Få succes online - Inspirerende interviews

Sådan startede jeg

Louise Stokholm hjælper med spiseforstyrrelser onlineJeg har oprindeligt en baggrund som cand.comm og har tidligere arbejdet med kommunikation og marketing i store og mellemstore virksomheder.

I 2006 gik jeg igang med uddannelsen til psykoterapeut og tog for 4 år siden springet og startede som selvstændig psykoterapeut.

Jeg fandt hurtigt ud af at det, jeg brænder for at arbejde med, er mennesker, der har forskellige former for spiseforstyrrelser inde på livet.

En interesse og motivation der udspringer af mine personlige erfaringer med en langvarig spiseforstyrrelse. Siden har jeg med forskellige efteruddannelser og kurser valgt at koncentrere mit arbejde om voksne med spiseforstyrrelser.

Det bedste jeg har gjort for min forretning

Det bedste jeg har gjort for min forretning er uden tvivl, at tage OMMF.

Jeg meldte mig til forløbet, fordi jeg havde brug for nye vinkler, viden og strategier til, hvordan jeg kan sælge min viden og ekspertise.

Jeg har siden, jeg startede som selvstændig haft travlt med klienter i individuelle forløb og i gruppeforløb. Det var jeg og er fortsat glad for, men jeg ønskede en større afveksling og balance i mit arbejdsliv ved også at kunne tilbyde mine ydelser online.

Fra overspisning til overskudDet er mindre end et år siden, jeg startede i forløbet, og der er sket rigtig meget.

Jeg har med OMMF fået en helt konkret viden og strategier til hvordan, jeg bygger en forretning op og får bedre kontakt til min målgruppe via online mediet.

Jeg har lanceret mit første online forløb, der hurtigt blev udsolgt.

Trafikken fra de organiske søgeord til mit website er næsten 4 doblet + trafikken fra sociale medier fordoblet – selvom jeg har nået at gøre meget lidt i forhold til det potentiale, jeg ved, der er.

Trafikken betyder blandt andet, at jeg ikke længere behøver at annoncere med betalte søgeord og sparer de 2000 – 3000 kr. hver måned på Google Adwords.

Jeg har masser af ideer til min virksomhed og ved hvilke skridt, jeg skal tage for at nå derhen. Jeg er blevet klar på min motivation, jeg har fået overblik, og jeg GLÆDER mig til det næste.

Jeg har, i forbindelse med OMMF, udviklet en del gratis materiale, som man får adgang til, når man tilmelder sig klinikkens nyhedsbrev.

Ofte får jeg mails og tilkendegivelser fra personer, der føler sig godt hjulpet.

Det føles simpelthen GODT at vide, at rigtig mange kan hente hjælp i det gratis materiale – også selvom jeg aldrig møder dem.

Det er også rart at have fået et netværk at mennesker, jeg kan sparre med, og som arbejder med noget af det samme som jeg selv.

 

Sådan tjener jeg mine penge

LouiseJeg tjener mine penge ved at tilbyde 1:1 behandlingsforløb, gruppeforløb, samtaler med pårørende – og nu også online forløb og skypesessioner.

Fordelen ved online forløbene og online terapien er, at jeg kan nå ud til og hjælpe langt flere mennesker end ellers.

Det gør også mit arbejde mere fleksibelt og afvekslende.

 

Sådan er en arbejdsdag for mig

3 dage om ugen er dagene fyldt op af sessioner med klienter, som jeg mødes med i min klinik.

2 – 3 dage om ugen har jeg dedikeret til alle de øvrige aktiviteter.

Jeg bruger tid på at skrive indhold – til nyhedsbrev, brevkasse, blog, som gæsteblogger og være aktiv på de sociale medier. Jeg bruger pt. en hel del tid på at producere indhold til mit online forløb.

Ind imellem bruger jeg noget tid på Terapihuset i Hellerup, der er et fællesskab af behandlere inden for terapi og coaching, som jeg er medindehaver af.

Det skal også passes, men kører efterhånden automatisk, uden så meget administration fra min side. Hver 3. uge går jeg i supervision og bruger løbende tid på videreuddannelse og kurser.

Ofte arbejder jeg hjemmefra – de dage, hvor jeg ikke har sessioner i klinikken. Jeg nyder friheden i ikke at skulle sidde i klinikken hver dag, som jeg gjorde inden OMMF.

Som noget nyt er jeg begyndt at have arbejdsdage sammen med andre fra OMMF. Det er rart med selskab og sparring.

Det er forskelligt hvor lange, mine dage er.

Generelt arbejder jeg meget, men har de sidste par måneder også holdt nogle dage fri eller haft kortere dage, fordi jeg fornylig er flyttet i hus og bruger tid på at komme på plads.

Det er blevet nemmere i og med, at mit arbejde er blevet mere fleksibel.

 

Den dag, det gik op for mig, at jeg nok skulle klare det i min virksomhed

Jeg har faktisk ikke på noget tidspunkt været i tvivl, om min virksomhed ville køre rundt.Det kan godt være, at det lyder lidt underligt, men den tvivl har jeg ikke haft.

Louise hjælper klienter med spiseforstyrrelserJeg kom jo hurtigt igang med klienter, da jeg startede op som selvstændig og har erfaret, at de mennesker jeg følger, de rykker sig.

At mit arbejde hjælper.

Jeg har heller ikke været specielt usikker på, om mit online forløb ville sælge eller om de værktøjer og strategier, jeg har fået gennem OMMF, ville virke.

Jeg kender min målgruppe godt, så jeg har en god fornemmelse af, hvad de ønsker.

Og strategierne osv. fra OMMF har jo vist sig at virke hos så mange andre og giver i øvrigt super god mening.

Det jeg reelt har været i tvivl om, var inden OMMF: om jeg kunne finde en balance i mit arbejde, så min arbejdsindsats giver mening i forhold til min indtjening.

Jeg har været i tvivl, om jeg kunne finde en måde, hvor jeg har større frihed og afveksling i mit arbejde og mere tid til at holde fri. Jeg knokler stadig, men ved, at jeg er på helt rette vej.

Jeg ved, at jeg bruger min tid rigtigt – derfor er det også blevet mere meningsfuldt.

Jeg var også i tvivl, om jeg egentlig syntes, at det var etisk ok at tilbyde online ydelser til mennesker med en spiseforstyrrelse. Det tænkte jeg en del over og er i dag helt afklaret med det.

Det er et andet medie, der kan supplere mine andre ydelser.

 

Jeg havde fået succes hurtigere, hvis…

Jeg var startet på OMMF noget før. Set i bakspejlet har jeg simpelthen brugt for meget tid på noget, der ikke var skalerbart.

Det er særligt problematisk når man, som jeg, er noget af en perfektionist.

Louise er en snegl til at få lavet sine tingJeg er en snegl til at få lavet mine ting – fordi jeg er så omhyggelig med det. Det er en side af mig, jeg arbejder med, men altså – jeg ændrer mig jo ikke radikalt.

Derfor giver det så meget bedre mening, når det, jeg har brugt meget tid på, er skalerbart og kan genbruges i forskellige formater, som jeg nu har lært.

Jeg var kommet hurtigere på vej, hvis jeg havde haft den viden, jeg har i dag om produktportefølge, SEO, linkbuilding, content marketing, salg mm.

 

Det her skal du fokuserer på fremadrettet

At du bruger din tid rigtigt i stedet for, at du blot knokler mere.

Det hjælper at holde fokus på, hvor du er på vej hen, og at du har et overblik over hvordan.

En plan er det allervigtigste og giver retning. I den plan bør også indgå tid, der er sat af til at gøre de her ting. Det er helt afgørende.

 

Derfor har jeg succes

Når jeg er så godt igang med min virksomhed, skyldes det mest af alt, at jeg knokler, og jeg bliver ved.

Selvfølgelig handler det om, at jeg som psykoterapeut har mit faglige fundament i orden – men det handler lige så meget om at drive virksomhed.

Jeg er fuldstændig klar over, hvad det er jeg gerne vil, hvorfor og hvordan. Resten er et arbejde, der kræver, at jeg slår r…. i sædet og gør det, jeg skal.

Ærligt, det er benhårdt arbejde, og det kræver virkelig selvdisciplin og vedholdenhed. Det har jeg også.

Louise holder også webinarOg så er det altså rigtig ofte, at jeg træder ud af min “comfort zone” og gør noget, jeg er lidt eller meget bange for.

Flere gange har jeg sagt til dem omkring mig at “shit, nu dør jeg simpelthen af skræk”.

Sådan føles det f.eks. når jeg har holdt online webinarer for flere hundrede mennesker. Selvom det er online, er det angstprovokerende for mig, fordi jeg har noget med “at være på”.

Jeg skal virkelig vænne mig til det.

Jeg føler mig faktisk også lidt sårbar, hver gang jeg offentliggør et blogindlæg, brevkassesvar eller en artikel. Jeg viser noget af mig og min faglighed.

Det kræver lidt mod.

Men hver gang jeg har trådt ud af denne her comfort zone, så rykker jeg mig både i min virksomhed og personligt. Det er oplevelsen af at “pyha, det kan jeg så også. Det gik jo fint”.

 

Jeg anbefaler, at du følger:

Følg dit hjerteDit hjerte, selvfølgelig.

Så enkelt og så vigtigt.

I mit arbejde giver jeg meget. Det er også dejligt, men det er så vigtigt at huske hele vejen rundt – hvorfor er det, at jeg gør det. Jeg skal huske at behandle mig selv med samme venlighed.

Fordi jeg stiller høje krav til mig selv og er så handlingsorienteret, glemmer jeg ind imellem følelsen. Jeg tror, at mange selvstændige kan genkende sig i det. Det er vigtigt at have sig selv med i det, man gør.

Det skal være meningsfuldt.

Derudover anbefaler jeg, at du følger Maj i hendes nyhedsbrev og sociale medier. Der er masser af gode råd og inspiration. – Følg Maj herunder ↓↓↓

Christina Klitsgaards nyhedsbrev er også godt – Følg Christina her ←

I det hele taget er det godt at se på, hvad det er andre selvstændige gør og suge til sig med inspiration.

 

Det bedste tip Maj har givet mig?

“Bliv ved. Bare bliv ved. Så skal det nok komme. Det handler om at få tingene gjort”.

Jeg minder mig selv om det, når jeg synes, det er sejt.

Selvfølgelig er der noget, der handler om at have evnerne til det. Måske kan der også være noget med held – det er jeg faktisk i tvivl, om jeg tror på. Men ihvertfald handler det altovervejende om at få tingene gjort.

Det handler om at have hjertet med, at være venlig over for mig selv OG, som Maj siger, at blive ved. Så skal det nok komme.

Jeg minder mig selv om det og øver mig på den balance.

***

***

Maj Wismann Interviewer Louise StokholmLouise får 4 gange så meget trafik til sin hjemmeside, ganske automatisk og sparer masser af penge hver måned på annoncer i Google. Udsolgt online workshop og masser af klienter.

Jeg kan simpelthen ikke få mine arme ned – og ved du, hvad det allerbedste er?

Når Louise kan, så kan du også – Det ved jeg!

Kh,
Maj

 

Vil du vide mere?

Læs mere om Louise Stokholm her <—

Læs mere om Louises online forløb her <—

Du kan læse mere om Maj´s store Online Markedsførings Mentor Forløb her <—

 

 

 

→ Få hjælp til flere kunder. Nu! ←
Close

Få Gratis adgang til 3 online foredrag

  • Kickstart din klientforretning" + arbejdsark
  • Sådan opbygger du en hjemmeside, der arbejder for dig 24/7
  • Spark R** i din biz med webinars
  • Følg mit nyhedsbrev og få onlinebiz tips, der virker
.