Årsplan for Onlinebizzer – skal din forretning være succesfuld i 2021?

Ja tak – Lad mig få snitterne i Årsplan for Onlinebizzer 2021 <—

(Det koster kun din email)

 

Er du seriøs med din forretning og vil du gerne have, at den skal udvikle sig – positivt, altså – i det kommende år?

Så har jeg lavet en årsplan til dig!

En Årsplan for Onlinebizzer.

I årevis har jeg selv brugt arbejdsbøger til at hjælpe mig med at evaluere det år, der er gået og planlægge det næste.

Men selvom jeg nærmest har købt alt, hvad jeg har kunnet finde i både ind- og udland, så har jeg aldrig fundet den, der var helt rigtige for mig.

Det er derfor, jeg har udviklet Årsplan for Onlinebizzer.

Den har nemlig alle de ting med, som jeg har savnet i de andre bøger – bl.a. et stort fokus på hele onlinedelen af din forretning.

Ja, faktisk har jeg direkte målrettet Årsplanen til dig, der arbejder med en eller anden form for klientforretning og godt vil gode mere ud af online-delen, f.eks med online kurser, workshops eller andet.

Jeg har kaldt den en ÅrsPLAN, fordi det handler om at planlægge det kommende år.

Men du kan ikke planlægge uden også at se tilbage.

 

For at du kan træffe de rigtige valg i 2021, må du se på, hvad du gjorde godt i 2020– og også på hvad du ikke gjorde så godt…

 

Det er nemlig oftest tit i de ting, der skaber problemer eller som vi ikke får gjort, at den virkelige læring ligger.

For helt ærligt: Alle vi onlinebizzer er som regel voldsomt gode til at få nye idéer.

Ja, faktisk vælter de jo nærmest ud af os, så snart vi sætter os ned og udvikler på et eller andet.

Udfordringen for os ligger tit et helt andet sted, nemlig i eksekveringen. I at få idéerne til at blive til konkret handling som ender med et konkret produkt, som du kan lægge på din hylde og sætte til salg.

 

Hvis du skal blive bedre til at eksekvere, skal du:

  • Turde dykke ned i, hvorfor du ikke fik eksekveret (nok) i 2020 (det mærkeligste år i mange forretninger!)
  • Planlægge præcist hvad, du skal eksekvere i 2021, så du ikke spilder en masse tid og kræfter på det forkerte.

Dét er udgangspunktet og formålet med Årsplan for Onlinebizzer: At du gennem erfaringerne fra sidste år skal blive endnu bedre og skarpere i det kommende.

At din forretning skal blive den succes, du ønsker, den skal være, så du når de mål og drømme, du sætter dig for.

 

Ja tak – Lad mig få snitterne i Årsplan for Onlinebizzer 2021 <—

(Det koster kun din email)

 

Forside Årsplan for onlinebizzer 2021

Årsplan for Onlinebizzer er delt op i 3 afsnit med hver deres fokus – og hvert fokus er selvfølgelig nødvendigt for at få succes det kommende år:

  1. Evaluering
  2. Planlægning
  3. Udførsel

 

I Årsplan for Onlinebizzer finder du også:

► Øvelser, der giver dig mulighed for at dykke ned i det forgangne år og se, hvad er måske har skabt hindringer for din succes

► Opgaver, der hjælper dig med at stille skarpt på både de gode og dårlige ting i din forretning, så du bedre kan skrælle det fra, der ikke virker og som holder dig nede

► Masser af spørgsmål til refleksion, så du får tænkt alle de tanker om din forretning, som er afgørende for din succes, men som der sjældent er tid til at tænke i hverdagen

► Opgaver, der hjælper dig med at strukturere, planlægge og skabe overblik

► 64 siders arbejds-ebog med opgaver, øvelser, planlægningsark og spørgsmål til refleksion, så du kan nå dine mål i 2021

 

Jeg har udviklet Årsplanen med det formål at hjælpe dig med at skabe overblik, få klarhed og få sat dine drømme og visioner i spil på en ny og måske anderledes måde, end du er vant til at arbejde på.

Det er nemlig den bedste vej til masser af fremgang og succes i din forretning i 2021, og det håber jeg sådan, at du får.

Så vær smart med din forrretning, download Årsplanen for Onlinebizzer og gå ind i det nye år med det bedst mulige fundament for at skabe en succes!

 

Ja tak – Lad mig få snitterne i Årsplan for Onlinebizzer 2021 <—

(Det koster kun din email)

Kh,
Maj Wismann
Ejer af Onlinebiz.dk – Læs mere om Maj her <—

Maj Wismann - Ejer af sitet onlinebiz.dk

 

Ja tak – Lad mig få snitterne i Årsplan for Onlinebizzer 2021 <—

(Det koster kun din email)

 

“Årsplan for Onlinebizzer” blev downloadet og brugt af mere end 1300, siden den udkom første gang i 2019

– Her er et lille udsnit af den feedback, jeg har fået fra glade brugere

 

*

“Det er 3. år i træk, jeg bruger årsplanen. Den hjælper mig til at få evalueret året, der er gået. Det er nemt at glemme de ting, der er sket. Og så hjælper den mig med at få overblik over, hvad jeg gerne vil opnå i min virksomhed det kommende år, og hvordan jeg når mine mål.” – Stine Zink – www.stinezink.dk 

*

“Jeg har været rigtig glad for årsplanen. Den har fået mig til at være mere skarp på, hvad der er jeg har gjort godt og mindre godt, og hvor jeg skal sætte ind i forhold til kommende udfordringer. Den har også gjort min vej mod mine drømme og mål konkrete, og jeg glæder mig allerede til at gøre status for næste år, for nu ved jeg hvilke konkrete mål jeg har for at nå mine drømme. Årsplanen kan klart anbefales.” – Nina Buch Rasmussen https://buchcouture.dk/

*

“Årsplanen har fået mig til at arbejde langt mere med reflektion af året der er gået, hvilket har givet mig nye indblik i min egen virksomhed. Det jeg måske troede var gået lidt trægt, ja det viste sig faktisk at være gået rigtigt godt. Alt dette har gjort det noget nemmere at sætte konkrete og mere brugbare mål for det kommende år. Jeg har fået en indsigt, som jeg ellers ikke ville have fået. Jeg kan kun anbefale årsplanen! Nok især til en somoselvstændig som jeg, der har en tendens til at tænke hurtigt, få nye kreative ideer og generelt har en tendens til at være impulsstyret i sit arbejde. Årsplanen har været et (nemt) redskab til at skabe overblik og indsigt for mig, på den nemme måde. Man bliver ført igennem alle de vigtige trin, uden at blive overvældet. Og bum! Så har man styr på planen for næste år.” – Charlotte Vestergaard https://ceedesign.dk/ 

*

“Virkelig et godt stykke arbejde som er guld værd for en selvstændig. Den har hjulpet mig til at se tilbage på året der er gået og nu begynde at se fremad på det nye spændende år der venter forude. Det er så dejligt at kunne skrive alle tanker, idéer og mål ned i en overskuelig plan. Mange tak Maj:)” – Ina Carmes Rigenstruphttps://icr-design.dk/ 

*

“Jeg er sådan en person, der får nye ideer hele tiden. Jeg har stor glæde af Majs systematik og har brugt hendes “årsplan” til at få ideerne ned på jorden, så de også bliver omsat til handling og resultater. Det er både høj værdi og et stort arbejde, Maj har lagt i udarbejdelse af årsplanen. Meget generøst! Jeg giver både årsplanen og Maj Wismann mine bedste anbefalinger.” –  Mette Zieglerhttps://rightjob.dk/

*

“Super grundig og alligevel enkel årsplan. Tankevækkende, og inspirerende. Fedt for én som mig, der har en fobi for planlægning” Paula BefritsPaulabefrits.dk

*

“Jeg havde siddet med en hjemmeholdet årsplan til banken, da Maj kom med hendes udgave af årsplanen. Den hentede jeg straks! Den har fået mig til at reflektere over flere ting, som jeg ikke lige selv havde haft fokus på. Så bankdame fik en grundigere rapport, og jeg blev samtidig mere målrettet.” – Dorte LiivWww.liivsterapi.dk 

*

“Jeg har været selvstændig i 25 år og har aldrig lavet en årsplan før!!! Det har taget mig rigtig mange timer, at tænke og svare på alle emnerne i hæftet – og jeg er stadig ikke færdig. Jeg har haft SÅ mange ”Aha-oplevelser” og mindst lige så mange ”Shit-det-har-jeg-aldrig-tænkt-på” 😉 Maj har (som altid), været vanvittig grundig og har tænkt på alt det, som smutter (i hvert fald i min dagligdag), og jeg håber MEGET, at næste år bliver et gevaldigt Step-Up i forhold til alle de år, hvor jeg “bare” har arbejdet, uden en overordnet plan.”Heidi Billehttps://dolphinconsult.dk/ 

*

“Jeg synes, at årsplan en var nemt at gå tid, spændende at lave og meget inspirerende. Den har givet mig overblik over mine målsætninger.”Suzanne Jensenwww.suzanne-jensen.dk

*

“En helt fantastisk årsplan. Skønne spørgsmål, som kommer helt rundt om ens business. Det er dejligt med spørgsmål, der også peger tilbage og giver indsigter i forhold til ens forretning. Jeg skriver i den en gang om ugen, for den er så omfangsrig. Og jeg glæder mig til det hver gang. Kan varmt anbefales, hvis du vil tage din forretning alvorligt – og have hjertet med undervejs.Charlotte Heje Haasehttps://dinpodcast.dk

*

“Alt det jeg de sidste år havde “lidt tilfældigt” opdelt er i år i en samlet plan. Let overskuelig, enkel i hverdagen og kombinerbar med kalenderens øvrige indhold.”Evah Izabella Beierholmwww.centerforvelvaere.dk

*

“Jeg kan kun anbefale Maj’s årsplan – den gav et samlet overblik over både mit firma i år- men i høj grad også hvad der er sket/ikke sket i firmaet (øjenåbner her især, da jeg faktisk ikke havde sat målbare mål i år!) – Jeg har købt en årsplan for fotografer i USA til rigtig mange penge (fordi jeg også fik en afgift på) og Maj’s version er meget mere gennemarbejdet og professionel… så kæmpe tak herfra – årsplanen kan ikke anbefales nok 🙂 Den er super god og har gjort jeg virkelig har fået reflekteret, over især sidste år og dermed været bedre til at sætte mål. Mine anbefalinger går til Maj og hendes fantastiske årsplan… vildt at det ovenikøbet kostede gratis – tusinde tak!”Maiken Kestnerwww.maikenkestner.dk

*

“Årsplanen er virkelig god og gennemarbejdet. Man kommer hele vejen rundt og ud i krogene i sin business. Tilbageblik hvordan gik året, refleksion. Hvad vil jeg tage med i nyt år? hvad vil jeg gøre bedre og mere af? Og så planlægning af det nye år. Der er plads både til at lege være kreativ og sætte konkrete mål. Kan virkelig godt lide kalenderen, når den er udfyldt, kan den hænge på opslagstavle, så ved jeg hvad jeg skal lave. Plus skemaerne til at notere opgaver ned til nye produkter. Det hele er samlet et sted. Genialt. Tak Maj.”  – Jette Martine BeckJettemartinebeck.dk

+

“Jeg har igen i år brug årsplanen for Onlinebizzer, et supergodt værktøj, som jeg klart vil anbefale andre. Bare det at gennemgå alle spørgsmålene om sidste år – har givet mig et yes, jeg er sgu nået langt alligevel – er det hele værd. At få det fulde overblik over sidste år gør det langt nemmere at planlægge det nye år. En meget vigtig ting for mig har været at jeg skal afsætte langt mere tid til hvert projekt – så det har jeg gjort i år 👏🥂🤩– Jette Martine Beck

*

“Årsplanen er simpelthen lige det, som der har hjulpet mig til at få det store overblik over min forretning i år. Det der gør, at jeg bliver på sporet, når alle ideerne vælter ind. Nu har jeg en plan, som gør, at jeg handler målrettet og uden panik. Årsplanen får min varmeste anbefaling med på vejen.”Anke PlatoAnkeplato.dk

*

“Vi bruger den aktivt til planlægning af strategi i Kforkage.dk – det er et virkelig godt værktøj, når man vil have struktur i sin forretning og arbejde målrettet med at nå sine mål.”Mia NerstingKforKage.dk

*

“Efter også at have været på Maj´s OMMF hold, var det lidt spændende at åbne årsplanen. For var der virkelig noget i den, som jeg ikke havde fået med på OMMF. Jeg må erkende at det var der. Javist var baggrundsviden og strukturen ret lig med noget af det vi fik med på OMMF. Men årsplanen har vist sig at give mig endnu mere struktur til at arbejde med min forretning. Den gør det nemmere, bedre, sjovere, hårdere mere håndgribeligt at sætte alt ting i system. Den provokere ved at stille seriøse gode og dybdegående spørgsmål. Javist kan du jo bare springe dem over hvis ikke du tør… Men hvem er det lige der taber på det??? Nej tør du tage fat i årsplanen og gå til den, så giver den virkelig noget god udbytte. For mig at har den betydet en langt mere strategisk tilgang til min biks. Den har betydet en større effektivitet… Okay okay… OMMF har bestemt spillet ind her også…. Men når min årsplan hænger på tavlen så jeg og alle andre kan se den… Så forpligter det… Tør du forpligte dig til din forretning? Til at turde se på og arbejde med de spørgsmål der er svære. Mit gæt er at du tør… og så er Maj´s årsplan et knivskarpt værktøj! Jeg kan kun varmt anbefale det til dig og alle andre der vil noget med sin forretning. Rigtig god dag og god fornøjelse med årsplanen.”Kenneth Thulesenhttps://kenneththulesen.dk

*

“Årsplanen er et supergodt redskab. Den giver stof til eftertanke i forhold til sin forretning, mulighed for at strukturere sin forretning, mulighed for at kigge indad i sig selv, mulighed for at planlægge sin forretning på længere sigt, overblik over hvad der er vigtigt og mindre vigtigt lige nu. I det hele taget et anbefalelsesværdigt redskab. Tak for den.”Lone Hauervighttps://lonehauervig.dk/ 

*

“Årsplanen er meget detaljeret og kommer hele vejen rundt ens forretning. Det har været en supergod oplevelse, med et par velrettede øjenåbnere :-). Der var vigtige ting jeg havde glemt, som jeg faktisk godt vil gøre noget mere af. Og jeg plejer sådan set at evaluere ofte i løbet af et år. Stjernestunderne med mine kunder når de bliver klogere på sig selv og rykker! Det er bare så fedt. Det er jo derfor jeg laver det jeg gør!”Marianne Arnkjærwww.heartmind.dk

*

“Det har været et fedt redskab at bruge til skyde året godt igang. Det var meget lærigt og også udfordrende at evaluere sidste år, men så støttende for at blive mere klar i spyttet på planen for det kommende år! Det øgede fokus på det der virker har øget klientantallet i mine grupper og i klinikken. Tusind tak for dit stykke arbejde med at udarbejde den, jeg har anbefalet den til mange.”Heidi Udengaardwww.heidiudengaard.dk

*

“Min oplevelse er at mit fokus blev skærpet og jeg blev 100% skarp på mine mål.”Anja DemantWww.Demantaccounting.dk

*

“Altså Maj – jeg elsker jo bare din no-bullshit, nede-på-jorden, smøj-ærmerne-op-og-slå-røven-i-sædet tilgang til biz – ikke så meget hokus pokus, men god gedigen, grundig rådgiving. Årsplanen kommer virkelig i dybden og giver et rigtig godt indblik i, hvor jeg er nu og hvor jeg gerne vil hen. Jeg kommer helt sikkert til at genbruge den hvert år – og tænker også hvert halve år kunne være en god idé. Tusind tak for den:)”Anne Goncalveswww.annegoncalves.com

*

“Dejligt med en øjenåbner på, hvad der virkede sidste år og hvordan min energi fordeling er. Og så giver det mig overblik og en fastholdelse på mine ml. Virkelig et fedt, brugbart og konkret redskab!Christina NørskovWww.chicare.dk

*

“Den er meget grundig og den har givet mig mange gode overvejelser til, hvordan jeg måske skal ændre på nogle ting. Så er jeg meget glad for den oversigt, der er med over hver måned hvor jeg kan skrive min plan, mit fokus, mit omsætningsmål, og hvad der skal produceres, sælges osv. Det har givet mig et rigtig godt overblik jeg kan bruge hverdag til at blive mere tydelig på, hvad det er jeg skal, og hvor langtid jeg har til det. På den måde kan jeg holde mig selv op på mine aftaler med mig selv”Louise Boghhttps://www.louisebogh.dk/ 

*

“Da jeg gik i gang med Årsplanen, fik jeg for alvor øjnene op for, hvor vigtigt det er at sætte sig klare mål. Det er en virkelig dybdegående plan, som jeg kan gå tilbage til, og justere i, og jeg er slet ikke færdig endnu”Anjawww.socialmediabyheart.dk

*

“Jeg har altid sprunget den slags kedeligheder over. Jeg er alt for kreativ. Der var bare noget ved Maj Wismann’s årsplan, der tiltrak. Jeg tror min virksomhed og jeg var klar til næste level. Det jeg så godt kan lide ved årsplanen er, at den er grundig og den giver mig et perfekt overblik over min forretning. Jeg kender min virksomhed bedre med dens ømme og gode punkter, hvilket gør mig mere forberedt. Den holder mig fast på de dage, hvor der går slinger og velfærd i den. Og jeg er blevet bedre til at feste, de dage hvor jeg når mine mål. Det er både blevet nemmere og sjovere efter jeg er begyndt at bruge årsplanen. Jeg kan på det varmeste anbefale dig at prøve Maj Wismann’s Årskalender.”Marianne Thyboehttps://mariannethyboe.dk/

*

“Årsplanen var lige det jeg ledte efter. I mange år har jeg forsøgt at skabe overblik og sammensætte en plan, men som hver gang sev ud imellem fingrene på mig. Årsplanen har givet mig et overblik og en retning for mit arbejde. Lige om lidt i enden af denne måned skal jeg drikke bobler for at fejre at jeg har fulgt den de første 3 mdr. af dette år – og nøj hvor jeg glæder mig til det. Den helt store gave for mig ved at bruge årsplanen har indtil nu været, at jeg ikke længere havner i et limbo hvor jeg kommer væk fra det jeg har gang i, fordi hverdagen greb ind og jeg tabte overblikket.”Josephine Larsenwww.josephinelarsen.dk

*

“Ganske fin årsplan med gode ideer, man nemt kan bruge og implementere i sin arbejdsdag.”Anders Lundwww.sika-design.dk

*

“Jeg synes den var nem, konkret og til at gå til. Meget omfattende og lækkert design. Har medvirket til at gøre mine mål endnu tydeligere for mig, samt hvad hvilke skridt jeg skal tage for at nå dem. Tak for guiden.”Camilla Qwist – https://camillaqwist.dk/

*

“Årsplanen er et godt og brugbart værktøj i dagligdagen, for dig som arbejder med online markedsføring”Kurt Moskjær Andersenhttps://www.edzo.dk

*

“Det gav mig et skub til at komme igang med noget jeg længe har drømt og, og så hjalp det mig med, at få struktur på mine ellers ret flyvske tanker 🙂 En varm anbefaling herfra!”Camillawww.camillafrydenberg.dk

*

“Jeg har virkelig fået meget ud af at arbejde med årsplanen! Der er blevet sat en masse tanker i gang og ideerne springer ud af hovedet og ned på papiret. Jeg er blevet mere struktureret – og ved hvad jeg vil og hvor jeg vil hen. Jeg lærer af mine fejl og Maj er bare super til at motivere og få det bedste frem i en.”Christinehttps://kristine.myforever.eu/store

*

“Årsplanen er en stor hjælp i min virksomhed. Som nystartet selvstændig hjælper årsplanen mig med at sætte struktur på alle de arbejdsprocesser, der virker uoverkommelige som nystartet. Årsplanen når hele vejen rundt. Det er ikke kun en plan for, hvad jeg skal lave og hvornår, men den er også en hjælp til at sætte fokus på de succeser og udfordringer, jeg møder og hvad jeg kan gøre for at skabe mere succes og hvordan jeg kan ruste mig til udfordringerne. Alt i alt giver årsplanen struktur, støtte og vejledning undervejs.”Gitte Daasbjergwww.moderskabet.dk

*

“Nogle gange skal man ikke bruge tiden på en masse omsvøb.Jeg ville virkelig gerne have haft årsplanen fra min første dag som selvstændig. Den er jo genial”Nynne Stampehttps://slipfriafdepression.dk/

*

“Årsplanen giver mig først og fremmest overblik og giver mig mulighed for at reflektere over min forretning. Jeg er en dygtig behandler, men føler mig overhovedet ikke stærk i planlægning og markedsføring. Med årsplanen får jeg hjælp til at få øje på mine blokeringer, hvor jeg springer over hvor gærdet er lavest, det der er svært for mig og ikke mindst hvor jeg behøver hjælp. Men med årsplanen får jeg også hjælp til at få øje på mine stjernestunder, hvor jeg er bedst og hvilke klienter jeg bedst kan hjælpe og som giver mig Yes-følelsen. Jeg får øje på, at det handler om MIG – at jeg er min forretning – at det er vigtigt, jeg ved hvor jeg vil hen. At jeg har brug for struktur og planlægning for at skabe den forretning jeg drømmer om med energi og overskud til alt det andet skønne i mit liv. Jeg får hjælp til at holde snuden i sporet!!! Tusind tak Maj <3″Connie Therkildsenwww.connietherkildsen.dk

*

“Denne årsplan skiller sig ud fra andre lign. Først at fremmest ved at være meget grundig. Jeg kan især godt lide, at den får dig til at reflektere både over , hvad du skal og hvad du ikke skal. Jeg er begyndt at bruge den og må sige, den er virkelig et godt værktøj. Så vil helt klart anbefale andre at bruge den. Tydeligt at den er lavet af en, der virkelig har forstået, hvad det er en selvstændig har brug for.”Michael Pedersenwww.roskildedybdemassage.dk

*

“Jeg er midt i at lancere et nyt abonnementsprodukt, og der findes intet mere ustruktureret end en opstartsfase. Årsplanen har hjulpet gevaldigt med at sætte året i perspektiv, prioritere mellem firmats nuværende indtægtskilder, og dem vi gerne vil have i fremtiden.”Nicolai Lønnewww.theme.dk & www.betterinvite.com

*

“Tak for dig Maj.<3 Du har endnu en gang givet mig, hvad jeg skule bruge til at komme til næste niveau i min butik. Og jeg er vildt taknemmelig for, at du har så stort et hjerte og deler Årsplanen frit og kvit. Jeg og min ugentlige topmødepartner har begge fået øjnene op for nye vinkler og mod til at gå efter guldet. Du er så sej.”Siff Holstwww.stabiltblodsukker.dk

*

“Jeg blev virkelig begejstret da jeg downloadede årskalenderen! Altså.. Majs indhold plejer at være rigtig godt. Det her værktøj er bare både overskueligt, brugbart, omfattende – og gratis! Varm anbefaling herfra!”Anne Mettewww.kostpsykologen.dk

*

“Jeg har haft Årsplanen i ca 14 dage. Jeg blev fuldstændig overvældet, da jeg printede den ud – ca 70 sider. Jeg havde forventet, at den måske var på 10-12 sider. Men 70 !!! Hvad kunne der stå på 70 sider? Jeg blev voldsomt overrasket over hvor tæt og dybt de forskellige afsnit og spørgsmål tvang mig til at komme på min foretning, på de tanker og ideer jeg i det stille går og gør mig. Med Årsplanen er det ikke bare noget jeg går med inde i hovedet, det kommer ned på papir, det bliver til konkrete muligheder, det bliver til noget, jeg faktisk kan tage fat på, noget jeg faktisk kan arbejde med, lave produkter ud fra. Tak for den.”Helle MadsenWww.spisrigtigmad.dk

*

“Årsplanen har gidet mig et helt unikt overblik over min forretning – mål, drømme og opgaver. Den gør det håndgribeligt og har fået mig til at sætte ind steder jeg selv havde overset. Klart en anbefaling værd”Nanna HolmgaardWww.nannaholmgaard.dk

 

Ja tak – Lad mig få snitterne i Årsplan for Onlinebizzer 2021 <—

(Det koster kun din email)

→ Få hjælp til flere kunder. Nu! ←
Close

Få Gratis adgang til 3 online foredrag

  • Kickstart din klientforretning" + arbejdsark
  • Sådan opbygger du en hjemmeside, der arbejder for dig 24/7
  • Spark R** i din biz med webinars
  • Følg mit nyhedsbrev og få onlinebiz tips, der virker
.