Var det godt for dig også?

Altså 2015.

For mig var det et helt forrygende år med endnu mere vækst på alle tænkelige måder, både i DK med Websexolog.dk og Onlinebiz.dk, men også internationalt med Majwismann.com, hvor jeg for alvor har skudt igang med salget af online workshop, nyhedsbrev og sociale medier.

De 5 vigtigste ting, der har hjulet min forretning med vækst i 20152015 har bl.a. givet mig:

  • En (noget) højere bundlinie og overskud end 2014
  • Jeg har fået skrællet flere opgaver fra, som ikke gav mening at blive ved med at lave, hvilket har betydet mere arbejdsglæde (og jeg er ellers RET glad i forvejen for mit arbejde)
  • Vidensmæssigt blev jeg færdig med basisåret på Klinisk Sexologi studie & var på SearchLove2015 i London i oktober
  • Kortere arbejdsdage, der har givet os muligheden for at have vores yngste søn på deltid i børnehaven
  • Flere feriedage og fridage generelt
  • Og meget, meget mere, jeg ikke vil trætte dig med her

Men så var det jo, at jeg tænkte…

Virkelig tænke igennem…

For jeg ville gerne give dig nogle af de fif, jeg selv bruger, og som hjælper mig rigtig meget hver evig eneste dag, uge og måned.

Så her er de 5 vigtigste ting, der har hjulet min forretning i 2015

1) Ørepropper

Det lyder helt fjollet, jeg ved det godt!

Men efter jeg fik børn (min store knægt fylder 18 år til maj, den mindste er 5 år), er jeg begyndt at sove helt latterligt let.

Der skal ingenting til, før jeg vågner, og afbrudt nattesøvn GØR altså noget ved, hvordan jeg fungerer i hverdagen.

Så da jeg kom hjem fra konference i oktober, tog jeg beslutningen om at sove med dem, som jeg jo alligevel gør, når jeg er ude og rejse.

Holy Smoke en forskel det gør i min hverdag.

Min produktivitet er steget (Ja, det kunne faktisk godt lade sig gøre 😀 ) og dermed er mit samlede arbejdstimetal i løbet af ugen faldet, det er SKØNT!

Det sjove er faktisk, at jeg efter nogle uger glemte at bruge dem i nogle dage, men sov nu ikke længere så let, så ørepropperne er lagt på hylden igen, men jeg sover stadig igennem – Halleluja!

 

2) Flere & bedre nyhedsbreve

Jeg havde besluttet, at 2015 skulle være året, hvor jeg sendte ca. 25% flere nyhedsbreve, det holdt!

Jeg sender gerne nyhedsbreve ud, uden at skulle sælge noget, og det skruede jeg op for, og det gav effekt!

Både god respons fra mine trofaste læsere (både her og på websexolog.dk), men også hurtigere og flere salg, når jeg så sendte sælgende mails ud.

Vil du lære mere om at sende gode mails, som både giver værdi til dine kunder (ja, jeg mener bestemt, at du skal give værdi og viden fra dig i dine nyhedsbreve!) & som giver dig flere salg, så kan jeg anbefale Danmarks ukronede email-marketing dronning Christina Klitsgaard

Læs mere om hendes tilgang til emailmarketing & tilmeld dig hendes nyhedsbrev her <—-

Vil du gerne lære mere om at sende mails ud hver dag (ja, jeg skrev HVER DAG), hvor indholdet af dine mails bliver inspireret af alt, det du oplever i hverdagen – sådan at du lærer at koble dine hverdagsoplevelser med det/de produkter/ydelser du sælger?

Så kan du tjekke Morten Spindler ud.

Han er helt ny spiller på Emailmarketing banen her i DK, og han har nogle anderledes og forfriskende holdninger til at sælge med mails. Vi er slet, slet ikke enige om alting angående emailmarketing, men sende mails ud hver evig eneste dag, det kan han skisme, og det er inspirerende i sig selv 😀

Læs mere om Mortens tilgang til emailmarketing & tilmeld dig hans nyhedsbrev her <—-

 

3) Arbejdsrejser

En arbejdsrejse, er en rejse, hvor der arbejdes.

Dejlig udsigt på Refuga turen til Barcelonas BjergeI hvert tilfælde i min optik.

Og når der ikke arbejdes, så netværkes, sparres og hygges der, med andre onlinebiz-nørder 😀

3-5-7-10 dage afsted, hvor jeg ikke skal tænke på noget som helst andet end at få et projekt skippet afsted, er fantastisk for sådan en som mig.

I februar var jeg i Thailand i 10 dage med en lille gruppe, hvor jeg f.eks. fik indtalt “Get your sex drive back & keep it for life”

I maj var jeg endnu engang i Barcelona i 7 dage, hvor jeg fik sat min internationale online workshop om sexlyst op og gjort klar til salg, OG sendt mailen ud til min internationale nyhedsbrevsliste, om at NU var der åben for salget – og første plads på online workshoppen blev booket knap 24 timer efter, mailen var skippet afsted.

Introduktion på RefugaI september var jeg 5 dage i Tyrkiet på et skønt lille hotel, hvor jeg fik gjort ParPlan2016 klar til launch, og fik styr på en masse teknisk bøvl på mit internationale site.

Overvejer du arbejds-netværksrejse, så kan jeg VARMT anbefale Refuga (tidligere WorkAway), som er startet af danske (og skønne) Nikolaj – Billederne er fra min tur i maj 2015.

– Du kan læse mere om Refuga´s koncept og se kommende rejser her <—-

 

4) SEO

I 2015 slog jeg alle rekorder for “gratis” trafik til websexolog.dk. I forhold til 2014 steg den “gratis” trafik med 92% i 2015.

Er du vanvittig, det batter at arbejde kontinuerligt med SEO ovre på Websexolog.dk – Hver gang, jeg har lagt en ny artikel eller et nyt brevkassespørgsmål og svar online, har jeg søgeoptimeret det.

Derudover er langt de fleste indlæg fra tidligere end 2015 også steget i placeringerne, som selvfølgelig også har været medvirkende til stigningen på 92%.

Med gratis, mener jeg i øvrigt organisk trafik, altså besøgende på min hjemmeside, jeg får fra søgemaskinerne som f.eks. Google, Bing, Yahoo osv.

Helt lavpraktisk betyder det, at når nogen søger på f.eks. “manglende sexlyst”, så finder de min websexolog i de øverste resultater, så klikker de ind på siden – og dermed er det “besøg” på min hjemmeside. (Uden jeg har gjort andet end at få styr på min SEO og skrive et indlæg om manglende sexlyst, et indlæg som i øvrigt er mange år gammelt efterhånden, men som hver evig eneste måned hiver potentielle kunder ind i min forretning)

Gratis og gratis, bop bop…

For som min kloge SEO-nørd ven Morten Vadskær siger: “SEO er kun gratis, hvis din tid ingen værdi har”

Der er satme klogt sagt!

For du skal jo sætte tid af til at lave din SEO, men når det så er sagt, så er det virkelig tid godt givet ud i min forretning.

Tror du, det har en betydning for min bundlinje?

Yep!

 

Er 2016 året, hvor du skal få styr på SEO i din biz?

Så kan jeg anbefale dig at skrive dig på Mortens Nyhedsbrev – Han holder kurser i SEO, for dig, der IKKE har et WordPress site (selvom man har WordPress, kan man sagtens deltage alligevel – det gør jeg f.eks.)

Morten er generelt enormt gavmild med små hacks og tips omkring online marketing og SEO, så du kan få rigtig meget ud af at følge hans nyhedsbrev, og som han skriver: “Jeg lover, at jeg ikke fylder din indbakke med ubrugelig reklame”

Tilmeld dig Mortens mails her <—

 

5) Mit æggeur

Du ruller sikkert rundt af grin – men den er god nok.

En af mine produktivitets-fif er faktisk at sætte mit æggeur på 30 min og så arbejde fokuseret. Når de 30 min er gået, kan jeg så tage 30 min mere eller gå til noget andet.

Men kan du ikke komme i gang med en opgave, vil du gerne arbejde under tidspres eller bare i det hele taget få oplevelsen af at være enormt produktiv, så sæt dit æggeur 😀

De fleste jeg taler med, og som ikke tidligere har mødt mig i den “virkelige verden” tror, jeg arbejder 60-70 timer om ugen. Det gør jeg ikke. Jeg arbejder faktisk betydeligt mindre end 37 timer. Jeg er bare monster produktiv, når jeg så arbejder.

Jeg vil hellere være produktiv, når jeg er på kontoret og så enten nå mere eller holde tidligere fri, end at sidde i 7-8-12 timer og lave en masse overspringshandlinger og spilde min tid og føle mig uproduktiv.

Det hjælper hverken mig, mine kunder, mine potentielle kunder eller min familie for den sags skyld.

Så sæt uret og sæt i gang 😉

***
Maj Wismann - iværksætter mentorDet var alt fra mig i denne omgang.

Vi ses snart igen.

Hav en rigtig dejlig online dag ❤

Kh,
Maj

 

 

 

→ Få hjælp til flere kunder. Nu! ←
Close

Få Gratis adgang til 3 online foredrag

  • Kickstart din klientforretning" + arbejdsark
  • Sådan opbygger du en hjemmeside, der arbejder for dig 24/7
  • Spark R** i din biz med webinars
  • Følg mit nyhedsbrev og få onlinebiz tips, der virker
.