Om Maj Wismann

Maj Wismann er en af Danmarks førende eksperter indenfor online kurser, online salg og online markedsføring.

I 2009 lancerede hun som den første og eneste parterapeut og sexolog sit første online kursus, og siden er en lang række kurser og andre online forløb og online workshops fulgt efter. Da successen i Danmark blev ved med at vokse, besluttede hun at gå internationalt.

I 2013 startede hun derfor stille og roligt op på det amerikanske marked, hvor hendes kurser på engelsk allerede er begyndt at slå igennem et ellers svært gennemtrængeligt marked. Maj Wismann er således en af de få i Danmark, der gennem en årrække har kunne tilskrive hovedparten af sin indtjening til online kurser, der sælges B:C.

Maj Wismann fra Onlinebiz.dk

Maj Wismanns eget motto er at lære fra de bedste og på samme måder hjælper hun gerne andre med at starte deres egen online forretning op.

Således fungerer hun som konsulent for en række større virksomheder, ligesom hun har rådgivet mere end 100 iværksættere og andre startups på sit Online Markedsførings Mentor Forløb. Desuden er Maj Wismann en ofte benyttet taler på konferencer o.lign. om online markedsføring.

Uddrag af Majs Wismanns CV:

* Dommer i DM i affiliate salg

* Taler på Danmarks største  online marketing konference Marketing Camp

* Taler ved DM14 – konference om Digital Markedsføring

* En af de første til aktivt at benytte sig af online kurser i egen forretning

* Konsulent for adskillige større virksomheder

* Medvirkende i en lang række bøger, videoer og andre indslag om online markedsføring

* Har rådgivet mere end 100 mennesker på sit 6 måneders Online Markedsføring Mentor Forløb, der indtil videre har været udsolgt på alle 7 hold.

Maj Wismann er født i 1977 og bor på Fyn sammen med sin mand, Mads, og hun er mor til tre børn; to drenge og en pige. Hun er oprindeligt uddannet som skolelærer, men skiftede spor og uddannede sig til sexolog og parterapeut.

Sideløbende med hendes online markedsførings forløb, er hun fortsat en af Danmarks førende og mest innovative sexologer og parterapeuter og skriver klummer for B.T.´s weekend tillæg hver anden lørdag, samt underviser på forskellige sexologiuddannelser rundt om i landet.

”Jo mere du ved, jo bedre klarer du dig” har altid været Majs motto, og derfor uddanner hun sig fortsat, både indenfor sexologien, parterapien og online markedføring.

Du kan følge Maj på de sociale medier her:

Facebook <—

Instagram <—

Twitter <—

→ Få hjælp til flere kunder. Nu! ←
Close

Få Gratis adgang til 3 online foredrag

  • Kickstart din klientforretning" + arbejdsark
  • Sådan opbygger du en hjemmeside, der arbejder for dig 24/7
  • Spark R** i din biz med webinars
  • Følg mit nyhedsbrev og få onlinebiz tips, der virker
.