Gratis hjælp til din online markedsføring

Synes du, at det kunne være spændende at lære, hvordan du via din hjemmeside får flere kunder, klienter, salg og højere bundlinje? Eller overvejer du at udvide din forretning med digitale kurser og produkter, teleklasser, webinars og online workshopsOnline markedsføring og digitale produkter?

Og kunne du rigtig godt tænke dig at lære noget fra én, der rent faktisk har gået vejen selv, og som også har jokket i spinaten (mange gange), trådt ved siden af, brugt sin energi på alt det forkerte (endda mens hun var på barsel – ohhh gru!), opfundet alt for mange dybe tallerkener og lært en masse ved at gå vejen selv?

Og bliver du rigtig inspireret af min hamrende ærlige, No BullShit tilgang til den digitale verden og online markedsføring?

Her finder du masser af inspiration fra min rejse i den digitale verden.

Jeg tror ikke en dyt på, at du i 5 nemme trin, kan læne dig tilbage og så kommer pengene rullende ind, fordi du har skrevet en e-bog, som du sælger for 149,- på din hjemmeside!

Men jeg tror på, at du kan – ligesom jeg har gjort det – langsomt og med godt gammeldags ærligt købmandsskab, med hjertet på det rette sted og med dine kunders interesse i fokus – skabe dig en rigtig god forretning online, hvor du viser, hvem du er, hvad du kan, og hvor du kan give dine besøgende på dit site afsindig god værdi, så de vil have mere.

Af dig.

Både online og offline.

 

Lad mig hjælpe dig med din online markedsføring

Følg min online forretning på facebook lige her – og få masser af inspiration, og konkrete redskaber, du kan også stille spørgsmål, som jeg så svarer på, og hvor alle andre, der følger med også har mulighed for at svare på. Så kom ind og vær med.

  • Lyt til podcasten på 60 minutter, hvor jeg bliver interviewet af Mikael Rieck og Søren Riisager om at sælge min viden som digitale produkter. Advarsel! -afsindig lyst til at give den en voldsom skalle i din forretning efterfølgende kan forekomme. Lyt med lige her
  • Lyt til 11 minutters lyn-inspiration om, hvordan en brevkasse-funktion på din hjemmeside kan give dig et flow af nye kunder og klienter. Lyt til podcastet lige her.
  • Deltag ganske Gratis i mit store online foredrag “Kickstart din klientforretning – 9 trin til en professionel OG indbringende business”. Der er arbejdsark du kan printe ud og arbejde videre med, og over 90 minutters erfaringer, redskaber, viden og strategier. Lige til at omsætte til handlinger, så du får en bedre klient-bix. Læs mere og se “Kickstart din klientforretning” lige her <——-
  • Deltag ganske Gratis i mit store online foredrag “Sådan opbygger du en hjemmeside, der arbejder for dig døgnet rundt – Knæk koden og lad din hjemmeside skaffe dig flere kunder, klienter, salg og en sjovere bundlinje”. Der er arbejdsark, lige til at printe ud og arbejde med. Lyt med til 90 minutters foredrag fyldt med redskaber til at få helt styr på din hjemmeside, så den skaffer dig kunder og klienter igen og igen. Læs mere og se online foredraget her <——-
  • Deltag ganske Gratis i mit og Rasmus Lindgrens webinar, om at lave webinars. “Spart R** i din biz med webinars”. Du får 60 minutter webinar om webinars og 30 minutters spørgsmål og svar fra deltagerne på livewebinaret, så du kan komme i gang med at lave webinars med det samme. Men pas på – du ender med at blive frygtelig inspireret 🙂 Webinar om webinars <——-

 

Få hjælp til din online markedsføring af Maj WismannEr der noget du er i tvivl om, eller ønsker du min hjælp til din forretning?

Så er du altid velkommen til at sende mig en sms eller ringe på 22376293 og få en snak.

God arbejdslyst

Kh,
Maj

 

 

→ Få hjælp til flere kunder. Nu! ←
Close

Få Gratis adgang til 3 online foredrag

  • Kickstart din klientforretning" + arbejdsark
  • Sådan opbygger du en hjemmeside, der arbejder for dig 24/7
  • Spark R** i din biz med webinars
  • Følg mit nyhedsbrev og få onlinebiz tips, der virker
.