En-dags workshop med Maj Wismann

*

Sådan laver du højkvalitets online produkter fra A-Z, der kan sælges igen og igen

Du har med garanti overvejet om en online produktion skal være en del af din forretning. Du har måske endda nogle i dit netværk, som rent faktisk har succes med det.

Og mon ikke du er blevet fristet af ord som nemt, høj indtjening, passiv indtægt, skalerbar, onlineforretning og mindre arbejdstid. Måske har du endda været på kursus i det før, måske endda et online kursus – men efter et utal af timer – som jo er din absolut mest kostbare ressource – er det stadig ikke lykkedes dig at “knække koden” og få lavet et online produkt og få lagt det på din hjemmeside.

Måske er du i tvivl om, om det er “godt nok” – KAN det virkelig hjælpe nogen? Kan JEG virkelig hjælpe nogen online? Måske vokser tvivlen dag for dag, mens drømmen om en onlinebiz med masser af online produktioner på hylderne langsomt ryger længere og længere ud i horisonten.

Det får du ikke en højere bundlinje eller får hjulpet nogle af.

Og det ved du alt for godt.

Jeg har en god og en dårlig nyhed.

Lad os starte med den dårlige.

Den dårlige nyhed er …

… at dit netværk har glemt at fortælle dig, at professionelle og højkvalitets online produktioner, der kan sælges igen og igen,  som udgangspunkt faktisk er rigtig svære at lave. Og at det arbejde, du måske allerede har lavet, er spild af tid, hvis ikke du har grundfundamentet for din online produktion i orden. De har også glemt at fortælle dig, at det ikke “bare” handler om at sætte sig ned og lave et online produktion lynhurtigt, for så at indkassere tusindvis af kroner i den nærmeste bankautomat, for sådan fungerer det slet slet ikke online (selvom der er absurd mange i de her år, der rigtig gerne vil få dig til at tro, at det er ligeså nemt som at klø sig et vist sted)

Den gode nyhed er …

… at dit netværk faktisk har ret i, at man kan tjene rigtig mange penge via online produktioner. Det ved jeg fra min egen online forretning ovre på Websexolog.dk, men også fra de utallige kursister og virksomheder, jeg har hjulpet efterhånden. Det ER faktisk ikke raketvidenskab, når først man ved, hvad og hvordan man skal gøre. Du skal bare lære, hvilke knapper, du skal skrue og trykke på, og hvordan du så, ud fra det, bygger en online produktion på et grundigt og solidt fundament. Og det kan du godt. Både lære at skrue, trykke, bygge og producere.

På denne heldags workshop lærer jeg dig, hvordan du laver en online produktion, som skiller sig ud fra alt dét, der allerede er på markedet. En online produktion af så høj kvalitet, at dine kunder (udover at få den hjælp, de har brug for), også vil anbefale dig til andre og på den måde være med til at brande dig som ekspert i netop din branche, der sikre dig salg igen og igen i årene, der kommer.

Underviseren på denne en-dags workshop er:

Maj Wismann underviser i online kurser

Mit navn er Maj Wismann, & jeg ejer websitet Websexolog.dk

Her sælger jeg med stor succes min faglige viden som klinisk sexolog og parterapeut i forskellige online produkter, hvilket jeg også lever (rigtig godt) af. Jeg har selv gået vejen – i LANG tid. Jeg var en af de første herhjemme, som gav mig i kast med at sælge min viden i online produkter siden 2009.

Websexolog.dk er en selvsmurt og næsten selvkørende maskine, hvor mine online produkter nærmest sælger “sig selv”, hvilket har frigivet mig tiden til at undervise andre (og måske dig), i at producere højkvalitets online produkter og få en hjemmeside, der arbejder for dig 24/7.

Jeg arbejder i øvrigt på deltid og i perioder kun et par timer om ugen, hvis det er det, jeg har lyst til eller brug for.

Jeg viser dig:

 • Hvad du skal gøre som det første, inden du går i gang med at lave et produkt, så du sikrer dig, at der rent faktisk ER et marked, når først det er sat til salg
 • Hvordan du får dine kommende kursister til at skrive store dele af salgsteksten for dig og i øvrigt fortælle dig, hvad der kan gøre din online produktion endnu bedre (og som også får flere til at købe)
 • Hvordan du bygger dit kursus op i moduler og trin for trin, samt skabelonen for, hvad de enkelte moduler kan indeholde
 • Hvordan du sikre dig, at du får en høj rate af deltagere, der gennemgår hele din online produktion (og ikke blot går i stå efter 20 min)
 • Hvornår du er klar til at begynde markedsføringen af produktet, og hvordan du speeder produktions-processen i vejret
 • Hvordan du aldrig løber tør for idéer til at videreudvikle på dit produkt, så det bliver bedre og bedre som årene går
 • Hvad din kursusbeskrivelse/salgstekst skal indeholde og absolut ikke indeholde (Oh yes, der ER faktisk ting du nemt kan komme til at skrive, som får kunderne til at løbe skrigende væk!)
 • Jeg viser dig også den største fejl, som langt de fleste begår, når de giver sig i kast med online produktioner, og hvorfor det kan have katastrofale konsekvenser for din indtjening på dine online produktioner på den lange bane.
 • De to mest brugte modeller for at få gang i salget
 • De 4 største årsager til, at dine besøgende aldrig bliver kunder i din onlinebutik – altså hvorfor de IKKE køber dine online produktioner & selvfølgelig, hvad du kan gøre ved det!
 • Cases, hvor jeg tager dig med bagom i min egen onlinebutik på websexolog.dk – så du kan se, hvad der virker for mig – men da i den grad også, hvad der ikke har virket – nogensinde!
 • Den ene indsigt, der gjorde, at jeg knækkede koden til at få succes med at sælge online

2 uger efter workshoppen inviterer jeg dig til et lukket Q&A webinar. Her kan du og de andre deltagere stille de spørgsmål, der eventuelt er opstået i mellemtiden. Du kan få fulgt op på den nye viden, du har fået. Og så gennemgår vi de lektier, du har fået for på workshoppen – for ja, du får i vanlig “Wismann-stil” lektier for, så du kan komme i gang med at få integreret den nye viden, du har fået.

“Maj fik mig til at tage ejerskab over min viden og ekspertise”

Vibeke Fraling

Min personlige historie blev et aktiv for mig, den blev en del af mit brand og en del af den forsikring kunden har for at mit produkt virker. 

At skabe onlineprodukter er ikke blot at lave undervisning i en digital verden – det er også at dele ud af sit hjerteblod og sin passion, så det skal gøres RIGTIGT og så er Maj GO-TO personen.”

Vibeke Fraling – QiGong instruktør og underviser

“Jeg sælger nu onlineprodukter, for flere hundrede tusinde kroner om året”

Helene Hillersdal Rosendahl

“Maj Wisman har på sin helt egen grundige, skønne, og ærlige facon lært mig alt det der skulle til, trin for trin, så jeg kan være der i min business hvor jeg er i dag.

Maj er SUPER dygtig, og en fantastisk læremester, og al hendes viden og egne erfaringer, deler hun rundhåndet ud af. Så hvis du vil i gang med onlineprodukter i din business, så vil jeg VIRKELIG anbefale dig at lytte til Maj.”

Helene Rosendahl Hillersdal – Rosendahl Coaching

 

 

Workshoppen er for dig:

 • der sælger din “viden” på den ene eller anden måde
 • der er vant til at holde foredrag, lave workshops eller gruppeforløb
 • der er selvstændig terapeut, konsulent, rådgiver eller coach
 • der lever af at sælge dine 1:1 eller 1:2 sessioner i din praksis eller f.eks. via Skype
 • der allerede har været på kursus i at lave online produkter, men endnu ikke har “knækket koden”
 • der allerede har online produkter på hylden, men som slet ikke sælger nok. Endnu.

På denne workshop får du:

 • Indsigt i hvilke muligheder, der findes inden for online produktioner, og hvilke der passer til netop din unikke forretning og dine unikke kunder – For nej, det er ikke alt, der passer til alle målgrupper!
 • Simple metoder til at finde de emner dine potentielle kunder gerne vil have din hjælp til online, OG som de i forvejen efterspørger (højst sandsynligt uden at du ved det!)
 • En konkret model for opbygningen af din online produktion, så du kan gå i gang med selve produktionen med det samme
 • Mine personlig principper til fastsættelse af produkternes pris, så du sikrer dig, at det hverken er for dyrt eller for billigt i forhold til din målgruppe
 • Opskriften på de 3 typer kursusbeskrivelser, jeg selv anvender igen og igen med stor succes
 • Og sidst men ikke mindst, den arbejdspsykologi jeg selv bruger, når jeg skal producere nye produkter. Jeg underviser dig i mine top 3 teknikker til, hvordan du holder dig selv op på at få lavet, produceret og søsat din online produktion (For du hjælper hverken kunderne eller din bundlinje ved at ligge inde med 15 gode halvfærdige ideer og produkter!) 

”Jeg kunne ikke have undværet Majs viden!”

Malene Fich Weischer Andersen
“Majs sparring, hjælp og rådgivning har været en utrolig stor hjælp ifm udviklingen af mit seneste online forløb, ”Online tekstforfatter – skrivekursus og mentorforløb.”

Majs enorme erfaring, viden og altid pragmatiske og meget hands-on tilgang til online produkter helt unik.Jeg kan klart anbefale Maj til alle, der ønsker at udvikle en online gren af deres forretning. “

Malene Fich Weischer, indehaver af Netinspire.dk og Blog Bureauet

Når først det er gjort, er det penge lige i lommen

Anne Marie Valentin“Maj har lært mig ALT om hvordan jeg skulle sælge mit online-produkt: “Sådan får du dit drømmejob” – og det virker!

Nu sælger jeg det med Majs metode – og igen og igen blir der udsolgt.

Det er den sjoveste måde at tjene penge på, for når først det er gjort, er det penge lige i lommen. Du SKAL møde Maj og få din forretning til at blomstre; det er let og ligetil.”

Anne Marie, ejer af intojob

Er du klar til at lære, hvordan du laver højkvalitets online produkter og klar til at give dine potentielle kunder mulighed for at “få” dig online, samtidig med at du styrker dit brand og din bundlinje?

– så book din plads på workshoppen nu.

Hvor og hvornår:

Online produktions workshop i Nyborg:

Onsdag den 21. marts kl. 08:30-16:30

Maj Wismann´s HeadQuarter,

Stevnshøjvej 8, 5800 Nyborg (10 min kørsel fra Banegården i Nyborg og Storebæltsbroen)

Fælles opfølgende Q&A webinar (online):

Onsdag den 4. april kl. 10:00-11:30

Deltagerpris:

Kr. 4.995,- plus moms.

EarlyBird 3495,- plus moms – til og med mandag den 12. marts

Prisen inkluderer i øvrigt let morgenmad, frokostsandwich, kaffe, te, kage, frugt og selvfølgelig chokolade i løbet af dagen.

Betal eventuelt i 2 rater eller i 3 rater uden det koster dig en eneste krone mere.

Der er et begrænset antal pladser på workshoppen.

Book din plads her <—

Antal ledige pladser tilbage:
10

.

“100% udsolgt fra første hold!”

Anders Thue Pedersen

“Jeg havde i lang tid gerne ville lave et online forløb i min TimeBlock metode uden at komme nogen vegne. 

Med Maj’s hjælp havde jeg i løbet af en dag lagt en plan for indholdet i kurset, markedsføring af det samt en realistisk prissætning, som jeg gik ud og implementerede med 100% udsolgt fra første hold.”

Anders Thue Pedersen – Founder TimeBlock

.

”Hold 1 blev udsolgt på blot 4 dage”

Christina Bendix

“I dag har jeg mit onlineforløb ”Vejen til et kærligt og varigt vægttab” – hold 1 blev udsolgt på blot 4 dage. Så min frygt for, om jeg kunne sælge og give værdi på denne måde blev gjort til skamme.

Onlineforløbet har gjort det muligt for mig at hjælpe flere, og det giver mig samtidig en mere fleksibel hverdag, samt at jeg har brugt forløbet som et super supplement og fundament i mine andre forløb. Jeg er pt. ved at åbne op for tilmeldingen til hold nummer 6.  

Christina Bendix – Christinabendix.dk

.

.

“Allerede på hold nr. tre måtte jeg overbooket pga. efterspørgsel!”

Cecilia Hjort

“Jeg har netop rundet 90 personer, der har købt og betalt for at deltage på min online slanke og kostvejledning workshop. Mit første hold, havde jeg kun to deltagere. Panik! Åhrrrr jeg duer åbenbart ikke til det her, tænkte jeg.

Med Majs model og viden i baghovedet blev jeg ved – og allerede på hold nr. tre måtte jeg overbooket pga. efterspørgsel. 24 deltagere indenfor 5 dage.

Til dig der ønsker at udvikle online produkter, så er Majs viden i topklasse. Hun tog mig fra A-Z, og jeg lærte alt, hvad jeg har brug for, for selv at kunne udvikle mit eget online slanke og kostvejledning workshop til mine klienter.”

Cecilia Hjort Bruun – Diætistkompagniet.dk

.

 

“Alt du har brug for, for at have dit online produkt på skinner på no time”

Pernille Springer

“Maj har ikke være skolelærer forgæves – hendes kurser og forløb er pakket med let, overskuelig, bite-size viden og how-to-do lister.

Hun er generøs med idéer, med sin +10 årige erfaring og med konkrete redskaber til, hvordan du skaber et gennemtænkt og transformerende online produkt. 

Maj’s kompetente ”no bullshit” facon krydret med alt ovenstående giver dig alt du har brug for, for at have dit online produkt på skinner på no time.” 

Pernille Springer, Fysioterapeut og Rygtræningsspecialist hos Dinryg.dk

.

 

Book din plads her

→ Få hjælp til flere kunder. Nu! ←
Close

Få Gratis adgang til 3 online foredrag

 • Kickstart din klientforretning" + arbejdsark
 • Sådan opbygger du en hjemmeside, der arbejder for dig 24/7
 • Spark R** i din biz med webinars
 • Følg mit nyhedsbrev og få onlinebiz tips, der virker
.