Webinar cases, du ikke kan undgå at blive inspireret af:

Du skal møde Heidi!

Heidi Agerkvist fra Århus, selvstændig offline OG online psykolog, gift og mor til 3 skønne unger, så ja, der er nok at se til i hendes liv.

Derfor er webinars blevet en fast del af de online marketing strategier, hun bruger, da gang på gang giver hende vanvittigt gode resultater som f.eks. at fylde hendes onlinehold ”Kvinde og mor – Vejen til hverdagsglæde og kærligt nærvær” op.

Gang på gang.

Heidi er kursist på mit store Online Markedsførings Mentor Forløb, og er allerede i gang med både online programmer, at lave hamrende godt (og søgeoptimeret – du ved SEO ik´?) indhold til sin hjemmeside, få opbygget email-liste, og i det hele taget få kørt hele hjemmesiden i stilling, så den arbejder for hende 24/7.

Så kan hun nemlig nøjes med at koncentrere sig om at køre sine online forløb, sidde i sin praksis med klienter (der finder hende automatisk via hendes hjemmeside) og så selvfølgelig at være mor, kæreste og holde fri 🙂

På tirsdag kl 20.00 afholder hun sit sjette gratis webinar“Moderne mødres 4 største udfordringer – Og 4 effektive måder at håndtere dem”.

Heidi fortæller:

Psykolog Heidi laver webinar“Jeg bruger webinars strategisk til at give min målgruppe en mulighed for at ”møde mig”. Det smarte er fleksibiliteten i dem. Jeg kommer til min målgruppe, frem for at de skal komme til mig. 

De skal bare logge på og kan så sidde hjemme i sofaen med sokker og uglet hår.

Min målgruppe er primært børnefamilier, så webinarer er en oplagt måde for mig at blive tilgængelig for dem midt i madpakker, vasketøj og stram logistik

Det er en nem måde for dem at finde ud af, hvem jer er, om de kan lide det, jeg formidler, og om de kan bruge det til noget, lige der hvor de står i deres liv. Hvis de ikke kan, kan de jo bare logge af. Og hvis de kan, er det nemt for dem at ”få mere” af mig, fordi de samtidig kommer på min nyhedsbrevsliste.

Jeg har altid godt kunnet lide at undervise og formidle, og det får jeg mulighed for her. 

Derudover får jeg også kontakt til min målgruppe og bliver klogere på, hvad det er de bøvler med, når jeg giver dem mulighed for at stille spørgsmål til mig på webinaret. På den måde kan jeg også selv blive endnu bedre til at målrette min hjælp i form af blogs, nyhedsbreve, forløb og onlineprodukter.

Jeg har planer om snart at holde et webinar, hvor der ikke er noget tema som sådan, men hvor deltagerne kan stille de spørgsmål, de har på hjerte om børn, familieliv, parforhold osv. Det kræver lige lidt is i maven, for så kan jeg jo blive spurgt om hvad som helst – live.

Mine webinars er også en forholdsvis nem måde at vækste min nyhedsbrevsliste på. De store ryk på min liste er sket i forbindelse med webinarer.

Jeg synes ikke, at det var decideret svært første gang, jeg lavede et webinar, men der er en del teknik at holde styr på i forbindelse med at sætte tilmelding og annoncering op. 

Det bliver nemmere over tid, men første gang kan det godt være lidt uoverskueligt, og jeg havde selv dengang mentor som hjalp mig med det grundlæggende.

Og så var jeg nervøs op til. 

Frygtede, at der ikke var nogle, der ville tilmelde sig.  Frygtede, at folk ville synes, det var helt åndssvagt, det jeg sagde. Og at teknikken ville drille.

Men da jeg først var i gang, var det fedt!

 

“Jeg var aldrig kommet i gang, hvis jeg ikke var blevet guidet lidt i starten”

 

Hvis man står overfor at skulle holde sit første webinar, vil jeg klart anbefale at alliere sig med nogen, der har styr på det, ligesom jeg gjorde. Ikke fordi det er uoverskueligt svært, men fordi det er ærgerligt, hvis al energi og fokus skal gå med at fare vild i teknikken. 

Det kan være svært at vide, hvad man ikke ved, og hvor man skal lede efter det, man mangler. Jeg havde brug for lidt støtte og hjælp, bare lige til at komme i gang – så kunne jeg sagtens selv derfra.

Det fede ved Maj som mentor er, at der ikke er noget pis med hende. Ikke noget med at være nærig med sin viden eller tale ned til nye folk i feltet. Tværtimod masser at imødekommenhed og lige-ud-ad-landevejen til at forstå. 

Og så ved hun hvad hun taler om!

Mit allerbedste argument for, at du skal komme i gang med webinars nu er, at du skal tænke på, hvor mange mennesker, der sidder i den anden ende af landet, som kunne have gavn af din viden og kompetencer. 

Dem kan du nå via et webinar!

Mit webinar på tirsdag giver en smagsprøve på mit online forløb “Kvinde og mor – Vejen til hverdagsglæde og kærligt nærvær” og jeg har selvfølgelig en spørgerunde, når mit foredrag og oplæg er slut. Der er pt. 126 tilmeldte, og det tal skal nok stige, for det gør det altid de to sidste dage op til.

Heidis Gratis Webinar


  

Du kan læse meget mere om Heidis Gratis Webinar lige her <——-

Læs om hendes online forløb her <——-

Heidi tilbyder også et gratis videokursus om konflikter i børnefamilier, download her <——

Vil du lære at lave webinar, som Heidi?

Så kan du starte med at se 90 minuttes optagelse af mit og Rasmus Lindgrens webinar “Spark R** i din biz med webinars” – Du kan se det lige her <——

Maj Wismann hjælper dig med inspiration til webinarHav det fantastisk til vi ses igen 😉

Kh,
Maj

 

 

 

 

 

→ Få hjælp til flere kunder. Nu! ←
Close

Få Gratis adgang til 3 online foredrag

  • Kickstart din klientforretning" + arbejdsark
  • Sådan opbygger du en hjemmeside, der arbejder for dig 24/7
  • Spark R** i din biz med webinars
  • Følg mit nyhedsbrev og få onlinebiz tips, der virker
.