Kickstart din klientforretning – Gratis online iværksætter kursus

Jeg har adskillige gange afholdt webinaret “Kickstart din klientforretning – 9 trin til en professionel OG indbringende business”, hvor jeg fortæller dig om, hvordan jeg fik bygget min klient forretning op, så jeg endte med at have venteliste på 6 måneder.

Da jeg lukkede min fysiske klinik ned lørdag den 15. juni 2013 for at hellige mig mit online univers, havde jeg en venteliste på over 6 mdr.

Maj Wismann - Kickstart din klientforretningJeg har siden 2006 år haft privat praksis i Nyborg – den kedeligste by af alle (undskyld Nyborg), og stort set alle jeg har snakket med, har undret sig over, hvordan hulan jeg har kunne få klienter til min forretning.

I starten kæmpede jeg vitterligt. Og jeg kæmpede mest med at gøre alt det jeg havde lært var “Det rigtige” at gøre, og prøvede at undgå det, som man ikke skulle gøre.

Det kostede mig bl.a. kassen i annoncer!

Jeg nåede til et punkt, hvor jeg var ved at køre død i det – skulle jeg vitterligt kæmpe SÅ meget for hver evig eneste kunde/klient?

Jeg har altid været kreativ, og når tingene ikke har virket, har jeg prøvet nye veje. For selvom jeg på daværende tidspunkt havde mit gode skolelærejob, så VILLE jeg kunne leve af min forretning på et tidspunkt.

Så det gjorde jeg. Altså blev kreativ. Og jeg gik nye veje. Anderledes veje. Jeg gjorde det, som jeg var blevet lært man ikke skulle.

Og så skete der noget!

Og det gik faktisk rigtig stærkt. Også INDEN jeg startede min online forretning på www.websexolog.dk op.

Her i webinaret eller online foredraget får du både fif til online ,men sørme også offline strategier, så du kan lære at tiltrække ikke bare flere men også de rigtige klienter.

Der er nemlig masser af strategier, du kan bruge, som giver god bonus, hvis du ønsker at sidde med 1:1 klienter enten live eller over telefonen.

Sådan får du flere klienter – et gratis terapeut iværksætter kursus på 90 min.

Maj Wismann - Kickstart din klientforretningI dette Gratis Webinar får du mine tricks – for ja – det vil jeg sku´ kalde dem. Og jeg deler mine indsigter, mit mindset (altså min tankemæssige indfaldsvinkel til min forretning) og mine oplevelser og erfaringer med dig.

Du får min uforbeholdne “Learning by fooling around” erfaringer fra de sidste 8 år som professionel terapeut med en professionel praksis.

Jeg har valgt at kalde webinaret “Kickstart din klientforretning – 9 trin til en professionel OG indbringende business”, fordi jeg vitterligt mener, at du KAN kickstarte din klientforretning og få flere kunder i bixen relativt hurtigt.

Jeg ved det faktisk – for jeg har i ny og næ været mentor for nyuddannede sexologer/parterapeuter/coaches mm. Og for dem, har det også virket 🙂

Og hør lige her…..

Du har en gave, du har en viden – og ja, den viden kan man finde mange steder og der er sikkert masser af andre, der har gået på samme hold som dig, bla. bla. bla….

Men stop så!

For hvis du tager din viden + dig = UNIK kombination, som ikke findes andre steder.. Bum.

Gratis online iværksætter kursusHvor mange sexologer/parterapeuter finder du lige, der f.eks. bruger ordet “hulan” – nej vel?

Blot et lillebitte eksempel på, at du har IKKE konkurrenter, du har kollegaer – for det er DIG + DIN viden dine kunder vil have.

Og jeg vil RIGTIG gerne hjælpe dig på vej til at få flere klienter = gøre verden til et bedre sted + gøre det mere sjovt for dig at have en forretning.

Det er fedt at gøre en forskel. Og jeg vil føre dig igennem de 9 trin og give dig ALT hvad jeg overhovedet kan presse ud af mit hoved på de 1 1/2 time, så du kan komme videre i din forretning.

Maj Wismann - Kickstart din klientforretningOg det er et løfte.

Der er fuld valuta for skillingerne, nå nej, det er jo gratis 😉

Jeg kunne aldrig drømme om at spilde din tid – så du har mit ord på, at du får konkret, brugbar og “nede på jorden” viden og redskaber – lige til at fise ud og implementere efterfølgende.

Kh,
Maj Wismann
Stifter af sitet Websexolog.dk + Majwismann.com

 

Lyt til “Kickstart din klientforretning”

✔ Inden du lytter med, så gør dig selv den tjeneste at print arbejdsarkene ud først.

Her kan du downloade de 5 arbejdsark som passer til online foredraget <——-

Efter selve webinaret kan du høre spørgerundenpå 45 minutter, hvor jeg besvarer spørgsmål om iværksætteri og dét at få en klient forretning op at køre hurtigt.

✔ Bogen jeg anbefaler omkring økonomi og penge hedder “The Trick To Money Is Having Some” – Du kan læse mere om den på Saxo.dk lige her <——-

Her kan du læse mere om mit Online Markedsførings Mentor Forløb <——-

❤ Ja, du må RIGTIG gerne dele på Facebook – Er du glad for det, du har hørt, vil jeg sætte STOR pris på, at du klikker “Like” eller “G+” eller smider et “Tweet” ❤

Gratis iværksætter kursus

→ Få hjælp til flere kunder. Nu! ←
Close

Få Gratis adgang til 3 online foredrag

  • Kickstart din klientforretning" + arbejdsark
  • Sådan opbygger du en hjemmeside, der arbejder for dig 24/7
  • Spark R** i din biz med webinars
  • Følg mit nyhedsbrev og få onlinebiz tips, der virker
.