Du skal møde min fantastiske kursist Maria!

Nemlig Maria fra MariaDenmark.dk og Mariadenmark.com – Maria, der elsker at sy OG undervise i syning (det er her, det bliver SUPER interessant) og som sælger sine symønstre online.

Jeps!

Så hvis du netop nu sad og tænkte:

“Nahhh….. Dét der med at sælge online, passer slet, slet ikke ind i min forretning, og jeg kan ikke lave mine ydelser om til online produkter”

Så kan du godt tro om igen min fine ven!

For hvis man kan leve af at sælge sy-mønstre online…….. Så kan man med garanti også twiste din ydelse på den ene eller anden måde og gøre det til en online-ydelse.

Nærmere betegnet: Et online produkt i et eller andet format.

Men tilbage til Maria og hendes webinar.

Sydamen har gjort ligesom Rasmus Lindgren.

Hun er nemlig startet på det amerikanske marked og har haft sin amerikanske side siden 2005, men som hun selv siger, så kun “alvorligt som forretning” siden 2012, hvor hun strategisk har indsamlet mailadresser, sendt nyhedsbreve ud, udviklet og solgt sine symønstre.

Internationalt klarer hun sig altså rigtig, rigtig godt og har pt. en nyhedsbrevsliste på over 8500 mennesker fra hele verden, der læser med, når hun udgiver nye artikler + sætter nye sy-mønstre til salg. Og nu er hun så godt på vej ind på det danske marked (ligesom Rasmus).

Den proces ville hun egentligt gerne “peppe” lidt op, og derfor tilmeldte hun sig hold 3 af mit Online Markedsførings Mentor Forløb, der startede i august og er pt. i fuld gang med at få hele den danske hjemmeside til at spille fra starten af med nyhedsbrev, blog, online produkter og OGSÅ webinars!

Webinar inspiration fra MariaSom den dygtige kursist Maria er, deltog hun (efter strenge ordre fra lærerinde Maj) selvfølgelig også i mit og Rasmus´ webinar om webinars for et par uger siden.

***Har du endnu ikke fået set det, så kan du se optagelsen lige her <——-

Det gav hende inspiration og blod på tanden til at lave sit allerførste webinar nogensinde.

 

Maria fortæller:

“Jeg havde tænkt på at lave et webinar længe, og Maj havde nævnt det som en mulighed flere gange for virkelig at kickstarte min danske hjemmeside + bruge det som upsell mulighed til min kommende online workshop omkring syning. 

Jeg vil simpelthen lave et webinar, hvor jeg får direkte fat i min målgruppe online OG som, fordi de har tilmeldt sig mit webinar, er vant til “online”-ting og sager, og som derved nemmere bliver til kursister på mit kommende online forløb “Lær at sy dit eget tøj – online sykursus for begyndere”, der bliver sat til salg, når webinaret er overstået.

Jeg har faktisk tit tænkt, at både online workshops og online forløb ikke er noget for min målgruppe, og hvis jeg skulle lavet et online forløb, så skulle det jo være folk, der i forvejen er vant til at være online, og pludselig gik det op for mig, at dem får jeg jo fat i ved at lave et gratis webinar.

Da jeg deltog på Majs og Rasmus´ webinar om webinars, blev jeg så inspireret og tænkte, at NU måtte jeg altså igang, og med deres undervisning turde jeg godt give mig i kast med det. Under webinaret sagde Rasmus: “Der er aldrig et perfekt tidspunkt”. Det var lige det, jeg havde brug for, for at komme ud af starthullerne.

Havde jeg haft tiden og pengene, havde jeg tilmeldt mig dags workshoppen den 1. november og ladet Rasmus og Maj holde mig i hånden og hjælpe mig med at køre det hele i stilling, men denne gang springer jeg ud på dybt vand og prøver selv i første omgang.

SÅ, nu gør jeg det, og så må jeg lære af mine erfaringer undervejs – som Maj og Rasmus også anbefaler i deres webinar.

Jeg afholder mit gratis webinar “5 skridt til at lære at sy dit eget tøj!” den 3. november kl. 20.00 – 21.00.  Der er allerede over 370 tilmeldte, hvilket overrasker mig meget, da det jo er mit første webinar overhovedet!”

Gratis webinar fra Maria

Du kan læse mere om Marias Gratis webinar og tilmelde dig, hvis det er noget for dig. Du er også velkommen til at dele det med dit netværk.

5 skridt til at lære at sy dit eget tøj!” Webinar med Maria <——-

 

Der er som sagt rigtig mange fordele ved  at lave et webinar:

✔ Du kan vækste dit nyhedsbrev eksplosivt på kort tid og få en stor og trofast følgeskare

✔ Du får direkte fat i din målgruppe (de skal ikke først tilfældigt snuble over din hjemmeside, før de får øjnene op for, at du kan hjælpe dem)

✔ Du viser “live” hvem du er, og hvad du kan, hvilket giver en helt utrolig høj troværdighed

✔ Du positionerer dig selv i forhold til alle de andre på markedet inden for din branche, der ikke laver webinars

✔ Du kan bruge webinars til at sælge dine ydelser/produkter mm. direkte til din målgruppe

✔ Udgifterne til et webinar er minimale i forhold til andre online markedsførings kanaler

✔ Du kan bruge dit webinar som “freebie” på din hjemmeside bagefter (Wup Wup – To fluer med et smæk)

✔ Du kan genbruge det og afholde det igen og igen og igen og igen

✔ Og mange, MANGE andre fordele….

Hvis du er klar til at bruge webinars strategisk i din markedsføring og i din virksomhed, så se 90 minutters optagelse af “Spark R** i din biz med webinars” lige her <——-

Maj Wismann hjælper dig med inspiration til webinarHav det fantastisk til vi ses igen og giv den gazz online 😉

Kh,
Maj

 

 

 

→ Få hjælp til flere kunder. Nu! ←
Close

Få Gratis adgang til 3 online foredrag

  • Kickstart din klientforretning" + arbejdsark
  • Sådan opbygger du en hjemmeside, der arbejder for dig 24/7
  • Spark R** i din biz med webinars
  • Følg mit nyhedsbrev og få onlinebiz tips, der virker
.