Få succes online - Inspirerende interviews

Sådan startede jeg med at sælge healing online:

Sofie Rose Englemagi og healing onlineMin debut som selvstændig ligger helt tilbage i 1999, hvor jeg var i starten af 20‘erne. Jeg var netop blevet færdiguddannet som civiløkonom, men min interesse var i højere grad indenfor den spirituelle verden.

Så som en af de absolutte yngste i landet, begyndte jeg at tilbyde clairvoyance sessioner.

Det startede egentlig bare som et lille bi-job, men jeg fik hurtigt rigtig meget at lave. Måske fordi at jeg i modsætning til de fleste andre i den alternative verden havde en hjemmeside samtidig med, at jeg systematisk indsamlede mine klienters mail-adresser.

Det betød, at da jeg i år 2000 begyndte at holde foredrag og kurser bl.a. om healing, kunne jeg fylde mine hold blot ved at sende en mail til alle på min mail-liste. Når jeg kigger tilbage, synes jeg egentlig, at det er ret cool, at allerede inden at det var normalt med nyhedsbreve, så havde jeg fanget den idé 🙂

I 2010 besluttet jeg mig for at springe ud i online-kursus universet. Jeg havde på daværende tidspunkt prøvet at deltage i nogle online kurser fra USA, og var blevet inspireret af at undervise på den måde.

Så jeg besluttede mig for, at det ville jeg også prøve at gøre.

Det bedste jeg har gjort for min forretning:

Det bedste jeg helt klart har gjort for min forretning er, at sørge for at indsamle mail-adresser fra klienter og andre, som er interesseret i min forretning. Det har betydet, at hver gang jeg har startet nye kurser, har det været let for mig at få mine hold fyldt blot ved at sende mails.

Sådan tjener jeg mine penge:

I dag kommer 99% af min indtjening fra min online kurser og min online klub.  Jeg har en online klub – Klub EngleMagi – med knapt 200 medlemmer.

Englekort med Sofie RoseDerudover har jeg flere mindre online forløb med meditationer, og nogle større forløb hvor man bl.a. kan lære at tale med engle, lægge englekort eller få styr på sin sensitive energi.

Mit online univers vokser hele tiden, da jeg konstant bliver inspireret til at skabe nye forløb og kurser.

Sådan er en arbejdsdag for mig:

Det er virkelig svært for mig at skulle beskrive en typisk arbejdsdag, da mine dage er meget forskellige. Arbejde for mig kan sagtens være en lang gå tur ved vandet, hvor jeg får idéer til nye kurser.

Det kan også være indspilning af lydfiler til kurser eller afholdelse af webinars. Det kan være at tage til netværksarrangementer eller at tale i telefon med veninder.

Det skønne ved mit arbejde er, at det er meget fleksibelt. Så i perioder kan jeg føle mig inspireret til at bruge mange timer om ugen på arbejde i andre perioder, ja, så arbejder jeg stort set ikke.

Den dag, det gik op for mig, at jeg nok skulle klare det i min virksomhed

Healing online med Sofie RoseDet var i sommeren 2013 hvor jeg holdt ferie, og alligevel formåede at sælge så mange onlinekurser, at min omsætning var rigtig god. Inden min ferie havde jeg optaget et nyt online kursus.

Online kurset blev solgt henover sommeren via automatiserede mails. Efter den sommer kan jeg huske, at jeg tænkte: “Nu satser 100% på min onlinebiz.”

Det var en kæmpe lettelse, for mange havde sagt til mig, at man ikke kan leve af at skabe spirituelle online kurser.

Det kan jeg så heldigvis konkludere i dag, at det kan man godt 🙂

Jeg havde fået succes hurtigere, hvis…..

Min succes vil helt klart have været større, hvis jeg mere systematisk havde arbejdet med SEO (søgeordsoptimering), hvilket stadig er et af de steder, som jeg ikke får gjort nok ved.

Facebook annoncering er også et af de steder, som jeg helt klart skal have kigget på.

Mit råd til dig:

Gør lidt hver dag, så skal du nok komme i mål.

Derfor har jeg succes:

Jeg tror at min succes skyldes, at jeg deler en masse gratis og er meget synlig online. Jeg har mange youtube videoer, laver gratis webinars, gratis meditation, gratis healing og er aktiv på facebook.

Vigtigst af alt så ELSKER jeg mit arbejde.

Faktisk kan jeg slet ikke lade være, med at lave det som jeg laver og bobler hele tiden med nye idéer.

Jeg anbefaler, at du følger?

Maj Wismann – onlinebiz. Gode webinars og tips til at skabe en god onlinebiz – Følg hende her <——-

Lars Skjoldby – masser af gode tips til SEO – Følg Lars Skjoldby her <——-

Fabiola Christensen – masser af spændende interviews – Følg Fabiola her <——-

Det bedste tip Maj har givet mig?

Få nu styr på SEO 🙂

Selvom jeg har kun har gjort meget lidt, så har det faktisk givet langt mere trafik til min hjemmeside.

 

Maj Wismann interviewer Sofie RoseNår Sofie kan i en branche, der er SÅ utraditionel, og som på ingen måde har tradition for at være online, så kan du med garanti også i din branche 😉

Kh,
Maj

 

Vil du vide mere?

★ Du kan læse meget mere om Sofie og hendes kurser lige her: → Englemagi og Healing online ←

★ Du kan læse mere om Maj´s store Online Markedsførings Mentor Forløbet: → Online Markedsførings Mentor Forløb ←

 

→ Få hjælp til flere kunder. Nu! ←
Close

Få Gratis adgang til 3 online foredrag

  • Kickstart din klientforretning" + arbejdsark
  • Sådan opbygger du en hjemmeside, der arbejder for dig 24/7
  • Spark R** i din biz med webinars
  • Følg mit nyhedsbrev og få onlinebiz tips, der virker
.