ville jeg få den bedste og nyeste viden om onlineforretning. Forløbet var grundigt, ingen lette veje, men al den viden Maj selv har samlet sammen gennem fler år og som hun ved er vigtigt og fungere når man vil lave en onlineforretning.

Maj er grundig, har en kæmpe stor viden og så er hun dejlig ligefrem og nem at arbejde sammen med. Jeg er blevet guidet godt og grundigt, har fået en masse viden og er blevet taget godt hånd om hele vejen.

Som mentor er Maj der, når det kniber med at følge med eller man som jeg miste modet i en periode. Så var Maj der straks med personlig sparring og hjælp.

Det mest imponerede er den service, der er 24 timer i døgnet i gruppen på FB. Maj lever til fulde op til det, når hun siger, man kan få hjælp straks.

At være en del af Majs hold har bragt mig langt i forhold til at starte en forretning og det er en kæmpe hjælp at tage rejsen sammen med hele holdet. Der er plads til alle og at man arbejder i sit eget tempo.

Maj tager godt hånd om alle på holdet. Det har været en spændende rejse, og mit eget arbejde fortætter herfra, og jeg er sikker på det ikke er sidste gang, jeg vil søge kurser hos Maj. Tak til gruppen af dygtige og inspirerende onlinebiz kvinder jeg har været på hold med og tak til Maj.”

Anne Holst – Anneholst.dk

Charlotte fortæller:"Der har også været en rigtig god opfølgning på modulerne i form af Q&A calls og sparring med både de andre deltagere på holdet og med Maj, som har været superhurtig til at svare på de spørgsmål, man nu måtte have undervejs."
“Jeg kan varmt anbefale Majs online markedsføringsforløb, hvis du vil noget med din business. Det har været en rigtig spændende og bevidstgørende rejse, der har været alle pengene værd.

En superinvestering i min virksomhed.

Modulerne er godt gennemarbejdede, strukturerede og sprængfyldte med den nyeste viden indenfor online markedsføring. Og så har de været nemme at følge, selv uden speciel meget forhåndsviden.

Der har også været en rigtig god opfølgning på modulerne i form af Q&A calls og sparring med både de andre deltagere på holdet og med Maj, som har været superhurtig til at svare på de spørgsmål, man nu måtte have undervejs.

Jeg har fået nogle rigtig gode og brugbare redskaber til at arbejde målrettet med min online business nu og fremadretttet, og har fået langt mere fokus på, hvilken retning jeg skal bevæge mig i, og hvordan jeg skal markedsføre mig selv, uden at det koster en masse penge. Det giver ro i maven.

Og så er det vigtigt at nævne, at Maj er superprofessionel og autentisk (hun har jo gået hele vejen selv, og med stor succes) og en rigtig god formidler.

Charlotte Gundorph Jansen - www.cgcoaching.dkHun er dejligt ligetil, nede på jorden og tålmodig og forklarer tingene på en måde, så alle kan følge med.

Tak for et supergodt forløb!”

Charlotte Gundorph Jansen – www.cgcoaching.dk

Mia fortæller:"Der tale om et reelt, videns- og erfarings spækket og samtidig jordnært og (k)ærligt forløb. Du fortryder det ikke, hvis du altså er klar! "Gør det!."

Jeg kan varmt anbefale Majs Online Markedsførings Mentor Forløb! Meget varmt!

Jeg kender ikke nogen, der som Maj har overblik over både store og små sammenhænge. Hun har blik for de helt små detaljer og kommer ind i alle kringel-kroge af den virksomhed, du gerne vil opbygge eller gøre stærkere. Kroge du ikke aner findes! Men Maj kender dem. Og samtidig har hun også en uvurderlig indlevelsesevne og fornemmelse for dig og den situation, du er i LIGE NU. Det er en eksplosiv cocktail – og det rykker! Maj er hurtig! Hun arbejder hurtigt, tænker hurtigt, handler i en fart og hjælper dig ud over kanten med opfordringer, gode råd, opmuntringer, udfordringer og velplacerede kærlige spark. Jeg tror, hendes motto må være: “Gør det!”

 

Engang imellem er det grænseoverskridende at være i en SÅ udviklende process. Det kræver, at du er klar og at du tør. Heldigvis er Maj også hurtig til at spotte, når du har brug for hjælp – eller til at foreslå, hvor du kan finde den. Det er guld værd at arbejde i hold. Gruppen på Facebook er samlingsstedet, hvor man kan finde hjælp, sparring, støtte og opmuntring blandt andre selvstændige, der er midt i samme udviklende proces. 

Det er helt genialt! 

 

Med andre ord er der tale om et reelt, videns- og erfarings spækket og samtidig jordnært og (k)ærligt forløb. Du fortryder det ikke, hvis du altså er klar! “Gør det!”

Mia Puise – Miapuisa.dk

Marianne fortæller:"Det med garanti har været det bedste business-forløb, jeg har været på. Det er total fri for bullshit og tomme løfter!"
“Inden jeg startede på Maj Wismann’s OMMF-forløb havde jeg været på to andre business-forløb, som mildt sagt havde været skuffende. De havde på ingen måde givet mig dét, jeg havde allermest brug for, selvom at de havde lovet ‘guld og grønne skove’. Så, det var både med skepsis og forhåbning, at jeg meldt mig til Maj’s forløb.

Og, jeg må sige, nu hvor jeg er kommet hele vejen igennem, at det med garanti har været det bedste business-forløb, jeg har været på. Det er total fri for bullshit og tomme løfter!

Derimod er det fuld af konkret viden og meget anvendelige råd. Jeg har både fået en helt ny forståelse for, hvad der skal til for at skabe en bæredygtig business OG fundamentale værktøjer, som jeg kan gøre brug af og udvikle på.

Jeg har lært så meget, som jeg ville ønske, jeg havde vist, da jeg startede min business. Og som er helt afgørende at kende til, hvis man for alvor vil begå sig online – hvilket enhver business skal, hvis den vil overleve i denne elektroniske tidsalder, hvad end din business primært foregår online eller offline!

Helt konkret har min hjemmeside fået en ‘total make-over’, så den fremstår både professionel og æstetisk lækker samt er brugervenlig at lande på. Jeg er SÅ glad for den og MEGA stolt over, at jeg selv har kunnet finde ud af at lave den!
Det er store sager for en ‘non-techie’ som mig

Derudover har jeg fået min hjemmeside søgemaskine-optimeret, så mine potentielle kunder også kan finde den i det store ‘online hav’. Og jeg ved også, hvad jeg skal arbejde videre med for at optimere den yderligere.

Jeg har gjort alt selv, og det er et STORT arbejde – det vil jeg ikke lægge skjul på – men jeg elsker følelsen af at være ‘selv-hjulpen’. Og når jeg i fremtiden udliciterer nogle af opgaverne, så gør jeg det ikke fordi, jeg ikke kan selv, men fordi jeg skal bruge tiden på noget andet

Det gør en meget stor forskel at vide, at jeg bedre kan vurdere rimeligheden af den pris, jeg betaler for udliciteringen.

En anden bekymring, jeg havde, inden jeg startede, var, at det meste foregik online, og at der ikke var indlagt individuelle sessioner med fuldt fokus på min business, så ville jeg overhovedet få nok ud af det?

Den bekymring blev heldigvis afløst af beundring for Maj’s kæmpe store engagement og tilgængelighed, som fuldt ud opvejer de individuelle sessioner. Maj er så aktiv og hurtig til at svare, at det kun er dig selv, der er begrænsningen for, hvor meget sparring og hjælp du får.

Derudover var der et helt hold af kompetente, ambitiøse og inspirerende kvinder, som også bidrog virkelig meget gennem hele forløbet.

Maj har derudover et kæmpe netværk at business-folk fra mange forskellige brancher, som hun heller ikke er bleg for at dele og henvise til, hvis der er brug for det. For mig betød det helt konkret en uvurderlig hjælp, da jeg virkelig havde brug for juridisk bistand. Tak igen, Maj, for den hjælp

Jeg har fået uvurderlig viden, et fantastisk netværk og en fornyet gejst, som jeg er lykkelig for at have fået.

Maj er en yderst kompetent underviser af online markedsføring, og jeg kan kun anbefale at tage dette forløb, hvis du er seriøs i forhold til at udvikle din business.

Marianne NygaardHvis du har brug for det, er du også hjertens velkommen til at kontakte mig og høre yderligere om min oplevelse af dette forløb

Marianne Nygaard – Mariannenygaard.com

kontakt@mariannenygaard.com
21953108

Vibeke fortæller:"Jeg har været på utallige online markedsføringskurser, som lovede at følge, hjælpe og guide mig til dørs, men jeg blev lige skuffet hver eneste gang. Skal du udvikle din virksomhed, så findes der kun én sikker vej, og det er Maj’s OMMF forløb. "
“Skal du udvikle din virksomhed, så findes der kun én sikker vej, og det er Maj’s OMMF forløb.
Jeg har været på utallige online markedsføringskurser, som lovede at følge, hjælpe og guide mig til dørs, men jeg blev lige skuffet hver eneste gang. For slet ikke at tale om alle de penge jeg har brugt på det.

Men jeg besluttede mig alligevel for at tilmelde mig Maj’s OMMF. Og det har jeg ikke fortrudt. Aldrig har jeg fået så meget støtte og hjælp hele vejen, og det stopper ikke her. For jeg har fået en manual med skabeloner på alt fra indlæg, nyhedsbrev, online forløb, SEO mm, guides, gode råd, links til gode plugins. En manual som jeg altid kan vende tilbage til, hvis jeg bliver i tvivl når jeg skal bygge et nyt projekt op. Den er virkeligt guld værd.

Dertil en lukket facebook gruppe med masser af sparring 24/7 (næsten) fra Maj. En gruppe hvor alle bidrager med ideer, tips og gode råd. Der er skabt et netværk, hvor vi indbyrdes kan trække på hinandens kvaliteter.

At få min forretning bygget op, igen, fra grunden har givet et nyt og stærkere fundament. Både i mig og hvad jeg vil med min forretning, men også i selve forretningen fordi der er nogle helt elementære grundsten der er blevet skiftet ud, styrket eller stabiliseret. Det giver så meget ro og sikkerhed, at vide at fundamentet står og der er ingen vaklen er fremover.

Vibeke UngstrupMaj er yderst professionel i sin undervisning og samtidig helt nede på jorden. Hun deler ud af alt hvad hun ved om online markedsføring, om at drive en online forretning, og ja, det viser hendes egen succesrige forretning, at hun ved en hel del om.

Jeg kan kun anbefale dette forløb.”

Vibeke UngstrupVibekeungstrup.dk

Gitte fortæller:"Jeg var meget i tvivl, om jeg skulle investere i Majs Mentorforløb, men nu sidder jeg tilbage med følelsen af at have fået min investering tifoldig tilbage."
“Maj har i løbet af forløbet formået at give mig og min forretning det fundament, der har manglet længe. På trods af, at jeg tidligere har investeret i diverse kurser og rådgivere, er det først nu jeg har fået et samlet overblik, og ro i mit sind, da det nu er helt klart, hvilken vej jeg skal gå for at udvikle min virksomhed i fremtiden.

Maj har med sin enorme viden, og utrolige evne til at hjælpe, givet mig helt konkrete, og let brugelige redskaber til de tiltag der skal føres ud i livet for at vækste min virksomhed.

Måden Maj giver sin viden videre, er så jordnær, at selv de førhen meget komplicerede ting, der skulle implementeres i min virksom, nu er blevet håndterbare og de barriere, der stoppede mig fra at føre tingene ud i livet, er nu helt væk.

Jeg står nu med en konkret handlingsplan og et netværk af skønne iværksættere, der altid er parat med et svar, hvis jeg støder ind i nye forhindringer. Maj deler med stor iver og glæde ud af alt det hun har brugt for at udvikle sine egne, meget succesfulde online forretninger.

Gitte R JørgensenJeg var meget i tvivl om jeg skulle investere i Maj’s mentorforløb, men nu sidder jeg tilbage med følelsen af at have fået min investering tifoldig tilbage.

Er du i tvivl om hvordan du skal vækste din online virksomhed, vil jeg helt klart anbefale maj’s OMMF forløb.”

Gitte Rosenfeldt JørgensenBoligsos.dk

Birgitte fortæller:"Hun er anderledes end ALLE andre”, sagde hun. Det viste sig at være 100% rigtigt."
“Året før havde jeg fulgt et lignende forløb ved en af de kendte online-marketing guruer i USA. Selv om det var meget professionelt manglede jeg relevant sparring (bl.a. i en Dansk kontekst) og følelsen af at have en mentor.

En god kollega fjernede min sidste tvivl, da hun gav Maj den varmeste anbefaling. ”Hun er anderledes end ALLE andre”, sagde hun. Det viste sig at være 100% rigtigt.

Maj har virkeligt styr på stoffet – både i teori og ud fra egen erfaring. Vi får serveret alle de relevante og værdiskabende redskaber i et pædagogisk velgennemtænkt læringsforløb. Erkendelser og AHA-øjeblikke står i kø.

Undervejs er der masser af inspiration og sparring at hente.

Maj er tilsyneladende altid online!

I hvert fald går der sjældent ret lang tid efter et opslag i den lukkede Facebook gruppe før man får en reaktion. Hun er skarp og skærer ind til benet, men gør det på en kærlig og støttende måde. Det er ”nudging” i bedste udgave.

Jeg er også imponeret over og taknemmelig for Majs evne til at skabe et trygt og givende samarbejdsforum online. Det er første gang, jeg oplever, at det kan være så åbent og givende. Vi føler os tilstrækkelig trygge til at dele og spørge løs, og alle har givet hinanden konstruktiv sparring og støtte undervejs.

Selv er jeg ikke i mål endnu. Men jeg er blevet klar på mit mål og ved, hvilken vej jeg skal gå og hvilke redskaber, jeg skal bruge for at kommer der til.

Birgitte Reinhold JakobsenJeg kan varmt anbefale Maj Wismann’s OMMF til dig, der gerne vil i gang med eller videre med at markedsføre din biz online.”

Birgitte Reinhold Jakobsen – Yoga- og mindfulnesslærer

Voksenyoga.dkTrodscancer.dk

Doro fortæller:"For første gang siden jeg sprang ud som selvstændig 4 år siden føler jeg, at jeg er ovenpå og har overblik over min foretning, hvad jeg skal - og hvad jeg ikke skal - og det ved jeg, at jeg kan takke OMMF og Maj for."
“Jeg tilmeldte mig OMMF for at få fuldstændig styr på løse ender i min forretning, og for at blive helt vildt skarp på alt det, der foregår online.

Her ved kursets afslutning, kan jeg bare klappe i hænderne og sige at Majs kursus har lært mig alt det jeg gerne ville lære og MEGET mere.

Først troede jeg at OMMF ikke var noget for en Body SDS behandler som mig, der jo arbejder med kroppen. Men efter at have lyttet til Majs gratis webinarer (som jeg varmt kan anbefale!) forstod jeg, at man sagtens kan være en online-babe, selvom ens kerne-produkt nok aldrig kommer online.

På Majs kursus har jeg fået al den inspiration, viden, støtte og vejledning jeg kunne drømme om.

Jeg fandt ud af, at jeg skulle i gang med at blogge, jeg fandt ud af, at det giver mening for alle, der har en hjemmeside (som de gerne vil have folk til at se) at sætte sig ind i SEO, og jeg fandt ud af, hvilke elementer jeg skulle have på min hjemmeside, så mine besøgende nemt kan finde ud af hvem jeg er, og hvad jeg kan hjælpe dem med.

Opgaverne har været konkrete, veltilrettelagte og let tilgængelige, og når jeg indimellem blev i tvivl eller ramte en mur, har Maj været der med sine skarpe spørgsmål og fået mig op på hesten igen.

Jeg er vildt imponeret over Majs evne til både at være konkret, bestemt og kærlig og at have en virkelig god indføling med hvad der skal til hvornår.

Jeg er virkelig tilfreds med alt det jeg er kommet i gang med at lave, og jeg får en masse dejlig feed-back både fra kunder og kollegaer, som ser de ting jeg har lavet, og synes det er fedt.

Det er en virkelig god følelse!

Her efter at jeg har været på OMMF føler jeg, at jeg ved, hvad der er vigtigt at vide for at opretholde en levende og spændende hjemmeside. En stærk side, der stiger til vejrs i google, hvor mine kunder får en masse gratis viden og et godt indblik i min forretning og mine tilbud.

Jeg kan også mærke at 1/2 års arbejde med SEO bærer frugt og det giver flere kunder i butikken og kan selvfølgelig mærkes på bundlinien.

I løbet af OMMF har lært, at give mig selv tid til at arbejde i et tempo, der giver mening for mig, samtidig med at jeg er blevet bedre til at slå røven i sædet og få noget for hånden.

Doro KnudsenFor første gang siden jeg sprang ud som selvstændig 4 år siden føler jeg at jeg er ovenpå og har overblik over min forretning, hvad jeg skal – og hvad jeg ikke skal – og det ved jeg jeg kan takke OMMF og Maj for.”

Doro Knudsen – Body SDS Behandler – Doroknudsen.dk

Sigrid fortæller:"Det er seriøs viden, grundighed og hårdt arbejde, men så vil du med garanti også få nogle resultater, du ikke bare kunne have betalt dig til hos et hjemmesidefirma"
“Jeg starter med konklusionen: Jeg kan på alle måder anbefale Maj Wismanns Markedsførings Mentor Forløb, hvis du for alvor vil have gang i en online forretning og have en hjemmeside, der arbejder for dig hele tiden – også når du holder fri.

Det jeg synes, gør Majs forløb unikt, er, at det i høj grad handler om, hvordan du får bygget en forretning op, som virkelig er DIG, og hvor du laver det, du brænder for og som du er god til. Det er altså meget mere end bare et kursus i at lave hjemmesider eller onlineprodukter.

Jeg startede op som selvstændig psykolog nogle måneder før, jeg begyndte på OMMF. Jeg var altså meget ny i det med at have min egen virksomhed – også i forhold til de fleste andre på OMMF-holdet. Jeg havde selv lavet min hjemmeside, bl.a. ud fra nogle af Majs gratis webinarer, men kunne godt se, at der skulle ske noget, hvis det virkelig skulle rykke.

Jeg var på alle måde rookie ud i den digitale verden, og det med at lave hjemmeside var langt uden for min comfortzone – og meget langt fra mit kerneområde psykologi. Men jeg har hele vejen igennem været drevet af ønsket om at have en velfungerende hjemmeside, hvor mine klienter kan finde mig, og på sigt en online platform med virkelig godt indhold, hvor jeg kan hjælpe mange flere klienter, end dem, jeg har mulighed for at se 1:1 i min praksis.

Jeg må også sige, at jeg har kæmpet en del med det tekniske undervejs, der har været tidspunkter hvor jeg har været optimalt frustreret, fordi jeg har brugt timer på noget, der bare ikke virkede. Jeg har ikke haft råd til at have én, der kunne hjælpe mig med at lave det tekniske på min hjemmeside ved siden af, hvilket klart ville have været en fordel.

Men når det så er sagt, har der hele vejen igennem været hjælp at hente hos de andre kursister på holdet i den fælles Facebook gruppe. Man kunne altid smide et spørgsmål op i gruppen, og straks var der nogen klar med gode råd, tips og vejledning til at løse alt fra teknik der driller til ”hvad skal min freebie hede”.

Der har været en kæmpe opbakning i gruppen, og det har været fantastisk også at følge de andres proces også. Vi er startet nogle meget forskellige steder og har haft meget forskellige vilkår undervejs. Jeg har knoklet med at få min praksis i gang sideløbende, har et deltidsjob og små børn, så jeg har været langt bagud ind imellem og mangler stadig at implementere en hel del, nu hvor kurset er slut. Men nu vælger jeg at tænke det sådan, at jeg er heldig, at jeg stadig har så meget til gode!

For lige at opsummere, er det altså et kursus, der giver dig meget mere end bare en indføring i online markedsføring – det handler i høj grad også om at lære at lave det rigtige indhold. Det er ikke en ”one-click installation” og så kører det.

Det er seriøs viden, grundighed og hårdt arbejde – men så vil du med garanti også få nogle resultater, du ikke bare kunne have betalt dig til hos et hjemmesidefirma.

sigridJeg giver Maj og hendes Online Markedsføringsmentorforløb min allerbedste anbefalinger!”

Sigrid Reinvard Kølster – Psykologsigrid.dk

Jeg svarer gerne på spørgsmål vedrørende forløbet. Kontakt mig på
Mobil: 30282395 eller mail: kontakt@psykologsigrid.dk

Cecilia fortæller:"Materiale, viden og moduler er formidles på en letforståelig måde, så alle kan være med og give sig i kast med opgaverne. Topmotiverende!"
“Jeg starter med det vigtigste: Jeg kan kun på det varmeste anbefale Maj Wismanns Markedsførings Mentor Forløb. Forløbet er til dig, der virkelig vil se resultater i din forretning. Forløbet er til dig der vil have seriøs viden og arbejde målrettet for at komme fra A til B. Du skal være indstillet på, at dette ikke er en quickfix løsning. Du skal sætte tid af i din kalender hver uge, du skal sætte dig ned foran computeren og du skal knokle igennem – hvis du vil se resultater.

Jeg har arbejdet som selvstændig diætist i snart 10 år og praktisk talt gjort det samme altid. Inden jeg startede på OMMF, var jeg på alle måder helt grøn i alt der vedrører den digitale verden. At vove mig ud i et online mentor forløb, var helt nyt for mig og lidt grænseoverskridende.

I dag er jeg så glad for at jeg gjorde det. Jeg har lært en masse nyt og er blevet klædt godt på, til selv at kunne navigere i alle dele af min virksomhed. Hjemmeside, Facebook, Nyhedsbreve, SEO, artikelskrivning og personlige månedsplaner, til at holde kampgejsten intakt, er noget af det jeg bruger min tid på nu.

Hvorfor Maj?

Det unikke ved Maj er, at hun er på 24 timer i døgnet. Har jeg eller nogle af de andre deltagere haft brug for hjælp, så har der været hjælp at hente, både fra Maj, men også fra de andre kursister i den fælles facebookgruppe. Materiale, viden og moduler er formidles på en letforståelig måde, så alle kan være med og give sig i kast med opgaverne. Topmotiverende!

Nu bliver jeg sluppet fri efter ½ års kursus under Maj’s vinger. Jeg føler mig klar til at tage springet og stå på egne ben.

Min halvårsplan ligger klar til at jeg skal udvikle nye produkter og kurser. Jeg har en rigtig god mavefornemmelse med min forretning og glæder mig til fremtiden.

Cecilia Hjort BruunJeg giver topkarakter til Maj og anbefaler Maj’s Online Markedsføringsmentorforløb på det varmeste!”

Jeg svarer gerne på spørgsmål vedrørende forløbet.

Cecilia Hjort BruunDiaetistkompagniet.dk
Mobil: 22177287 eller mail: info@diaetistkompagniet.dk

Tanja fortæller:"OMMF er gennemsyret af kvalitet fra start til slut. Prismæssigt ligger OMMF betragteligt over mine andre investeringer, men for første gang har jeg oplevet at få fuld valuta for pengene og mere til"
“OMMF er ikke blot – endnu – et produkt, som du måske køber til samlingen. Det er i særlig grad også et mindset du investerer i, hvor du trænes i og klædes på til opgaven som selvstændig. Og hvor køreplanen og fundamentet til at lave online produkter for mig næsten er en positiv sideeffekt.

Jeg har i flere år forsøgt og arbejdet på at lave onlineprodukter, men er aldrig rigtig fået lavet et slutprodukt, da jeg er strandet i processen. Jeg har derfor en ganske fin samling af “sådan laver du onlineprodukter” i min skuffe.

You name it I bought it!

SEO, søgeoptimering….og andre ord i den kategori er langt fra mit kompetenceområde. Jeg er ofte blevet præsenteret for dem, men har ikke kunnet knække nødden hidtil. Fordi det i tidligere produkter har været et missing link for mig. Og derfor standset mig i processen.

Gennem mit arbejde tager jeg ofte udgangspunkt i HHH-planen. Hvad vil du? Hvorfor? Og Hvordan? Jeg har i høj grad savnet HVORFOR og ikke mindst HVORDAN i andre produkter om emnet. Det har jeg fået her. Til fulde og mere til. Vi kom bagom og ikke mindst ned i tingene og materialet. Og “vi” fordi Maj guidede og støttede i arbejdet med sin faste og kompetente hånd og med sit kærlige og nysgerrige blik.

For ja Maj er direkte tilgængelig i dette forløb.

Hun er måske endda den, der er mest online. Er du kørt fast, har spørgsmål eller lige har fået en lys ide, så er hun tilgængelig med al sin viden og erfaring, som hun deler gavmildt ud af.

Hendes store engagement og interesse i holdet mærkes tydeligt.

Samtidig er der i forløbet også plads til og respekt for, at der leves et liv og drives en virksomhed ved siden af. Det har haft stor betydning for mig. Der er ikke en deadline, hvor du skal have et produkt færdigt. Det er din virksomhed, og du sætter tempoet.

Og derfor har vi også op holdet kørt i forskellige tempi, men stadig har kunnet sparre med hinanden og Maj har gennem sin store erfaring kunnet favne os alle uanset, hvilket brugerniveau vi var på.

Søger du quickfix og nemme løsninger, så findes der mange alternativer på markedet. Om du kommer i mål med dem? Måske? Jeg gjorde ikke.

Mener du derimod din (online)biz seriøst, så kan jeg på det varmeste anbefale OMMF.

OMMF er gennemsyret af kvalitet fra start til slut. Prismæssigt ligger OMMF betragteligt over mine andre investeringer, men for første gang har jeg oplevet at få fuld valuta for pengene og mere til. Jeg har fået både en knivskarp køreplan til onlinemarkedsføring, træning i mindset og ikke mindst sparring aktuelle på problemstillinger. Det er dette, som gør at jeg for første gang ved at jeg kommer helt i mål, selvom jeg stadig er igang med opgaverne her ved forløbets afslutning. “

Tanja GudiksenHar du spørgsmål eller overvejelser i forhold til OMMF – både store eller små – så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Enten på mail@tanjagudiksen.dk eller 60-898874.

Tanja GudiksenTanjagudiksen.dk

 

Gitte fortæller:"Forløbet har været alle pengene værd og meget mere end det!"
“Maj kendte jeg ikke inden forløbet, jeg har sporarisk fuldt forskellige eksperter inden for business og var faktisk lidt i tvivl om, hvilken udbyder jeg skulle vælge. Udtalelser fra tidligere deltagere på Majs hjemmeside, samtale med en tidligere kursist og med Maj, gjorde at jeg valgte Majs Online Mentor Forløb.

Her 6 måneder efter, siger jeg; heldigvis, at jeg valgte Majs forløb. Ganske enkelt fordi Maj er dygtig, hun er grundig og nærværende inde i forummet. Hun forstår virkelig at lære fra sig. Derudover lover hun inden quick fix, kun at med hårdt arbejde og lave modulerne, vil det på sigt give bennefit. Forløbet har været alle pengene værd og meget mere end det!

Mine bekymringer inden kurset var meget om jeg kunne transformere Majs moduler, hvor der er fokus på online produkter til min egen business, som er fysiske events som sælges online. Det har ikke været et problem, da jeg har kunnet bruge langt det meste af modulerne.

Det siger sig selv, at på et 6 måneders forløb, så er der rigtig meget information. Maj har serveret det i 10 mundrette bider aka veltilrettelagte moduler, som vi modtog hver 14. dag. Det gjorde at jeg ikke blev overfyldt med information, men har kunnet arbejdet med opgaverne i mit eget tempo i løbet af de 14 dage. Min nye hjemmeside er først færdig nu her efter forløbet, men det giver mig ro, at jeg ved, at jeg bare kan gå tilbage til modulet, som omhandlede hjemmeside, lave opgaver og så er der styr på det.

Når jeg sidder selv derhjemme med min biz i hverdagen, har jeg brug for struktur, hvilket Maj har lært mig at blive bedre til. Bevidstheden om at strukturen er en nødvendighed for mig, gør at jeg faktisk er blevet bedre til det og med Majs redskaber er jeg på vej til at få det godt indarbejdet i min hverdag.

Udover at det er et fantastisk land- og kursussted Maj har, så giver det så meget energi og gå-på-mod, at mødes med 13 skønne selvstændige kvinder. Vi har mødtes fysisk hos Maj 3 gange og ellers været på et fælles forum, hvor vi bakker op om hinandens projekter med støttende ord og konstruktiv feedback. Det har virkelig været en uundværligt forum. Netværk er essentiel for mig, da fællesskabet, energien og sparingen fra de andre er brændstoffet i mit arbejdsliv.

Det bedste jeg har lært er at være mere professionel i min tankesæt omkring min biz. Det har givet en ro i mig og troen på, at min biz er på vej, at det nok skal lykkes at få en levedygtig biz med singleevents.  

Gitte EllegaardSå JA for pokker, jeg anbefaler til fulde Majs online mentor forløb til Alle ☺”

Har du spørgsmål omkring Online Mentor forløbet, så følg fri til at kontakte mig på hej@minglr.dk eller på tlf. 21694697.

Gitte Ellegaard – Minglr – events for singler. – Minglr. dk

Susanne fortæller:"Nu får jeg faktisk de kunder ind i min klink, som jeg helst vil arbejde med"
“Jeg tilmeldte mig som den første på Maj´s forløb, fordi jeg have hørt en hel del om Maj, og må sige, at det er det bedste, jeg har gjort for mig selv og min forretning.

Jeg kan næsten ikke få armene ned igen, for jeg har lært så meget om mig selv, min forretning og online markedsføring at jeg kan arbejde videre de næste mange år.

Jeg tilmeldte mig, fordi jeg ville spare penge på markedsføring på den lange bane, og fordi jeg skulle lave min forretning om til en mindre virksomhed med fokus på at arbejde mindre og mere målrettet.

Teknik har aldrig været min stærke side, og jeg har været udfordret på mange måder, men WOW, hvor har jeg lært meget, og er vildt glad over alt det, jeg har lært. Jeg må tilstå jeg har arbejdet benhårdt for at nå i mål med alle opgaverne, men det har styrket min personlig udvikling, og jeg er blevet top tunet på min målgruppe.

Resultatet ses på mine bookninger, og nu får jeg faktisk de kunder ind i min klink, som jeg helst vil arbejde med. 6 mdr. lyder af meget, men tror mig de flyver afsted, fordi der hele tiden er målrettet arbejdsopgaver.

Susanne JensenMaj er simpelhen en fantastisk kvinde, og er helt klart mit forbillede, når det handler om business kvinder.

Hun får dig til at rykke helt vildt med hendes metoder, så hvis du er klar på action og forandring, så skal du helt klart vælge Maj´s forløb”

Susanne JensenTotal-bodyzone.dk

 

Margit fortæller:"Maj er ligetil, ærlig og hjælpsom. Hun er en ildsjæl, og vil at du lykkes."
“Igennem 1 års tid har jeg fulgt Maj og mange andre som arbejder med online markedsføring. Har taget forskellige kurser, som alle lover, at nu sker der noget….. så bare ikke lige det, jeg oplevede.

Jeg blev anbefalet Maj og skrev til hende, hvad kan du gøre for mig, og er dit kursus noget jeg kan bruge (bor i Sverige)?

Maj ringede til mig og så var der ingen tvivl, jeg måtte gå hendes kursus. Maj er ligetil, ærlig og hjælpsom. Hun er en ildsjæl, og vil at du lykkes. Hun kan rumme forskellighederne i kursisterne, men også i virksomhederne, og så evner hun at hjælpe dig til at finde din egen vej til succes.

Margit BillesöMajs OMMF har min varmeste anbefaling, her er der handling og en seriøsitet, som jeg ikke har oplevet på ret mange andre kurser.”

Margit BillesöBillesotraning.com

Camilla fortæller:"Helt konkret har jeg nu ved forløbets afslutning fået etableret et nyhedsbrev, fået mange tilmeldinger, 2 onlineforløb på tegnebrættet, struktur på det næste halve års opgaver, mod på at blive en succes, stor viden om onlinebiz anno 2016 samt ikke mindst adgang til et stort forum af professionelle online-folk i forskellige brancher."
“Jeg havde ¾ år tilbage af mit studie til psykoterapeut og havde allerede en masse ideer om at arbejde med min praksis på et mere kommercielt og professionelt niveau end gennemsnittet. Jeg var på udkig efter ”modellen”, da jeg faldt over Maj Wismanns OMMF-forløb.

Her blev jeg mødt med en ”no bullshit” attitude, som gik rent ind hos mig. Hardcore gennemprøvet model og jeg tog straks et gratis seminar for at tjekke Maj ud.

Jeg var behørigt imponeret og tændt på at komme i gang med det samme.

Opstart, introduktion, moduler, opfølgning mellem moduler, Q&A calls og Majs tilgængelighed er alt sammen med til at OMMF er sindssygt professionelt – og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jeg kommer til at nå break-even hurtigt!

Både Maj og hele opbygningen af forløbet giver så meget mening, og det er tydeligt, at der er tænkt over alle detaljer. Maj er altid klar med svar eller udfordrende spørgsmål og kommentarer, der alt sammen er med til at udvikle din forretning.

Det har været skønne måneder fyldt med ideer, hårdt arbejde, små og store sejre og et super hold at dele med. Dertil en mentor, som med stort engagement og kærlighed til faget og sine kursister, har ladet sig begejstre, undre og heppe under hele forløbet.

Helt konkret har jeg nu ved forløbets afslutning fået etableret et nyhedsbrev, fået mange tilmeldinger, 2 onlineforløb på tegnebrættet, struktur på det næste halve års opgaver, mod på at blive en succes, stor viden om onlinebiz anno 2016 samt ikke mindst adgang til et stort forum af professionelle online-folk i forskellige brancher.

Camilla FrøjkJeg kan KUN anbefale det her forløb! Er du villig til at investere en god portion tid (og blod, sved og tårer) i at arbejde struktureret og målrettet med din onlinebiz – så er det Maj du skal have fat i.

KÆMPE tak til Maj Wismann. Uden dig og OMMF sad jeg nok stadig og drømte…

God fornøjelse!”

Du er velkommen til at kontakte mig på e-mail, hvis du har brug for at vide mere om forløbet: camilla@amazingmind.dk
Camilla Frøjk – AmazingMind

Spørgsmål og svar om forløbet

Skal jeg være 100% på plads med mit forretnings-setup for at kunne være med?
Nej, for hulan da. Slet ikke.

Men det er en god idé, hvis du har gjort dig nogle overvejelser om, hvad i din forretning, du synes er sjovest og mest interessant at arbejde med. Det er klart, at jo længere fremme, du er med dine planer og din forretning, jo mindre skal du have på plads undervejs i forløbet. Det betyder, at du så kan bruge krudtet på noget andet. Men det er altså ikke et must.

Jeg har også haft en del kursister, der ikke havde noget konkret produkt eller nogle ydelser til salg endnu, men som gerne fra start af ville lære, hvordan de kunne tænke online markedsføring ind i det hele. Så sådan kan man altså også gøre det

 

Jeg har aldrig arbejdet med online markedsføring før. Er det et problem?
Nej, og halleluja for dig!

Faktisk er det en kæmpefordel, at du starter forfra, for så har du ikke en masse ting og vaner, du først skal ”af-lære”. Jeg har også flere gange oplevet at have kursister, der har været med på forløb, hvor de har fået noget forkert at vide, og derfor har de skulle bruge en hel del tid på oprydning.

F.eks har jeg haft nogen, hvis side var helt forsvundet i Google på grund af dårlig rådgivning, og også nogen, der var blevet rådet til at installere en popup, der sløvede deres hjemmeside så meget ned, at både Google og kunderne havde svært ved at komme ind på den.

Så at starte helt fra scratch er bestemt ikke en ulempe!

Jeg har været på masser af andre forretningsforløb, kan du overhovedet lære mig noget nyt?
Måske.

Jeg går ud fra, at du hopper med på mit forløb, fordi du endnu ikke helt er kommet i mål med dine ønsker for din online forretning.

Hvis grunden til dette er, du ikke lavede dit hjemmearbejde og dine opgaver på de andre forløb, og du heller ikke har tænkt dig at gøre det på mit forløb, ja, så vil du nok ikke få så meget ud af det.

Online Markedsføring er i den grad en disciplin, der kræver tid. Skal du have succes med det, er du nødt til at sætte tid af til at arbejde med det.

Jeg vil gøre, hvad jeg kan for at holde dig til ilden, jeg er hurtig til at svare dig på de spørgsmål, du måtte have og går du i stå med det tekniske, så hjælper min tekniske assistent dig gerne videre. Men du skal også selv gøre en indsats.

Hvis grunden derimod er, at de kurser, du var på, ikke gav dig den viden, du havde behov for – eller måske ligefrem gav dig forkert viden, så er jeg sikker på, at jeg kan hjælpe dig.

Mit forløb er ikke en kopi af et amerikansk kursus eller noget, jeg har læst om i en bog. Det er et forløb, jeg har lavet ud fra mine egne erfaringer med at starte en succesfuld online forretning op. Så der er ikke noget, der ikke er afprøvet eller testet, og al den viden og de erfaringer, jeg har, tilpasser vi din forretning.

Jeg har selv været på kurser, hvor man prøvede at tvinge min forretning ned i en fastlagt skabelon, så jeg ved, at den slags ikke virker. Hos mig får du i stedet reel viden og dertil hjælp til at bruge den viden bedst muligt i din egen forretning.

Jeg kan ikke komme med til kickoff-dagen. Hvad gør jeg?
Øv, altså.  Men der er selvfølgelig ikke noget at gøre ved det, hvis du ikke kan komme. Nogle gange er der bare ting, der spænder ben, og du kan sagtens følge med i forløbet alligevel.

Men når det er sagt, så vil jeg selvfølgelig anbefale dig, at hvis du på nogen måde har mulighed for at rykke rundt på noget og komme med, så gør det.

Det er her, du møder både mig og de andre på holdet, og jo bedre I kender hinanden, jo mere kan I sparre med hinanden inde i facebook gruppen. Det er også tit på de forskellige workdays, at der bliver lavet aftaler om arbejdsgrupper og den slags, så det er virkelig en god idé at være med, hvis det på nogen måde er muligt.

Giver det kun mening at være med, hvis jeg gerne vil lave online produkter?
Nej, bestemt ikke.

Der er et enkelt modul om online produkter, men den viden kan nemt overføres til alt muligt andet i din forretning, og det gælder også resten af forløbet. Jeg har dog primært målrettet det til dem, der arbejder med klientforretning og sælger en eller anden form for rådgivning, ydelse, undervisning, terapi el.lign. Men mange af teknikkerne vil være de samme indenfor andre brancher.

Jeg sælger børnetøj, og har altså med et fysisk produkt at gøre. Kan jeg få noget ud af at være med på OMMF?
Altså, du vil kunne lære en masse om at arbejde med online markedsføring generelt, men jeg er ikke helt sikker på, at mit forløb vil være det bedste for dig. Det kommer lidt an på din indgangsvinkel. Men smid mig en sms på 22 37 62 93 – så kan vi lige tage en snak om det.
Hvor mange timer skal jeg bruge på forløbet?
Det kommer meget an på dit udgangspunkt, men forvent at bruge 5-10 timer om ugen. Det ved jeg godt kan være svært for nogen, men jo mere tid du bruger, jo mere får du ud af forløbet. Så jeg vil altså anbefale dig at smøge ærmerne op og give den gas.

Som en bonus på forløbet får du i øvrigt et interview med Anders Thue Pedersen fra Timeblock.com om effektivitet og flow. Det kan hjælpe dig med at bruge din tid mere effektivt, så du virkelig får noget fra hånden.

SKAL min hjemmeside være i WordPress?
Nej, det skal den ikke. Jeg har haft flere kursister, der har benyttet sig af andre hjemmeside-systemer. Men hvis du har en side, som du ikke selv kan arbejde med eller hvor du ikke kan tilføje de vigtigste plugins osv., så vil jeg anbefale dig at skifte system.

Jeg anbefaler altid WordPress, fordi det er et system, der er nemt at arbejde i, som giver masser af mulighed for tilpasning – og som fungerer supergodt ift. SEO. Jeg bruger også selv WordPress, så det er det system, jeg bedst kan hjælpe dig i.

Hvis du ønsker at skifte over til WordPress (eller starte en ny hjemmeside op), så husk, at du som deltager på mit forløb, får adgang til nogle helt unikke OMMF tilbud på WordPress hjemmesider i forskellige prisklasser.

Jeg kan ikke deltage på alle Q&A-Calls, hvad gør jeg?
Du tager det bare roligt 😊

For det første kan du altid fyre alle dine spørgsmål af inde i facebook gruppen. Så er du sikker på at få hurtigt svar, så du kan komme videre med arbejdet.

For det andet bliver alle calls optaget og sendt ud som lydfil samme dag, så du kan lytte med – men så kan du selvfølgelig ikke stille spørgsmål undervejs.

Så det går nok. Men prøv alligevel at få sat de forskellige calls ind i din kalender, så du misser så få af dem som muligt. Det giver altså noget ekstra at mødes – også selvom det er online.

Virker FB-Gruppen? Jeg har nemlig tidligere været på et andet forløb, hvor der ikke skete en skid i gruppen...
Ja, den virker. I den grad!

Udover at I jo kan sparre med hinanden, så er vi to, der hele tiden holder øje med gruppen: Mig og min tekniske assistent, Malene fra Netinspire.dk, som faktisk også ved en del om online markesføring. Selv tjekker jeg ind flere gange om dagen, så som regel kan jeg svare meget hurtigt på alle spørgsmål, der måtte komme – og i hvert fald indenfor 24 timer.

Hvis du skriver fredag aften eller lørdag eftermiddag eller noget, kan det selvfølgelig godt være, at jeg ikke lige har facebook åben, men normalt vil du altså få svar meget hurtigt.

 

Jeg er blogger. Kan jeg komme med, selvom kurset ser ud til at henvende sig til folk med klienter?
Ja, det kan du sagtens.

Jeg har allerede haft flere bloggere på mit forløb, og de har alle givet udtryk for, at kurset har været en kæmpehjælp for dem. Det har gjort det nemmere for dem at lave deres blogindlæg og tænke SEO ind i dem og den slags, men de har også fået en dybere forståelse af hele online markedsførings-verdenen, som jo er super vigtigt, når man arbejder som blogger.

Jeg har et produkt - det sælger ikke en dyt - kan du hjælpe mig?
Det kommer an på!

Der kan være mange grunde til, at dit produkt ikke sælger.

Min erfaring siger mig dog, at man ofte har lavet et produkt/forløb, der enten ikke er efterspurgt af kunderne, eller også er der “et eller andet”, der skal justeres på, og så må vi jo se på det. Det kan også være, at du har et produkt, som der simpelthen ikke er nok “trafik” til – altså potentielle kunder nok, der ser.

På forløbet er der f.eks. et helt modul, der er dedikeret til SEO – så du lærer, hvordan du finder ud af, hvad dine potentielle kunder rent faktisk søger på, og lærer hvordan du skriver tekster, der rammer direkte ned i din målgruppes efterspørgsel. Samtidig lærer du, hvordan du får dine tekster til at få de gode placeringer i Google, så kunderne kan finde dig.

I det hele taget er mit forløb skruet sammen på den måde, at du får al min viden om at markedsføre dig online (oversat til Maj-sprog: få en hjemmeside, der arbejder for dig 24/7) + hvordan du laver online produktioner, der rent faktisk sælger.

Så jeg skal i hvert fald gøre mit bedste for at hjælpe dig i gang med at hive kunderne ind på din hjemmeside og få skruet op for salget.

Hvad hvis jeg kommer bagud og ikke kommer i gang igen? Det har jeg nemlig oplevet på andre forløb.
Så slår jeg en klo i dig.

Haps!

Jeg er ikke en mentor, der lader mine kursister sejle i deres egen sø! Hører jeg ikke fra dig, så skriver jeg til dig og spørger, hvad jeg kan hjælpe dig med, hvor du er gået i stå, og hvad jeg kan gøre for at få dig videre.

Har du brug for en lille peptalk, så er det dét, du får.

Min mission er at få dig igennem mit forløb, med så meget viden implementeret som muligt.

Det har du mit ord på.

Er det for teknisk for mig?
Nej 😀

Jeg tror, du vil blive overrasket over, hvor teknik-forskrækkede kursister, jeg har haft igennem, som er kommet ud på den anden side med et stort grin på læberne og følelsen af at være top-seje-teknik-hjemmeside-nørder.

Men du kommer til at lære det stille og roligt, og er der noget du bøvler med, så hjælper jeg dig gerne, eller også gør min tekniske assistent. Så vi skal nok finde en løsning på de problemer, der evt. måtte komme.

Det er klart, at der selvfølgelig kan være nogle ting på f.eks din hjemmeside, hvor vi ikke kan hjælpe dig, men så hjælper vi med at finde nogen, der kan. Ofte er det bare en lille indstilling, der skal pilles ved.

Som deltager på forløbet får du desuden adgang til en masse bonusmateriale, bl.a. en video fra Jonas Donbæk, hvor han kommer med en 30 minutters videoguide ”WordPress for begyndere” – og der findes også meget andet hjælp at hente derinde.

Min pointe…

Er der noget, der driller, så krydser vi den bro, når vi når dertil, og er der brug for en video med en gennemgang af et eller andet, så får jeg lavet det.

Igen: Mit mål er at få dig igennem forløbet på den bedst mulige måde, med så meget implementeret som muligt 😀

Jeg er bange for at komme bagud, fordi jeg holder sommerferie på et andet tidspunkt end forløbet - hvad gør jeg?
Godt spørgsmål!

Jeg vil anbefale, at vi to tager en snak og lægger en plan.

Der holder!

Det nytter ikke noget, at du kommer bagud – det ved vi begge. Så derfor skal vi selvfølgelig lægge en plan for dig, og det skal jeg nok hjælpe dig med.

Skal jeg have 10000 ideer til online produkter i forvejen?
Nej, for hulan – slet ikke!

Vi starter helt fra bunden med dig og din målgruppe, og igennem de første moduler finder du faktisk ud af, hvad dine kunder gerne vil købe af dig, og hvad du har lyst til at sælge til dem – og lige i det spot, opstår ideerne til dine online produkter.

Har du aldrig set på din målgruppe med online marketing øjne før, vil du med garanti blive enormt overrasket over, hvor meget viden, du kan få om dem, ved f.eks. at undersøge, hvad de søger efter på Google.

Der er  stor forskel på at have en ide om, hvad dine kunder vil have, og så rent faktisk vide det.

Noget af det, mine tidligere kursister ofte fortæller mig er, at de virkelig nyder, at de efter mit forløb har en helt konkret plan at arbejde efter, hvor de ved, at det de gør, er det rigtige, og at det de arbejder på, giver mening.

Det giver dem en “skarphed” – de kommer ind til kernen!

Både af dem selv – altså, hvad er det egentligt, JEG ønsker at sælge i min biks – både online og offline.

Men også af deres kunder – hvad er det rent faktisk, mine kunder ønsker sig fra mig.

Når man VED det – ikke bare TROR, men VED – så er det så hulans meget lettere at arbejde med og i og på ens forretning.

"Maj, jeg har tidligere været på et business-forløb, hvor der var en lukket gruppe på Facebook, hvor jeg blev lovet sparring, men vedkomne kiggede kun ind i gruppen to gange om ugen, og det var ALT for lidt i forhold til, hvad jeg havde brug for. Jeg har virkelig brug for at blive holdt i hånden. Hele vejen. Hver gang jeg har spørgsmål. Og det ved jeg godt, at du lover, for det står i din kursusbeskrivelse, men det er jeg bare blevet lovet før, og det er ikke fordi, at jeg ikke tror på, hvad du siger, men...."
Jeg er HELT med.

Jeg kender det godt.

Virkelig.

Når jeg laver en investering, så vil jeg faktisk også gerne være helt sikker på, at jeg får det, jeg:

1) har brug for

2) betaler for

Men du skal vide én ting omkring min forretning!

Jeg er ikke kommet hertil forretningsmæssigt, fordi jeg lover noget, jeg ikke holder.

Tværtimod.

Så når jeg skriver, at man får adgang til en lukket gruppe på Facebook med de 10+ andre kursister på mit Online Markedsførings Mentor Forløb, og jeg holder dig i hånden hele vejen, så er det faktisk fordi, jeg mener det.

Jeg holder hele tiden øje med, om der kommer spørgsmål inde på FB-gruppen, og svarer med det samme jeg har tid, og det er ofte med det samme; og i hvert fald indenfor 24 timer. For en sikkerheds skyld har jeg endda allieret mig med Malene fra Netinspire.dk, der også er med på facebook og gerne svarer på spørgsmål, hvis jeg af en eller anden grund ikke lige har muligheden for det.

Jeg prioriterer altså hurtige svar meget højt, fordi jeg ved, hvor vigtigt det er at få hjælp NU, når man er kørt fast i et eller andet teknisk på hjemmesiden, hvis der er en artikel, der driller, man har et spørgsmål til et af modulerne, man lige skal have sparring på titlen til sit online kursus osv. osv. osv.

“Jaja Maj, du snakker og R**** den går”, sidder du måske og tænker.

Tja, jeg har jo faktisk kun mit ord på, at jeg holder, hvad jeg lover.

Eller det vil sige…

Du kan jo også tjekke de udtalelser, der ligger i forbindelse med mit forløb.

F.eks. skriver Maria:

Forløbet er super grundigt, og er der noget man bliver i tvivl om eller usikker på, spørger man bare, og så er Maj lynhurtig til at svare, og det er guld værd”

Jeg er så dårlig til teknik. Hvad gør jeg?
Start med at tage det helt, helt roligt. Der er ingen problemer, der ikke findes en løsning på.

Rigtig meget af det, vi laver, handler ikke om teknik, så dér er jo ingen problemer. Og de steder, hvor teknikken spiller en rolle, hjælpes vi ad. Som regel finder vi ud af det sammen – og finder vi ikke selv en løsning på problemet, så finder vi nogen, er kan.

Lærer jeg, hvordan man laver webinarer?
Nej, det gør du faktisk ikke. Ikke som udgangspunkt, i hvert fald.

Men hvis holdet synes, det kunne være spændende, at vi brugte noget tid på det, så synes jeg da, at vi skal gøre det. Så fortæller jeg f.eks. gerne, hvordan jeg bygger mine egne webinarer op, hvilket udstyr jeg bruger osv.

Men husk også, at du altid er velkommen til at spørge mig om de ting, du lige finder relevante. Så har du behov for et par tips til et webinar, så spørger du bare inde i Facebook gruppen.

 

Jeg vil rigtig gerne blive bedre til at bruge Facebook i min forretning. Lærer jeg noget om det på dit forløb?
Altså som udgangspunkt er det ikke en fast del af forløbet, udover at jeg selvfølgelig svarer så godt, jeg kan, på dine spørgsmål. Men lige mht. de sociale medier, så handler det faktisk tit om simpelthen at komme i gang. Vi har nok en tendens til at overtænke det lidt for meget, og så får vi ikke lagt noget på.

Hvis du så får lyst til at tage det skridtet videre og begynde at annoncere på Facebook, så får du via forløbet adgang til to online kurser med hhv. Halfdan Timm og Anne Billing, som begge handler om annoncering på Facebook.

Helt ærligt … Jeg har erkendt, at jeg er doven, og det er ikke altid, at en pisk over nakken er godt nok. Hvis jeg ikke selv får det gjort, laver du så tingene for mig?
Nej, jeg laver ikke tingene for dig, for det ville jo ikke hjælpe dig på den lange bane. Du skal selv gøre det, så du kommer ind i vanen og lærer, hvordan man gør.

Men jeg hjælper dig, hvis du har konkrete spørgsmål og jeg gør, hvad jeg kan, for at motivere dig til at komme i gang. Har du svært ved at få arbejdet gjort, anbefaler jeg at starte en arbejdsgruppe, hvor I sidder flere sammen og arbejder ind imellem. Du kan også bruge nogle af de redskaber, du lærer i interviewet med Anders Thue Pedersen fra Timeblock.com. Det er redskaber, der gør, at det vil blive nemmere for dig at få tingene fra hånden.

Jeg giver dig også gerne deadlines, hvis det er det, du har brug for, men jeg skriver altså ikke din tekster og jeg laver ikke din produkter. Jeg hepper, hujer og er din cheerleader hele vejen, men du skal selv sætte dig ned og få tingene gjort.

Jeg anbefaler, at du sætter 5-10 timer at om ugen til at arbejde med de ting, du lærer på kurset. Mindre kan selvfølgelig også gøre det, men jo mere tid, du lægger i forløbet, jo mere får du ud af det.

 

Jeg vil gerne have min biz op at køre så hurtigt som muligt, så jeg ikke behøver at arbejde så meget mere. Hvor hurtigt kan jeg få resultater?
Se, det var jo her, jeg kunne skynde mig at love, at du aldrig behøvede at arbejde mere, hvis bare du fulgte mit forløb. – Men sådan er det altså desværre ikke.

Dine resultater kommer for det første meget an på, hvor du er i din forretning.

Jeg har hjulpet mennesker, der allerede var godt i gang og allerede havde opbygget en stor e-mail liste, og de kom hurtigt til at tjene penge, fordi de allerede kendte deres målgruppe og havde godt fat i den.

Men hvis der ikke er nogen, der kender til dig i forvejen og hvis din forretning er helt ny og du måske knap nok ved, hvad du vil sælge og ikke har en hjemmeside osv., så vil det selvfølgelig være noget, der først skal bygges op. – Og det tager tid.

I det hele taget tager online markedsføring tid. Nogle få er heldige og skaber lynhurtigt en gevinst, men for de fleste er det en langsigtet strategi, som der skal lægges en hel del arbejde i for at få succes med.

Hos mig lærer du at lægge de rigtige korn, så du mindsker spildtid og fejlslagne forsøg, og i stedet gøder jorden, så du kan nyde godt af høsten mange år fremover.

Det er måske et mærkeligt spørgsmål, men du er jo selv sexolog og har websexolog.dk, som du markedsfører online. - Og jeg er også sexolog, og vil også gerne markedsføre mig online. Er det så okay, jeg er med på dit kursus?
Godt spørgsmål, men der findes ikke rigtigt et ja eller nej.

For altså… Hvis du ønsker at være min direkte konkurrent og lave de samme produkter, som jeg sælger på websexolog, så vil det ikke være så fedt. Hverken for dig eller mig. Så hvis det er tilfældet, skal du hellere vælge et andet kursus.

Men når det er sagt, så har jeg tidligere haft både sexologer og parterapeuter igennem forløbet. De har haft deres egne idéer til deres egne, unikke produkter, og det er altid gået rigtig godt. Men man skal selvfølgelig have respekt for hinanden hele vejen.

Hvis der er andre på holdet, der arbejder med det samme som mig, hvordan undgår jeg så, at de stjæler mine idéer?
Helt ærligt, så kan jeg jo ikke love, at det ikke sker, men jeg har ikke tidligere oplevet det som et problem. Jeg synes, at alle holder tæt og at vi sammen skaber et fortroligt rum, hvor alle bakker hinanden op.

Man kan jo også sagtens arbejde med det samme, men alligevel have helt forskellige indgangsvinkler til det. Jeg har f.eks. haft et hold med hele 3 stresscoaches på, og hver havde deres unikke profil og forretning.

Derudover er det jo altså heller ikke nemt at stjæle et produkt, som du selv har udviklet med din egen titel og dit eget indhold. Der findes jo regler om ophavsret mm. Men jeg har altså ikke oplevet det som et problem.

 

Husk!Maj Wismann - iværksætter mentor

Husk, er du på nogen måde i tvivl om, om mit forløb er det rigtige for dig, så er du hjertelig velkommen til at sende mig en sms på 22376293. Så aftaler vi en tid, hvor jeg ringer dig op, og vi tager en ærlig snak, så du kan finde ud af, om jeg er den rigtige til at hjælpe dig.

Og hvis jeg ikke er, så vil jeg med glæde henvise dig til andre, der kan hjælpe dig videre.

Kh,
Maj

 

 

Online Markedsførings Mentor Forløb med Maj Wismann

 

→ Få hjælp til flere kunder. Nu! ←
Close

Få Gratis adgang til 3 online foredrag

 • Kickstart din klientforretning" + arbejdsark
 • Sådan opbygger du en hjemmeside, der arbejder for dig 24/7
 • Spark R** i din biz med webinars
 • Følg mit nyhedsbrev og få onlinebiz tips, der virker
.