Få succes online - Inspirerende interviews

Sådan startede jeg med at sælge “anti-hensynsbetændelse”

Min Coachingbusiness startede i 2006 som en bibeskæftigelse, ved siden af mit job som sygeplejelærer og kursuskonsulent.

Det fortsatte i en del år, indtil jeg i 2013 gik 100% selvstændig.

Det bedste jeg har gjort for min forretning

Helene Rosendahl Hillersdal - Slip hensynsbetændelsen online At jeg holdt ud, og fortsatte, på trods af, at det var en kæmpe udfordring, at få min business til at vokse.

Jeg tog på en temadag med Calvin (Ejer af sitet “Simplero”), hvor jeg ville lære om systemet, og den dag stiftede jeg første gang bekendtskab med Maj Wismann.

På sin ærlige og ligefremmme facon fangede hun straks min opmærksomhed, og jeg kunne spejle mig i det hun sagde, på flere områder.

Det allerbedste er, at jeg via Majs mentorforløb lærte om online-markedsføring, og alt det jeg havde brug for, for at få succes.

Sådan tjener jeg mine penge

Jeg laver kurser online og fysisk.

Afholder coachingsessioner, og underviser i kommunikation og konflikthåndtering mm. individuelt og i virksomheder.

Sådan er en arbejdsdag for mig

Mine arbejdsdage er meget varierede, afhængigt af hvad der står i min kalender. Er der kurser eller undervisning i virksomheder, så må alt andet vente.

De 5 første trin i kuren mod hensynsbetændelseAndre dage, er helliget computeren, når der er planlagt skrivning af blogindlæg og/eller nyhedsbreve.

Der afsættes også tid til at netværke på de sociale medier, mailkorrespondence, og udvikling af mine onlinekurser, hvilket indbærer skrivning af undervisningsmateriale, og det tekniske arbejde med at producere dem.

Den dag, det gik op for mig, at jeg nok skulle klare det i min virksomhed

Det er faktisk ikke så længe siden, at jeg virkelig fik troen på, at det kunne lade sig gøre. Det er kommet i flere tempi.

Da jeg fik lavet min tagline: “Slip hensynsbetændelsen & Sig til og fra – på den gode måde”, så kom der rigtig skub i sagerne, for nu vidste jeg lige præcis hvad min business handlede om, og hvem jeg henvendte mig til – det var en helt vild god følelse, nu at have en retning.

Da kunderne selv begyndte at henvende sig, efter at have fundet mig på Google, eller efter at have læst mine blogindlæg.

Jeg havde fået succes hurtigere, hvis….

Jeg havde fået succes hurtigere, hvis jeg havde vidst præcist hvad min kerneydelse skulle være – da coaching jo er et vidt begreb. Ligeledes havde jeg fået succes meget hurtigere, hvis jeg virkelig havde kendt mine kunders problemer og udfordringer.

Viden om markedsføring manglede jeg også, så hvordan skulle nogen vide at jeg var her, og hvad jeg kunne.

Det her skal du fokusere på fremadrettet:

Vedholdenhed og grundighed. Netværke og følge andre med succes. Dygtiggøre dig på det du udbyder.

Derfor har jeg succes:

Helene Rosendahl Hillersdal om sin succes onlineJeg arbejder mange timer med min business. Er vedholdende og grundig. Jeg kender mine potentielle kunders problemer og behov, og kan derfor i mine artikler på bloggen, koncentrere mig om lige præcis de emner.

Jeg bruger flere forskellige kanaler i min markedsføring: De sociale medier, nyhedsbreve og blogging. Jeg plejer, og passer godt på, mine (over 10.500) følgere på Facebook, og leverer god viden og inspiration til mine 3000 læsere af mit nyhedsbrev.

Ikke mindst fordi, jeg har lært at skrive indhold, med de rigtige søgeord, der bliver søgt på, på Google, så mine kunder selv finder frem til mig. Jeg ved præcist hvem jeg henvender sig til med mine produkter. Jeg henvender mig til mennesker, der lider af “hensynsbetændelse”, og som ikke får sagt til og fra – på en god måde.

Jeg underviser og coacher mennesker i at anerkende sig selv, skabe balance imellem hensynet til sig selv og andre, samt øge sit selvværd og sin selvtillid.

Jeg anbefaler, at du følger:

Maj Wismann fordi hun er så autentisk, ærlig og konkret – fordi hun selv har gået vejen og fået succes med det – Følg Maj Her <——-

Lisbeth Scharling fra Webwoman.dk, som skriver nogle super informative blogindlæg, om blogging og websites – Følg Webwoman her <——-

Lars Skjoldby, der er SEOekspert, hvor jeg har udvidet mit kendskab til søgeord, og at blive fundet på internettet – Følg Lars her <——-

Det bedste tip Maj har givet mig:

Vær grundig.

Sæt en vis del af dig selv i sædet, sæt fingrene på tastaturet, og producer noget hamrende godt indhold til dine kunder.

 

Maj Wismann interviewer Helene fra Slip hensynsbetændelsenNår Helene kan i en branche, hvor man kan fodre grise med coaches (undskyld, men der er VIRKELIG mange coaches på markedet), og hun på den måde kan “vinkle” sin coachingvirksomhed, så kan du med garanti også ;-)

Kh,
Maj

 

Vil du vide mere?

★ Du kan læse meget mere om Helene og hendes kurser lige her: → Slip Hensynsbetændelsen ←

★ Du kan læse mere om Maj´s store Online Markedsførings Mentor Forløbet: → Online Markedsførings Mentor Forløb ←

→ Få hjælp til flere kunder. Nu! ←
Close

Få Gratis adgang til 3 online foredrag

  • Kickstart din klientforretning" + arbejdsark
  • Sådan opbygger du en hjemmeside, der arbejder for dig 24/7
  • Spark R** i din biz med webinars
  • Følg mit nyhedsbrev og få onlinebiz tips, der virker
.