Få succes online - Inspirerende interviews

Sådan startede jeg med at sælge “Hjælp til særligt sensitive” online

Oprindelig er jeg uddannet sygeplejerske, men i det job, følte jeg ikke at jeg fik udlevet min drøm eller at jeg kunne gøre den forskel, jeg vidste jeg kunne gøre for andre mennesker.

Berith hjælper særligt sensitive onlineJeg har altid fået at vide at: ‘Berith, du kan ‘noget’ med mennesker og det vidste jeg egentligt også godt, at jeg kunne.

Så sideløbende, med mit job som sygeplejerske, tog jeg først en coaching-uddannelse, dernæst en Livsmentor-uddannelse, en massør uddannelse, en terapeut-uddannelse og lige nu er jeg igang med at blive Mindfulness-instruktør og Mentor.

Jeg startede op med at tilbyde behandlinger af forskellig art i min klinik, der ligger lige ved siden af mit hjem.

Og jeg fandt ud af, at det her liv som selvstændig, virkeligt tiltalte mig og at jeg pludselig kunne hjælpe mennesker, der kom hos mig, på en helt ny og anderledes måde. En måde, der gav stor mening og tilfredsstillelse.

Det føltes så frit og afstressende.

Jeg har været 100% selvstændig i 3, 5 år nu.

For nogle år siden faldt jeg over en bog, at den amr. psykolog Elaine Aron. Bogens titel var: ‘Særligt sensitive mennesker.’

Da jeg læste den, følte jeg at bogen kunne være skrevet om mig og til mig.

Det var en kæmpe øjenåbner at føle sig så genkendt med alle de tanker, følelser og frustrationer jeg, indtil da, havde kæmpet med.

Jeg fandt ud af at jeg ‘bare’ var særligt sensitiv…der var intet ‘galt’ med mig.

Og der stod det klart for mig, at der måtte være andre, der havde det ligesom jeg, og dem Bog om særligt sensitive menneskerville jeg hjælpe.

Så jeg besluttede mig for, at den målgruppe jeg ønskede og brændte for at arbejde med, fra nu af, skulle være særligt sensitive mennesker.

I starten tilbød jeg kun 1-til-1 sessioner, men efterhånden kunne jeg mærke, at jeg gerne ville bruge min energi på en, for mig, mere hensigtsmæssig måde.

Så jeg lavede forskellige live-gruppeforløb, Retreat-ophold og tog ud og holdt live foredrag.

Men jeg havde selv købt og havde haft kæmpestor glæde af forskellige online-forløb. Friheden i at kunne tage et kursus hjemme hos mig selv og i mit eget tempo, tiltalte mig.

Jeg havde det også sådan, at når jeg selv havde været afsted til et live foredrag eller kursus, så huskede jeg og efterlevede alt det jeg havde lært der i ca. 1 uge efter…derefter havde jeg næsten glemt alt om alt det jeg havde lært.

Men mine online kurser, dem kunne jeg lytte til igen og igen…jeg havde altid den viden jeg havde brug for der, lige ved hånden.

Jeg havde længe fulgt Maj og hendes online-verden, og pludselig kunne jeg mærke, at nu blev jeg nødt til at lære alt det fra hende som jeg kunne.

Så jeg meldte mig til hendes Online Markedsførings Mentorforløb og lærte vildt meget om, hvordan jeg skulle markedsføre mig online og om, hvordan jeg selv pakkede og lavede onlineforløb.

Online workshop for særligt sensitive menneskerSå i januar måned i år, launchede jeg mit allerførste 100% online-kursus: 6-ugers Online Energi-Succes Forløb for særligt sensitive

Og de to første forløb har jeg allerede afholdt og måtte melde totalt udsolgt på begge hold.

Det bedste jeg har gjort for min forretning

Det bedste jeg har gjort for min forretning, er virkeligt at få startet de her online forløb op.

For det første kan jeg nå langt længere ud til mennesker rent geografisk (jeg havde f.eks. 4 nordmænd med på mit sidste forløb).

Jeg er overbevist om, at jeg også får hjulpet nogle mennesker, der ikke ville have deltaget, hvis det havde været et live face-to-face forløb.

At lave noget online er virkeligt som skabt til vi særligt sensitive…at kunne sidde derhjemme i fred og ro og deltage i det omfang vi selv føler for.

Og det giver det mig en kæmpe frihed, at køre tingene online. Det kræver mit nærvær på en helt anden måde, end hvis jeg har klienter face-to-face.

Jeg er jo selv særligt sensitiv (og særligt sensitiv nyhedssøgende), og jeg får hele tiden nye idéer og involverer mig i rigtigt meget, men min udfordring er, at jeg faktisk indimellem selv bliver lidt for overstimuleret.

Så jeg finder ro og fred i mine online forløb, for her kan jeg tilpasse, hvornår og hvordan det skal passe ind i min hverdag.

Sådan tjener jeg mine penge

Pt. er min største indtægtskilde helt klart mine online forløb. Og uden at røbe min omsætning, så vil jeg sige, at jeg har fordoblet min månedlige indkomst i forhold til, da jeg kun have 1-til-1 klienter.

Sådan ser en arbejdsdag ud for mig

Min arbejdsdag er foregår typisk sådan her: Jeg starter med at tjekke mails og får besvaret dem, der skal besvares.

Så tjekker jeg op på mine online grupper. I alle mine forløb har jeg oprettet et hemmeligt og lukket forum for deltagerne på facebook.

Her sparrer de med hinanden, deler succeser og udfordringer og stiller spørgsmål. Det er virkeligt et Mekka for deltagerne på mine online forløb, at de har det her fællesskab.

Mange giver udtryk for, at de er supertaknemmelige over, at de meldte sig til forløbet. Og som en af mine deltagere skrev: ‘Jeg har ved Gud prøvet mange forskellige ting i forhold til personlig udvikling de seneste år. Men jeg har aldrig følt mig så genkendt af og genkendt mig selv i så mange andre på én gang som her i gruppen og på forløbet her. Det har været så overvældende og hjælper mig så meget til at lære at acceptere og holde af min egen sensitivitet på en helt ny måde”

Det er jo FEDT at få sådan en tilbagemelding…så ved jeg, at det er den rigtige vej, jeg har valgt!

Den dag det gik op for mig, at jeg nok skulle klare det i min virksomhed

Det gik op for mig, at jeg nok skulle klare det i min virksomhed, da jeg måtte melde totalt udsolgt på mit første online forløb, og da jeg måtte overbooke deltagere på mit andet online forløb.

Det var en helt igennem fantastisk og bekræftende følelse.

Alt det, jeg havde arbejdet på i mere end 1 år på, kunne jeg nu med hånden på hjertet sige, at jeg kunne leve 100% af.

Jeg følte mig så taknemmelig og opfyldt.

Jeg havde fået succes hurtigere, hvis….

Hvis jeg, fra starten, havde fokuseret mere på mit online liv som selvstændig, så er jeg overbevist om, at tingene havde gået hurtigere.

Men jeg ville nu heller ikke have været alle mine ‘prøvelser’ foruden…de har været en del af min rejse mod mit mål og de har lært mig så meget undervejs også om troen på at vedholdenhed lønner sig i den sidste ende.

Og ikke for at det skal lyde hårdt det her med at blive selvstændig, men der en tendens til, at tro, at nu slår jeg mig ned som selvstændig og så går der max. 3 måneder, så kører det på skinner.

Og hvis jeg bare tænker gode tanker om det, så skal det nok lykkes. Det lykkes ikke ved bare at tænke gode, positive tanker. Der findes desværre ingen kvik-fix smutveje her . Det er handling og det lange, seje træk, hvor du putter masser af timer og din egen indsats i din virksomhed.

Og markedsføringen er nok noget af det aller-, allervigtigste vil jeg sige.

Men så skal det nok også komme….. Hvis du er vedholdende nok.

Det her skal du fokusere på fremadrettet

Drømmer du selv om at blive selvstændig eller er din virksomhed stadig i sin spirende begyndelse, vil jeg anbefale at fokuserer på, at skabe indhold på din hjemmeside som andre mennesker kan relatere sig til.

Og vær ikke bange for at give noget af din viden gratis væk.

Derfor har jeg succes

Jeg har fået succes med det jeg laver fordi jeg har været vedholdende. Jeg oplever desværre at se mange, der er det jeg kalder “præmature kvittere”.

Med det mener jeg, at fordi man ikke kan se et stort resultat af sit indsats i sin virksomhed efter 6 måneder, så giver man op.

Som jeg har sagt tidligere: BLIV VED…og blive ved med at tro på det du laver, så skal succesen nok komme.

Jeg anbefaler, at du følger:

Jeg anbefaler klart, at du følger Maj her.

Maj kommer ikke med smarte kvik fix løsninger og lover dig ikke guld og grønne skove…og dog det gør hun, hvis du virkeligt lægger en indsats, så får du guld og grønne skove.

Og Maj har selv gået hele vejen (Websexolog.dk), så derfor er hun meget autentisk og tillidsvækkende i de råd og den viden, hun forsyner dig med.

Jeg har tidligere deltaget på forløb, hvor jeg blev lovet succes efter 3 måneder.

Dengang vidste jeg ikke bedre, så jeg betalte det hvide ud af øjnene for at få hjælp, men det gav mig ikke de resultater jeg drømte om.

Og ja selvfølgelig kan det ske, men det må ikke være det du som udgangspunkt tror.

Kig på de resultater som de mennesker, der har deltaget eller har gået i forløb hos den du overvejer at investere dine hårdttjente penge hos.

Det taler mere end en smart salgstale eller en smart salgstekst.

Det bedste tip Maj har givet mig

Ih jamen Maj har givet mig mange tip!640 var tilmeldt Beriths webinar for særligt sensitive

Men skal jeg pukke det vigtigste ud, så vil jeg jo sige, at det er det her med, at du skal være vedholdende…og at du skal blive ved med at give værdifuld viden til dine følgere, og hvis du helt inderst inde bare VED, at det du laver vil gøre en stor forskel for andre, og du gør det du gør med hjertet, så skal resultaterne nok komme.

Og det her med at give meget til sine følgere, det skal du heller ikke være bange for…det skal nok komme tilbage.

For nyligt holdt jeg et gratis online webinar, hvor jeg havde 640 mennesker tilmeldt…det var sgu vildt

Tænk sig at komme ud til SÅ mange mennesker og gøre en forskel i deres liv på et eller andet plan…det rører mig meget.

★ Jeg kan kun give Maj min allervarmeste anbefaling….den kvinde har rigtigt meget, og rigtigt meget godt at byde på. – Læs mere om Maj her <——-

 

Maj Wismann interviewer Berith om at sælge online til særligt sensitiveOnline forløb til særligt sensitive – de første to forløb totl udsolgt, omsætningen fordoblet – Ja, kan man andet end at blive inspireret og lidt misundelig på den gode måde.

–Berith er dælme sej, og hvis jeg lige må indskyde en lille fodnote her: Hvis Berith kan…. Så er jeg altså RET sikker på, at du også kan. Hvis du vil.

Kh,
Maj

 

Vil du vide mere?

★ Du kan læse meget mere om Berith  og hendes særligt sensitive online forløb lige her: → Beriths online forløb til særligt sensitive mennesker ←

★ Du kan læse mere om Maj´s store Online Markedsførings Mentor Forløbet: → Online Markedsførings Mentor Forløb ←

→ Få hjælp til flere kunder. Nu! ←
Close

Få Gratis adgang til 3 online foredrag

  • Kickstart din klientforretning" + arbejdsark
  • Sådan opbygger du en hjemmeside, der arbejder for dig 24/7
  • Spark R** i din biz med webinars
  • Følg mit nyhedsbrev og få onlinebiz tips, der virker
.