Få succes online - Inspirerende interviews

Sådan startede jeg

I 2007 gik min drøm i opfyldelse om at være selvstændig, og jeg startede Lyngby Kostklinik op sammen med min daværende partner Susanne. Vi sprang ud i det, fandt fine lokaler i Lyngby, og troede på, at vi nok skulle klare det.

Og heldige var vi, for meget hurtig fik vi kontakt til både virksomheder, og jeg fik kontakter til diverse dameblade. Jeg fik ret hurtig medvind, og fik bl.a. egen brevkasse i Q i 4 år.

Christina Bendix er online diætist og mentorSusanne og jeg gik hver vores vej i 2000, og jeg overtog klinikken og Lyngby Kostklinik.

Her startede et nyt kapitel for mig.

Jeg fik fra at være ”almindelig diætist” der snakkede sundhed og vægttab, og begyndte at markedsføre mig og brande mig selv, min egen historie og et liv med en spiseforstyrrelse.

Det var her mit brand ”Slut fred med mad” blev født.

Pludselig var JEG min virksomhed – og JEG blev produktet, og min mentor-funktion landede på det tidpunkt. Jeg fik flere og flere klienter der kom min vej, fordi jeg selv havde gået vejen, og ja det har jo åbnet op for mange spændende ting efterfølgende.

Jeg er oprindeligt uddannet klinisk diætist, og læser i dag NLP-master for at kunne hjælpe og støtte endnu flere i rejsen hjem til et afslappet og naturligt forhold til mad.

 

Det bedste jeg har gjort for min forretning

Det er, at jeg meget tidligt erkendte, at jeg ikke kunne alting selv – det var også derfor jeg meldte mig til OMMF. For hold op hvor har jeg mange kasketter på, og det kan være virkelig svært at navigere i alle rollerne.

Da jeg startede for 9 år tilbage, var der endnu hverken fokus på sociale medier og jeg havde de første mange år ikke engang et nyhedsbrev på min side. Pludselig gik der ”social-media-vanvid” i den – og jeg så meget hurtigt, at hvis jeg ikke kom med på den bølge – ja så ville jeg ret så hurtig blev hægtet af.

Onlineforløb ved Christina BendixJeg erkendte også, at hvis jeg skulle holde i mange flere år, så måtte jeg tænke nyt og kreativt, og jeg måtte med på online-bølgen.

Jeg har siddet med flere tusinde 1:1 samtaler over de sidste 9 år, så jeg har været SÅ moden og klar til at gå nye veje.

Det var der  skønne Maj kom ind i mit liv – for hun er i den grad kvinden der har gået forrest med ”online-social-medie- faklen”.  Jeg begyndte at følge Maj, og jeg så, at hun som sexolog kunne give værdi på mange flere måder end jeg lige havde fantasi til at forestille mig.

Så ærligt, jeg begyndte at abe lidt efter hende, og nogle af de andre online-hajer, og jeg endte så med at kontakte Maj, hvor jeg tilmeldte mig hendes OMMF – og DET er nok noget af det bedste jeg har gjort for min forretning.

Jeg havde brug for konkrete strategier, så jeg kunne udvikle min virksomhed . Jeg følte mig på bar bund og vidste ærligt ikke, hvordan pokker jeg skulle komme i gang, hvor jeg gjorde det tekniske m.m.

Meget er sket siden jeg startede for knap 1½ år siden.

I dag har jeg mit onlineforløb ”Vejen til et kærligt og varigt vægttab” – hold 1 blev udsolgt på blot 4 dage. Så min frygt for, om jeg kunne sælge og give værdi på denne måde blev gjort til skamme.

Jeg har siden fordoblet min trafik på min hjemmeside, min organiske trafik er vokset markant, mine indlæg bliver fundet på google og min nyhedsbrevsliste vokser dag for dag.

Jeg har fået et fantastisk netværk med andre skønne online-ladies – og fordi jeg ugentlig arbejder med de strategier Maj har lært mig, ja så kan jeg se en masse potentiale fremtidigt.

Det føles fantastisk at være godt på vej, og det føles skønt stadig at være en del af Majs unikke univers.

 

Sådan tjener jeg mine penge

Jeg tjener mine penge primært igennem individuelle samtaler og gruppeforløb som jeg afholder på min klinik i Lyngby, individuelle Skype-sessioner, og senest er jeg så også begyndt at tjene penge på mine onlineforløb.

Onlineforløbet har gjort det muligt for mig at hjælpe flere, og det giver mig samtidig en mere fleksibel hverdag.

På alle måder er online bare en win-win.

 

Sådan er en arbejdsdag for mig

Jeg driver min klinik i Lyngby, hvor jeg har personlige forløb og mine mentorgruppeforløb. Jeg er på klinikken ca. 3-4 gange pr. uge, hele eller halve dage, hvor jeg er fuldt booket med klientsamtaler og gruppeforløb.

Derudover arbejder jeg hjemmefra på at udvikle min virksomhed herunder at skrive nyhedsbreve, skrive blogindlæg, producere video-blogs, besvare brevkassespørgsmål.

Jeg er også ret så aktiv på de sociale medier – så det bruger jeg en hel del tid på, og derudover har jeg jævnlige skype / telefon sessioner med klienter, og jeg har del klientpleje i form af opfølgende mail eller telefonsamtaler.

Christina Bendix citatJeg elsker den fleksibilitet som jeg efterhånden har fået, og der har jeg virkelig fået rykket noget efter jeg tilmeldte mig OMFF.

Jeg bruger også tid på at vedligeholde og nusser om min klinik i Lyngby, og jeg er ved siden af ved at tage min NLP-master uddannelse på Møn, hvor jeg ca. hver 6 uge er på uddannelses-retreat over 4 fulde dage.

Videreuddannelse er for mig essentielt, så jeg kan give mine klienter så meget med som muligt.

Noget nyt i mit liv er, at jeg er begyndt at tage på skrive/arbejdsretreats over flere dage.

Da jeg er mor til to skønne teenagere og mor til to bonusbørn, har hus, hunde og dejlig kæreste, ja så er det dejligt, at jeg endelig har den fleksibilitet i mit arbejde der gør, at jeg kan tage væk i perioder og udvikle og fordybe mig.

SÅ HURRA for onlineuniverset, og alt det som jeg har lært på OMFF. Det har åbnet døre op for mere frihed.

 

Den dag, det gik op for mig, at jeg nok skulle klare det i min virksomhed

Jeg har fra starten været ”ret heldig” kan man nok sige.

Jeg fik hurtigt nogle gode solide virksomheder i hus, så de første mange år som selvstændig var jeg både i Lyngby og ude i virksomheder.

Jeg vidste ret hurtigt, at jeg ”nok skulle klare” mig, og det har givet mig en god portion selvtillid helt fra starten.

Jeg har også været heldig i den forstand, at jeg ret så hurtigt (i 2008) fik gode kontakter til diverse dameblade, og det har gjort at mit navn stille og roligt er kommet mere og mere frem.

Det har selvfølgelig boostet mit professionelle selvværd, at jeg hyppigt bliver brugt og kontaktet.

Ligeledes har jeg været meget bevidst om min målgruppe som er, at hjælpe især kvinder til at gen(finde) et godt forhold til mad.

Jeg arbejder også med unge der lider af eller har lidt af en spiseforstyrrelse – så inden jeg tilmeldte mig OMFF var jeg lidt usikker på, hvordan jeg lige skulle gribe mine 2 målgrupper an.

Jeg var lidt ude i om jeg kun skulle have en målgruppe i min virksomhed – men den tanke har jeg droppet efter god og grundig sparring med Maj.

Så i små skridt er meget landet og faldet på plads indeni mig – og det betyder alverden for min virksomhed. Selvfølgelig.

 

Jeg havde fået succes hurtigere, hvis…..

Christina Bendix online diætistJeg havde kendt Maj tidligere og havde tilmeldt mig OMMF.

Ingen tvivl om det.

Havde allieret mig med Majs ninja-tricks tidligere og hendes ekspertviden omkring SEO, linkbuilding, produktion af onlineforløb, salg, content marketing m.m. så kunne jeg have sparret mig selv for mange timers tanker / frustrationer / bekymringer – og jeg ville nok også have haft en del flere penge på min opsparingskonto.

Men jeg gjorde desværre som mange andre nystartede, at jeg betalte en masse penge til folk, der ja for at sige det lige ud, tog røven på mig – og det har godt nok kostet mig dyrt i eks. Adwords.

Husker, at jeg på et tidspunkt betalte op omkring 8000 kr. pr. mdr. i adwordsreklamer…

Tænk over, hvad jeg i dag kunne få for de penge..

SUK –  ja det var nogle dyre lærerpenge.

 

Det her skal du fokuserer på fremadrettet

1.       At du bruger din tid på noget som giver værdi og at du har en PLAN.

2.       Få styr på din hjemmeside, SEO, linkbuilding, content marketing og alt hvad det indebærer – jeg er stadig på vej selv, og bliver klogere dag for dag

3.       Få styr på din freebee – så du kan få folk på din liste – og sælge når du har nye produkter på hylden

4.       Få hjælp fra folk ,der har gået vejen selv – brug Maj, hop på hendes forløb hvis du er i tvivl

 

Derfor har jeg succes

Fordi jeg har fokus i nuet og er forelsket i hvert skridt jeg tager, at jeg har tålmodighed, laver helt konkrete målsætninger og knokler for at nå mine mål.

Jeg er en født fighter og jeg giver ikke op.

Og qva min uddannelse og autorisation som klinisk diætist komblet sammen med min ny NLP uddannelse som jeg på 2 år er ved at læse, så har jeg i den grad min faglighed på plads.

Jeg har arbejdet med selvudvikling, ernæring, sundhed og spiseforstyrrelser i over 20 år, jeg har gået vejen selv, og ved hvor svært det er få et godt forhold til mad – hvor mad er nydelse og ikke er forbud.

Jeg arbejder altid med mit hjerte i hånden – dvs. at jeg også siger nej til opgaver eller metoder, som jeg ikke kan stå ved eller vil sættes i forbindelse med.

Jeg vil meget gerne frem i lyset, og jeg vil gerne ud med mit budskab om, at når du elsker dig selv og tør stå ved hele dig – ja så vil dit forhold til mad, vægt og krop langsomt falde til ro.

MEN der er et MEN.

Jeg går aldrig på kompromis med, hvad jeg føler er det rigtige – så derfor har jeg også sagt nej til opgaver for at kunne se mit selv i spejlet. Og det får jeg ofte at vide fra mine klienter – at de fornemmer, at jeg er meget tro mod mig selv, og det som min virksomhed står for.

Når det så er sagt at jeg flere gange og mange gange måtte hoppe ud fra 10 meter vippen , fordi jeg har sagt JA TAK til opgaver der ville udfordre mig.

Det er til tider virkelig hårdt arbejde – men jeg elsker det og det som det giver mig, når jeg går ud af min comfortzone.

Eksemplet var da jeg sidste havde et webinar for over 400 tilmeldte, og jeg for et par år tilbage skulle holde foredrag for en sal med over 300 mennesker.

Sådanne eksempler har virkelig styrket mit professionelle selvværd – og jeg ved, at jeg kan.

 

Jeg anbefaler, at du følger:

Det som du brænder for, gå efter din mavefornemmelse og lyt til dit hjerte.

VÆR DIG – med alt hvad du er – og brug det som et aktiv i din virksomhed.

Derudover skal du selvfølgelig følge Maj Wismann, fordi hun er kvinden ud i HANDLING.

Hun er professionel, hun har gået vejen selv, hun er grundig, hun kan støtte dig og hun giver dig gå-på-mod og kærlige spark bagi. ▾▾▾ Følg Maj via Nyhedsbrevet herunder ▾▾▾

OG Dorte Lytje, fordi hun er knaldhamrende dygtig til personlig branding. Følg Dorte her <—

 

Det bedste tip Maj har givet mig

At jeg skal sætte mit ur til 1 time, slå røven i sædet og skrive løs.

Og at jeg skal blive ved og ved og ved.

Så jeg bruger ofte Majs ord, som en personlig coach, og kan høre hende sige: “Kom så i gang”

Det hjælper mig at vide, at andre også knokler, som jeg gør, og her kan jeg også bruge det fællesskab, som jeg har fået igennem Maj og OMMF.

Vi støtter hinanden og hjælper hinanden til at blive VED.

***

***

Maj Wismann interviewer Christina BendixChristinas store online forløb blev udsolgt på 4 dage, hun har fordoblet trafikken til din hjemmeside, hendes indlæg bliver fundt i Google, og nyhedsbrevslisten vokser for hver dag, der går.

Tør du tænke på, hvor hun er henne om ét år?

Og hvor du er henne?

Kh,
Maj

 

Vil du vide mere?

Læs mere om Christina Bendix her <— 

Læs om Christina store onlineforløb <—

Du kan læse mere om Maj´s store Online Markedsførings Mentor Forløb her <—

→ Få hjælp til flere kunder. Nu! ←
Close

Få Gratis adgang til 3 online foredrag

  • Kickstart din klientforretning" + arbejdsark
  • Sådan opbygger du en hjemmeside, der arbejder for dig 24/7
  • Spark R** i din biz med webinars
  • Følg mit nyhedsbrev og få onlinebiz tips, der virker
.