Pat Flynn billedePat Flynn er en super cool fyr, der har haft onlinebiz i 6 år nu, og han er vild med at “podcaste”.

Og lige den her episode, har jeg rigtig meget lyst til at dele med dig, for her deler han ud af sine oplevelser og erfaringer med at drive en forretning online, og jeg tænker, at når det kan inspirere mig, så kan det nok også inspirere dig, uanset, hvor du er henne i din onlinebiz proces.

Jeg fik faktisk selv et par gode fif til min kontaktside på websexolog.dk

Pat har lavet denne podcast, for at italesætte de mere negative sider af at have en onlinebiz. De ting, der kan få folk til at give op, kaste håndklædet i ringen og gå tilbage til et “almindeligt” arbejde, langt væk fra iværksætterri, drømmen om at gøre en forskel og online livet.

Han bl.a. deler ud af sin erfaring med:

Pat Flynn Podcast

★ Arbejdsgange, der gør det nemmere i hverdagen

★ Hvad der skete for ham, da han glemte at forsikre sig selv

★ Hvordan han håndterer Copycats, der stjæler og kopierer indhold

★ Og de slemme trolls (Og du hører om den værste og mest udspekuleret troll-ting, jeg nogensinde har hørt!) – Og at han italesætter trolls, er faktisk ret fedt, han siger bl.a “It would eat me alive from the inside” – Så, hvis du har oplevet trolls og uberettiget kritik online og blev vred, ked af det og frustreret, er du tydeligvis ikke alene.

Maj Wismann anbefaler Pat FlynnTil sidst taler Pat om det store “Why”, og hvorfor det er så sindssygt vigtigt at have på plads, når man har en forretning. For hvorfor er det nu lige, man gør det, man gør?

Du kan høre hele hans podcast-episode lige her <——-

Rigtig god fornøjelse, og kan du så passe godt på dig og din onlinebiz, til vi ses igen 🙂

Maj ❤

 

 

 

PS:
Online Markedsførings Mentor Forløb Hold 3 er åben for tilmelding. Måske er det noget for dig, hvis du er klar på at bruge 7 måneder på at vækste din onlinebiz og give den en ordentlig skalle. Vi starter med en Kickoff live workday fredag den 11. juli fra 9.00 – 15.00 i Nyborg + første modul åbner mandag den 11. august kl. 8.00.

Nicole PunziNicole Punzi fra Nicolepunzi.dk
“Om det er pengene værd? Det er alle pengene værd. Jeg har de sidste måneder fået flere klienter, end jeg nogensinde har haft, og jeg ved nøjagtig, hvad jeg skal arbejde på og med fremover. Så helt konkret, er jeg allerede begyndt at tjene flere penge nu end før forløbet,og jeg har fået alle redskaberne til at blive ”fundet” online, og er kommet helt i dybden med min målgruppe, arbejde med min blog, lave SEO på mine artikler og meget mere. Hvis jeg ikke havde Maj, så ville jeg slet ikke kunne være selvstændig med min passion.”

Læs om endnu flere glade kursisters oplevelser og læs mere om forløbet her <——-

→ Få hjælp til flere kunder. Nu! ←
Close

Få Gratis adgang til 3 online foredrag

  • Kickstart din klientforretning" + arbejdsark
  • Sådan opbygger du en hjemmeside, der arbejder for dig 24/7
  • Spark R** i din biz med webinars
  • Følg mit nyhedsbrev og få onlinebiz tips, der virker
.